- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
mooi vormgeving
Het koffiezetapparaat heeft een mooie vormgeving. Groot pluspunt is dat het waterreservoir aan de voorkant te vullen is, zodat het ook onder een bovenkastje van het aanrecht te plaatsen is. De machine maakt niet veel geluid en de koffie is heerlijk
Lekkere koffie
Snel en lekker bakkie. Gemakkelijk te bedienen. Fraai apparaat. klein en gemakkelijk water reservoir.
Handzame bediening, goed leesbaar
Lekkere koffie en goed op temperatuur. Ziet er modern uit. De bediening is ook gemakkelijk als je de handleiding volgt.
Schitterend design
Heb deze machine gekocht om het design en het bedieningsgemak maar ook de prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Prima koffie met goede temperatuur
Minpunten
- Heb nog geen minpunt kunnen ontdekken
Crème-laag
Goede machine. Maakt lekkere espresso met crème-laagje.
Handig te bedienen.
Zeer tevreden met de aankoop.
Pluspunten
- Crème laagje op koffie
Goed merk
Ziet er betrouwbaar uit. Kleur naar wens, Bekend merk. Gerichte keus. Van kennissen positief advies. Een tien met een griffel.
Mooi design en makkelijke bediening.
Een zeer mooi design en duidelijk handleiding. Afmetingen zijn ook zeer fraai.
De koffie maling is uitstekend. Diverse mogelijkheden voor expresso of gewone koffie of capuccino.
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
- Zeer fraai design
- Lekker koffie
- Duidelijke handleiding
Minpunten
- Iets te lang durend schoonmaak programma
- Iets te klein water reservoir
mooie vormgeving
Het apparaat ziet er prachtig uit, mooi afgewerkt en staat mooi op het aanrecht. Het is voor mij de eerste koffiebonenmachine.
Voordat je het eerste kopje koffie er uit kunt halen heb je wel een paar uurtjes studie nodig om er achter te komen
hoe een en ander werkt. Het meeste is wel duidelijk omschreven in de bijgeleverde handleiding.
Een paar dingen waren mij niet duidelijk, zoals dat je alleen bij espresso 2 kopjes tegelijk kunt zetten en dat
de grote kop koffie staat voor koffie met de smaak van filterkoffie.
De eerste weken heb ik wel vaak de handleiding erbij moeten pakken, vooral voor het instellen van hoeveelheid, sterkte etc.
Het waterreservoir van 1,8 liter lijkt heel wat maar het apparaat spoelt heet water bij het aan- en uitzetten, hierdoor
wordt dus niet al het water voor koffie gebruikt. Je kunt ongeveer 6 kopjes van 150 ml. koffie maken met één vol waterreservoir.
De koffie smaakt goed, je kunt ook steeds de sterkte aanpassen. Van mij mocht het water nog wel wat heter zijn, staat wel op de hoogste stand.
Cappuccino maken is ook vrij simpel en lekker.
Na 3 weken gaf het apparaat alleen dat het ontkalkt moet worden, dit vind ik wel snel en hier gaat wel aardig tijd in zitten.
Ik vraag mij wel af of het verzachtingsfilter in het waterreservoir echt nodig is.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik me er van tevoren niet heel erg in verdiept heb, waar ik wel op gelet heb is het waterreservoir.
Door het extra spoelen valt me dat een beetje tegen.
Het is nu nog even zoeken naar de lekkerste koffiebonen.
Pluspunten
- geeft alles goed aan
- goede koffie bij de juiste bonen
- stoompijpje met warm water
Minpunten
- waterreservoir snel leeg door extra spoelen
- vaak ontkalken
- 1 gewoon kopje per keer
koffie machine
als het product net zo goede koffie zet als dat het eruit ziet, dan moet het vast helemaal goed komen,
Basis bediening en instelling makkelijk
Duidelijke handleiding, adv handleiding makkelijk en snel in te stellen. Koffie smaakt prima en is lekker heet. Alleen koffiedikbakje is niet separaat uit te nemen.
Pluspunten
- Goede handleiding
- Makkelijk in te stellen
Minpunten
- Koffiedik bak alleen met lekbak te verwijderen
de longhi: lekkere koffie
vorige apparaat was Bosch, goed maar op na 9 jaar. de longhi: minder lawaai, gemakkelijke bediening, genoeg instelmogelijkheden.
mooi apparaat, heel tevrden
mooie koffiemachine
Prima koffiemachine, mooie vormgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen. Lekkere koffie.
Goede hete koffie
Groot waterreservoir, hete koffie, helemaal goed! Jammer dat er geen indicatie op zit indien water op is of lekbak vol is waardoor half kopje koffie overblijft.
Pluspunten
- Gemakkelijke instalatie
- Hete koffie
Minpunten
- geen indicatie tijdens zetten indien water op.
lekkere koffie
lekkere koffie, cadeau voor onze zoon vanwege slagen voor zijn master studie. makkelijk te bedienen en neemet weinig plaats in.
Pluspunten
- lekkere koffie
- relateif weinig ruimte beslag
Minpunten
- water reservoir niet zo groot
Mooie compacte koffiemachine
Ik vind het een mooie koffiemachine. Makkelijk in gebruik en maakt niet teveel lawaai. Heerlijke koffie
Pluspunten
- Mooi
- Makkelijk te gebruiken
Koffie machine
Lekkere koffie voor een goede prijs. Zit ook een melkschuimer op dus in een mum van tijd heb je zelf een heerlijke cappuccino gemaakt.
Pluspunten
- compact
- goede prijs
- mooi design
Zeer mooi design en ook nog lekkere koffie
Wat is dit een mooi apparaat, zet betere koffie dan als mijn vrouw dat doet en ook zij vind het lekker, dus win win..
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Makkelijk in te stellen
mooi apparaat
Fijn app. mooie uitstraling. Heerlijke cappuccino en latte. Duidelijke beschrijving hoe te gebruiken.
Pluspunten
- uitstraling
- duidelijke gebruiksaanwijzing
- div mogelijkheden soorten koffie
Mooi degelijk apparaat
Wij hebben gekozen voor dit product omdat deze de mogelijkheden erop zitten wat wij van belang vinden. koffie voor ieder wat - zelf hou ik van een lekkere stevige bak koffie.
Pluspunten
- koffie goed heet
- heerlijke koffie
Mooi apparaat voor in de keuken
Ik heb dit model gekocht omdat mijn wensen voor een
automatisch koffie apparaat heel veel overeenkomsten
had met wat dit apparaat kan leveren. Goede reviews en testen,
warme koffie, sterkte en maling instelbaar, geen melkschuimer kannetje noodzakelijk, warm water voor thee en prijsklasse.
Pluspunten
- Warme koffie
- Makkelijk instelbaar. Wel beetje oefenen
- Goede koffie.
- Niet te veel bedienings knoppen maar Touch screen
Minpunten
- Maling instelling wat moeilijk leesbaar
Goede koffie
Prijs/kwaliteit verhouding is goed, rustige machine, lekkere koffie, stille machine, makkelijk in gebruik.
Pluspunten
- Goede koffie
- Mooi uiterlijk
Minpunten
- Duur
Een mooie machine voor een redelijke prijs
Ik heb gekozen voor een DeLonghi Dinamica omdat ik de prijs/kwaliteitsverhouding goed vond, een mooi apparaat, zet lekkere koffie en de bediening is heel gemakkelijk en het staat prachtig in de keuken een aanrader.
Pluspunten
- een mooie machine
- zet lekkere koffie
- gemakkelijke bediening
Minpunten
- maling is wat lawaaierig
Makkelijk bedienbaar, heerlijke koffie
Na veel twijfel wel of geen bonenkoffie automaat toch deze gekocht. Heerlijke koffie, goedkoper, makkelijk bedienbaar en een mooi apparaat in de keuken
Pluspunten
- makkelijk bedienbaar
- mooi uiterlijk
Minpunten
- duur
- even zoeken naar de juiste bonen en maling
dilonghi dinamica
erge fijn koffieapparaat. snel een heerlijke koffie. Makkelijk in gebruik een druk op de knop en je hebt heerlijk koffie. Ook snel verstelbaar in verschillende sterktes
De'Longhi Dinamica
Automaat zet goede en lekkere koffie, goede temperatuur, de koffieautomaat is eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk
Pluspunten
- Onderhoudsvriendelijk
- Gemakkelijk in gebruik
- Goede koffie, juiste temperatuur