- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Mooi volautomatisch koffie apparaat
Net gekocht , zeer makkelijk te instaleren.
1e bakkie was goed.
De warmte en sterkte van de koffie was makkelijk in te stellen.
Pluspunten
- Mooi apparaat
- Duidelijk en makkelijk in gebruik
Minpunten
- Nog niets, denk ze niet te vinden
De Longhi Dinamica
Na een goed gesprek en wat kopjes koffie zijn we bij dit apparaat uitgekomen. De mogelijkheden zijn enorm en de smaak is prima. Daarnaast is het koffieapparaat gunstig geprijsd.
Goede apparaat
Hele goede apparaat, gewoon en prima koffie apparaat. hoog kwaliteit dat is normaal van Delonghi. lekkere koffie altijd
Mooi uiterlijk
Ik heb dit product gekozen omdat het uiterlijk mij erg aansprak, uiteraard voldeed hij ook aan mijn wensen lijst.
koffieapparaat
bonenkoffie en ook heet water uit apparaat en diverse mogelijkheden. goede prijs kwaliteit hoop ik. Apparaat is voor nieuwe keuken en past daar precies bij.
Pluspunten
- bonen koffie
- heet water
Lekkere,hete koffie. Apparaat makkelijk in gebruik.
De longhi espresso machine is een vol automatische machine. Heeft een groot waterreservoir en dat is makkelijk. geeft hete koffie en kan ook ingesteld worden. het is een top apparaat.
Pluspunten
- groot waterreservoir
- hete koffie
Minpunten
- schoonmaakprocedure duurt lang.
Espresso machine
Net in gebruik. De koffie is lekker en gebruiksvriendelijk. Veel mogelijkheden en zo voor ieder moment van de dag een ander bakkie.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Nog geen gevonden
Prima prijs/kwaliteitsverhouding
Eenvoudig te installeren, voldoende mogelijkheden om de koffie aan te passen naar je eigen persoonlijke smaak.
Pluspunten
- eenvoudige installatie
- goede koffie
Handige koffiezetter duidelijk om mee te werken
Zet goede koffie. En is makkelijk in gebruik. Alles staat goed aangegeven en kan er van allerlei koffie mee zetten. Zeker een aanrader om aan te schaffen.
Delognhi Dinamica
hele lekkere koffie en een hele mooie vormgeving van het apparaat. makkelijk te bedienen en te installeren
Mooi apparaat
Ik wilde een bonen apparaat omdat de koffie daarvan vaak lekkerder is en konden duur goedkoper. Het is even een klusje om hem helemaal goed in en af te stellen. Helaas heb ik hem nog niet optimaal ingesteld, maar dat komt met de tijd. Houdt er rekening mee dat hij aan en uitzetten automatisch water spoelt. Goed om van te voren te weten zodat je er een kopje onder kan zetten.
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- Lekkere koffie
Minpunten
- Even een uitzoekklusje met instellen
duidelijk, eenvoudig bediening en heerlijke koffie
Makkelijk te bedienen, groot waterreservoir, snel 1 of 2 bakjes koffie Eenvoudig te reinigen [ is niet bIJ alle apparaten]
En bovenal heerlijke koffie!
Apparaat is mooi van formaat niet zo kolossaal.
Pluspunten
- eenvoudig te reinigen
- niet zo heel erg groot apparaat
- mooie display
Lekkere koffie & mooi design
Mooie stijlvole volautomaat, voor super lekkere koffie.
Met vers gemalen bonen, en een stoompijpje voor het opschuimen van melk maak ik nu zelf de lekkerste cappuccino !
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Onderhoud is makkelijk
- Watervullen met casette van de voorkant inzetbaar
- Mooi design
- Eenvoudig bedienbaar
Minpunten
- Kort stoompijpje
- Maakt wel wat geluid
Goed apparaat
Dit is onze derde koffiemachine, deze keer gekozen voor de Dinamica wederom heerlijke koffie en makkelijk in het gebruik.
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Makkelijk in gebruik
Mooi design en eenvoudig in gebruik en onderhoud
Product gekozen vanwege de mooie uitstraling en de goede reviews voor wat betreft gemak en onderhoud.
Is inderdaad eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
- compact formaat
- mooi design
- eenvoudig in gebruik
- makkelijk schoon te maken
Mooi uiterlijk , makkelijke bediening
Gekozen op uiterlijk, recensies en prijs.
Na installatie direct bruikbaar en eenvoudig aan te passen aan smaak en temperatuur
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
Minpunten
- Nog niet gevonden
Top koffie voor een goede prijs
Sinds enkele jaren waren wij Nespresso drinkers, de prijs/kwaliteit zijn erg overschat. Deze koffiemachine heeft een kiene instelling voor diverse soorten sterktes en smaken en één kopje kost 25 % van een kopje Nespresso, dus prijs kwaliteit zéér geslaagd
Mooie machine
Na goede reviews te hebben gelezen besloten deze volautomatische machine aan te schaffen. Geen moment spijt, na het instellen van het apparaat van heerlijke koffie genoten. Hoog gebruikersgemak en goede kwaliteit koffie.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Goede kwaliteit koffie
- Formaat
Uitstekende koffiemachine
Ik had de machine voor mezelf gekocht, daarna voor mijn kleinzoon en nu nog een voor mijn dochter. Daarmee illustreer ik toch wel mijn tevredenheid.
Pluspunten
- temperatuur instelbaar
- maalgraad en hoeveelheid bonen instelbaar
- duidelijke en uitgebreide handleiding
Minpunten
- geen
Mooi apparaat
Dit apparaat trok gelijk mijn aandacht vanwege zijn mooie en strakke vorm, makkelijk in het omgaan van de machine en heerlijke verse koffie. Zeer tevreden mee.
Pluspunten
- mooi uiterlijk, prachtig design
- Maakt weinig geluid
Minpunten
- Nog niets
Goed bediening
Prachtig design lekkere koffie makkelijk in te stellen. De bediening is met tiptoetsen wat erg handig is.
Pluspunten
- Goed heet
- Instelbare maalgraad
Minpunten
- Geen
Een geweldige volautomaat koffiemachine.
Aantrekkelijke prijs- / kwaliteitverhouding - na het lezen van de specificaties -
geeft een heerlijk kopje espresso koffie
Pluspunten
- overzichtelijk display
- goede handleiding - makkelijke bediening
Mooi apparaat
Mooie machine en makkelijk in gebruik.
De koffie is heerlijk!! Alle onderdelen zijn makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- makkelijk schoon te maken
- lekkere hete koffie
- ook cappuccino is lekker en makkelijk te maken
Topkwaliteit
Perfecte machine. Zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Goede kwaliteit voor een concurrerende prijs.
Pluspunten
- Vormgeving
- Gebruiksgemak
Perfect koffieappataat
Ik heb dit product gekocht voor vervanging van de oude delonghi, waarmee ik 8 jaar goede koffie heb gezet