De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 253 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jh 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening, genoeg mogelijkheden. Maakt minder geluid dan vorige machine. Het schoonmaken gaat makkelijk.Lekkere koffie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk. En makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig schoon te houde, en makkelijk te bedienen,. groot bone reservoir. Stil in gebruik. En compact van vormaat

Pluspunten

  • Groot bonen resevoir

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Martin 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Italiaanse koffie in je eigen keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi ontworpen espresso machine die simpel doet wat je er van verwacht: Italiaanse koffie maken.
Het mooie ontwerp heeft geen negatieve invloed op het gebruiksgemak. Alles wijst zich als vanzelf en vergissen is bijna niet mogelijk.
Ook schoonmaken is eenvoudig. De programma's zijn duidelijk en de losse onderdelen inclusief de maalgroep laten zich gemakkelijk verwijderen en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Pluspunten

  • Mooi en elegant ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit koffie
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ten Hove 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Algemene score

9,0
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Peter.T 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een dag in bezit. Schitterend apparaat qua vormgeving. Een sieraad in de keuken. Nog niet veel ervaring met het koffiezetten maar de smaak tot nu toe is uitstekend

Pluspunten

  • vormgeving
  • bedieningsgemak
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk makkelijk te bedienen machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij drinken veel koffie. Gewoon koffie. Niet met allerlei poespas erbij. Daar past deze machine precies bij. Een machine zonder veel variaties die wij toch niet gebruiken.

Pluspunten

  • Overzichtelijk dosplay
  • eenvoudig te reinigen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter T. 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik kan nog niet precies een oordeel geven over dit apparaat omdat ik hem net ontvangen heb en uit de doos gehaald. In ieder geval siet hij er schitterend uit en verwacht ook wel dst het een prima apparaat is. Graag wil ik t.z.t. een update geven.

Pluspunten

  • Schitterende uitvoering
  • Een sierraad in de keuken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Barend 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, lekkere koffie. Als die het netzo goed doet als een van de eerdere versie delonghi volautomatisch koffiemachine dan komt dat goed! Die zit ondertussen op de 25000 koppen en nog steeds zo lekker als de eerste.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi desgin
  • Duidelijk
  • Lekkere koffie
  • Heet water voor thee

Minpunten

  • Duur
  • Stoompijpje aan de korte kant.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LM Couwenberg 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat onze oude nespreso apperaat kapot is gegaan en daar hadden wij goede ervaring mee daarom willen we weer een de longhi machine
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gea 15-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat,vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
vind het mooi apparaat koffie mocht wel iets warmer worden.
voor de rest prima,water makkelijk bij te vullen

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • water makkelijk bij te vullen

Minpunten

  • koffie niet zo warm
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor een eenpersoons huishouden makkelijk apparaat. Snel koffie, weinig onderhoud. Apparaat pas een paar dagen in gebruik, nu nog even testen welke koffiebonen mij het beste bevallen.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Garindan1975 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke koffiemachine die heerlijke koffie geeft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Delonghi Ecam 350.15B is een hele makkelijke machine in gebruik. De machine spreekt voor zich en met de overzichtelijke handleiding heb je binnen een mum van tijd een heerlijk kopje koffie op tafel.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • Weinig onderhoud
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Net binnen 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net binnen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net binnen, nog niet geprobeerd, maar wil wel meteen registreren
Hiervoor hadden we al een DeLonghi. Hier waren we altijd al blij mee. Heerlijke koffie dus
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedieningspaneel gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Knopjes duidelijk en makkelijk te bedienen , vormgeving koffie apparaat , kwaliteit koffie , onderhouds gemak.

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Compact
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tamaar 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een mooie machine voor een redelijke prijs. In vergelijk met mijn oude machine is hij erg stil. Hij is makelijk qua bediening, sterkte,temperatuur en inhoud is allemaal aan te passen. Ik heb hem pas een paar dagen maar ik denk dat ik er veel plezier van ga hebben

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Duurt lang voordat hij koffie geeft na het malen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 21-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dinamico

Algemene score

1,0
Nooit meer Delonghi voor mij. Ik zou een gratis melkopschuimer ontvangen na het insturen van een verpakkkngscode. Netjes afgewacht. Na maanden geïnformeerd waar de melkopschuimer blijft, zeggen ze niks ontvangen te hebben en actie is voorbij. Op mijn reclame krijg ik standaardantwoorden. Product maakt heel veel lawaai.

Minpunten

  • Lawaai
  • Langzaam
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van De’Longhi 27-08-2018

Geachte mevrouw,

Wij hebben u inmiddels benaderd om te bekijken wat wij in deze voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Team Service De'Longhi

Reageer

Leny Broers 27-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De’longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prachtige machine. In het begin moest ik het boekje er bij houden hoevik cappuccino moest zetten en ook de eerste keer ontkalken, maar nu gaat het als vanzelf. De koffie is heerlijk van smaak en ik heb er speciale koffiebonen voor.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karl 21-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

leuk machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
moet er nog mee leren omgaan met de koffie machine. en op zoek naar een goede koffie boon. maar tot zo ver lukt het aardig.

Minpunten

  • instellingen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews