De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 296 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

LM Couwenberg 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat onze oude nespreso apperaat kapot is gegaan en daar hadden wij goede ervaring mee daarom willen we weer een de longhi machine
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jh 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening, genoeg mogelijkheden. Maakt minder geluid dan vorige machine. Het schoonmaken gaat makkelijk.Lekkere koffie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk. En makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig schoon te houde, en makkelijk te bedienen,. groot bone reservoir. Stil in gebruik. En compact van vormaat

Pluspunten

  • Groot bonen resevoir

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Martin 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Italiaanse koffie in je eigen keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi ontworpen espresso machine die simpel doet wat je er van verwacht: Italiaanse koffie maken.
Het mooie ontwerp heeft geen negatieve invloed op het gebruiksgemak. Alles wijst zich als vanzelf en vergissen is bijna niet mogelijk.
Ook schoonmaken is eenvoudig. De programma's zijn duidelijk en de losse onderdelen inclusief de maalgroep laten zich gemakkelijk verwijderen en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Pluspunten

  • Mooi en elegant ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit koffie
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ten Hove 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Algemene score

9,0
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

C. DE BEER 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi vormgeving

Algemene score

9,0
Het koffiezetapparaat heeft een mooie vormgeving. Groot pluspunt is dat het waterreservoir aan de voorkant te vullen is, zodat het ook onder een bovenkastje van het aanrecht te plaatsen is. De machine maakt niet veel geluid en de koffie is heerlijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Beer 16-11-2018
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snel en lekker bakkie. Gemakkelijk te bedienen. Fraai apparaat. klein en gemakkelijk water reservoir.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

C.M. Bakker 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame bediening, goed leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere koffie en goed op temperatuur. Ziet er modern uit. De bediening is ook gemakkelijk als je de handleiding volgt.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piëtro 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze machine gekocht om het design en het bedieningsgemak maar ook de prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Prima koffie met goede temperatuur

Minpunten

  • Heb nog geen minpunt kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nadia 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Crème-laag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine. Maakt lekkere espresso met crème-laagje.
Handig te bedienen.
Zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Crème laagje op koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Snel, handig, kwaliteit, 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed merk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Ziet er betrouwbaar uit. Kleur naar wens, Bekend merk. Gerichte keus. Van kennissen positief advies. Een tien met een griffel.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pim de goederen 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer mooi design en duidelijk handleiding. Afmetingen zijn ook zeer fraai.
De koffie maling is uitstekend. Diverse mogelijkheden voor expresso of gewone koffie of capuccino.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Zeer fraai design
  • Lekker koffie
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Iets te lang durend schoonmaak programma
  • Iets te klein water reservoir
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janny 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er prachtig uit, mooi afgewerkt en staat mooi op het aanrecht. Het is voor mij de eerste koffiebonenmachine.
Voordat je het eerste kopje koffie er uit kunt halen heb je wel een paar uurtjes studie nodig om er achter te komen
hoe een en ander werkt. Het meeste is wel duidelijk omschreven in de bijgeleverde handleiding.
Een paar dingen waren mij niet duidelijk, zoals dat je alleen bij espresso 2 kopjes tegelijk kunt zetten en dat
de grote kop koffie staat voor koffie met de smaak van filterkoffie.
De eerste weken heb ik wel vaak de handleiding erbij moeten pakken, vooral voor het instellen van hoeveelheid, sterkte etc.
Het waterreservoir van 1,8 liter lijkt heel wat maar het apparaat spoelt heet water bij het aan- en uitzetten, hierdoor
wordt dus niet al het water voor koffie gebruikt. Je kunt ongeveer 6 kopjes van 150 ml. koffie maken met één vol waterreservoir.
De koffie smaakt goed, je kunt ook steeds de sterkte aanpassen. Van mij mocht het water nog wel wat heter zijn, staat wel op de hoogste stand.
Cappuccino maken is ook vrij simpel en lekker.
Na 3 weken gaf het apparaat alleen dat het ontkalkt moet worden, dit vind ik wel snel en hier gaat wel aardig tijd in zitten.
Ik vraag mij wel af of het verzachtingsfilter in het waterreservoir echt nodig is.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik me er van tevoren niet heel erg in verdiept heb, waar ik wel op gelet heb is het waterreservoir.
Door het extra spoelen valt me dat een beetje tegen.
Het is nu nog even zoeken naar de lekkerste koffiebonen.

Pluspunten

  • geeft alles goed aan
  • goede koffie bij de juiste bonen
  • stoompijpje met warm water

Minpunten

  • waterreservoir snel leeg door extra spoelen
  • vaak ontkalken
  • 1 gewoon kopje per keer
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mike 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
als het product net zo goede koffie zet als dat het eruit ziet, dan moet het vast helemaal goed komen,
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Basis bediening en instelling makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke handleiding, adv handleiding makkelijk en snel in te stellen. Koffie smaakt prima en is lekker heet. Alleen koffiedikbakje is niet separaat uit te nemen.

Pluspunten

  • Goede handleiding
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Koffiedik bak alleen met lekbak te verwijderen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lcmercx 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de longhi: lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vorige apparaat was Bosch, goed maar op na 9 jaar. de longhi: minder lawaai, gemakkelijke bediening, genoeg instelmogelijkheden.
mooi apparaat, heel tevrden
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wimjanse 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koffiemachine, mooie vormgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen. Lekkere koffie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede hete koffie

Algemene score

9,0
Groot waterreservoir, hete koffie, helemaal goed! Jammer dat er geen indicatie op zit indien water op is of lekbak vol is waardoor half kopje koffie overblijft.

Pluspunten

  • Gemakkelijke instalatie
  • Hete koffie

Minpunten

  • geen indicatie tijdens zetten indien water op.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews