Siemens TE603201RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 371 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben Perdaan 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, mooi uitziende koffiemachine. Direct uit de doos snel gebruiksklaar. Uitstekende melkopschuimer. Apparaat maak weinig herrie en is ontzettend makkelijk te bedienen. Blij mee.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Melkschuimresultaat
  • Veel koffievarianten mogelijk
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Brijer 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik, hete koffie, mooi disign

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat werkt naar behoren. Ziet er mooi uit! Wel aardig aan de prijs en dat er geen resevoir bij zit voor de melk is jammer. Maar verder is het apparaat een aanwinst voor elke koffieliefhebber!!

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Koffie is goed heet

Minpunten

  • Geen resevoir voor de melk
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie uit een mooie, stille en moderne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar net in gebruik maar gelijk enthousiast. Ondanks dat er nog veel is in te stellen gelijk al een heerlijke kop koffie. Onze Saeco Taleo had het na 5 jaar al begeven en na goed advies in de Mediamarkt Duiven voor deze koffiemachine gekozen. Schoonmaken van de machine is eenvoudig en de automatische programma's helpen daar mooi bij. Ik denk dat we hier veel van gaan genieten!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Heerlijke bak koffie
  • Makkelijk te reinigen
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke cappuccino etc.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens TE605209RW een week geleden aangeschaft. De eerste bevindingen: geweldig apparaat. In tegenstelling tot onze vorige machine erg stil. Lekkere koffie.
Erg blij mee.
Er is wel een minpuntje. De lekbak is snel vol.
Navraag: behalve de zichtbare spoeling heeft deze machine ook nog een inwendige spoeling.
Wij vangen dit op door na het maken van de gewenste koffie een bekertje
onder de tuit te zetten. Dit vangt de zichtbare spoeling bij aanzetten en afsluiten op.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Lekbak snel vol
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Detoren 22-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Hij zeurt niet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk apparaat we hadden er een van het merk er is geen betere wel echt wel . De koffie is heerlijk warm en je drukt op de knop en zonder te vaak zeuren lade vol water bijvullen enz enz zet hij sneller een bak heerlijke koffie dan andere apparaten .
Onze dank aan you tube gebruikers en revieuw schrijvers voor dit advies .

Pluspunten

  • snel
  • goede temperatuur
  • uitschakelen instelbaar (staat direct klaar)
  • Aankoopprijs

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

HDO 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel en minder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige koffiemachine bonen uiterlijk perfect meer keuzes koffie ideale apparaat om te hebben en gebruiken

Pluspunten

  • Je kunt alle soorten koffie maken
  • Mindergluid

Minpunten

  • Vaker schoonmaken en bij houden
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martijn 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm, makkelijk bedienbaar en heerlijke koffie.

Algemene score

9,0
Groot scherm, makkelijk bedienbaar en heerlijke koffie. Het apparaat is makkelijk schoon te maken en erg prettig in gebruik.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Heerlijke koffie
  • Vele functies
  • Makkelijk cappuccino maken
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Siemens Espresso TE603201RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens Espresso TE603201RW aangeschaft nadat onze Princess koffieapparaat het ineens begaf. Bij deze konden we kiezen uit gemalen of bonen koffie. Aangezien we bonen koffie lekkerder vinden moest de vervanger een espresso bonen apparaat worden. Na wat vergelijkingen en proeverijen is de keus dus op de Siemens Espresso TE603201RW gevallen, niet alleen door de smaak en de keuzes van de soorten koffie maar ook door het gebruiksgemak voor mijn vrouw, die dat mede daardoor de doorslag gaf. Uit de veelal positieve reacties hier op kieskeurig was dat ook een reden tot aanschaf. Soms wordt vermeld dat de melk wat koud is, ik vond dat wel meevallen. Mijn vrouw zet soms een glas melk in de magnetron en na een minuut (als de koffie loopt) is deze warm.

Pluspunten

  • Lekkere verse koffie(afhankelijk vd koffiebonen)
  • Bediening
  • Reiniging

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Emma 23-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koude koffie

Algemene score

6,0
Eind vorig jaar hebben wij de Siemens TE603201RW gekocht, maar na enkele dagen terug gebracht naar de winkel. Wij houden van een goed, maar vooral heet kopje koffie en koffiespecialiteit. We vonden deze uit de Siemens automaat te koud. Jammer, want we vonden het een erg mooi apparaat en het stond prachtig in onze keuken, maar het is natuurlijk belangrijk dat de koffie ook naar je wens is, en dat was het voor ons helaas niet.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • mooi design

Minpunten

  • koffie niet voldoende warm
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

David 25-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het aanschouwen van diverse koffieautomaten en het lezen van de nodige reviews hebben wij de Siemens TE603201RW aangeschaft. We zijn erg gecharmeerd van de koffie die het apparaat maakt. De koffie smaakt en ruikt erg lekker al ben je natuurlijk wel afhankelijk van welke koffiebonen je er in doet. Ook de koffievarianten met melk zijn erg lekker en hebben een mooie schuimlaag. Het gebruik is makkelijk en intuïtief.

Het schoonmaken is simpel maar moet wel regelmatig gebeuren. Zeker het melk-buisje moet je na iedere serie melk-dranken wel minimaal even schoonmaken (maar dat is niet meer dan een schoon glas of beker te plaatsen en het melk-buisje erin te zetten; het apparaat doet de rest).

Om toch een klein nadeel te benoemen: De melk wordt niet heel erg warm. Zeker een latte macchiato is (bijna) drinkbaar zodra deze uit het apparaat komt.

Pluspunten

  • Lekkere koffie!
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Koffievarianten met melk zouden wat heter mogen
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. Hoekman 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds 2 dagen hebben wij een koffiemachine. Wat een fijn apparaat.
Makkelijke bediening, weinig geluid en wat een onwijs lekkere koffie.
Ben super tevreden over. Veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijke bediening
  • Duidelijke aanwijzingen bij milkclean
  • Simpel uit elkaar te halen bijschoonmaken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Verstrate 10-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Volautomaat koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine en heerlijk rustig worden de bonen gehaald. Vind alleen de optionele melkbeker een beetje prijzig.Verder niks dan lof over dit apparaat!

Pluspunten

  • Makkelijk schoonhouden
  • Malen zonder veel lawaai
  • Goeie bediening
  • Ruimschoots voorraad water en bonen

Minpunten

  • Prijzige melkbeker
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 10-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie uit een prima machinen

Algemene score

9,0
De dag voor de kerst dit apparaat aangeschaft. Een goede keuze blijkt nu. De koffie wordt op een goede temperatuur geleverd en de smaak voldoet aan mijn wensen. Of ik nu espresso, een gewone kop koffie of cappuccino maak, ik ben meer dan tevreden.
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

WillyF 07-01-2017

Top apparaat

Algemene score

8,0
Maakt echt een heerlijke kop koffie. Zeer gebruikersvriendelijk.
Bijgekocht een melkbeker (chrome) maar dat is geen aanrader.
Geschreven voor: Siemens TE603201RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Henk 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Koffie

Algemene score

7,0
Prachtig apparaat. Mooie vormgeving, stil, gebruiksvriendelijk. Groot minpunt; melk wordt niet absoluut niet warm genoeg en afgifte melk is niet regelmatig (niet altijd zelfde hoeveelheid)

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • temperatuur uitgifte
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Donkers 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie voor goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Meteen aan de slag gegaan, goed apparaat. Makkelijk te bedienen. Ontzettend makkelijk schoonmaken. Scherm geeft duidelijk aan wat de status is. Melk reservoir is gewoon rechtstreeks uit de melk pak, waardoor je niet steeds alles zuiver hoeft te maken.

Voor nette prijs een goede machine.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Makkelijk schoonmaken
  • Veel mogelijkheden
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jaap 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We wilden naar wat meer gemak met 1 druk op de knop.
Het is gewoon starten en lopen. Een heldere handleiding en makkelijk uit elkaar halen voor schoonmaak.
Maar het gaat natuurlijk om de koffie en die is prima!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bediening
  • stil
  • grote selectieverscheidenheid
  • 2 koppen gewone koffie
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grosfeld 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, fijn helder display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat ziet er mooi en stijlvol uit. Handig in gebruik en makkelijk te onderhouden. Super tevreden met dit product. Een plaatje in onze keuken. En natuurlijk super lekkere koffie

Pluspunten

  • Fijn bedieningsscherm
  • Niet te groot
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Kuiper uit Brakel 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij kregen tijdens een demo in de MM in Breda interesse voor dit apparaat. We zochten al wel langer, maar we vonden de meeste apparaten te prijzig, en zeker in vergelijking tot de kwaliteit en het gebruiksgemak. Toen we de Siemens (serie 300 EQ6) zagen, bleek dit precies de machine te zijn die we zochten. Mijn vrouw heeft voor haar werk na degelijk onderzoek een kostbaar apparaat voor zo'n €11100,00 aan moeten schaffen, en ik durf te zeggen dat de koffie net zo lekker is als die bij haar op de zaak. Oké twee Latte's tegelijkertijd maken kan deze dan niet, maar dat is dan ook niet belangrijk voor ons. En wil je dit wel dan pak je gewoon de iets duurdere Siemens 700 versie die kan het wel. Kortom erg blij met het apparaat, zeker al gadget freak kan ik het design en het touchscreen erg waarderen. Blij met onze keuze top !!

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

astrid 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een flinke uitgave maar is zijn geld meer dan waard. Zalige soorten koffie. Apparaat is redelijk stil en snel. Een prima product.

Pluspunten

  • snel
  • goede koffie

Minpunten

  • cappuccino niet erg heet
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews