Siemens TE603201RW - Reviews

Best Reviewed jul 2015 Siemens TE603201RW
Best Reviewed juli 2015
Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat we wel klaar waren met ons Nespresso-apparaat zijn we, na uitgebreid research te hebben gedaan, overgestapt naar deze volautomaat van Siemens en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het kleurendisplay met de koffiemogelijkheden en bijbehorende Nederlandstalige tekst is lekker duidelijk. De machine maalt vrij stil. De koffie is niet gloeiend heet, maar heet genoeg om rustig te kunnen drinken. Voor bijvoorbeeld het bereiden van een cappuccino kan het melkslangetje meteen in een pak melk gehangen worden en de reinigingsfunctie van ditzelfde slangetje is ook eenvoudig. Als je heet water wilt tappen moet het externe melkslangetje echter even verwijderd worden, maar dit vinden wij geen probleem. Enig minpuntje is dat de lekbak snel vol is, maar wij drinken dan ook vrij veel koffie.

Pluspunten

  • Bediening
  • Geluid
  • Temperatuur
  • Smaak
  • 2 kopjes tegelijk zetten

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diederik 04-01-2017 Product paar weken in bezit

mooi koffie zet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit apparaat heb ik gekocht vanwege de mogelijkheden qua koffie en mooie uitstraling. Tevens maakt het apparaat weinig geluid tijdens koffiezetten

Pluspunten

  • uiterlijk
  • geluid
  • bedienings gemak
  • overzichtelijk

Minpunten

  • wel wat breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mic 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi apparaat,super makkelijk te bedienen, lekkere koffie, geen onderhoud, niet te groot en je kunt twee kopjes tegelijk zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kopje koffie!?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met dit apparaat is een kopje koffie zetten nog leuker gemakkelijker geworden. Er zijn vele keuzemogelijkheden en je kunt je eigen koffiebonen kiezen. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en makkelijk door het keuzemenu. Het heeft een mooi design waardoor het niet misstaat in een moderne keuken. Het kiezen van de sterkte van de koffie is zeker van toegevoegde waarde.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Sterkte mogelijkheden
  • Mooi design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geregeld schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 27-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
duidelijk en helder display, simpel in bediening loopt makkelijk door het menu en het belangrijkste heerlijke koffie !

Pluspunten

  • simpel
  • stil

Minpunten

  • zware machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JvdE 14-05-2016 Product jaar of meer in bezit

Alweer een Siemens...?

Algemene score

7,6
Nadat we vijf jaar geleden een Siemens E7 gekocht hebben heeft deze het na ruim 10.000 kopjes helaas begeven: meteen naar de winkel voor een nieuwe Siemens: na een uitvoerige vergelijking met andere merken met overtuiging weer voor een Siemens gekozen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

David 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het aanschouwen van diverse koffieautomaten en het lezen van de nodige reviews hebben wij de Siemens TE603201RW aangeschaft. We zijn erg gecharmeerd van de koffie die het apparaat maakt. De koffie smaakt en ruikt erg lekker al ben je natuurlijk wel afhankelijk van welke koffiebonen je er in doet. Ook de koffievarianten met melk zijn erg lekker en hebben een mooie schuimlaag. Het gebruik is makkelijk en intuïtief.

Het schoonmaken is simpel maar moet wel regelmatig gebeuren. Zeker het melk-buisje moet je na iedere serie melk-dranken wel minimaal even schoonmaken (maar dat is niet meer dan een schoon glas of beker te plaatsen en het melk-buisje erin te zetten; het apparaat doet de rest).

Om toch een klein nadeel te benoemen: De melk wordt niet heel erg warm. Zeker een latte macchiato is (bijna) drinkbaar zodra deze uit het apparaat komt.

Pluspunten

  • Lekkere koffie!
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Koffievarianten met melk zouden wat heter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. Hoekman 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds 2 dagen hebben wij een koffiemachine. Wat een fijn apparaat.
Makkelijke bediening, weinig geluid en wat een onwijs lekkere koffie.
Ben super tevreden over. Veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijke bediening
  • Duidelijke aanwijzingen bij milkclean
  • Simpel uit elkaar te halen bijschoonmaken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Verstrate 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Volautomaat koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine en heerlijk rustig worden de bonen gehaald. Vind alleen de optionele melkbeker een beetje prijzig.Verder niks dan lof over dit apparaat!

Pluspunten

  • Makkelijk schoonhouden
  • Malen zonder veel lawaai
  • Goeie bediening
  • Ruimschoots voorraad water en bonen

Minpunten

  • Prijzige melkbeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie uit een prima machinen

Algemene score

9,0
De dag voor de kerst dit apparaat aangeschaft. Een goede keuze blijkt nu. De koffie wordt op een goede temperatuur geleverd en de smaak voldoet aan mijn wensen. Of ik nu espresso, een gewone kop koffie of cappuccino maak, ik ben meer dan tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Koffie

Algemene score

7,0
Prachtig apparaat. Mooie vormgeving, stil, gebruiksvriendelijk. Groot minpunt; melk wordt niet absoluut niet warm genoeg en afgifte melk is niet regelmatig (niet altijd zelfde hoeveelheid)

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • temperatuur uitgifte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Donkers 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie voor goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Meteen aan de slag gegaan, goed apparaat. Makkelijk te bedienen. Ontzettend makkelijk schoonmaken. Scherm geeft duidelijk aan wat de status is. Melk reservoir is gewoon rechtstreeks uit de melk pak, waardoor je niet steeds alles zuiver hoeft te maken.

Voor nette prijs een goede machine.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Makkelijk schoonmaken
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan Willem 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze 2de Siemens EQ. Half decenium en duizende kopjes verder was het tijd voor een nieuwe, ditmaal de EQ6. Siemens heeft duidelijk doorontwikkeld, zelfs nog gebruiksvriendelijker en betere smaak. Eenzelfde koffiebonen geven met de nieuwe EQ6 een uitstekende, nog intenser smaakbeleving.

Pluspunten

  • Ultieme smaakbeleving
  • Gebruiksvriendelijk
  • Overzichtelijk touchscreen
  • Kleiner formaat dan oude EQ

Minpunten

  • [nog] niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jaap 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We wilden naar wat meer gemak met 1 druk op de knop.
Het is gewoon starten en lopen. Een heldere handleiding en makkelijk uit elkaar halen voor schoonmaak.
Maar het gaat natuurlijk om de koffie en die is prima!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bediening
  • stil
  • grote selectieverscheidenheid
  • 2 koppen gewone koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grosfeld 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, fijn helder display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat ziet er mooi en stijlvol uit. Handig in gebruik en makkelijk te onderhouden. Super tevreden met dit product. Een plaatje in onze keuken. En natuurlijk super lekkere koffie

Pluspunten

  • Fijn bedieningsscherm
  • Niet te groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Kuiper uit Brakel 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij kregen tijdens een demo in de MM in Breda interesse voor dit apparaat. We zochten al wel langer, maar we vonden de meeste apparaten te prijzig, en zeker in vergelijking tot de kwaliteit en het gebruiksgemak. Toen we de Siemens (serie 300 EQ6) zagen, bleek dit precies de machine te zijn die we zochten. Mijn vrouw heeft voor haar werk na degelijk onderzoek een kostbaar apparaat voor zo'n €11100,00 aan moeten schaffen, en ik durf te zeggen dat de koffie net zo lekker is als die bij haar op de zaak. Oké twee Latte's tegelijkertijd maken kan deze dan niet, maar dat is dan ook niet belangrijk voor ons. En wil je dit wel dan pak je gewoon de iets duurdere Siemens 700 versie die kan het wel. Kortom erg blij met het apparaat, zeker al gadget freak kan ik het design en het touchscreen erg waarderen. Blij met onze keuze top !!

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

astrid 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een flinke uitgave maar is zijn geld meer dan waard. Zalige soorten koffie. Apparaat is redelijk stil en snel. Een prima product.

Pluspunten

  • snel
  • goede koffie

Minpunten

  • cappuccino niet erg heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hekkert 20-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het was een "smak" geld, maar nu naar een week draaien absoluut geen spijt, prachtig apparaat, alle instellingen werken perfect.

Pluspunten

  • mooi design
  • simpele werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Heerkens 15-12-2016 Product paar weken in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal apparraat , om snel lekkere koffie naar eigen smaak te maken.
Veel mogelijkheden en ook heet water.

Pluspunten

  • heet water
  • veel smaken koffie
  • bonen machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JhaSeh 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig automaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk, overzichtelijke bediening.
Stil apparaat.
Grote watertank en bonen reservoir.
Grote verscheidenheid aan soorten koffie, ondermeer Latte Macchiato, Cafe Latte, espresso ... maar ook warme melk!
Gewone koffie kan per twee koppen gezet worden.

Pluspunten

  • Stil
  • Goeie koffie
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews