Siemens TE603201RW - Reviews

Best Reviewed jul 2015 Siemens TE603201RW
Best Reviewed juli 2015
Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 310 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RMB 20-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi, stil, maar....

Algemene score

7,0
We hebben het apparaat een paar dagen in gebruik gehad. Wat we ook probeerde, het melkschuim was prima, maar lauw, erg lauw. Verder was het apparaat erg stil, modern display en makkelijk in gebruik. Maar omdat we toch veel gebruik maken van de melkoplossing hebben we het apparaat terug gebracht en er een officiele klacht van laten maken. We hebben hem ingeruild voor een Siemens TI305206RW die wel hete melk(schuim) geeft.

Pluspunten

  • mooi display, veel mogelijkheden
  • Stil, veelzijdig

Minpunten

  • Lauwe tot koude melkschuim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat we wel klaar waren met ons Nespresso-apparaat zijn we, na uitgebreid research te hebben gedaan, overgestapt naar deze volautomaat van Siemens en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het kleurendisplay met de koffiemogelijkheden en bijbehorende Nederlandstalige tekst is lekker duidelijk. De machine maalt vrij stil. De koffie is niet gloeiend heet, maar heet genoeg om rustig te kunnen drinken. Voor bijvoorbeeld het bereiden van een cappuccino kan het melkslangetje meteen in een pak melk gehangen worden en de reinigingsfunctie van ditzelfde slangetje is ook eenvoudig. Als je heet water wilt tappen moet het externe melkslangetje echter even verwijderd worden, maar dit vinden wij geen probleem. Enig minpuntje is dat de lekbak snel vol is, maar wij drinken dan ook vrij veel koffie.

Pluspunten

  • Bediening
  • Geluid
  • Temperatuur
  • Smaak
  • 2 kopjes tegelijk zetten

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diederik 04-01-2017 Product paar weken in bezit

mooi koffie zet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit apparaat heb ik gekocht vanwege de mogelijkheden qua koffie en mooie uitstraling. Tevens maakt het apparaat weinig geluid tijdens koffiezetten

Pluspunten

  • uiterlijk
  • geluid
  • bedienings gemak
  • overzichtelijk

Minpunten

  • wel wat breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mic 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi apparaat,super makkelijk te bedienen, lekkere koffie, geen onderhoud, niet te groot en je kunt twee kopjes tegelijk zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kopje koffie!?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met dit apparaat is een kopje koffie zetten nog leuker gemakkelijker geworden. Er zijn vele keuzemogelijkheden en je kunt je eigen koffiebonen kiezen. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en makkelijk door het keuzemenu. Het heeft een mooi design waardoor het niet misstaat in een moderne keuken. Het kiezen van de sterkte van de koffie is zeker van toegevoegde waarde.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Sterkte mogelijkheden
  • Mooi design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geregeld schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Willem 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze 2de Siemens EQ. Half decenium en duizende kopjes verder was het tijd voor een nieuwe, ditmaal de EQ6. Siemens heeft duidelijk doorontwikkeld, zelfs nog gebruiksvriendelijker en betere smaak. Eenzelfde koffiebonen geven met de nieuwe EQ6 een uitstekende, nog intenser smaakbeleving.

Pluspunten

  • Ultieme smaakbeleving
  • Gebruiksvriendelijk
  • Overzichtelijk touchscreen
  • Kleiner formaat dan oude EQ

Minpunten

  • [nog] niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 27-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
duidelijk en helder display, simpel in bediening loopt makkelijk door het menu en het belangrijkste heerlijke koffie !

Pluspunten

  • simpel
  • stil

Minpunten

  • zware machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JvdE 14-05-2016 Product jaar of meer in bezit

Alweer een Siemens...?

Algemene score

7,6
Nadat we vijf jaar geleden een Siemens E7 gekocht hebben heeft deze het na ruim 10.000 kopjes helaas begeven: meteen naar de winkel voor een nieuwe Siemens: na een uitvoerige vergelijking met andere merken met overtuiging weer voor een Siemens gekozen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Else 28-06-2017 Product paar maanden in bezit

fantastisch apparaat heerlijke koffie en duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijk in gebruik zou niets anders meer willen .
heerlijke verse koffie en goed op temperatuur.
dit apparaat sprak mij erg aan vandaar de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charles 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel vergelijkingen en lezen op kieskeurig en andere sites hebben wij besloten om dit espresso machine van Siemens te kopen.
Het is een geweldig apparaat met veel mogelijkheden en lekkere koffiedranken.

Pluspunten

  • Mooi
  • Lekkere koffie
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marica 24-06-2017 Product paar maanden in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heerlijke koffie, makkelijke bediening, geluidsarm, mooie uitstraling. Nadat we ruim 13 jaar (!) gebruik maakten van onze vorige Siemens koffiemachine, nu deze automaat gekocht. Zou deze ook zo lang meegaan?

Pluspunten

  • praktisch
  • heerlijke koffie
  • snel diverse soorten koffie gemaakt

Minpunten

  • lekbak gauw vol
  • koffiedrap ook in lekwater

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lenny uit Zierikzee 23-06-2017 Product paar weken in bezit

duidelijk en zeer gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De display is zeer duidelijk en je kunt, zonder knoppen met dubbele functies, per kopje koffie, cappuccino enz. instellen. reinigen is zeer gemakkelijk. En...natuurlijk altijd een heerlijk vers bakje koffie!

Pluspunten

  • stille koffiemaler
  • gemakkelijke display

Minpunten

  • schuim zou iets voller mogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elham 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met deze espresso machine, maakt heerlijk koffie en bovendien lekker vlot. Zeer handig als je in de ochtend haast hebt!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Snelle bereiding

Minpunten

  • Nogal groot
  • Geen koude koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Frank 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Het is een mooi product met een nette en mooie uitstraling. Dit is onze tweede Siemens machine op rij, aanrader!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Gebruikersvriendelijk touche screen
  • Veel opties

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffie genieter 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb dit apparaat nog maar een week in gebruik
Makkelijk te bedienen
Goede kwaliteit melkschuim
Eenvoudig te reinigen
Ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tonnie 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hetbben zatterdag dit geweldig koffie machine gekocht. Je krijgt echt Lekkere koffie. Ik kan nog niet zeggen hoe alles smaakt want heb nog niet alles geproefd. Alleen de koffie en melk voor de cappuccino is niet echt warm! De koffie staat op zijn warmst.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Machine stoelt zelf melk resten weg

Minpunten

  • Koffie niet erg warm ondanks dat hij op het warmst

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Perdaan 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie machine, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, mooi uitziende koffiemachine. Direct uit de doos snel gebruiksklaar. Uitstekende melkopschuimer. Apparaat maak weinig herrie en is ontzettend makkelijk te bedienen. Blij mee.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Melkschuimresultaat
  • Veel koffievarianten mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nane 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

Oppassen met aankoop EQ6

Algemene score

7,0
We hadden bij de mediamarkt een EQ6 gekocht voor onze vakantiewoning die goed beviel (2cappuccino tegelijk maken) en wilde een 2e apparaat voor ons woonhuis. Blijken er 2 varianten hiervan te zijn van de EQ6 bij de TE617203RW kan je 2 cappuccino 's te gelijk maken , maar bij de TE617203RW kan je alleen 2 koffies te gelijk zetten!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Brijer 05-06-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik, hete koffie, mooi disign

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat werkt naar behoren. Ziet er mooi uit! Wel aardig aan de prijs en dat er geen resevoir bij zit voor de melk is jammer. Maar verder is het apparaat een aanwinst voor elke koffieliefhebber!!

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Koffie is goed heet

Minpunten

  • Geen resevoir voor de melk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie uit een mooie, stille en moderne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar net in gebruik maar gelijk enthousiast. Ondanks dat er nog veel is in te stellen gelijk al een heerlijke kop koffie. Onze Saeco Taleo had het na 5 jaar al begeven en na goed advies in de Mediamarkt Duiven voor deze koffiemachine gekozen. Schoonmaken van de machine is eenvoudig en de automatische programma's helpen daar mooi bij. Ik denk dat we hier veel van gaan genieten!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Heerlijke bak koffie
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews