Siemens TE603201RW - Reviews

9,0 Lees 206 reviews
Best Reviewed juli 2015
Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 206 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van der Vlies 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

SIEMENS VOLAUTOMAAT KOFFIEMACHINE

Algemene score

8,8
We hebben dit automaat nu 1 maand in bezit en nog geen moment spijt van gehad hij is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te reiningen ook middels milk clean zeer hygenisch. Er komt een heerlijke bak koffie uit al zullen smaken verschillen en kun je natuurlijk met verschillende soorten bonen proberen tot je de juiste hebt. kortom een goed en veelzijdig apparaat met een heerlijke cappucino.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Johan 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig, hygienisch

Algemene score

8,2
Apparaat heeft zowel espresso, "normale" koffie als melkproducten in het menu staan. Touchscreen interface is eenvoudig in gebruik en de gewenste koffie is snel gevonden en gemaakt. Koffiesterkte en hoeveelheid is elke keer eenvoudig aan te passen.
Spoelt lekker veel, dus wordt beter schoongehouden. De melkreinigingsfunctie vind ik erg prettig, want spoelt het melkgedeelte goed door.

Kwaliteit koffie is zelfs met standaard espressobonen al vele malen beter dan reguliere nespresso, senseo of werk-automaat koffie.

Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Erik 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Algemene score

7,5
Apparaat is simpel te bedienen, heeft meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Zet prima koffie en maakt mooi melkschuim. Enige opmerking is dat je niet de hoeveelheid melkschuim kunt instellen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Dennis 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens TE603201RW

Algemene score

9,4
Prima volautomatische machine, koffie is fantastisch. Mooi digitaal scherm als bediening! Reinigt zichzelf wat een uitkomst is!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TE603201 RW EQ 6 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens is de beste koop

Algemene score

8,4
Wij hadden een Siemens surpresso S 40 maar begon herrie te maken met malen,na 24000 koopjes.Vandaar dat wij een nieuwe hebben gekocht,zijn zeer te vreden met siemens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Eric 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens TE603201 RW

Algemene score

9,6
Prachtig apparaat. Mooie vormgeving. Een parel in onze keuken. Heerlijke koffie. Veel mogelijkheden en voor ieder wat wils. Een verademing na ons vorige apparaat van Severin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Piotr Motyka 16-06-2016

Hut werken

Algemene score

10,0
geweldig om gebruik en voldoet aan mijn verwachtingen makkelijk te gebruiken. Het vangt de natuurlijke smaak van de koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Geweldig 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooi!

Algemene score

9,0
Geweldig mooie uitvoering. Makkelijk te bedienen en alle keuzes mogelijk. Pluspunt 2 dranken tegelijk maken. We hebben hier echt voor gespaard en hopen er heel lang gebruik van te mogen maken. We zijn er heel blij mee en genieten nu extra als echte koffie liefhebbers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RoBri 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe Espresso machine

Algemene score

9,4
Onze Jura gaf na 11 jaar de geest, op zoek naar een nieuwe machine dus. Hebben ons uitvoerig laten informeren over de diverse merken en verschillende machines. Uiteindelijk bij de Siemens eq.6 uitgekomen. Mooi design, gebruiksgemak, uitgebreide koffie mogelijkheden en alles is zelf te reinigen dus geen prijzige onderhoudsbeurten meer nodig zoals bij Jura het geval is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marrie 55 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

Een betaalbare bonen machine

Algemene score

9,0
Wilde al heel lang een koffiemachine met echte koffiebonen hebben maar de prijs hielt me altijd tegen .
Veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik en heerlijke koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Edith 09-06-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat!!!

Algemene score

9,5
Ik heb deze espressomachine nog maar 3 weken in bezit, maar hoop hier lang plezier van te hebben. Het gebruik is heel simpel. Er zitten allerlei bruikbare functies op het apparaat, zoals de instelling van sterkte van de koffie en grootte van kop inhoud. Dus voor ieder wat wils.
Het enige nadeel is dat de lekbak vaak geleegd moet worden, maar dat heb ik er graag voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
R de Bruin 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie voor elk wat wils

Algemene score

9,2
Deze volautomatische koffieapparaat is gemakkelijk qua bediening, gewoon volgen wat het display van je vraagt. De koffie smaakt heerlijk en er zijn verschillende mogelijkheden van espresso tot een gewoon kopje koffie tot een heerlijke latte macchiato. Ook het onderhoud is simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Rob 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

WHAUW, dit is een topper!

Algemene score

10,0
Wie denkt dat alleen de kofiebonen de kwaliteit van de koffie bepaald komt bedrogen uit. Sinds 1 dag de Siemens EQ6 in gebruik en ik heb thuis de koffie die in een goed restaurant wordt geserveerd en ja, ik gebruik dezelfde bonen. Of ik nu een gewone koffie of een Latte wil, de EQ 6 draait er zijn hand niet voor om. Snel, prachtige vormgeving, eenvoudig in gebruik en simpel te reinigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
De lekkerste koffie 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Alle soorten koffie in een automatisch apparaat

Algemene score

9,2
Alle soorten koffie in een automatisch apparaat, gemakkelijk en snel de gewenste koffie, en drank warme melk heet water. Met vele mogelijkheden en vele instellingen van zeer sterk tot milde koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ad 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

mooie aankoop

Algemene score

8,0
Mooie uitvoering, veel gebruikersgemak, veel keuze mogelijkheden.
Top aankoop en makkelijk is ook de service aan huis van siemens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Mike 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Erger fijn apparaat

Algemene score

9,0
Fijne koffiemachine met een heerlijke smaak. Makkelijk in gebruik en veel opties. Je krijg waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Richard 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,2
Een machine die zeer makkelijk te bedienen is en ook nog eens voor jong en oud gebruiksvriendelijk is en is zeker zijn geld waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Trudy 18-05-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk kopje koffie voor elk wat wils

Algemene score

8,8
Al langere tijd opzoek naar een vervanger voor onze huidige koffiemachine. Wij drinken echt heel veel koffie dus ga niet over 1 nacht ijs. De tip voor dit apparaat gehoord in de winkel van een klant.
Dat hij vooral heel stil is vergeleken bij andere koffiemachines. Mij gaan verdiepen en zeer goed geholpen in de winkel. Zeer tevreden over de smaak en de mogelijkheden en hij maakt inderdaad niet veel geluid. Alleen van mij hadden de boontjes in het apparaat zelf gemogen i.p.v. in de dop bovenop. Maar dat is persoonlijk daarom vormgeving een 7.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Har 18-05-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens , Grandioos

Algemene score

10,0
Ik heb de Siemens Q 6 nu pas een paar dagen in bezit,Ik vind het nu al een super machine. Zoveel mogelijkheden van allerlei soorten koffie. En allemaal super lekker. Hij is zeer stil in gebruik, Eenvoudige bediening. Makkelijk in onderhoud. Dus een top machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ed Grootscholten 16-05-2016 Product paar dagen in bezit

Genieten van heerlijke Koffie

Algemene score

9,0
Paar dagen de Siemens in bezit en hij is helemaal super. In een handomdraai maak ik nu echt lekkere Koffie, Cappouchino, Latte etc. Allemaal heerlijk en het schoonmaken is ook erg eenvoudig. Een aanrader voor ieder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews