Siemens TE603201RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 371 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat zet goede koffie, espresso en cappuccino , is zeer eenvoudig te bedienen en schoon te maken en is ook nog eens een mooie vormgeving. Super is de melkfunctie met flexibele slang die je in een pak (koude) melk kunt zetten. Prima reinigingssysteem.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • eenvoudig schoon te maken
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koffiegenieters 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE603201RW

Algemene score

9,0
Echt een aanrader voor een lekkere kop koffie. Makkelijk in gebruik en ook weinig geluid. Het enige minpuntje is dat de koffie met een schuimvariant wat warmer mag zijn. Oplossing die wij gebruiken is voor visite een met heet water voorverwarmd koffieglas gebruiken. Wij vinden het een top apparaat, een aanrader!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Geluidsarm
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi sieraad voor in de keuken

Minpunten

  • Bij koffievarianten mag koffie warmer zijn
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 25-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, Groot Touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk d.m.v. groot touchscreen en een simpel menu.
De koffie is perfect, even zoeken naar de juiste sterkte voor de specifieke koffie bonen maar dan heb je ook wat.
De verschillende soorten koffie met melk zijn perfect, de melk is stevig en goed van temperatuur.

Pluspunten

  • Groot Touchscreen
  • Simpel Menu
  • Zelf reinigend
  • Goede kwaliteit opgeklopte Melk

Minpunten

  • Tot op heden geen min punten
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie snel klaar en voor iedser wat wils

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de espresso machine ingesteld te hebben (eenvoudig) is er snel en eenvoudig koffie, maar ook espresso's cappuccino's mee te maken. Even hobbyen met een gewoon pak melk voor de cappuccino maar voor de rest een echte aanrader. Maakt daarbij echt ook veel minder herrie dan de voorganger.

Pluspunten

  • veel keuzes
  • stil
  • hete koffie
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS EQ6 SERIES 300

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn overgestapt van een Saeco koffiemachine naar de Siemens EQ6. De doorslag om te kiezen voor de Siemens EQ6 was dat het geluidsniveau van de machine zeer zacht is bij het malen en zetten van de koffie, het eenvoudige bedieningsniveau en menu structuur, groot water en koffiebonen reservoir. Het maken van een Cappacino en Latte Machiato is snel en eenvoudig. De milkcleanfunctie is daarbij top. En natuurlijk de lekkere smaak van de koffie die uit de machine komt.
Prima machine voor een goede prijs - kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Eenvoudige menu bediening
  • Zacht geluidsniveau machine
  • Keuze mogelijkheden koffie
  • Milkcleanfunctie

Minpunten

  • melktemperatuur Cappacino, Latte mag warmer
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

alex 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteitsverhouding en een parel voor het oog, flexibele slang werkt oog erg prettig en mooi 2 lattes tegelijk maken!!

Pluspunten

  • mooi design
  • auto off
  • groot reservoir
  • verstelbare tuit
  • breed bonenreservoir, bijvullen zonder knoeien
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, sterkte instelbaar voor ieders smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens TE603201RW zet lekkere koffie. De sterkte kan per kop worden ingesteld. Met een druk op de knop veel mogelijkheden van een sterke espresso tot een latte macchiato.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • eenvoudig schoon te maken
  • relatief stil
  • Makkelijk, de melk direct uit een kan of het pak.

Minpunten

  • waterreservoir is snel leeg
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wegro 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Espresso machine

Algemene score

9,0
Mooi en praktisch apparaat. Ik heb deze gekozen om zijn eenvoud in gebruik en omdat deze makkelijk te reinigen is.
Bevalt mij uitstekend! heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Makkelijk in onderhoud
  • Warmt snel op
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima, eenvoudig te bedienen en uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen onvertogen woord over deze Multi-koffiezetter. Zeer gebruiksvriendelijk en flexibel in wisseling soorten koffie.
We hebben deze voor ons café aangeschaft en zijn zeer tevreden over de mogelijkheden en kwaliteit!

Pluspunten

  • Aantal soorten koffie
  • Prijs
  • Gebruiksvriendelijk
  • Degelijk
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

odathome 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk te bedienen en super in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bedienen apparaat.
Vele koffie mogelijkheden en heerlijke koffie resultaten.
Gemakkelijk te reinigen
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bas en Margreet 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

EEn geweldig goed en gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie met een perfectie cappuccino mogelijkheid. Een betrouwbaar product en een sieraad in onze keuken.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooi vormgegeven

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastiaan 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat (Duitse kwaliteit!)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat (Duitse kwaliteit!)

Goed warm
Makkelijk bedienbaar
Onderhoudsvriendelijk
Zeer stil!

Pluspunten

  • Gebruik
  • Stil
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piotr Jakubina 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

elke ochtend de beste koffie zonder vuil en lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen vanwege de kwaliteit, de smaak van koffie, gemakkelijk te bereiden zonder te hoeven wassen. Voor de komende jaaren zal ik met veel plezier koffie drinken

Pluspunten

  • smaak
  • kwaliteit
  • price
  • gebruiksgemak
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toine 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Buiten dat deze koffiemachine er mooi uitziet zet hij ook heerlijke koffie.
Het display is gemakkelijk te bedienen en ziet er overzichtelijk uit.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor iedereen gemakkelijk te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en duidelijke bediening, vergeleken met andere machines maakt deze veel minder herrie tijdens malen.
Vele soorten koffie mogelijk, handig als je met veel personen bent die allemaal wat anders drinken!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Makkelijk schoon te houden
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hoencamp 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens volautomaat - topautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben al weken op zoek naar een volautomaat. Donderdag einde van de middag het apparaat gekocht. Vrijdag eerst nog een bak koffie gedronken uit ons andere apparaat. De nieuwe aangesloten (heel simpel en het duurt ongeveer het zetten van 1 bak koffie) en daarna genoten van de eerste bakken koffie uit onze nieuwe aanwinst.
Ik kan samen met met mijn vrouw maar één ding zeggen: super en het andere apparaat staat in de schuur.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Heldere en duidelijke display
  • Naar eigen keuze smaak instellen
  • Mooi design

Minpunten

  • iets lawaai bij malen, maar wie maalt daar om?
  • verder geen
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kinderlijk eenvoudig te bedienen, voor een sublieme koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen met plaatjes. Ook het maken van cappuccino en dergelijke smaken kinderlijk eenvoudig en heerlijk opgeklopt. Gekocht voor mijn oude ouders van over de 80 die hier zonder moeite hun eigen heerlijke koffie kunnen zetten.
Dat je ook in verschillende sterkte kunt zetten is ideaal. Koffie automaat reinigt zichzelf.
net of je je eigen koffiehuis hebt!

Pluspunten

  • grote plaatjes die aangeven welke soort koffie
  • makkelijik melk opkloppen
  • eenvoudig schoon te houden
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

siemens koffiemachine 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TE603201RW

Algemene score

8,0
Geweldige koffiemachine. Snel en geluidloos en zeer handig in gebruik. ziet en mooi uit en niet te groot.
Mooi geweldig fijn zeer fijn.
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willeke 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu al heel blij met dit apparaat. Het hele huis ruikt heerlijk bij het maken van een kopje. Snel klaar en weinig lawaai. Makkelijk schoon te maken.
Het enige minpuntje vind ik het slangetje voor de cappuccino, die zit wat slapjes.

Pluspunten

  • Cappuccino met 1 druk op de knop
  • Makkelijk te reinigen
  • Veel keuzes

Minpunten

  • Slangetje friemelwerkje om te koppelen
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leen 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldigige volautomaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldige espresso volautomaat.waarbij vol bij ons staat voor volledig.
Voor ieder een perfecte koffie!
Erg overzichtelijk menu,en simpel in te stellen.
Koffie heet, heel weinig herrie,ruim water en grote bonen ruimte.

Pluspunten

  • Koffie heet, heel weinig herrie
  • ruim water en grote bonen ruimte
  • heel simpel en overzichtelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens TE603201RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews