Philips Wake-up Light HF3461

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 56 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Wake-up Light HF3461 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Groentje20 09-11-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Philips Wake-up Light HF3461

Algemene score

7,0
Ik heb deze wekker al jaren en sinds ik hem gebruik heb ik in de winter geen moeite meer om rond half 6 's Morgens wakker te worden. Terwijl ik vroeger de radio heel hard had staan, wordt ik nu al wakker van de vogeltjes die beginnen te tjilpen. Ik heb ook niet het gevoel dat ik midden in de nacht wakker gemaakt wordt. Kortom, ik ben zeer tevreden over deze uitvinding.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jono 14-04-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Philips Wake-up Light HF3461

Algemene score

6,0
Ik heb deze wake-up light nu meer dan 2 jaar en ben er altijd erg tevreden mee geweest... Het instellen gaat vrij eenvoudig, hij neemt wel veel ruimte in beslag en het geluid is ietwat "blikkig".

Helaas doet hij het sinds kort niet meer. Zowel de lamp als de radio doen het niet meer, alleen de gewone wekkerfunctie werkt nog.

Ik heb gebeld met de klantenservice van Philips, maar reparatie van dit artikel schijnt niet mogelijk te zijn. De fabrieksgarantie was natuurlijk ook net verlopen. Ik heb wel een tegoedbon voor 20% korting op een vervangend product gekregen, maar dat wordt geen Philips Wake-Up light meer. € 130,- voor een wekker die na 2 jaar stopt met de belangrijkste functies vind ik wel erg veel geld en de reviews voor de nieuwere modellen zijn nou ook niet echt geweldig. Ik heb nu de NafNaf besteld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

EAN
Partnumber
HF3461/01, HF346101
Introductie model
2007
Releasedatum
April 2008
Op Kieskeurig sinds
September 2007