Winkels

Reviews: Wasmachine.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Wasmachine.nl.


559 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,6

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,8
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Wasmachine.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 70
Totaal 10
5 sterren
28-03-2015

Esther16st

Wij zijn weer erg blij dat onze bestelling "wasmachine" zo snel en netjes is afgeleverd! Of je nu online of naar de winkel gaat (hebben al vaker bij jullie bedrijf aankopen gedaan) de service is prima! Wasmacine.nl is en absolute aanrader!

  • Op de bank je bestelling doen ipv in een drukke winkel ;-) Gemak 10
  • De bezorgers waren zeer vriendelijke mannen! En weet uit ervaring dat ook in de winkel de service hoog is! Service 10
  • Keus meer dan genoeg! En fijn dat je ze onderling kan vergelijken! Assortiment 10
  • Zeker aanbevelen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Esther16st
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-03-2015

Toon Abcouwer

Aankoop: Online

Zeer goed. Zeer tevreden

  • De site is toegankelijk en up-to-date Gemak 9
  •   Service
  • Het assortiment is zeer uitgebreid Assortiment 9
  • Bestellen is makkelijk en levering vindt conform afspraak plaats Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Toon Abcouwer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-03-2015

Arbol

Aankoop: Online

Zoals in bovenstaande beoordeling al gezegd;
Zeer mooie professionele website!
Zeer snelle levering.
Zeer strakke prijzen.

En Tom doet zijn werk uitstekend!


Alles Tip Top!

Ik shop graag zo, mij krijgen ze fysiek geen winkel meer in!

  • Zeer mooie website met ruimschoots informatie en uitleg / filmpjes over de producten. Met andere woorden , zeer professioneel. Heerlijk vanuit je luie stoel shoppen. Zeer strakke prijzen! Gemak 10
  • Zeer snelle en correcte levering! Service 10
  • Assortiment uitstekend! Assortiment 10
  • Je kunt niet anders..... Zo shop je in 2015 vind ik! Aanrader voor iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arbol
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-03-2015

Zanny27

Keurige site, prima service, ruim assortiment en snel en netjes geleverd.

  • Top site, makkelijk en meer dan genoeg keus Gemak 9
  • Zelfs de oude machine werd meegenomen ookal stond deze nog in de badkamer op de eerste etage Service 10
  • Meer dan genoeg keuze in alle prijscatgorieen Assortiment 10
  • Jazeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Zanny27
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-03-2015

Robbert46

TOP

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Levering en bezorging TOP, via email en sms op de hoogte gehouden van de levering met de melding dat deze om 16:36 uur zo zijn. Op de minuut ging de deurbel. Netjes geplaatst, aangesloten en geïnformeerd. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Robbert46
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-03-2015

ed_pol

Aankoop: Online

tot nu toe bevalt hij prima. ik vond de site makkelijk werken en kreeg de bestelling snel thuis. niets op aan te merken.

  • mooie site veel info Gemak 8
  •   Service
  • veel keuze uit veel modellen Assortiment 9
  • goedkoop en goed en snel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ed_pol
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-03-2015

MarcoUlft

  • Duidelijke handleiding en simpel te bedienen Gemak 8
  • Alle afspraken zijn nagekomen, product werd netjes op tijd geleverd en geinstalleerd. Oude apparaten zijn meegenomen Service 8
  • Ruim voldoende keuze tegen scherpe prijzen Assortiment 9
  • Gewoon helemaal niks mis mee, duidelijke website en eerlijk en vakkundig advies Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MarcoUlft
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-03-2015

Mechtild68

Ik heb uitgebreid gezocht op internet , tot ik wist welke machine aan al mijn wensen zou voldoen...Ik zag dat Indesit door de consumentenbond werd afgeraden vanwege slechte spoelresultaten.
Maar...... niets is minder waar.....de spoelresultaten zijn dankzij het speciale extra spoelprogramma, dat heel eenvoudig is in te stellen...prima! Voor mij heel belangrijk....vanwege mijn gevoelige huid.
Ik ben gewoon heel blij met deze nieuwe wasmachine. Zeker ook omdat de bezorging en aansluiting zo vlot en prettig verliep en de was er schoon en redelijk droog uitkomt.

  • Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij in veel talen. En je kan het eigenlijk niet verkeerd doen.... Gemak 9
  • Prima, tijdens het bestelproces ging er even iets fout....( mijn schuld want mijn nieuwe betaalkaart moest ik nog deblokkeren. Ik nam even contact op met de klantenservice en ik kreeg onmiddellijk per email antwoord. Ook de aflevering verliep prima met deskundige bezorgers/monteurs. Service 9
  • Het assortiment is heel uitgebreid...nergens vond ik een meer uitgebreid assortiment. En ik heb heel lang op het internet gezocht....tot ik vond wat precies was wat ik hoopte te vinden. Dat is gelukt! Assortiment 10
  • De website is heel duidelijk, er komen geen verzendkosten bij en het uitpakken, op zijn plaats zetten ( wat een klein plekje was,waar de machine precies kon staan...) en het aansluiten verliep vlot en duidelijk heel deskundig. (tegen een kleine vergoeding) Mijn complimenten!!!! Mocht ik weer een aankoop willen of moeten doen....dan zou ik zelf ook weer bij deze Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mechtild68
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-03-2015

T.Jacobs

Prima, alles volgens afspraak en duidelijke uitleg om keuze te kunnen maken op de website.
Ook netjes op zolder neergezet en aangesloten

  • Prima uitleg en vergelijking met andere modellen Gemak 9
  • Levering duidelijk en vlgs afspraaak Service 9
  • Assortiment ruim Assortiment 8
  • Prima en snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van T.Jacobs
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-03-2015

Marcel29

  • Makkelijk en snel besteld Gemak 10
  • Oude wasmachine mee genomen nieuwe geïnstalleerd Service 10
  • Veel modellen in iedere prijs wat te verkrijgen voor een grote en een kleine portomonee Assortiment 10
  • Super service zal jullie zeker aanbevelen top ga zo door Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marcel29
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2015

KOBUS- KUCH

ben zeer tevreden over de prijs van de wasdroger en de snelle levering. top winkel !

  • zeer goede webwinkel Gemak 10
  • snelle levering binnen 1 dag. geen verzendkosten Service 10
  • boven verwachting Assortiment 10
  • aanrader voor iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van KOBUS- KUCH
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-02-2015

severijnse

Aankoop: Online

Ik zal iedereen dit aanraden. Topservice en topkwaliteit.

  • Volgende dag al in huis Gemak 9
  • Ze brachten hem en maakte hem gebruiksklaar. Topservice Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Topservice en topprijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van severijnse
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
19-02-2015

Stavenuiter10

Snelle levering en goede online communicatie. Goedkoopste online prijs.

  • zeer intuitief Gemak 8
  • Levering was half uur na de afgesproken levertijd. De machine werd onder protest boven gebracht en daar gedumpt. Toen ik informeerde naar uitpakken en installeren werd aangegeven dat dat niet de bedoeling was terwijl ik daar toch voor had betaald! Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Stavenuiter10
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-02-2015

mirandadenhoudijker

Kortom ben zeer tevreden over het assortiment, het gemak en de aflevering. Service bij problemen heb ik gelukkig (nog) niet hoeven ontdekken!

  • Bestelling ging vlot, zelf kunnen kiezen wanneer af te leveren, ideaal als iedereen regelmatig de deur uit is. Gemak 10
  • Onze wasmachine moest naar zolder en daar moest een kleine bijdrage voor betaald worden maar de mannen hebben het keurig gedaan. Zonder problemen werd de oude en de nieuwe de trap op en af gesjouwd. Ik ga ervan uit geen retourservice te hoeven gebruiken. Service 9
  • een groot assortiment met goede prijzen. Ook heel fijn is de duidelijke uitleg over de apparaten met wel of geen filmpje, het is erg duidelijk. Assortiment 9
  • Ik zou zeker deze winkel aanbevelen, zeker nu er steeds minder"gewone"winkels zijn. Daar ben ik trouwens wel geweest maar door slechte verkoop techniek van de verkoper(wilde ons wasmachine verkopen zo'n 400 euro duurder en luisterde niet naar onze argumenten). gewoon prettig in eigen tempo alles vergelijken en dan kiezen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mirandadenhoudijker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-02-2015

Klant158

Aankoop: Online

Fijne en duidelijke webwinkel.

  • Duidelijke site die zich vanzelf wijst en voldoende feedback geeft Gemak 10
  • Via mail en sms worden alle stappen in het proces duidelijk gecommuniceerd. Service 10
  • Voldoende en voorraad info. Assortiment 10
  • Ik zeg: doen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Klant158
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-02-2015

E. Reijnders

Aankoop: Online

Mijn wasmachine ging stuk. Dus op zoek naar een nieuwe. Via reviews en testrapporten kwam ik uit op de Samsung WF70F5EBP4W/EN. Op zoek naar de laagste prijs vond ik Wasmachine.nl. Het bestelproces verliep makkelijk en hoewel ik pas om 20.00 uur bestelde werd de machine de volgende dag al om 13.00 uur geleverd. De bezorgers waren zeer vriendelijk en installeerden de wasmachine voor ons. Zelfs de 1e spoelbeurt werd door hun uitgevoerd. Kortom goed en snelle service. Ik blij, mijn vrouw ook weer blij en jullie een tevreden klant erbij. Ga zo door!!!

  • De website was overzichtelijk en goed opgebouwd. De keuze was ruim en de reviews nuttig. Ook de extra mogelijkheden die geboden waren zijn duidelijk. Gemak 10
  • Over de service kan ik kort zijn. s'-Avonds rond 8 uur besteld, de volgende dag om 13.00 uur geleverd. Vriendelijke bezorgers die alles installeerden en ook de 1e spoelbeurt verzorgden. Dat noem ik service!! Service 10
  • Een ruime keuze in zowel merken als prijsklassen. Dus voor ieder en elk budget iets te verkrijgen. Assortiment 10
  • Gezien mijn ervaringen kan ik alleen maar de winkel van harte aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E. Reijnders
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-02-2015

Wasbeurt

Ik denk dat bovenstaande motivatie genoeg zegt.

  •   Gemak
  • Twee keer gebeld voor informatie over het aangekochte produkt. Werd snel en deskundig geholpen.De levering verliep geheel volgens mijn wensen en keurig op de afgesproken tijd bezorgd, fantastisch. Service 10
  •   Assortiment
  • Mochten er in mijn kennissenkring mensen zijn die een produkt nodig hebben die Create2Fit verkoopt zal ik zeker deze webwinkel aanbevelen, door zijn goede prijs en kwaliteit verhouding en prima service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wasbeurt
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-02-2015

Jordy Kooistra

Aankoop: Online

Ik kende de website niet en ben eerst op de "grote namen" afgegaan maar die ben ik per direct vergeten. Want deze ervaring is er 1 die vraagt om meer.
Topservice, duidelijkheid, goede prijzen en geen gedoe!
Alles wat beloofd wordt gebeurt ook.
De uitleg filmpjes zijn ideaal en leuk gevonden dit maakt dit concept origineel.

  • een hele simpele maar overduidelijke site zonder toeters en bellen. Duidelijk welke gegevens je in moet vullen. De betaling doen ook simpel en perfect via iDEAL. Gemak 9
  • topservice!! Alles wat beloofd werd gebeurde ook, van dezelfde avond netjes de factuur binnen tot het sms'je met het tijdvak dat de wasmachine geleverd zou worden. De extra aansluitservice gekocht voor 14,95 en ook die service was perfect!! De filmpjes op de site met alle uitleg zijn ook ideaal !! Beter dan welke winkel ook naar mijn mening! Service 10
  • een zeer breed uitgebreid assortiment en alles staat netjes per merk ingedeeld. Je kan alles ongelooflijk snel vinden en vergelijken. De prijs van de wasmachine lag €50 onder de prijs van andere webshops dus dat was buiten de uitmuntende service nog een extra winst! Assortiment 9
  • ik heb de dagen voor m'n bestelling bij veel andere webshops rondgekeken en contact gehad met telefonisch klantenservice omdat veel niet duidelijk was, en dan werd ik ook nog asociaal behandeld. Dat is hier totaal niet aan de orde. Ik zou voortaan m'n aankopen bij deze webshop doen en raad het zeker andere aan. En familie, vrienden zullen dat ook zeer zeker te horen krijgen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jordy Kooistra
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-02-2015

HHP1975

Wij hebben in de afgelopen 5 jaar bij Coronel; 2 x LCD, 1 x Senseo, 1 x stofzuiger, 1 x wasdroger en nu dus de wasautomaat gekocht. Deze webwinkel is echt goed en er zit een firma achter met een showroom die op zondag open is.

  • goede website, snelle afhandeling via Ideal betaling, geen verassingen Gemak 10
  • SMS van Postnl wanneer de was machine wordt geleverd en dit gebeurde ook binnen het tijdsblok van 2 uur! Dus niet een hele dag gaan zitten wachten... Service 10
  • Prima assortiment en duidelijke referenties aan Beste Koop van externe beoordelaars Assortiment 9
  • absoluut een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HHP1975
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
31-01-2015

jan westerhuis

Aankoop: Online

  • kijken wat je wil, aan klikken en bestellen betalen in elke vorm ideaal. Gemak 8
  • niet ouwe hoeren aan klikken betalen en geleverd. Service 8
  • meerder merken voor elke prijsklasse Assortiment 9
  • aan iedereen die wat zoekt Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jan westerhuis
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
31-01-2015

Ad Molens

Aankoop: Online

Zie eerdere opmerkingen

  • Heldere website, goede uitleg Gemak 9
  • Van wasmachine.nl prima. De bezorging door Post.nl was abominabel. Bijna twee uur te laat, nieuwe machine niet uitgepakt en aangesloten ondanks fullservice, oude machine niet meegenomen, hoewel netjes losgekoppeld etc., maar "Hij stond niet bij de voordeur". Nee, hij stond in de ruimte waar de nieuwe wasmachine werd neergezet! Na klacht heeft wasmachine.nl dit zeer voortvarend opgepakt en opgelost. Fuul-servicekosten teruggestort en Postbus.nl haalt de oude machine alsnog op. Service 8
  • Keuze genoeg Assortiment 8
  • Ik zou hier hoger scoren als ik zeker wist dat het de volgende keer wel helemaal goed gaat. Ondanks de bezorgellende, wel uitstekende service achteraf. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ad Molens
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-01-2015

karin van riet

Aankoop: Online

  • vandaag besteld voor 21.00 uur en morgen in huis Gemak 9
  • prima Service 8
  • genoeg keuze Assortiment 8
  • lekker snel geleverd en betaalbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van karin van riet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-01-2015

basssimone

Aankoop: Online

So this is my review about the online shop.
Easy and professional service
Good choice of products
Good prices and lots of info about the products
Quick delivery
Trustful shop
Will use it again for sure. And will recommend to my friends.

  • Easy to use website with lots of good prices. I will use the service again. Gemak 10
  • Quick and professional service. You have to pay for delivery but it's worth the money. Deliver next day by professional crew. On time and with no issues. Service 10
  • There is a lot to choose from. every week new oferts and promotions. Helpful information about the products. Assortiment 10
  • I use many websites before. never before was so happy with a online shop before. easy and professional Aanbeveling 10
» Lees de hele review van basssimone
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-01-2015

Roline01

Ik ben zeer tevreden over deze webshop en zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

  • De site is duidelijk en overzichtelijk en de stappen tijdens het bestellen spreken voor zich. Alles is goed te vinden. Gemak 10
  • Goede service! De volgende dag werdt mijn bestelling al geleverd. Bij problemen wordt je snel en vriendelijk geholpen via de mail. Service 10
  • Veel keuze, zeer nette prijzen en bijna altijd goedkoper dan concurrenten! Assortiment 10
  • Ik heb al meerdere malen bij winkels van Tom Corronel besteld en nog nooit teleurgesteld geweest. Altijd top en goede service en zeer snelle levering! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Roline01
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-01-2015

p.oldenhof

  • Website is overzichtelijk en duidelijk. Gemak 9
  • Levering wasmachine is volgens afspraak. Vergeten levering van gratis waspoeder is direct per DHL na bezorgd. Service 9
  • Prima keuze. Assortiment 9
  • Goede ervaring met bestellen en levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van p.oldenhof
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-01-2015

Freakshow1979

Heb totaal een goede indruk van wasmachine.nl gekregen is zeker tot herhaling vatbaar.

  • overzichtelijke website en duidelijke vergelijking tussen verschillende modellen. Goede digitale uitleg over functies bij de meeste modellen. Gemak 8
  • Snelle levering, duidelijke communicatie via e-mail en sms Service 8
  • Voldoende keus en scherp geprijst, leuke extra's Assortiment 8
  • Zeker aan te bevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Freakshow1979
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-01-2015

Henrice

  • spreekt voor zich Gemak 8
  • optijd en snel Service 8
  • wat je nodig hebt is er Assortiment 9
  • niet twijfelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henrice
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-01-2015

Keverbug

Aankoop: Online

Tot nu toe zeer te vreden over de snelheid van de levering en de prijs / kwaliteit verhouding is goed

  • Bestelling zeer eenvoudig en snel Gemak 9
  • Top service mede door de snelle levering 's avonds besteld volgende ochtend in huis. Bezorgers hebben de wasmachine uit eigenbeweging naar de zolder gebracht. Service 9
  •   Assortiment
  • Zeer te vreden over de levering en prijs kwaliteit verhouding Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Keverbug
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-01-2015

Y Couperus

Aankoop: Online

  • website is duidelijk Gemak 8
  • 1Dag later dan af gesproken Service 8
  • de prijs waarvoor het product wordt aangeboden is goed. Assortiment 8
  • Ik ben best tevreden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Y Couperus
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
09-01-2015

Ruby1

Ben wel content met snelle levering en plaatsing en de kosten van het apparaat.

  • Het was makkelijk om tot de juiste keuze te komen omdat er veel technische gegevens duidelijk werden omschreven en ook een filmpje waar je kon zien hoe de machine werkt Gemak 8
  • Heb herhaaldelijk bericht gekregen omtrent de levering ging erg goed. De € 14,95 voor het brengen en oude machine meenemen vind ik een redelijk bedrag gezien de werkzaamheden die daaromtrent gedaan moesten worden. Service 8
  • ja voldoende keuze Assortiment 7
  • ik zou de winkel wel aanbevelen, weet geen opmerkingen te geven over service indien er iets niet goed is, heb ik geen ervaring mee Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ruby1
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
08-01-2015

Kevin Bottenberg

Aankoop: Online

het enige wat ik nu kan aanmerken is dat de levering ongeveer ander half uur later was kan gebeuren maar neem dan in dat geval contact op met de klant

  • Het is fijn om gewoon via internet te bestellen duidelijke omschrijvingen Gemak 8
  • naar de bestelling keurig op de hoogte gehouden van levertijd kan nog niet beoordelen op de service nalevering hopelijk heb ik dat niet nodig Service 9
  • de keuze is groot Assortiment 9
  • de prijs is keurig ten opzichte van andere sites/winkels Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kevin Bottenberg
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-01-2015

Dennis Eurocar 't Gooi

Aankoop: Online

  • Makkelijk en overzichtelijk Gemak 9
  • Geen gezeur er word gedaan wat is afgesproken Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dennis Eurocar 't Gooi
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-01-2015

ab Nettekoven

Aankoop: Online

Kan geen kritiek vinden!

  • Je kunt uit je luie stoel op welke manier dan ook jouw produkt zoeken Gemak 10
  • Top service met een uitstekende mail en sms service Service 10
  • Wat vind je hier niet? Assortiment 9
  • Combinatie van gemak service en een breed assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ab Nettekoven
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-01-2015

eisema

Aankoop: Online

dit was voor mij de eerste keer van daar ook de beoordeling van de levering en het groot aantal produkten waar men uit kan kiezen

  • zeer snelle levering van de produkten Gemak 10
  • goed over zicht over de bestelling Service 10
  •   Assortiment
  • ik geef er een 10 voor de snelle afhandeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van eisema
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
01-01-2015

VinceSoest

  • Het is makkelijk navigeren op de website van wasmachine.nl Gemak 10
  • Goede service en vooral snel! Service 9
  • Ruime keus Assortiment 10
  • Veel keus, goede service en aftercare. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van VinceSoest
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
25-12-2014

budgetcoach

23 december wasmachine besteld. 24 december in de ochtend geleverd. Aangegeven: ophalen oude machine en installatie. De bezorgers kwamen met een smoes dat de bus al vol zat dus dat de oude machine niet mee kon. Belachelijk; de nieuwe machine kwam uit de bus dus er was dan ook weer plaats voor de oude, nietwaar? Praten als brugman, kreeg nog een brutale bek toe. Uiteindelijk hebben ze hem wel naar beneden gehaald en buiten gezet maar niet meegenomen. Ik 'moest' maar een nieuwe afspraak gaan maken. Nou, sorry hoor, maar die afspraak had ik al gemaakt toen ik de nieuwe machine bestelde. Wel heel vervelend voor Coronel, aardige jongens, zouden misschien eens aan een 'eigen' bezorgdienst moeten gaan denken en niet meer uitbesteden aan derden.

  • ik zocht een goedkope wasmachine en jullie hebben altijd goede aanbiedingen Gemak 8
  • prima (denk ik) Service 8
  • genoeg Assortiment 8
  • Tsja, het probleem is iedere keer weer de bezorging. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van budgetcoach
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-12-2014

adviseur1

Aankoop: Online

wij gaan soms naar winkel als we meer advies nodig hebben, jullie hebben kundig, vriendelijk personeel. in dit geval wasmachine gekocht via webshop voor onze dochter. Zij ging verhuizen en wasmachine stuk, vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Ideaal voor een gezin met drie kleine kinderen.

  • de site is erg overzichtelijk en je vind snel wat je zoekt Gemak 9
  • zowel in shop als op Internet prima Service 10
  • voor mij uitgebreid genoeg. ik maak mijn keus Door het lezen van review daar kan ik wat mee Assortiment 9
  • Ik koop al jaren witgoed en andere apparaten bij jullie. bevalt gewoon erg goed , Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adviseur1
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2014

v.Moorsel

Eerlijke webwinkel met scherpe prijzen en uitstekende service. Op maandag liet mijn oude machine het afweten, de zelfde week stond mijn nieuwe machine weer te draaien.

  • Duidelijke website, alles inzichtelijk, geen verrassingen achteraf. Gemak 10
  • Maken waar wat ze beloven. Service 10
  • Allemaal goede kwaliteitsmachines in verschillende prijsklassen. Assortiment 8
  • Eerlijke webwinkel met scherpe prijzen en uitstekende service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van v.Moorsel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-12-2014

Cieron

Aankoop: Online

  • Na internet research op wasmachine.nl terecht gekomen en hier makkelijk de betreffende wasmachine gevonden. Gemak 9
  • Na een belletje met de winkel mijn keuze meteen gemaakt om bij wasmachine.nl te bestellen. Goed en duidelijk geholpen aan de telefoon. Al mijn vragen beantwoord en extra informatie mee gekregen waar ik op moest letten. Service 9
  • Ik heb niet echt door het assortiment gekeken omdat ik van te voren heb gekeken welk product ik wilde hebben. Assortiment 7
  • Als iemand mij advies zou vragen waar ze voor een mooie prijs en goede service een wasmachine kunnen kopen zal ik ze zeker wasmachine.nl aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cieron
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-12-2014

rachelle73

Een super winkel waar niets op aan te merken valt.

  • Website is super duidelijk in levertijd en prijs met welke bijkomende kosten er zijn. Gemak 10
  • Je krijgt 's ochtends een SMS met geschatte levertijd in een tijdsbestek van 2 uur en na vertrek bij de klant voor je nog één dat ze er aankomen. Zondags een klacht ingediend omtrent het leveren/ophalen en 's maandags al een reactie met oplossing en een attentie. Service 10
  • Alles wat je zoekt hebben ze. Assortiment 10
  • Zeer tevreden over de snelheid, service en prijsverhoging. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rachelle73
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-12-2014

kelly1992

Overzichtelijke site goede uitleg via de filmpjes goede service ik zal de site aanraden.

  • We zijn naar de site gegaan We hebben de wasmachines bekeken en naar de beoordelingen van de klanten daarna een wasmachine besteld Gemak 9
  • Goede service s avonds rond 20.30u besteld de andere dag om 9.15u had ik mijn wasmachine al binnen. Service 9
  • Stonden voldoende wasmachines op van alle merken was nog moeilijk om een keuze te maken. Assortiment 9
  • de service is goed je kunt niet lang zonder wasmachine het was zo geregeld als er iemand iets nodig heeft zal ik zeker jullie site aanraden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kelly1992
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-12-2014

Mais1973

Perfecte site en service

  • Als je wasmachine stuk gaat wil je het liefst snel een nieuwe. Zonder al te veel sleur en sleepwerk. Hierbij is wasmachine.nl een uitkomst Gemak 8
  • Super sms service. Je wasmachine wordt op de plek gezet, en de oude meegenomen. Geweldig toch Service 9
  • Perfect ook met de top 10 op de site Assortiment 9
  • Voor producten die je snel en goed nodig hebt. Wasmachine.nl de uitkomst Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mais1973
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-12-2014

Y. Smit

Aankoop: Online

Middags om 16.00 uur besteld en de volgende dag in huis vereist een hele goede planning.

  • De bestelling zeer snel geregeld Gemak 9
  •   Service
  • Vele types Wasmachines aanwezig Assortiment 9
  • Alles perfect geregeld. aankomsttijd en dan een kwartier voor bezorging bericht dat de levering er bijna bij je is. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Y. Smit
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-12-2014

Peetje68

Dik tevreden. Volgende keer weer een aankoop bij deze webshop.

  • Je hoeft er niet de deur voor uit. Gemak 10
  • Service aanbod is top, oude machine kan meegegeven worden en je kunt een full service pakket erbij pakken. (Alleen heeft degene die t apparaat leverde de machine niet waterpas gezet maar dat ligt bij de leverende partij en niet aan de webshop) Service 10
  • Genoeg keuze Assortiment 10
  • Zeker, met recht de goedkoopste, het scheelde me maar liefst 52 euro met andere goedkopere aanbieders, service prima en er werd ook meteen gereageerd op vragen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peetje68
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-12-2014

Rene Heeren

Aankoop: Online

goed geregeld zondag besteld dinsdag voor 12 uur in huis
Mooi toch

  • Mooi website en overzichtelijk Gemak 9
  • snelle levering Service 10
  • voldoende keus Assortiment 10
  • ja waarom niet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rene Heeren
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-12-2014

Jos Boers

Aankoop: Online

We konden zelfs gratis onze oude wasmachine aan de chauffeur meegeven.

  • prima website eenvoudig producten bekijken en bestellen Gemak 9
  • konden zelf aangeven wanneer geleverd en werden goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering tot 10 minuten van tevoren toe !!!! Service 9
  • volop keuze Assortiment 9
  • gewoon alles goed geregeld Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jos Boers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-12-2014

Mariannette

Ik kan geen enkel puntje verzinnen dat verbetering behoeft.Complimenten!

  • ene dag besteld, andere dag in huis Gemak 10
  • geweldig uitlegfilmpje op de site over mijn wasmachine. Superaardige mannen die het product installeren Service 10
  • Grote keus, duidelijke uitleg Assortiment 10
  • Heb ik nu al, na één dag, gedaan en zal ermee doorgaan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mariannette
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
07-12-2014

Silvia124

  • zonder de deur uit te hoeven een top product Gemak 8
  • Snelle levering Service 8
  • genoeg keus Assortiment 7
  • lekker makkelijk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Silvia124
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-12-2014

mark43

Na de koffie-discounter, stofzuigerdiscounter nu dan de wasmachine ook weer bij Tom en Tim gekocht.
Uitermate tevreden

  • Lekker achter de laptop zoeken en beoordelingen lezen.s'Middags de wasmachine stuk en 's avonds een nieuwe uitgezocht en besteld Gemak 10
  • Snelle levering door vriendelijke mannen van de PTT post Service 10
  • Ruim aanbod en vergelijking mogelijk Assortiment 10
  • Reeds gedaan bij vrienden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mark43
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
05-12-2014

RenateNW

Gewoon prima :-)

  • Makkelijk online te bestellen - duidelijk overzicht, goed te vinden Gemak 10
  • Snelle service, verder geen contact gehad met service, wel super dat je ook via mail goed op de hoogte gehouden wordt Service 9
  • Lijkt me prima, maar niet heel intensief gezocht - doelgericht gekeken Assortiment 8
  • Ivm snelle levering, goed op de hoogte gehouden Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RenateNW
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.