Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Wasmachine.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Wasmachine.nl.


2342 reviews Totaalscore 8,9
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Wasmachine.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 60
Totaal 10
5 sterren
20-04-2014

ikke39

Had nog nooit van deze winkel gehoord, maar is supergoed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar mocht ik weer wat nodig hebben. TOP

  • Duidelijke omschrijving van het product en verder een fijne duidelijke website. Gemak 10
  • Keurig op de hoogte gehouden via sms, wanneer de wasmachine geleverd zou worden. En de 'bezorg jongens' waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer zeker een pluspunt! Service 10
  • Meer dan genoeg om uit te kiezen en in iedere prijsklasse. Assortiment 10
  • Zeer zeker aan te bevelen, zeker gezien de goede service.Dat is toch wel het aller belangrijkste. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ikke39
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-04-2014

Ans Teunissen Zuiderduin

Ik ben blij dat ik hem hier besteld heb. En ik dacht als ik hem bij Tom Coronel bestel dan komt hij snel.

  • De wasmachine werd meteen op z'n plek gezet en aangesloten. Ik kon meteen beginnen met wassen. Gemak 9
  • Zie boven en ik was blij dat ik de machine nog geleverd kreeg voor de Pasen. Ik moest er niet aan denken om zo'n lang weekend zonder wasmachine te zitten. Ook werd hij keurig op de doorgegeven tijd afgeleverd. Service 9
  • Er was een ruime keus in wasmachines. Assortiment 9
  • Het ging allemaal zo makkelijk en soepel. Dat gun ik iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ans Teunissen Zuiderduin
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-04-2014

Marieke1967

  • Snelle levering, indicatie van aflevertijdstip, boven gebracht, op z'n plek gezet en aangesloten. Gemak 9
  • Op de site goede informatie over populaire wasmachines en beste koop van de consumentenbond. Service 9
  • Ik heb specifiek naar deze wasmachine gezicht en die was voorradig. Assortiment 8
  • Alles ging goed. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marieke1967
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
18-04-2014

stevendonk

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van stevendonk
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-04-2014

Pieter-G

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pieter-G
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
17-04-2014

Marjolijn S

Aankoop: Online

  • Gebruiksvriendelijke website en snelle levering Gemak 8
  • Wij hebben vaker bij wasmachine.nl besteld en zijn tevreden met de service Service 8
  • Voldoende producten beschikbaar om een keuze uit te maken Assortiment 7
  • Een goede en betrouwbare webshop waar iedereen zaken mee zou kunnen doen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Marjolijn S
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-04-2014

A Scheulderman

Create2Fit webshops bieden een goed assortiment tegen goede prijzen. Het orderproces is gemakkelijk en inzichtelijk. Video's bij vrijwel alle producten hebben zeker een meerwaarde.

  • Duidelijke website. Producten zonder voorraad, kunnen vaak niet besteld worden. Het zou daarom handiger zijn om deze producten tijdelijk niet weer te geven. Een top 10 Wasdroogcombinaties zou handig zijn. Gemak 8
  • Snelle reactie op een vraag met betrekking tot actuele voorraad. Zou op de hoogte worden gehouden mbt het weer op voorraad komen van het product in kwestie. Dit is helaas niet gelukt. Service 9
  • Assortiment is uitgebreid, maar bevoorrading is soms onduidelijk. Prijsfluctuatie rondom nieuwe voorraad was ook ietwat merkwaardig. €369, naar €399, naar €369 over een periode van 2 weken. Daarmee van goedkoopste naar een van de duurste en weer terug. Assortiment 7
  • Nog nooit problemen gehad met Create2Fit. Haakt goed in op het moderne online winkelen door de consument goed te informeren middels video's en het afreken proces gemakkelijk en inzichtelijk te maken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van A Scheulderman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-04-2014

P.C. Buijk

Aankoop: Online

We hebben nu een wasmachine en een (warmtepomp-)droger gekocht bij wasmachine.nl en zij zeer te spreken over de snelle en goede afhandeling hiervan! Service zoals het hoort! Oude wasmachine en droger weer mee terug, zonder mokken. We wonen op de 3e etage, en ook dààr wordt niet moeilijk over gedaan. Ook de 'uitleg filmpjes' van Tom maken de keuze om tot kopen over te gaan wel zo doorslaggevend. Ga zo door en zeg het voort!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van P.C. Buijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-04-2014

Mieke Manders

Aankoop: Online

Mijn vaatwasser en wasmachine was kapot, dus op zoek naar nieuwe apparaten. Nu ben ik iemand die alles uit gaat zitten pluizen, en ik voelde me bij jullie op de site het beste. Veel keuze, makkelijke site, gratis verzendkosten, snelle levering, precies op tijd, indicatietijd krijg je via mail en als ze er bijna zijn krijg je nog sms je, prima geregeld Mijn man heeft alles zelf aan gesloten en het werkt allebei prima!! Ze nemen de oude kapotte apparaten mee, erg fijn!!! Ik hoop dat ik nog lang van deze machines mag genieten! Bedankt voor deze fijne manier van winkelen en zeker tot een volgende keer!!!

  • makkelijke website, duidelijk, makkelijk met betalen. Gemak 10
  • ik heb geen contact gehad met jullie, want het is allemaal duidelijk , precies op de opgegeven tijd geleverd, super!! ook fijn dat je het smsje krijgt als ze er bijna zijn!!! Service 10
  • ik was op zoek naar een geintegreerde vaatwasser en een wasmachine. Verschillende websites bezocht maar de site van jullie sprak mij het meeste aan, wat ik ook een extra service vind is de gratis verzendkosten! Assortiment 10
  • Met mijn ervaringen tot nu toe ga ik zeker reclame maken voor jullie, het is mij zeer goed bevallen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mieke Manders
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-04-2014

jeewee1983

Zondag een wasdroger besteld; woensdag al in huis! geweldige communicatie vanaf bestel tot levermoment! Ik hoop dat ik heel lang met mijn droger mag doen; maar een volgende komt weer bij jullie vandaan!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jeewee1983
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-04-2014

j corporaal

Aankoop: Online

  • Ik ben in de winkel gaan kijken en vergelijken en later thuis via de web-shop besteld wat heel simpel en gemakkelijk is. Gemak 9
  • Voor 20.00 uur bestelt de volgende dag in huis maar dat was ergens fout gegaan na tefonisch contact alles prima opgelost. Service 9
  • Heel veel keus qua merken en prijzen. Assortiment 9
  • Deskundige en vriendelijke hulp veel variatie Aanbeveling 9
» Lees de hele review van j corporaal
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-04-2014

Sas431315

Beoordeling is een 8. De service is prettig, je wordt goed op de hoogte gehouden van de afleverdatum en tijd, en er is ruim de keus op de webwinkel.

  • De bestelling was gemakkelijk geplaatst, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd en de tijd waarin de bezorgers langskomen. Gemak en comfort staan duidelijk hoog in het vaandel. Gemak 8
  • De service was prima, de contacten waren professioneel. Alles bij elkaar ben ik erg tevreden. Ik zal zeker de volgende keer weer iets bestellen. Service 8
  • Ik was op zoek naar een energiezuinige en betrouwbare wasmachine. Ik had ruim de keus. Erg prettig. Assortiment 8
  • Van begin tot eind is de bestelling en aflevering prettig verlopen. Deze winkel zal ik zeker aanbevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sas431315
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
12-04-2014

R van Erve

Aankoop: Online

Service is slecht, want de medewerker van create2fit verwijst het probleem naar de vervoerder, maar als consument koop ik een product bij jullie en jullie beloven dat het product binnen 24 uur geleverd wordt. Volgens jullie medewerker was ik niet de enige met dit probleem. Misschien is het voor jullie tijd om eens contact op te nemen met jullie vervoerder, of met een ander in zee gaan! Ik zit tot op de dag van vandaag nog steeds op mijn wasmachine te wachten. hoe lang in je bezit nog niet geleverd

  • je kunt volop uitzoeken Gemak 9
  • Ik heb de wasmachine besteld een sms gekregen van transport bedrijf, hele dag gewacht maar niets ontvangen. Contact met transportbedrijf is ook erg moeilijk hopen dat hij maandag geleverd wordt. Service 1
  • keuze en uitleg is reuze goed Assortiment 9
  • Mijn vorige bestelling is wel goed verlopen en in opgegeven tijd geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van R van Erve
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-04-2014

Maarten_Amsterdam

Ik ben helemaal tevreden. Goede prijs, snelle service en de wasmachine staat onbeschadigd op de tweede verdieping.

  • Klik, klik, klik, klaar. Gemak 10
  • Goede bezorging. Service 10
  •   Assortiment
  • Ik zou het zeker aanraden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maarten_Amsterdam
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

Thea28

  • Goede overzichtelijke webside. Je kunt aangeven wat je wensen zijn en dan krijg je een goed overzicht welke machine's daar aan voldoen word het zoeken een stuk makkelijker. Gemak 10
  • Super snelle levering En goede communicatie krijg de avond voor de levering een sms hoe laat het geleverd word . Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • Ben super tevreden zou niet weten wat er nog verbeterd moet worden. Winkel en service is perfect. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Thea28
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

Lizzyeefje

Makkelijk online bestellen, vlugge levering, goede service. En een geweldige wasmachine. Een kind kan de was doen 😉

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lizzyeefje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

Erna Nipius

Aankoop: Online

Ik vind het een hele prettige webwinkel met een hele goede service, mijn ledtv die ik net een half jaartje had daarvan was het geluid niet goed meer een rare brom, ik heb dit gemeld en er werd meteen een datum voor reparatie gemaakt! ik kreeg toen ook van de reparateur een goed uitleg hoe dit kon gebeuren met een nieuwe televisie! de wasmachine aanschaf is het vervolg op een goede servie en levering.

  • de oude wasmachine was zondagavond overleden, maandagochtend heb ik deze nieuwe wasmachine besteld op jullie webshop en betaald en mijn afleveradres en datum toegevoeg. dinsdag kreeg ik keurig netjes een mailtje met de tijd wanneer deze de volgende dag geleverd zou worden! woensdag tussen 12 en 14 uur, om 5 over 12 werd de wasmachine geleverd!! perfect niet de hele dag moeten wachten zoals dat bij vele bedrijven wel het geval is!!! Gemak 10
  • de tijd dat de wasmachine gebracht werd is fantastisch een mailtje met een tijdstip met een tussen ligende periode van 2 uurtjes dat is voor iefereen, dus geen middag of ochtend thuis wachten! de mensen die de wasmachine kwamen brengen zijn zeer behulpzaam en gaan erg netjes te werk! ze leggen ook dingen uit waar je als klant niet zo bij stil staat! Service 10
  • ik heb al 2 televisies gekocht waar ik zeer tevreden over bent en nu een wasmachine, als je niet tevreden bent ga je geen andere bestelling plaatsen! ik zeg zo de keuze is reuze!!! Assortiment 10
  • ik heb deze webshop van een kennis door gekregen en ik heb deze ook aan mijn kennissen doorgegeven! dat doe je alleen omdat je erg tevreden bent! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Erna Nipius
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
10-04-2014

Sascha1988

Goede en gemakkelijke website, levering was ook goed alleen jammer dat de wasmachine niet werd aangesloten op de trekschakelaar terwijl dit wel besteld was.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • De levering van de wasmachine was perfect, alleen werd niet voldaan aan de gevraagde aansluiting op de trekschakelaar. Dat was wel besteld, maar de mannen die de wasmachine kwamen leveren waren daar niet van op de hoogte en hadden het juiste gereedschap niet bij zich. Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sascha1988
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

Estherbl

Ben heel tevreden,duidelijke site,supersnelle levering en de was weer brandschoon.

  • Duidelijke website Gemak 10
  • Supersnelle service,en dat is fijn als je wasmachine het begeeft. En voor 14,95 brengen ze hem boven,sluiten hem aan en nemen ook nog het oude apparaat mee! Service 10
  • Genoeg keus voor een goede prijs. Assortiment 10
  • Supersnelle service,aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Estherbl
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
10-04-2014

Ron Don

Goede en overzichtelijke website.
Duidelijke beschrijving (zelfs met video's).
Zeer scherpe prijzen.
Makkelijk te bestellen en zelfs leverdatum aangeven is zeker een pluspunt.
Van de voren een mailtje ontvangen met geplande levertijd en de dag zelf nog een mailtje hoelaat de bezorger exact aanwezig is.
De bezorgen heeft ook nog wat goeie tips gegeven.

  • Via de website bestellen gedaan en een leverdatum bij de bestelling opgegeven. Gemak 8
  • Een dag voor de levering nog een reminder mailtje met daarin een instructie filmpje voor als de oude wasmachine meegenomen mag worden. Was in mijn geval niet nodig maar topservice dat ze dit toch doen Service 8
  •   Assortiment
  • Alles als posistief ervaren. Dus deze winkels durf ik aan te raden aan anderen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ron Don
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-04-2014

John Fitzgerald HM

Filmpjes over de producten zijn een leuke aanvulling om tot een product keuze te komen. Respect voor Tom die keer op keer een filmpje moet maken voor weer de volgende wasmachine.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van John Fitzgerald HM
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
09-04-2014

Patricia van de Ven

Aankoop: Online

Ik vind het heel vervelend om dit zo negatief in te vullen, maar hoop dat andere klanten hierdoor een betere service zullen krijgen. Erg jammer want een paar jaar geleden was de service perfect!

  • De website was heel duidelijk en ik had positieve ervaring met een eerdere aaankoop Gemak 8
  • Alles verliep prima totdat de wasmachine geleverd werd.. De mannen waren onprofessioneel. Wilden eigenlijk de wasmachine niet naar boven brengen pas toen ik liet zien dat ik ervoor betaald had deden ze het, maar liever niet dan wel. Uiteindelijk was de wasmachine boven probeerden ze onder het aansluiten uit te komen.. Heel vervelend. Uiteindelijk wel gedaan maar niet van harte. Mijn oude wasmachine hoefde alleen naar beneden maar ook dat ging niet van harte. Na het leveren heb ik alles moeten schoonmaken en luchten want die mannen waren vies en stonken.. Heel erg jammer want de vorige keer was de levering wel super goed. Ook hadden de mannen geen steekwagen speciaal vior trappen waardoor het voor hun ook wel lastig was.. Service 3
  • Prima Assortiment 8
  • Vanwege de levering niet, want dat vond ik echt heel vervelend Aanbeveling 4
» Lees de hele review van Patricia van de Ven
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
09-04-2014

Jaap 1968

Ben blij met mijn beslissing om mijn wasdroger hier te kopen. Dit was een juiste keuze.

  • vanuit je luie stoel te regelen en duidelijk. Gemak 10
  • correcte afhandeling en snelle mail wisseling. Service 10
  • ruim assortiment Assortiment 10
  • werelds , dus zekers aan te bevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaap 1968
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2014

enzodino

Aankoop: Online

Alles is goed geregeld

  • Weer snelle en betrouwbare levering Gemak 10
  • Keurig op tijd bezorgd, er ging iets mis met de betaling , direct verbinding met de klantenservice en alles opgelost Service 9
  • Goed en groot Assortiment 9
  • Zie boven Aanbeveling 8
» Lees de hele review van enzodino
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2014

Bea Schuijlenburg

Aankoop: Online

Zelf ben ik erg tevreden: snelle bezorging, vriendelijke mensen, goed telefonisch bereikbaar.
Goede productinformatie en een scherpe prijs

  • Makkelijk goed leesbaar paneel Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ruim royaal assortiment Assortiment 9
  • Goede service, voldoende informatie, afspraken worden nagekomen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bea Schuijlenburg
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
09-04-2014

MarkLi

Zie beoordelingen hierboven.


Prima zaakje!

  • Overzichtelijke site. Vooral de vergelijkingsmogelijkheid is helemaal okay! Gemak 10
  • Alles netjes afgeleverd. In goede staat. Minpunten vanwege slechte telefonische bereikbaarheid, ook al is het een webshop. Dat kan beter. Service 8
  • Ik heb genoeg keuzes voorbij zien komen. Maar ook weer niet teveel waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Assortiment 10
  • Absoluut. We hebben eerder al naar tevredenheid een droger gekocht, mijn zoon heeft computergames etc gekocht, allemaal prima verzorgd. Dus ik vertel het graag door (en doe dat al een tijdje)... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MarkLi
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
08-04-2014

de Jonge45

Jammer van het minpuntje bij de aflevering, vooral omdat dit wordt verzorgd voor wasmachine.nl door een derde partij. Het enige waarin ze iets niet waarmaakten wat wel zou moeten, is dus hetgeen ze niet altijd zelf in de hand hebben.
Eigenlijk een minpunt voor PostNL Extra @Home ipv wasmachine.nl

  • overzichtelijk en duidelijk. product makkelijk gevonden en betaald. Gemak 9
  • Snel, redelijk op tijd maar helaas is de bezorging tegen meerprijs niet correct uitgevoerd. Bezorgers hadden machine snel op de plek en aangesloten. Waterpas zetten hebben ze niet gedaan wat wel had gemoeten. Ze waren echter alweer vertrokken alvoor we er erg in hadden. Gezien het tijdstip (na 19.30 uur op vrijdag) begrijpelijk maar achteraf gezien was het de extra 15 euro niet echt waard. Service 8
  • Ruim en voldoende keuze. De mogelijkheid tot vergelijken van verschillende machines is prima. Scherp geprijsde machine is natuurlijk altijd een pluspunt i.c.m. goeie machine. Assortiment 9
  • Alles is keurig en snel geleverd zonder onaangename verrassingen oid. Site is goed en overzichtelijk. Wat beloofd wordt, komen ze na. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van de Jonge45
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-04-2014

de Groot-Pons

En natuurlijk de waardevolle uitleg van de verkoopassistent in de filmpjes ;-)

  • Makkelijk besteld Gemak 9
  • snel geleverd Service 9
  • jullie hadden wat ik zocht voor de juiste prijs Assortiment 9
  • gewoon, goed en overzichtelijk. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van de Groot-Pons
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-04-2014

OliverB

Aankoop: Online

inmiddels een aantal keren in verband met bestellingen/aankopen met create2fit "in aanraking" gekomen en elke keer zeer positief verlopen!

  • site overzichtelijk, ruime keuze, goede filters om te zoeken Gemak 8
  • zeer goede en snelle service, geen wachttijd aan de telefoon, meteen juiste informatie ontvangen Service 9
  • ruime keuze! Assortiment 9
  • inmiddels tv, wasmachine en droger bij hun gekocht, altijd uiterst tevreden over producten, levering, service ed. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van OliverB
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
07-04-2014

Tamara Reubsaet

Aankoop: Online

Alles wat ik te melden heb staat hierboven al omschreven. Duidelijke site, prima service!

  • De site vind ik erg duidelijk met zelfs een filmpje erbij, zodat je ziet hoe het product werkt en dit bijna 'live' kunt ervaren. Ik vond de top 10 ook een hulp ivm afweging prijs-kwaliteit verhouding en omdat je op je gemak de productspecificaties kunt bekijken en ook per product de plussen en minnen kunt zien. Gemak 9
  • Je kunt zelf aangeven welke dag je wilt dat geleverd wordt. Avond vantevoren kreeg ik zowel een mail als een sms met de leveringstijd (tijdsbestek van 2 uur). Dit vond ik erg prettig. Ik had gekozen voor het aansluiten van de wasmachine en dit was snel gebeurd. Binnen 10 minuten waren de bezorgers klaar met binnen brengen, uitpakken en aansluiten en draaide al een proefprogramma! Blij verrast met een sms, paar uur later met de tekst: 'En, hoe bevalt de wasmachine? Gr de bezorger'. Dit vond ik top op klantgerichtheidsvlak! Service 9
  •   Assortiment
  • Eerste x hier besteld en erg tevreden over de gang van zaken. Zie hierboven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tamara Reubsaet
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
06-04-2014

wasman_1988

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  •   Service
  • Zeer veel keuze Assortiment 9
  • Goede prijs en leuke acties Aanbeveling 8
» Lees de hele review van wasman_1988
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-04-2014

J.M. van Wieringen

Aankoop: Online

  • De website is voorzien van duidelijke/overzichtelijke informatie. Wij konden de wasmachine snel op de website vinden met behulp van de zoekfunctie door de naam van de wasmachine in te vullen. De eerste poging om de wasmachine te betalen ging moeilijk vanwege een storing bij de Rabobank. De tweede poging was geen enkel probleem! Wij hebben een aantal noodzakelijke gegevens ingevuld en wij zijn van mening dat dit niet te veel was. Gemak 9
  • Wij hebben de wasmachine op een zondag besteld en op de website konden wij aangeven op welke dag de wasmachine geleverd moest worden. Wij hebben ervoor gekozen om de wasmachine op woensdag (3 dagen later) te laten bezorgen. Wij hebben hier een bevestiging van gekregen en wij werden door middel van smsjes op de hoogte gehouden. De levertijd klopte precies met hetgeen wat wij bevestigd hadden gekregen. Het enige wat wij minder prettig vonden was het feit, dat de bezorger een paar minuten van te voren belde met Facetime. Wij zijn van mening dat Facetime meer geschikt is voor persoonlijk contact. Wij hebben €14,95 betaald voor het naar boven brengen, uitpakken en aansluiten van de wasmachine. Dit bedrag vinden wij een reële prijs, want het heeft ons veel werk bespaard. Contact met een medewerker van een winkel is niet van toepassing bij onze aankoop. Service 8
  • De website heeft een concurrerende prijs aangezien wij ongeveer €85,- goedkoper uit zijn op deze website en wij hebben de prijs vergeleken met meerdere winkels. Wij zijn tevreden over het assortiment aangezien er voldoende keuze is in verschillende soorten wasmachines. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van J.M. van Wieringen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-04-2014

Loes Maas

Goede website, overzichtelijk, ruim assortiment en snelle levering!

  • Overzichtelijk Gemak 9
  • Goed, snelle levering, netjes aangesloten Service 9
  • Ruime keus, diverse prijsklassen Assortiment 9
  • Goede service, goed assortiment Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Loes Maas
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-04-2014

bigMtheMan

  • vrij gemakkelijk zoeken op de website en snelle levering. En ook een goede uitleg over eigenschappen van wasmachines en hun eigenschappen. Critieke info is soms wel onjuist. Zo werd de diepte van mijn wasmachine 55 cm opgegeven, terwijl het inclusief deur toch meer dan 60cm was, waardoor hij op die manier toch niet meer mijn badkamer in paste. (de deur van mijn badkamer is 60 breed) Gemak 8
  • De bezorgers waren heel behulpzaam, maar wel een half uur te laat en kregen het niet voor elkaar om de wasmachine door de badkamerdeur te krijgen. De volgende dag heb ik het alleen nog een keer geprobeerd, en toen lukte het toch wel degelijk. Service 7
  • veel keuze in verschillende modellen en verschillende eigenschappen. En een vergelijking met andere sites was mijn model ook het goedkoopst Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van bigMtheMan
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
06-04-2014

jim57

bestelde goederen zijn betaald maar niet bezorgd

  • redelijk duidelijke website Gemak 7
  • Bezorging heeft (nog steeds) niet plaatsgevonden. Is niet verschenen, geen afmelding en bij navraag bij helpdesk was onbekend wat er met de bestelling gebeurd was. Service 1
  • goed Assortiment 7
  • hangt af van de verdere afwikkeling van mijn bestelling Aanbeveling 3
» Lees de hele review van jim57
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-04-2014

Bernadet17

Goede service en snelle levering.

  • Heel makkelijk om te bestellen en te betalen. Ik vroeg me af waar het garantiebewijs was, maar dat kwam per mail na de levering van de machine. Gemak 9
  • Ik vond het geweldig dat de wasmachine zo snel geleverd werd, meteen de volgende morgen. De telefonische bereikbaarheid van de winkel viel met iets tegen, na 17.00 uur is de winkel niet meer te bereiken. Service 9
  • Ik heb alleen naar dit artikel gekeken en qua prijs was het een van de laagste. Assortiment 9
  • Zeker aan te bevelen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bernadet17
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-04-2014

Siembedus

Zoals uit bovenstaande antwoorden blijkt, gemakkelijk, snel, heel vaak de goedkoopste en beste koop. Vriendelijke en positieve klantbenadering.

  • Met een paar klikken ben je erachter dat jullie de beste koop aanbieden Gemak 10
  • Regelmatig op de hoogte houden van de bestelling op een klantvriendelijke toon en daarnaast een paar fijne knapen die de spullen komen afleveren Service 10
  •   Assortiment
  • Het is gewoon af Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Siembedus
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-04-2014

M.A.C.

  • Duidelijke toelichting en simpel bestelproces. Makkelijk en snel. Gemak 9
  • Hele snelle levering van wasmachine. Vakkundig en aardig personeel bij bezorging. Service 10
  • veel keuze Assortiment 9
  • Topwinkel. Prima service, scherpe prijs en snelle levering. Volgens het boekje. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van M.A.C.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-04-2014

K Zweers

Aankoop: Online

  • Binnen enkele minuten besteld en betaald! Gemak 10
  • Volgende dag alweer in huis Service 10
  • Veel keuze Assortiment 10
  • Goede service, breed assortiment en goede prijs! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van K Zweers
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-04-2014

Sincerita

Aankoop: Online

Gemakkelijk en snel.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sincerita
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-04-2014

Akouters

Goede wasmachine, goede service en een goede prijs kwaliteitverhouding. Ik zal bij een volgende aankoop dit zeker weer doen via wasmachine.nl

  • Wasmachine.nl biedt zeker een gemak, wat betreft assortiment en productkeuze. De website/webshop is makkelijk te doorlopen, goede zoekfuncties die je uiteindelijk leiden naar het juiste product. Er staat veel productinformatie bij de producten. Zeker van toegevoegde waarde vind ik de klant reviews. Deze hebben mij uiteindelijk doen besluiten om het product aan te schaffen, wat ik aangeschaft heb. Gemak 10
  • Ik rank de service erg hoog. Tijdens de bestellingen verliep alles prima, dus was de service die de website/shop biedt meer dan genoeg. Prettig om zelf te mogen kiezen wanneer de machine geleverd wordt, zodat je het geheel kan bepalen naar je eigen wensen. De service die geboden wordt met SMSen voor de aanlevertijd vond ik erg plezierig. Verder was de chauffeur / monteur erg aardig en behulpzaam. Erg top geregeld. Service 10
  • Voldoende keuze. Ik wilde perse een bovenlader hebben. Bij vergelijkbare sites was de keuze minder groot. Assortiment 10
  • Ik zal iedereen zijn eigen keuze laten bepalen, maar ik zal zeker wachmachine.nl adviseren. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Akouters
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
04-04-2014

Kouwen2210

Ik heb deze beoordeling gegeven op het, aanschaffen van een Samsung wasmachine. Deze heb ik gekocht voor de uitzet van onze woning, dus ook mijn eerste wasmachine. Kan hem helaas pas in augustus gebruiken, maar ga ervan uit dat het een prima automaat is. Zou hem iedereen aanbevelen, na het lezen van de reviews van andere klanten.

  • Via de website besteld, goede en netjes opgezet. Voldoende informatie over het product en fijn van het filmpje dat erbij zit. Gemak 8
  • Netjes alles via de mail ontvangen over levertijden en dag. Levering ook prima op tijd, zelfs 15 min eerder. Prima Service 9
  • Assortiment is prima in orde, voldoende keuze en de benodigde informatie erbij. Zeker niks over te klagen. Assortiment 9
  • Zoals ik hierboven al melde, geen slechte ervaring. Dus aan te bevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kouwen2210
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
03-04-2014

herman199999

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van herman199999
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
03-04-2014

Jansee

  • Heerlijk, wasmachine kapot, bestelling voor 20.00uur geplaatst, volgende dag om 12 uur weer een draaiende wasmachine Gemak 9
  • Kregen steeds een mededeling hoe het met de verwerking verliep. De dag van levering een exacte tijdstip van aflevering Service 10
  • voldoende keus Assortiment 8
  • Bovenstaand zegt naar mijn gevoel genoeg. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jansee
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
03-04-2014

Jos Pothof

Aankoop: Online

zeer eenvoudige bediening grote knoppen en afleesscherm tijdsaanduiding Zeer compleet en aansluitend met video boodschap Voor € 14,95 brachten ze de wasmachine ook naar boven en namen de oude mee terug,Zeer correct en geeft de boodschap wat te doen of laten goed weer Ook berichten kwamen ze na en zelfs op de dag van levering nog eens een extra msn
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

  • zeer eenvoudige bediening grote knoppen en afleesscherm tijdsaanduiding Gemak 9
  • zeer compleet en aansluitend met video boodschap Voor € 14,95 brachten ze de wasmachine ook naar boven en namen de oude mee terug Jammer dat de bezorgers wasmachine niet waterpas stellen Service 9
  • was voldoende te kopen of deze wasmachine concurrerend was met een andere weet ik niet, niet na gekeken Assortiment 9
  • zeer correct en geeft de boodschap wat te doen of laten goed weer Ook berichten kwamen ze na en zelfs op de dag van levering nog eens een extra msn Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jos Pothof
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
03-04-2014

igorslee

Wasmachine.nl is een zeer goede webwinkel zeer goede levering.

  • Goed en overzichtelijk.Zou als je iets besteld een accessoire erbij willen zien staan die je er dan bij kan bestellen. Gemak 8
  •   Service
  • Als je de bestelling hebt gedaan krijg je direct een e-mail over hoe het verder gaat. Ook de levering is erg goed je krijgt een sms wanneer ze komen. Assortiment 9
  • Ik zou de winkel aan iedereen aan bevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van igorslee
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-04-2014

Bartdevries40

Mijn ervaring, en dat is er maar 1 op dit moment, is uitstekend met de wasmachine.nl. Dan ben ik wel bereidt om er een positief revieuw over in te vullen.

  • zeer overzichtelijke site. goede info en gemakkelijk te bestellen. Ook duidelijk uiteengezet wat er bij de full service wordt bedoeld en wat je van wasmachine.nl mag verwachten. Gemak 10
  • Ik kreeg de dag voor levering een mailtje met de factuur. Toen dacht ik, deze heb ik al een x ontvangen. Ik heb dat middels een reply laten weten en dat ik meer geïnteresseerd was in de precieze levertijd de volgende dag. Ik was (weer es) te ongeduldig want ik werd binnen 3 minuten op de hoogte gebracht van de juiste aankomsttijd. Levering vond iets na 11uur plaats terwijl de aankomst tussen 9 en 11uur zou zijn. Gewoon op tijd naar mijn idee. Service 9
  • Ik was alleen geïnteresseerd in het kopen van een wasmachine (droger nog niet nodig) en wilde daar ook duidelijke info over. En die geeft de site! ik vond vooral de top10 helemaal gelukt. keuze bepalen, info checken (ook ff kijken naar andere sites of de prijs concurerend was), filmpie bekijken dat erbij hoort en bestellen. Gewoon helder. Assortiment 10
  • De site doet wat het belooft en staat dus als een huis. Goede concurerende prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bartdevries40
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-04-2014

irma01

  • ff bestelle zonder te belle Heerlijk besteld achter de computer volgende dag in huis. Gemak 10
  • Koerier haalde zelfs de dop van slang af die bij mijn afvoer hoorde. Had ik niet gezien anders hele nieuwe (verdeelstuk) afvoer moeten kopen. Service 10
  • jullie hadden in huis wat ik wilde hebben Assortiment 10
  • Ik ben zeer tevreden dus daarom zou ik 'm ook aan iemand anders aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van irma01
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
03-04-2014

MKP Productions

Webshop is op zich goed helaas hebben wij slechte ervaring met de levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Helaas gaat de levering niet goed. Eerst zou de wasmachine geleverd worden op 1-4 tussen 12-14 uur en na veel bellen werd dat pas na 15.30 uur maar toen moesten wij werken en moesten het uitstellen. Volgende dag zou hij tussen 14-16 uur afgeleverd worden, na veel bellen werd er gezegd tussen 16.30-17 uur en uiteindelijk werd het 18.00 uur. Dit is voor mensen die moeten werken en vrij moeten nemen niet te doen. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van MKP Productions
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-04-2014

321louise

Aankoop: Online

Uitgebreid assortiment, concurrerende prijzen, snelle levering en ruime informatie over de levertijd en aflevering van het product waardoor ik niet de hele tijd thuis hoef zitten te wachten.

  • makkelijk bestellen, snelle levering Gemak 9
  • duidelijke informatie over product, betaling en levering Service 9
  • ruime keus en goede concurrerende prijzen Assortiment 9
  • snelle service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 321louise
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.