Winkels

Reviews: Wasmachine.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Wasmachine.nl.


2470 reviews Totaalscore 8,9
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Wasmachine.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 65

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,5
5 sterren
25-07-2014

Esnmgn

Super snelle levering .. Levering exact in de tijd dat gezegd was. Sms toen de leverancier bij het adres voor ons wegging . TOP

  • Hele overzichtelijke website Gemak 9
  • Alles heel helder en duidelijk uitgelegd omtrent de aangeschafte wasmachine Service 10
  • Zeer ruim en uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Uitstekende service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Esnmgn
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
25-07-2014

Joost3145

Online is het makkelijk uitkiezen en vergelijken. De aankoop verloopt soepel en de communicatie is glashelder. De bezorging was mooi op tijd en zorgde er zelfs voor dat onze dochter van 1 die lag te slapen niet wakker werd terwijl ze de wasdroger naast haar kamer installeerde. Top

  • Makkelijk te vergelijken en te bestellen Gemak 8
  • Thuisbezorgd en duidelijk aangegeven wanneer. Verder alles duidelijk gecommuniceerd Service 8
  • Ruime keuze uit alle topmerken Assortiment 8
  • We bestellen al een hele tijd onze spullen via deze shops. Makkelijk en betrouwbaar! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Joost3145
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-07-2014

max100

Een echte aanrader!!

  • alles wordt duidelijk uitgelegd. via webshop wasmachine besteld. Daarna wordt je op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Je krijgt zelfs een sms hoe laat ze de bestelling komen leveren. Alles wordt gedaan tot aan het aansluiten toe. Super!! Gemak 10
  • Prima! Netjes! Service 9
  • Ruime keuze! Voor ieders portemonnee! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van max100
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2014

lodewijk croonen

Aankoop: Online

Eigenlijk net als Tom Coronel, duidelijk,snel,toegankelijk,vriendelijk en vertrouwd overkomen. dit werkt natuurlijk met een bekende Nederlander, echter die moet wel achter het product,kwaliteit, de vakmensen en de service staan.Net als in de racerij. Ik vind dat, dat jullie gelukt is. Succes verder.
vr.gr.lodewijk.

  • Goed om een filmpje te kunnen zien waarin duidelijk het gemak van de machine werd toegelicht. Top. Daarmee werd het visueel tastbaar en vertrouwd. Gemak 9
  • Makkelijk te bestellen via de site. persoonlijke telefonische bereikbaarheid is prima. Levertijd was snel de monteurs zeer vriendelijk, snelle montage en toelichting over het eerste gebruik van de wasmachine. tevens werd verteld de eerste 14 dagen de verpakking te bewaren bij evt. retour. de extra prijs voor montage en plaatsen en verwijderen oude machine is Top. Iets om op een verjaarfeestje te vertellen. :) Service 9
  •   Assortiment
  • Ik gaf het al aan, op een feestje en of andere bijeenkomst is jullie service, assortiment en dito toelichting , mede door het filmpje een verademing. maakt de beslissing om te kopen makkelijker. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lodewijk croonen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
24-07-2014

Lia Beumer

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Geweldige service! De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Voor een klein bedrag werd de wasmachine twee trappen opgezeuld en netjes geplaatst en met de oude machine, die ook nog op zolder stond, verdwenen de twee heren weer. En ik kon aan mijn was beginnen. Service 9
  • Ik moest snel een wasmachine hebben. Nu had ik me er al jaren niet meer in verdiept, maar door de informatie op de site was de keuze niet moeilijk. Assortiment 8
  • Heb je snel iets nodig tegen een goede prijs dan zou ik zeker deze site een bezoeken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lia Beumer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2014

dnomyar1

  • De symbolen zijn logische en de bediening is eenvoudig. Gemak 9
  • Ik werd goed geholpen aan de telefoon. De aflevering is voorspoedig verlopen. Service 9
  • Voor zover ik hebben kunnen zien, worden veel producten aangeboden. Assortiment 8
  • Vanwege de service en snelheid waarmee het product is afgeleverd. Bovendien wist ik exact wanneer het product werd afgeleverd. Accuratesse dus. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dnomyar1
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2014

Menno65

  • Overzichtelijke site, duidelijke productinformatie en betalen gaat ook makkelijk Gemak 9
  • Bestelling erg snel geleverd en goede informatie over levering Service 9
  • Veel keuze met goede informatie Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Menno65
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-07-2014

rico2313

Ik was op zoek naar dit product, de prijs is uitstekend, de levering razendsnel en correct.

  • Makkelijk en snel besteld Gemak 9
  • Tijdstip klopte niet helemaal, bezorgers waren zelfs iets te vroeg om af te leveren Service 8
  • Prima, niks mis mee Assortiment 8
  • Prima webwinkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rico2313
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-07-2014

Eillen Lom

Aankoop: Online

Een 8 is een mooi cijfer waarmee je voor de dag kunt komen. Een 9 en 10 wordt door mij gegeven als de was ook gedaan wordt.

  • Op advies van een vriendin naar de site gegaan. Gemak 8
  • Snelheid van levering uitstekend. Aankondiging van tijdstippen via sms uitstekend. Service 8
  • Had snel een wasmachine nodig, dus alleen daar naar gekeken. Assortiment 8
  • vanwege snelheid en correcte afhandeling bezorgers. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Eillen Lom
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-07-2014

HilversumZuid

  • Duidelijke website, goede info Gemak 8
  • Lang moeten wachten in de winkel, soort wasmachine die ik wilde was niet op voorraad. Daarom maar online geregeld. Service 7
  • Mag altijd meer, maar prima assortiment Assortiment 7
  • Gemak bij online bestellen, snelle levering Aanbeveling 8
» Lees de hele review van HilversumZuid
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-07-2014

J. van Wezel

Aankoop: Online

Over het algemeen ben ik dik te vrede.

  • Had zo een nieuwe wasmachine besteld Gemak 10
  • Had gevraagd en betaald om wasmachine aan te laten sluiten. Jammer dat chauffeur chagrijnig reageerde toen hij naar het zolder moest. Service 5
  • Keuze zat. Assortiment 10
  • Ik heb jullie naam doorgegeven aan vriendin die nu problemen heeft met haar oude wasmachine. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J. van Wezel
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
22-07-2014

ErgOntevredenKlant

Slechte klantenservice. Zodra je geld hebt overgemaakt, is de service afgelopen, ook al is er nog niks geleverd.

Slecht in informeren van de klant als er iets misgaat. Klant mag zelf in actie komen als ie wil weten waar zijn wasmachine van 900 euro is gebleven. In het eerste contact werd ik, zelfs zonder naar mijn gegevens te vragen, meteen afgewimpeld met: bel PostNL maar.

Onvoldoende voorraad.

Asociale medewerker beweert dat ik zijn woorden verdraai (wat overigens niet zo was). Waar zin we gebleven met "klant is koning".

Lees op klachten sites! Dit is niet de eerste keer dat Create2Fit alleen beloftes maakt, maar niet waarmaakt.

  • De bestelde wasmachine is tot 2 keer toe niet geleverd op de afgesproken datum. Fouten kunnen gebeuren, maar het is belachelijk dat wasmachine.nl/ Create2Fit niet pro-actief naar de oorzaak/oplossing zoekt en mij informeert. Het heeft me minstens 30 telefoontjes en emails gekost. Gemak 1
  • Schandalig. Er is weinig tot geen moeite gedaan om te achterhalen waarom mijn wasmachine nooit geleverd is of om de situatie op te lossen. Of om mij als klant in te lichten, ik heb er zelf achteraan moeten gaan. Create2Fit bleef melden dat onbekend was wat er was gebeurd, terwijl ik dat zelf inmiddels wél uitgevonden had. Toch knap dat hen dat dan niet lukt (of zouden ze gewoon achterover leunen?) De beloofde compensatie á 40 euro voor de 2 dagen die ik hiervoor heb moeten opofferen, kreeg ik ineens niet meer toen ik aangaf de order te willen cancellen (omdat er geen wasmachine meer op voorraad was om degene die in de post was kwijtgeraakt te vervangen). Compensatie is voor Create2Fit blijkbaar gelijk aan omkooppoging om de klant vast te houden. Vervolgens werd de belofte mijn geld binnen 1-3 werkdagen terug te storten ook niet waargemaakt en moest ik daar weer achteraan. Service 1
  • Maar 1 wasmachine op voorraad van het bestelde type. Tja, als de post die dan kwijtraakt.... Assortiment 1
  • Koop hier niks! Als er iets misgaat communiceert Create2Fit wel dat ze het vervelend vinden, dat ze het begrijpen en dat ze een oplossing zoeken, maar verder gebeurt er niks. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van ErgOntevredenKlant
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

Ria Funcke

Aankoop: Online

Fijn dat ik voor mijn vader (82) op afstand dit voor hem kon regelen en dat hij alleen de deur maar op tijd open hoefde te doen.

  • Voor mijn vader (die niet bij mij in de buurt woont) via internet de door hem gewilde wasmachine gevonden en kon het allemaal vanuit mijn eigen stoel regelen. Gemak 10
  • Keurig bericht over de tijd waarop de machine geleverd zou worden en ook nog "op" de aflevertijd een sms. Service 10
  • Zag veel apparaten die niet op voorraad waren maar wat wij zochten was meteen leverbaar. Dus niet verder hoeven zoeken Assortiment 8
  • Niets dan lof over de bestelling en aflevering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ria Funcke
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-07-2014

René2014

in mijn bovenstaande motivaties ben ik volgens mij duidelijk en is er geen verdere aanvulling meer nodig.

  • gemakkelijke site om juiste product te uit te kunnen zoeken. Gemak 10
  • zeer snelle service, levering duidelijk en netjes per sms doorgegeven. verdere service na in gebruik name kan ik niet over oordelen. ga ervan uit dat dat ook niet nodig zal Service 10
  • zo als men wel zegt "de keuze is reuze". Assortiment 10
  • deze site zal ik zeker aan vrienden en bekende aan bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van René2014
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-07-2014

Charlotte87

Overall super.

Enige nadeel is dat de klantenservice 80 cent kost voor de rest heb ik niets negatiefs op te merken.

  • Via de webshop kon ik gemakkelijk de gewenste lever datum kiezen en voor maar 15 euro werd de wasmachine naar boven gebracht en de oude naar beneden Gemak 9
  • Ik had gebeld ivm een nalevering van wasmiddel en dat werd op verzoek netjes per mail bevestigd Service 9
  • Wij waren opzoek naar een wasmachine en de whirlpool was qua prijs een super aanbieding voor een a+++ apparaat Assortiment 9
  • Vandaag nog aan een collega gedaan door de snelle service en scherpe prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Charlotte87
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
17-07-2014

Bakkerkees

  • lekker vanuit je stoel bestellen Gemak 8
  • Heb betaald voor het naar boven brengen en moest zelf tillen de machine naar beneden Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Bakkerkees
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

A.J. Buntsma

Aankoop: Online

zoals al aangegeven, was alles werkelijk perfect, netjes berichten wanneer en hoe laat er bezorgd werd, ook een kwarier voor tijd nog bericht ontvangen en klopte precies, ik zou niet weten wat er nog beter kan

  • 1 dag bestellen, andere dag thuis bezorgd, makkelijker kan het niet Gemak 10
  • Nette bezorgers, correct, snel en weten wat zij doen, zonder morren, namen zij het oude apparaat mee, terwijl dit niet was doorgegeven Service 10
  • vorig jaar al een wasdroger besteld, nu een was machine, was duidelijk overzichtelijk met kwaliteiten van apparatuur Assortiment 10
  • hebben wij al gedaan, aan o.a. onze dochter Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A.J. Buntsma
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
16-07-2014

Esther238

  • Overzichtelijke en makkelijke website Gemak 10
  •   Service
  • Ruim blijkbaar want een lekbak van 65 is niet bij iedereen bekend! Assortiment 10
  • Snelle levering groot assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Esther238
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
16-07-2014

melvin sevenich

Aankoop: Online

  • eenvoudig te bestellen via internet, duidelijke website Gemak 9
  • waardeloze bezorging, extra betaald voor aansluitservice en de wasdroger is niet geinstalleerd geworden door de bezorgers, zelfs niet na discussie en toch de extra services betaald. WAARDELOOS! Service 1
  • genoeg keuze Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van melvin sevenich
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
13-07-2014

Jan Hartman61

  • Via de webside kon je het product goed bekijken en de specificaties goed doorlezen Gemak 7
  • Voor 20.00 besteld de dag erna geleverd is geweldig ook de begeleiding via een SMS verloopt prima Service 8
  • Uw assortiment is goed Assortiment 7
  • De uitleg van een product is duidelijk evenals de service en levering van het product Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Jan Hartman61
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-07-2014

pipsam

  • heel overzichtelijk Gemak 8
  • snelle levering en plaatsing Service 8
  • veel keus,goede beschrijvingen Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van pipsam
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-07-2014

bmwcheese

  • Handige website Gemak 8
  • snelle levering Service 8
  • ruime keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bmwcheese
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-07-2014

Roy en Mandy

  • Prima overzichtelijke website met bestelgemak. Gemak 9
  • Prima service. Klein aandachtspuntje is dat de bezorgers niet op de hoogte zijn van het aansluiten van de machine. Service 9
  • Prima assortiment met keurige prijzen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roy en Mandy
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
07-07-2014

ALBERTO_SA

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snell service (op tijdt) maar monteurs hadden niet de juiste tools om de wasmachine te installeren. Ik heb het zelf ook als ik betaald voor de dienst Service 5
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ALBERTO_SA
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-07-2014

Nettie.2014

Ben ruimschoots tevreden! Ik heb een paar dagen later nog wel contact gehad via de mail met de klantenservice. Ik had de wasmachine namelijk ergens anders € 150,00 goedkoper gezien, alleen jammer dat daar niets mee werd gedaan.

  • Via de filters kom je snel waar je wezen moet. Gemak 8
  • Snelle levering. Service 8
  • ruim assortiment. Assortiment 8
  • Ging allemaal naar wens. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Nettie.2014
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
06-07-2014

NicoJW

volledig gebrek aan service na levering van niet functionerend apparaat.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • de bestelde machine werd geleverd. na 1e wasbeurt was machine defect en vertoonde onbekende foutcode. Hier hield de service op. Er werd verwezen naar service van Bosch en wij hebben zelf met bosch vervanging moeten regelen. Het had wasmachine.nl gesierd als er verantwoordelijkheid getoond was. Er is een ondeugdelijk product geleverd. Wasmachine.nl had zelf vervanging moeten regelen. Dit was niet na enkele maanden gebruik , dit product functioneerde niet bij ingebruikname. Wij hebben nu kosten moeten maken - 3 weken lang was bij wasserette moeten doen voor gezin met 3 kinderen (ongeveer 60 euro aan waskosten gehad), wij hebben hier allemaal tijd in moeten steken, bellen, thuisblijven. Service tot bij de deur. Jammer Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • de bestelde machine werd geleverd. na 1e wasbeurt was machine defect en vertoonde onbekende foutcode. Hier hield de service op. Er werd verwezen naar service van Bosch en wij hebben zelf met bosch vervanging moeten regelen. Het had wasmachine.nl gesierd als er verantwoordelijkheid getoond was. Er is een ondeugdelijk product geleverd. Wasmachine.nl had zelf vervanging moeten regelen. Dit was niet na enkele maanden gebruik , dit product functioneerde niet bij ingebruikname. Wij hebben nu kosten moeten maken - 3 weken lang was bij wasserette moeten doen voor gezin met 3 kinderen (ongeveer 60 euro aan waskosten gehad), wij hebben hier allemaal tijd in moeten steken, bellen, thuisblijven. Service tot bij de deur. Jammer - door dit volledig gebrek aan service niet aan te bevelen. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van NicoJW
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-07-2014

Martha Schipper

De broers Coronel hebben een prima concept gevonden en bij elke volgende aanschaf kijken we eerst of zij het in hun assortiment hebben

  • vanuit het gemak van je eigen huis te bestellen Gemak 10
  • duidelijk wat je kunt verwachten en waar je zelf aan moet voldoen. Ze zeggen wat ze doen en doen dat ook Service 10
  • We waren al enthousiast over de plasma discounter en hebben nu een wasmachine besteld. Ook bij volgende artikelen weten we de broers te vinden Assortiment 10
  • onze (schoon) ouders hebben al een tv gekocht, dezelfde als die wij hebben :-) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Martha Schipper
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-07-2014

Truus janssen

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Truus janssen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
06-07-2014

Peetje_71

Ik ben zeer tevreden en zal zeer zeker de mensen in mijn omgeving jullie winkel aanbevelen. Echt super!

  • Super makkelijk bestellen Gemak 10
  • Prima service Service 10
  • Assortiment is voldoende Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peetje_71
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-07-2014

FrankBrus

Goede service, en goede prijs met veel gemak!

  • Via de telefoon besteld. Erg gemakkelijk Gemak 8
  • Bezorgen één dag later en meteen geinstalleerd. 18 uur later zat het eerste wasje erin. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van FrankBrus
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-07-2014

Freek1764

gebruikersvriendelijke website, voldoende producten en een snelle levering.

  • artikelen via zoekfunctie snel vindbaar Gemak 8
  • snelle levering Service 8
  • voldoende groot voor reguliere aankopen Assortiment 8
  • gebruikersvriendelijke website, voldoende producten en een snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Freek1764
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-07-2014

Maartje Montbeliard

Vlak voor de vakantie gaat de wasmachine kapot. Met een gezin van 4 inclusief 2 jonge kinderen is dit flink balen dus maar gelukkig door de makkelijke site en de snelle service de nieuwe wasmachine de dag daarna al in huis en de kapotte werd meegenomen. Voor het gemak gekozen en extra betaald om dit te laten regelen. Nu lekker toch alles nog schoon voordat we op vakantie gaan. Een kapotte wasmachine is nooit leuk en komt altijd ongelegen maar het feit dat er binnen 48 uur een nieuwe staat en dat met het bezorgen en installeren rekening gehouden is met ons drukke schema is geweldig en nam veel stress en geregel bij mij weg. Ook de werkneemster die mij opbelde met net nieuws dat de bezorgers er al waren was vriendelijk en persoonlijk. Mijn ervaringen met het hele proces van uitkiezen tot levering is zeer positief.

  • makkelijk te bestellen, betalen en je kunt de dag uitzoeken waarop je de machine wilt laten bezorgen. Wat een gemak na de domper van een kapotte machine. Gemak 10
  • op de bezorgdag werden we gebeld of het ook eerder kon want de bezorgers waren er al. Helemaal goed dus en hulde voor de snelle installatie en het gesleep langs een smalle doorgang naar de bovenste verdieping. Service 10
  • omdat we wisten wat we nodig hadden en een prijs in ons hoofd hadden wat we konden besteden kwamen we snel we hebben bij deze keuze uit. Ook de grote van de machine en de laadruimte was overzichtelijk. Het was makkelijk zoeken op de site en het assortiment was voor ons prima. Assortiment 10
  • Zeker, zie al mijn redenen hierboven Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maartje Montbeliard
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
05-07-2014

Sander3993

erg slechte af handeling van klachten !!
er wordt totaal niks mee gedaan simpelweg de vervoeder de schuld geven en niet kijken naar een oplossing !!

  • product was makkelijk te vinden en de website is overzichtelijk Gemak 7
  • de service voor de bestelling is goed ! maar de service na de bestelling is erg slecht !! zit met een beschadigde vloer en er wordt niet naar een oplossing gekeken maar gewoon weg verschuilen achter de vervoerder ?? erg jammer en erg slecht Service 1
  •   Assortiment
  • totaal niet aanbevelen eerder juist melden om absoluut hier niks te halen van wegen de slechte service achteraf !! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Sander3993
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
04-07-2014

Tanjakroezenmeijer

  • Simpele website met handige filmpjes over het gebruik van de machine Gemak 9
  •   Service
  • Veel merken waaruit je kunt kiezen Assortiment 9
  • De volgende dag bezorgd met de avond ervoor een sms met richttijd. Super handig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tanjakroezenmeijer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
04-07-2014

Henk&Jolanda

Aankoop: Online

diverse keren in Naarden geweest bij de laatste aanbieding van een tv was deze uitverkocht en toen hebben jullie een alternatief aangeboden die wij toen ook voor een nette prijs hebben meegenomen bij de uitleg van de koffie machine die we kochten werd het apparaat dat wij hadden uitgezocht toch niet aangeraden omdat er naar het verbruik en de koffie keuze,s die wij gebruiken wij beter voor een ander type konden kiezen dat hebben wij gedaan en zijn echt uiterst tevreden over deze aangeraden keuze

  • Vandaag bestellen morgen in huis met zeer nette bezorging Gemak 8
  • zeer netjes en vakbekwaam bezorgt alles netjes aangesloten en proef gedraaid Service 9
  • Uitgebreid en voldoende keus met goed instructie demo films Assortiment 8
  • al diverse dingen besteld of opgehaald en altijd zeer netjes en vakkundig geholpen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henk&Jolanda
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-07-2014

E. Rietman

Aankoop: Online

Door te surfen op internet kwam ik op de website wasmachine.nl. wasmaschine stuk dus er moest zo snel mogelijk een nieuwe komen. Het gemak en service ben ik heel erg tevreden over. Menig witgoedzaak zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

  • Fijn dat er filmpjes zijn met uitleg van diverse wasmaschines. Dat is beter dan in menig winkel. Dat maakt het gemak heel groot en fijn en maak de keuze eenvoudig. Gemak 10
  • Service is perfect. Toch wel eng als je voor het eerst een groot artikel koop op internet. Direct bevestiging van bestelling en betaling. Zeker de betalings bevestiging is voor mensen heel belangrijk. Ook zeer snel wanneer en ongeveer hoe laat de wasmaschine wordt geleverd. De levering is perfect op tijd snel en keurig geregeld. Super super tevreden Service 10
  • Helaas vaatwasser 45 breed geïntegreerd is niet in jullie assortiment. Anders had ik zeker overwogen deze bij jullie te kopen. Assortiment 9
  • Ik ben zo tevreden dat ik de website al heb aanbevolen aan vrienden en familie. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E. Rietman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-07-2014

Patrice P

Ronduit zeer tevreden over de goede service en snelle levering! Kan dit echt iedereen aanbevelen.

  • Zeer overzichtelijke site en erg gebruiksvriendelijk! Gemak 10
  • Gratis bezorgen en oude meenemen, helemaal top! Voor € 15,- wordt de nieuwe zelfs aangesloten en op de gewenste plek gezet. Service 10
  • Keuze aan overvloed Assortiment 10
  • Niets anders dan lof! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Patrice P
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-07-2014

LeonTRV

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Op tijd geleverd en duidelijk gecommuniceerd. Service 9
  • Alle gangbare producten aanwezig Assortiment 10
  • Goede prijs, snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LeonTRV
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-07-2014

Elderman1970

  • Duidelijk hoe te bestellen, duidelijke site. Gemak 10
  • Snelle levering, na internet bestelling meteen een bevestiging en ook de keuze wanneer de wasmachine geleverd kon worden., daarbij ook nog gratis 6 flessen robijn!, Top actie! Service 10
  • Het assortiment van wasmachine.nl is erg uitgebreid, alhoewel er wel veel samsung wasmachines niet op voorraad waren op moment van bestelling. Assortiment 8
  • Ik heb al meerdere bestelling gedaan via de sites van Coronel, en ik kan niks anders zeggen dan goed! Altijd snel in huis en goede producten tegen goede prijs/kwaliteit. Top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Elderman1970
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-07-2014

Johan korevaart

Aankoop: Online

Gewoon een goede zaak met goede service.

  • De website is erg overzichtelijk met handige filter opties,zodat je de machine kan uitzoeken die past bij jouw wensen.en er zit vaak een filmpje bij met uitleg van de functies. Gemak 8
  • Er wordt een bezorg afspraak gemaakt en binnen de gestelde tijd wordt de machine geleverd .zodat je niet hele dagen moet gaan zitten wachten Service 8
  • Ruime keuze vind ik ,er zit altijd wel wat tussen die voldoet. Assortiment 8
  • Wij hebben een koelkast en een wasmachine hier gekocht en ik zou het zo weer doen ,dus ik zal zeker dit bij ander mensen opbrengen . Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Johan korevaart
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
03-07-2014

HanzelS

Wasmachine.nl is een online winkel waarbij alles van enkele producten beschikbaar is. Een zoektocht via andere sites is daarom niet echt nodig. De prijzen zijn scherp. De navigatie door de winkel is eenvoudig en helder. Ook het bestelproces verliep zonder problemen. De aflevering was uitstekend en precies op tijd!

  • Eenvoudige en heldere interface m.n. het bestelproces Gemak 7
  • Aflevering van product (wasmachine) was zeer goed. Voortijdige melding van aflevering tot op de minuut juist. Erg prettig. Service 8
  • Groot assortiment. Top 10 lijsten ook erg handig. Assortiment 8
  • Het online winkelconcept waarbij slecht één of slechts enkele productsoorten verkrijgbaar zijn maar dan ook alles daarvan is erg handig. Je wilt uiteindelijk op dat moment maar één soort product aanschaffen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van HanzelS
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
03-07-2014

elisa1979

Door een tip van een collega, ben ik zelf gaan kijken op deze website. Wat ik zocht bleek hier de goedkoopste te zijn en binnen dag stond hij hier in de badkamer al weer te daaien

  • gewoon om 9.00 uur vanaf de bank een wasmachine uitzoeken en de volgende dag om 17.00 stond hij al weer te draaien. Gemak 9
  • vriendelijke jongens, brachten de wasmachine boven en sloten hem aan. Service 9
  • ik was op zoek naar een goedkope wasmachine op 1600 toeren. deze uitgezocht en later gegoogled bleek hier toch echt de goedkoopste te zijn Assortiment 9
  • bestellen en draaien dus zeker een aanrader van anderen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van elisa1979
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-07-2014

Jan Lutjes

Aankoop: Online

Is gedaan bij afzonderlijke beoordelingen

  • Overzichtelijke site met vergelijkingsmogelijkheden Gemak 9
  • Niet echt nodig gehad maar de mails waren informatief en correct Service 9
  • Zie "gemak" Assortiment 9
  • Betrouwbaar, komen na wat op de site en bij aankoop beloofd wordt Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan Lutjes
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-07-2014

Inge18

Tot nu toe prima service en tevreden.

  • Prima duidelijk Gemak 9
  • Keurig en netjes op tijd afgeleverd. Precies volgens afspraak Zat geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij Gebeld en kreeg deze gelijk per mail doorgestuurd Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Inge18
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-06-2014

F. van H

Aankoop: Online

De shops van deze organisatie zijn echt precies wat je nodig hebt. In de online shops heb je ruime productkeuze uit alle segmenten en goede service zoals je zou verwachten bij een vaak duurdere "echte" winkel. Snel je product gevonden en bijna altijd geleverd binnen 1 of 2 dagen.

  • Bestellen gaat echt super snel via de online shop, en alle specificaties staan goed vermeld bij de producten. Het is dus niet nodig eerst weer naar de website van de fabrikant te gaan. Gemak 10
  • Perfecte service en je wordt keurig up-to date gehouden van de status van je bestelling. Ook bij de aflevering is alles dik in orde en doen ze netjes wat ze beloven op de website! Service 10
  • Enorm veel producten in de webshop en ook in alle segementen, echt een one-stop shop waar je altijd gaat vinden wat je zoekt. Assortiment 10
  • Ik heb al vaker producten gekocht bij deze mannen van veel online winkels en ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden met het verloop van het bestelproces en de producten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van F. van H
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-06-2014

cowireta

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk bestellen vanuit je luie stoel. Je krijgt over elk product duidelijke informatie of uitleg. Gemak 10
  • Gewoon weg zeer goed te noemen Service 10
  • Er is volop keuze per product range, zowel prijs als je eigen voorkeur wensen Assortiment 10
  • Zal deze zeker aan meer mensen aanbevelen. Heb zojuist voor mijn schoonouders nog een wasmachine bij jullie besteld Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cowireta
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
29-06-2014

Stephanie01

Zeer slechte service, bedrijf is in gebreke gebleven: verkeerde machine geleverd, maar niet meedenken in een oplossing.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Wasdroogcombinatie besteld met extra service ivm zelf niet naar boven kunnen tillen (hoogzwanger). Bleek dat de machine in de verpakking niet naar boven kon, maar de bezorgers mochten niet de machine beneden uit de verpakking halen om dese vervolgens naar boven te tillen en te installeren, ook niet nadat ik had voorgesteld schriftelijk toestemming hiervoor te willen geven waarbij ik zou aangeven zelf verantwoordelijk te zijn bij evt schade. Vervolgens stond de machine dus onderaan de trap, na veel gedoe kunnen regelen dat anderen deze naar boven hebben getild. Dezelfde avond kwam ik erachter dan niet de DEAWOO DWCLD7612 geleverd was, maar de DEAWOO DWDLD7612, oftewel ipv de wasdroogcombinatie de wasmachine. De volgende ochtend direct gebeld, maar omdat dit niet meer binnen 24 uur was (ik belde om 9:30 terwijl de machine de vorige dag was geleverd om 9:15) en de doos niet meer heel was, kan het bedrijf niets meer voor mij betekenen. Ik zit dus nu met een wasmachine ipv een wasdroogcombinatie en heb zelf nog een droger moeten aanschaffen. Tot op heden het verschil in bedrag nog niet terug ontvangen en geen reactie gehad op mijn mail waarin ik deze klacht aangeef. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Zie service: zeer ontevreden. Ik zou daarom deze winkel ook niet aanbevelen aan iemand anders. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Stephanie01
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-06-2014

Semler

Aankoop: Online

Zeer goed, meteen een bevestigingsmail de dag er op sms met bezorgingstijd indicatie en een uur van te voren een sms met de exacte levertijd

  • Lekker vanaf de bank bestellen, en de volgende dag al bezorgd. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Semler
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
28-06-2014

Jonker37

Gemak dient de mens en dat is bij wasmachine.nl wel goed voor elkaar

  • Alles lekker rustig op de i pad uitzoeken Gemak 8
  • Factuur met instructie's ontving ik s'avonds rond 10 uur terwijl de aflevering s'middags al was geweest! Bezorging was ruim uur later dan tijdschema ,zonder een bericht van de vervoerder dat er vertraging was,is niet meer van deze tijd! Service 7
  • Er is ruim voldoende keus en uitleg beschikbaar op de site Assortiment 8
  • Alles wat een goede webshop moet hebben is aanwezig en ik ben fan van Tom dus de gunningfactor heeft hij! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jonker37
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-06-2014

Z0Ë

Zie vooral mijn motivatie bij elk cijfer! De website is top, de betalingsmogelijkheden zijn top en de levering is top! Bedankt voor de goede, en vooral snelle, service!

  • Overzichtelijke, maar vooral een gangbare website. De website is helder en alle informatie is goed te vinden. Het selecteren op een specifiek model is gemakkelijk. Ook is er voor iedereen een betaalmogelijkheid die bij hem/haar past. Gemak 9
  • Duidelijke factuur en vooral zeer prettige manier van leveren. Het apparaat was de dag na bestelling in de aangegeven periode geleverd. Ik ben op verschillende manieren op de hoogte gesteld van de levertijd, dit heb ik als prettig ervaren. Ook de leveranciers waren zeer aardig. Service 10
  • Voldoende keus in verschillende prijscategorieën. Assortiment 8
  • Van het uitzoeken tot aan de levering ging alles naar wens! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Z0Ë
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.