Winkels

Reviews: Wasmachine.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Wasmachine.nl.


779 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,6

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Wasmachine.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 70
Totaal 8,5
4.5 sterren
31-01-2015

jan westerhuis

Aankoop: Online

  • kijken wat je wil, aan klikken en bestellen betalen in elke vorm ideaal. Gemak 8
  • niet ouwe hoeren aan klikken betalen en geleverd. Service 8
  • meerder merken voor elke prijsklasse Assortiment 9
  • aan iedereen die wat zoekt Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jan westerhuis
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
31-01-2015

Ad Molens

Aankoop: Online

Zie eerdere opmerkingen

  • Heldere website, goede uitleg Gemak 9
  • Van wasmachine.nl prima. De bezorging door Post.nl was abominabel. Bijna twee uur te laat, nieuwe machine niet uitgepakt en aangesloten ondanks fullservice, oude machine niet meegenomen, hoewel netjes losgekoppeld etc., maar "Hij stond niet bij de voordeur". Nee, hij stond in de ruimte waar de nieuwe wasmachine werd neergezet! Na klacht heeft wasmachine.nl dit zeer voortvarend opgepakt en opgelost. Fuul-servicekosten teruggestort en Postbus.nl haalt de oude machine alsnog op. Service 8
  • Keuze genoeg Assortiment 8
  • Ik zou hier hoger scoren als ik zeker wist dat het de volgende keer wel helemaal goed gaat. Ondanks de bezorgellende, wel uitstekende service achteraf. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ad Molens
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-01-2015

karin van riet

Aankoop: Online

  • vandaag besteld voor 21.00 uur en morgen in huis Gemak 9
  • prima Service 8
  • genoeg keuze Assortiment 8
  • lekker snel geleverd en betaalbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van karin van riet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-01-2015

basssimone

Aankoop: Online

So this is my review about the online shop.
Easy and professional service
Good choice of products
Good prices and lots of info about the products
Quick delivery
Trustful shop
Will use it again for sure. And will recommend to my friends.

  • Easy to use website with lots of good prices. I will use the service again. Gemak 10
  • Quick and professional service. You have to pay for delivery but it's worth the money. Deliver next day by professional crew. On time and with no issues. Service 10
  • There is a lot to choose from. every week new oferts and promotions. Helpful information about the products. Assortiment 10
  • I use many websites before. never before was so happy with a online shop before. easy and professional Aanbeveling 10
» Lees de hele review van basssimone
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-01-2015

Roline01

Ik ben zeer tevreden over deze webshop en zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

  • De site is duidelijk en overzichtelijk en de stappen tijdens het bestellen spreken voor zich. Alles is goed te vinden. Gemak 10
  • Goede service! De volgende dag werdt mijn bestelling al geleverd. Bij problemen wordt je snel en vriendelijk geholpen via de mail. Service 10
  • Veel keuze, zeer nette prijzen en bijna altijd goedkoper dan concurrenten! Assortiment 10
  • Ik heb al meerdere malen bij winkels van Tom Corronel besteld en nog nooit teleurgesteld geweest. Altijd top en goede service en zeer snelle levering! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Roline01
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-01-2015

p.oldenhof

  • Website is overzichtelijk en duidelijk. Gemak 9
  • Levering wasmachine is volgens afspraak. Vergeten levering van gratis waspoeder is direct per DHL na bezorgd. Service 9
  • Prima keuze. Assortiment 9
  • Goede ervaring met bestellen en levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van p.oldenhof
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-01-2015

Freakshow1979

Heb totaal een goede indruk van wasmachine.nl gekregen is zeker tot herhaling vatbaar.

  • overzichtelijke website en duidelijke vergelijking tussen verschillende modellen. Goede digitale uitleg over functies bij de meeste modellen. Gemak 8
  • Snelle levering, duidelijke communicatie via e-mail en sms Service 8
  • Voldoende keus en scherp geprijst, leuke extra's Assortiment 8
  • Zeker aan te bevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Freakshow1979
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-01-2015

Henrice

  • spreekt voor zich Gemak 8
  • optijd en snel Service 8
  • wat je nodig hebt is er Assortiment 9
  • niet twijfelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henrice
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-01-2015

Keverbug

Aankoop: Online

Tot nu toe zeer te vreden over de snelheid van de levering en de prijs / kwaliteit verhouding is goed

  • Bestelling zeer eenvoudig en snel Gemak 9
  • Top service mede door de snelle levering 's avonds besteld volgende ochtend in huis. Bezorgers hebben de wasmachine uit eigenbeweging naar de zolder gebracht. Service 9
  •   Assortiment
  • Zeer te vreden over de levering en prijs kwaliteit verhouding Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Keverbug
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-01-2015

Y Couperus

Aankoop: Online

  • website is duidelijk Gemak 8
  • 1Dag later dan af gesproken Service 8
  • de prijs waarvoor het product wordt aangeboden is goed. Assortiment 8
  • Ik ben best tevreden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Y Couperus
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
09-01-2015

Ruby1

Ben wel content met snelle levering en plaatsing en de kosten van het apparaat.

  • Het was makkelijk om tot de juiste keuze te komen omdat er veel technische gegevens duidelijk werden omschreven en ook een filmpje waar je kon zien hoe de machine werkt Gemak 8
  • Heb herhaaldelijk bericht gekregen omtrent de levering ging erg goed. De € 14,95 voor het brengen en oude machine meenemen vind ik een redelijk bedrag gezien de werkzaamheden die daaromtrent gedaan moesten worden. Service 8
  • ja voldoende keuze Assortiment 7
  • ik zou de winkel wel aanbevelen, weet geen opmerkingen te geven over service indien er iets niet goed is, heb ik geen ervaring mee Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ruby1
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
08-01-2015

Kevin Bottenberg

Aankoop: Online

het enige wat ik nu kan aanmerken is dat de levering ongeveer ander half uur later was kan gebeuren maar neem dan in dat geval contact op met de klant

  • Het is fijn om gewoon via internet te bestellen duidelijke omschrijvingen Gemak 8
  • naar de bestelling keurig op de hoogte gehouden van levertijd kan nog niet beoordelen op de service nalevering hopelijk heb ik dat niet nodig Service 9
  • de keuze is groot Assortiment 9
  • de prijs is keurig ten opzichte van andere sites/winkels Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kevin Bottenberg
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-01-2015

Dennis Eurocar 't Gooi

Aankoop: Online

  • Makkelijk en overzichtelijk Gemak 9
  • Geen gezeur er word gedaan wat is afgesproken Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dennis Eurocar 't Gooi
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-01-2015

ab Nettekoven

Aankoop: Online

Kan geen kritiek vinden!

  • Je kunt uit je luie stoel op welke manier dan ook jouw produkt zoeken Gemak 10
  • Top service met een uitstekende mail en sms service Service 10
  • Wat vind je hier niet? Assortiment 9
  • Combinatie van gemak service en een breed assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ab Nettekoven
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-01-2015

eisema

Aankoop: Online

dit was voor mij de eerste keer van daar ook de beoordeling van de levering en het groot aantal produkten waar men uit kan kiezen

  • zeer snelle levering van de produkten Gemak 10
  • goed over zicht over de bestelling Service 10
  •   Assortiment
  • ik geef er een 10 voor de snelle afhandeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van eisema
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
01-01-2015

VinceSoest

  • Het is makkelijk navigeren op de website van wasmachine.nl Gemak 10
  • Goede service en vooral snel! Service 9
  • Ruime keus Assortiment 10
  • Veel keus, goede service en aftercare. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van VinceSoest
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
25-12-2014

budgetcoach

23 december wasmachine besteld. 24 december in de ochtend geleverd. Aangegeven: ophalen oude machine en installatie. De bezorgers kwamen met een smoes dat de bus al vol zat dus dat de oude machine niet mee kon. Belachelijk; de nieuwe machine kwam uit de bus dus er was dan ook weer plaats voor de oude, nietwaar? Praten als brugman, kreeg nog een brutale bek toe. Uiteindelijk hebben ze hem wel naar beneden gehaald en buiten gezet maar niet meegenomen. Ik 'moest' maar een nieuwe afspraak gaan maken. Nou, sorry hoor, maar die afspraak had ik al gemaakt toen ik de nieuwe machine bestelde. Wel heel vervelend voor Coronel, aardige jongens, zouden misschien eens aan een 'eigen' bezorgdienst moeten gaan denken en niet meer uitbesteden aan derden.

  • ik zocht een goedkope wasmachine en jullie hebben altijd goede aanbiedingen Gemak 8
  • prima (denk ik) Service 8
  • genoeg Assortiment 8
  • Tsja, het probleem is iedere keer weer de bezorging. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van budgetcoach
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-12-2014

adviseur1

Aankoop: Online

wij gaan soms naar winkel als we meer advies nodig hebben, jullie hebben kundig, vriendelijk personeel. in dit geval wasmachine gekocht via webshop voor onze dochter. Zij ging verhuizen en wasmachine stuk, vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Ideaal voor een gezin met drie kleine kinderen.

  • de site is erg overzichtelijk en je vind snel wat je zoekt Gemak 9
  • zowel in shop als op Internet prima Service 10
  • voor mij uitgebreid genoeg. ik maak mijn keus Door het lezen van review daar kan ik wat mee Assortiment 9
  • Ik koop al jaren witgoed en andere apparaten bij jullie. bevalt gewoon erg goed , Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adviseur1
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2014

v.Moorsel

Eerlijke webwinkel met scherpe prijzen en uitstekende service. Op maandag liet mijn oude machine het afweten, de zelfde week stond mijn nieuwe machine weer te draaien.

  • Duidelijke website, alles inzichtelijk, geen verrassingen achteraf. Gemak 10
  • Maken waar wat ze beloven. Service 10
  • Allemaal goede kwaliteitsmachines in verschillende prijsklassen. Assortiment 8
  • Eerlijke webwinkel met scherpe prijzen en uitstekende service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van v.Moorsel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-12-2014

Cieron

Aankoop: Online

  • Na internet research op wasmachine.nl terecht gekomen en hier makkelijk de betreffende wasmachine gevonden. Gemak 9
  • Na een belletje met de winkel mijn keuze meteen gemaakt om bij wasmachine.nl te bestellen. Goed en duidelijk geholpen aan de telefoon. Al mijn vragen beantwoord en extra informatie mee gekregen waar ik op moest letten. Service 9
  • Ik heb niet echt door het assortiment gekeken omdat ik van te voren heb gekeken welk product ik wilde hebben. Assortiment 7
  • Als iemand mij advies zou vragen waar ze voor een mooie prijs en goede service een wasmachine kunnen kopen zal ik ze zeker wasmachine.nl aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cieron
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-12-2014

rachelle73

Een super winkel waar niets op aan te merken valt.

  • Website is super duidelijk in levertijd en prijs met welke bijkomende kosten er zijn. Gemak 10
  • Je krijgt 's ochtends een SMS met geschatte levertijd in een tijdsbestek van 2 uur en na vertrek bij de klant voor je nog één dat ze er aankomen. Zondags een klacht ingediend omtrent het leveren/ophalen en 's maandags al een reactie met oplossing en een attentie. Service 10
  • Alles wat je zoekt hebben ze. Assortiment 10
  • Zeer tevreden over de snelheid, service en prijsverhoging. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rachelle73
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-12-2014

kelly1992

Overzichtelijke site goede uitleg via de filmpjes goede service ik zal de site aanraden.

  • We zijn naar de site gegaan We hebben de wasmachines bekeken en naar de beoordelingen van de klanten daarna een wasmachine besteld Gemak 9
  • Goede service s avonds rond 20.30u besteld de andere dag om 9.15u had ik mijn wasmachine al binnen. Service 9
  • Stonden voldoende wasmachines op van alle merken was nog moeilijk om een keuze te maken. Assortiment 9
  • de service is goed je kunt niet lang zonder wasmachine het was zo geregeld als er iemand iets nodig heeft zal ik zeker jullie site aanraden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kelly1992
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-12-2014

Mais1973

Perfecte site en service

  • Als je wasmachine stuk gaat wil je het liefst snel een nieuwe. Zonder al te veel sleur en sleepwerk. Hierbij is wasmachine.nl een uitkomst Gemak 8
  • Super sms service. Je wasmachine wordt op de plek gezet, en de oude meegenomen. Geweldig toch Service 9
  • Perfect ook met de top 10 op de site Assortiment 9
  • Voor producten die je snel en goed nodig hebt. Wasmachine.nl de uitkomst Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mais1973
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-12-2014

Y. Smit

Aankoop: Online

Middags om 16.00 uur besteld en de volgende dag in huis vereist een hele goede planning.

  • De bestelling zeer snel geregeld Gemak 9
  •   Service
  • Vele types Wasmachines aanwezig Assortiment 9
  • Alles perfect geregeld. aankomsttijd en dan een kwartier voor bezorging bericht dat de levering er bijna bij je is. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Y. Smit
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-12-2014

Peetje68

Dik tevreden. Volgende keer weer een aankoop bij deze webshop.

  • Je hoeft er niet de deur voor uit. Gemak 10
  • Service aanbod is top, oude machine kan meegegeven worden en je kunt een full service pakket erbij pakken. (Alleen heeft degene die t apparaat leverde de machine niet waterpas gezet maar dat ligt bij de leverende partij en niet aan de webshop) Service 10
  • Genoeg keuze Assortiment 10
  • Zeker, met recht de goedkoopste, het scheelde me maar liefst 52 euro met andere goedkopere aanbieders, service prima en er werd ook meteen gereageerd op vragen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peetje68
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-12-2014

Rene Heeren

Aankoop: Online

goed geregeld zondag besteld dinsdag voor 12 uur in huis
Mooi toch

  • Mooi website en overzichtelijk Gemak 9
  • snelle levering Service 10
  • voldoende keus Assortiment 10
  • ja waarom niet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rene Heeren
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-12-2014

Jos Boers

Aankoop: Online

We konden zelfs gratis onze oude wasmachine aan de chauffeur meegeven.

  • prima website eenvoudig producten bekijken en bestellen Gemak 9
  • konden zelf aangeven wanneer geleverd en werden goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering tot 10 minuten van tevoren toe !!!! Service 9
  • volop keuze Assortiment 9
  • gewoon alles goed geregeld Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jos Boers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-12-2014

Mariannette

Ik kan geen enkel puntje verzinnen dat verbetering behoeft.Complimenten!

  • ene dag besteld, andere dag in huis Gemak 10
  • geweldig uitlegfilmpje op de site over mijn wasmachine. Superaardige mannen die het product installeren Service 10
  • Grote keus, duidelijke uitleg Assortiment 10
  • Heb ik nu al, na één dag, gedaan en zal ermee doorgaan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mariannette
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
07-12-2014

Silvia124

  • zonder de deur uit te hoeven een top product Gemak 8
  • Snelle levering Service 8
  • genoeg keus Assortiment 7
  • lekker makkelijk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Silvia124
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-12-2014

mark43

Na de koffie-discounter, stofzuigerdiscounter nu dan de wasmachine ook weer bij Tom en Tim gekocht.
Uitermate tevreden

  • Lekker achter de laptop zoeken en beoordelingen lezen.s'Middags de wasmachine stuk en 's avonds een nieuwe uitgezocht en besteld Gemak 10
  • Snelle levering door vriendelijke mannen van de PTT post Service 10
  • Ruim aanbod en vergelijking mogelijk Assortiment 10
  • Reeds gedaan bij vrienden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mark43
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
05-12-2014

RenateNW

Gewoon prima :-)

  • Makkelijk online te bestellen - duidelijk overzicht, goed te vinden Gemak 10
  • Snelle service, verder geen contact gehad met service, wel super dat je ook via mail goed op de hoogte gehouden wordt Service 9
  • Lijkt me prima, maar niet heel intensief gezocht - doelgericht gekeken Assortiment 8
  • Ivm snelle levering, goed op de hoogte gehouden Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RenateNW
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-12-2014

Hillijwood

Werk hier graag aan mee, al is het maar om iets terug te kunnen doen voor al dat genen wat belooft en ook werkelijk nagekomen is van Uw online zijde !!

  • Gewoon perfect ! - alles snel kunnen vinden. - duidelijke uitleg. - op voorraad. - komen al het beloofde echt na. Gemak 10
  • Top ! wasmachine boven geleverd,uitgepakt,aangesloten, uitleg gegeven door toppersoneel en oude wasmachine retour genomen. Service 10
  • De keuze is reuze en de prijs oké, Alles echt op voorraad is ook een pre, Niet langer zoeken maar ga direct online, Naar wasmachine.nl Daar vindt je het wel. Assortiment 10
  • Kort maar krachtig: Ervaar het en je wil gewoon niet anders meer. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hillijwood
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-12-2014

Corinejs

zeer goede service, prima apparaat en tegen een superprijs!

  • duidelijk, goede sorteeropties en ook nog eens super handige filmpjes met extra informatie Gemak 9
  • gewoon goed; snel en goed geleverd. duidelijke instructies in de filmpjes en het oude apparaat wordt netjes afgevoerd Service 9
  • zeer ruim. Assortiment 9
  • goed, goedkoop en betrouwbaar, wat wil je nog meer! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Corinejs
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-12-2014

Marc de Vries 1972

Gisteren besteld en vandaag binnen! Bovendien een leuke uitleg op youtube. Ik heb de handleiding niet meer hoeven lezen

  • Gisteren besteld en vandaag binnen! Bovendien een leuke uitleg op youtube. Ik heb de handleiding niet meer hoeven lezen Gemak 10
  • inclusief youtube film, super! Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marc de Vries 1972
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
01-12-2014

Rudolf Pestman

Aankoop: Online

Erg blij met de manier van bestellen en afhandeling van de order!!!

  • Super duidelijk en overzichtelijk, met goede promo filmpjes Gemak 10
  • Afhandeling van de order was super! Na bestelling kregen we direct keurige mail met de procedure, avond voor bezorging netjes de sms over bezorging de volgende dag, 's ochtends een sms met de tijdsaanduiding van 2 uur waarbinnen bezorgd zou worden en als klapper op de vuurpijl nog een sms ongeveer een 20 min voor bezorging met de exacte tijd! Helemaal TOP!!! Service 10
  • Ruime keuze in verschillende prijsklassen en mogelijkheden Assortiment 9
  • Eenvoudig en duidelijk! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rudolf Pestman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-11-2014

De Vriesmm

Mijn eerste bestelling, s avonds besteld, s morgens 9.00 bezorgt.

  • Gemakkelijk besteld, nog sneller geleverd! Gemak 10
  • Sms met levering, super simpel Service 8
  • Voldoende keuze, nog meer artikelen maakt het alleen maar onoverzichtelijk Assortiment 8
  • Voordelig en snel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van De Vriesmm
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

Davyvdaarsen

Zoals, ik boven al aangaf, alles is zeer goed, zeer tevreden net als mijn TV en espresso automaat. Dit is gewoon de nummer 1 site als je iets nodig hebt.

  • Alles liep perfect, toen ik een wasmachine zocht, keek ik gelijk op jullie website, aangezien ik hier ook een TV en Espresso automaat had gekocht. Gegevens invullen was perfect, nergens problemen mee gehad. Ook stond alles goed aangeven of je extra service wou, en spot goedkoop. Bij andere winkels betaal je bezorgdsten en nog aansluiting kosten enzovoorts. Hier is het alleen 14,95. Meer niet. Gemak 10
  • Voor vragen had ik een mailtje gestuurd, of ze ook de oude wasmachine meenam, binnen een dag had ik al antwoord gekregen op mijn vraag. Bij andere winkels moet je soms dagen lang wachten op een antwoord. En de levertijd, is echt zeer snel gegaan, had hem in weekend besteld, dinsdag al binnen. En snel aangesloten, binnen 10 minuten hadden ze de oude, meegenomen nieuwe naar boven gebracht en aangesloten. Service 10
  • Prijzen waren hier de beste, we gingen nog verder informeren bij andere winkels, daar kregen we te horen dat bezorg kosten voor naar boven erop komt en aansluiting ook. Hier betaalde je alleen maar aansluiting kosten en nog niet eens veel. Assortiment 10
  • Als iemand die ik ken iets zoekt, van Stofzuiger,wasmachine,tv of koffieautomaten, en ze vragen waar kan je beste halen, dan geef ik altijd deze site aan, goedkoopste, snelste en vriendelijkheid is hier gewoon top. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Davyvdaarsen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-11-2014

1954 hanar

  • zeer gemakkelijk via internet Gemak 9
  • zeer snelle levering Service 9
  • ruime keuze Assortiment 8
  • diverse dingen al besteld tot volle tevredenheid Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 1954 hanar
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
21-11-2014

Karin Verschoor

Aankoop: Online

  • Ik heb de wasmachine 2 dagen, totzover prima wasmachine Gemak 8
  • Helaas, geen uitleg maar wel snelle levering. Service 7
  • Wasmachine stond in top 10. Assortiment 8
  • Prima winkel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Karin Verschoor
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-11-2014

Timmertjetimmertje

De bestelling netjes via het bestelproces kunnen doen. Heldere uitleg en makkelijke manier van werken. Kind kan de was doen! Avond vooraf even een sms gehad wanneer de levering gepland stond en zelfs een half uur van tevoren ook nog even een berichtje dat je de aflevering kunt verwachten. Erg prettig!

De machine werd netjes op de 2e verdieping geplaatst. Zonder enig probleem werd het oude apparaat weer meegenomen (vooraf wel aangeven bij de bestelling).

We zijn erg tevreden met de service en hopen dat ons nieuwe apparaat het net zo lang zal doen als ons oude apparaat.

Zeer tevreden dus met deze aankoop!

  • De website is behoorlijk compleet. Je kunt meteen je zoeken naar toppers of budget producten. De bestelling is zo geregeld en je kunt netjes aangeven of het oude model mee retour moet worden genomen. Wat erg prettig is, is dat je aan kunt geven op welke dag je het apparaat wil laten bezorgen. Gemak 8
  • De afleverservice was prima in orde. De avond vooraf even een sms, en zelfs een half uur voor de werkelijke levering even een bericht dat ze onderweg zijn. De wasmachine werd netjes op de 2e verdieping afgeleverd en het oude model netjes weer meegenomen. Service 9
  • Er is een groot aanbod, voor elk budget en specifieke wensen is er wel een beschikbaar exemplaar. Assortiment 9
  • Deze winkel heeft ons een prima service en gevoel gegeven. Dus in onze ogen een prima waardering waard. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Timmertjetimmertje
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-11-2014

joopxx

goede website. scherpe prijs. volgende ochtend geleverd. complimenten.

  • artikel was goed te vinden. gemakkelijk te bestellen Gemak 9
  • contact gehad met klanten service. prima geholpen. Service 9
  • keuze was snel gemaakt prijs /prestatie ok Assortiment 9
  • goede website. scherpe prijs. volgende ochtend geleverd Aanbeveling 9
» Lees de hele review van joopxx
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

herej1

  • In enkele simpele stappen. doe je je boodschappen. Ook op zondag. Gemak 10
  • Het wordt nog thuisbezorgd ook. Gemakkelijker kan echt niet Service 10
  • In de goedkoopste winkel van Nederland Assortiment 10
  • Gewoon uitstekend en gemakkelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van herej1
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-11-2014

T.C.J. Tol

Aankoop: Online

Koop reeds jaren hier. Van Plasma tv tot wasdroger.

  • Aanbieding bekeken op Google. Prijsvergelijking gedaan en inline besteld en betaald. Kregen p.o. Bevestigingsmail terug. Super en gemakkelijk. Gemak 9
  • Kon meteen zien of apparaat op voorraad was. Besteld en de dag erop afgeleverd. Voor eventuele retour is de retourbon online In te vulen en wordt het apparaat zonder kosten weer opgehaald binnen 14 dagen. Service 9
  • Breed assortiment met concurrerende prijzen in verschillende merken en prijsklassen. Assortiment 9
  • Behoort tot de meest concurrerende leveranciers met super scherpe prijzen en een prima service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van T.C.J. Tol
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-11-2014

Lesley1967

  • lekker makkelijk online bestellen, duidelijk Gemak 8
  • ik had full service maar de electriciteit kon niet aangesloten worden door een niet standaard stekker in badkamer, snoer moest anders doorgeknipt worden. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • goed service, perfect met timing afspraak op aflever adres. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lesley1967
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-11-2014

Linda46

ik zou altijd eerst hier kijken of ze mijn product hebben. Betrouwbaar bedrijf

  • Van te voren sms dat je niet de hele dag thuis moet zijn. Gemak 8
  • Klaar tot in de keuken. heel fijn Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • al vaak goede ervaring met dit bedrijf Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Linda46
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-11-2014

Bor1957

Ik ben erg blij met de geleverde machine en de service die verleent is

  • We hebben van te voren opgebeld en de uitleg over de gang van zaken was prima en duidelijk en duurde geen uren Gemak 8
  • De verleende service was prima en dat we er iets voor bij moesten betalen viel daarbij in het niet Service 9
  • Er waren genoeg soorten en types wasmachines Assortiment 9
  • Deze winkel zou ik zeker aanbevelen, omdat alles zo makkelijk verliep en de wasmachine zo snel geleverd en geinstaleerd is Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bor1957
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-11-2014

Plokker 1

We gaan zeker meer bestellen bij jullie.Alles ging heel vlot bedankt daarvoor.

  • Het bestellen ging heel makkelijk. Gemak 9
  • De andere dag werd het bezorg geweldig. Service 9
  • Groot. Assortiment 9
  • Nou dat bestellen en bezorgen plus de prijs je automatisch doet beslissen om artikelen te kopen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Plokker 1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-11-2014

Gertie57

De site wekte vertrouwen en maakte dit waar !

  • Super makkelijk. Ik kocht een Bosch wasmachine. Daar was een actie op te weten een gratis stoomstrijkijzer. Ik zou het een tip vinden als u in staat was om daar de klant direcft op te wijzen. Nu moest ik zelf zoeken. Geen probleem maar vond het wel een tip. Gemak 8
  • Bestelt en de volgende bezorgd en aangesloten. Helder en snel. Verwachting compleet waargemaakt. Service 9
  • Ongelooflijk. En veelal voorzien van een mooi filmpje. Wauw. Assortiment 10
  • Mooie site. Werkt vertrouwen. En doen wat wordt 'beloofd". Prima. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gertie57
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-11-2014

Stef d M

Aankoop: Online

Zo hoor een webwinkel en de organisatie erachter te werken
Top

  • Klik klik klaar Gemak 10
  • Het sms melding systeem is geweldig Dag voor levering krijg je een tijd vak van 2 uur wanneer ze de machine verwachten te leveren Half uur van tevoren krijg je nogmaals een sms die de levering op de minuut nauwkeurig voorspeld Service 10
  • Ik wist dat ik een Bosch en warmtepomp droger wilde deze was leverbaar. Of de rest van het assortiment uitgebreid is weet ik niet Assortiment 9
  • Snel simpel en adekwaat. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Stef d M
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
14-11-2014

pasce23

  • Het is zeer makkelijk te bestellen en de betalingswijze te kiezen. Gemak 8
  • De eerste bestelling werd niet doorgevoerd, de tweede werd geleverd maar aan de verkeerde deur. Hopelijk morgen beter na twee dagen vrij te hebben genomen voor mijn nieuwe wasmachine. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van pasce23
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.