Winkels

Reviews: Wasmachine.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Wasmachine.nl.


2329 reviews Totaalscore 8,9
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Wasmachine.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 67
Totaal 10
5 sterren
02-09-2014

Siemensiq800

Zeer goede ervaring met wasmachine.nl. Snelle levering, volgende dag in huis.Werd op de hoogte gehouden van tijdstip levering en dit klopte perfect.

  • Zeer duidelijke website met hele duidelijke uitleg per machine. Gemak 10
  • Snel contact met helpdesk en vragen duidelijk beantwoord Service 10
  • Voor ieder budget is er ruim voldoende keuze. Assortiment 10
  • Alleen maar goede ervaring met wasmachine.nl Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Siemensiq800
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-09-2014

F1fan

Aankoop: Online

Prima service. Goede bezorging. Duidelijk een sms ontvangen wanneer het product bezorgd word. Op de dag zelf een sms ontvangen hoe laat het product bezorgd word.

Al met al een prima winkel met prima service.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van F1fan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-09-2014

Vishofdiemen

Kortom. Gemakkelijk, snel en keurig aangesloten.

  • Zoek uit op internet. Winkelen vanuit je luie stoel Gemak 9
  • Betalen en volgende dag bezorgd. En je krijgt een sms met het tijdsblok waarin bezorgd. Service 9
  • Wist wat ik wilde. Maar keuze genoeg. Assortiment 9
  • Zeker voor herhaling vatbaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Vishofdiemen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
01-09-2014

Familie de Jonge

Aankoop: Online

Zou deze winkel zeker aanbevelen bij familie vrienden en kennissen, daar het alle positieve aspecten heeft van een webwinkel waar het fijn shoppen is

  • Duidelijke site goed ingedeeld Gemak 9
  • Makkelijk te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling Bovendien krijg je keurig een mailtje een avond van tevoren hoe laat ze komen leveren De Wasmachine die wij hebben gekocht, werd keurig naar de eerste verdieping gebracht en de oude afgevoerd Service 9
  • ruime keuze in elke prijsklasse Assortiment 8
  • Gewoon Top! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Familie de Jonge
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
31-08-2014

Kuip1970

Prima service!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kuip1970
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
31-08-2014

Dhr. Muller

Aankoop: Online

Alles dik in orde

  • Duidelijke site Gemak 8
  • Brengen apparaat boven en nemen oude mee Service 8
  • Ruim aanbod Assortiment 8
  • Duidelijk en vlot Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dhr. Muller
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-08-2014

Nic72

  • Paar klikken en je hebt bestelling geplaatst Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • In DHz winkels niet kleinere afmetingen te krijgen, hier wel Assortiment 9
  • Gemakkelijk, snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nic72
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
29-08-2014

Erik van der de Poll

Snelle en betrouwbare levering, scherpe prijs

  • Voor de specificaties had ik meer aan andere websites Gemak 6
  • De loodzware Miele werd voor €15 naar beneden gesleept en meegenomen Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Erik van der de Poll
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-08-2014

Aad S.

Overzichtelijke website, ruime keuze, snelle en goed af te stemmen levering. Scherpe prijzen!

  • Goed overzicht op de website, bovendien krijg je door de voorlichting een beter idee van het type apparaat welke bij je past. Tenslotte is de website erg licht en doorloop je de stappen zeer makkelijk en zonder vastlopen. Gemak 9
  • De sms en mail service is buitengewoon efficiënt! Eerst een twee-uurs-indicatie en vlak voor levering 10-minuten-benadering. (Niet lang geleden elders goederen besteld waarbij alleen het dagdeel van leveren werd vermeld, sta je heel dat dagdeel af te wachten en natuurlijk blijk jij de allerlaatste klant te zijn) Ten tweede is de installatie van het nieuwe product voor slechts €14,95 een koopje. De meeste wasmachines staan namelijk op zolder. Binnen ditzelfde bedrag valt ook nog eens het afvoeren van het oude apparaat! Service 9
  • Alle gerenommeerde merken staan keurig in het rijtje en bovendien is er ook nog ruime keuze uit een voordeelassortiment. Assortiment 9
  • Overzichtelijke website, ruime keuze, snelle en goed af te stemmen levering. Scherpe prijzen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Aad S.
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-08-2014

hetkwebbeltje

Aankoop: Online

Ik ben erg tevreden over wasmachine en de levering ervan.

  • Gemakkelijk diverse wasmachines te vergelijken ! Gemak 8
  • Reageren snel. Service 8
  • Meer dan voldoende keuze! Assortiment 8
  • Snel,scherp geprijsd en ruime keuze. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hetkwebbeltje
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-08-2014

Jan Simpel

Aankoop: Online

  • Kies je machine uit en bestel hem eenvoudig Gemak 8
  • Binnen een dag binnen, naar boven gebracht en aangesloten. Zelfs enkele tips en er werd eerlijk gezegd dat ik niets aan een lekbak had! Service 9
  • Een zeer ruime keuze! Assortiment 9
  • Prima winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan Simpel
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-08-2014

Tamara koek

Aankoop: Online

De service is perfect. De eerste machine die geleverd was, was kapot. Na een belletje was het geregeld dat er den nieuwe zou komen. Dit was erg prettig en goed geregeld. Ook de levering is handig in blokken van twee uur wordt het opgedeeld. Dus hoef niet de hele dag thuis te blijven.

  • Goed duidelijk op de site Gemak 8
  • De eerste machine was kapot en met 1 telefoontje was het geregeld dat er een nieuwe kwam Service 9
  • Veel keuze Assortiment 10
  • Al meerdere malen gedaan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tamara koek
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
25-08-2014

Ingrid Smit

Aankoop: Online

Ik heb het al gezegd: makkelijk bestelproces en super-snelle levering.

  • Duidelijke website, makkelijk bestelproces Gemak 9
  • Supersnelle levering en keurig op tijd Service 9
  • Kan ik lastig beoordelen. Zal wel goed zijn... Assortiment 7
  • Snelheid en gemak is super. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ingrid Smit
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
24-08-2014

Twan Franssen

Aankoop: Online

Enige minpunt is dat er geen Nederlandstalige handleiding bij is geleverd.

  • Het plaatsen van de bestelling was super eenvoudig. Ook het kiezen van een bezorg datum. Gemak 9
  • Wasmachine werd keurig volgens afspraak geleverd en op de tweede verdieping keurig aangesloten. Service 7
  •   Assortiment
  • Betrouwbare website en eenvoudig te gebruiken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Twan Franssen
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-08-2014

mpomper

Niet de goedkoopste site maar mijn ervaringen zijn bij deze eerste bestelling zeer positief.

  • simpel en doeltreffend Gemak 8
  • zeg wat je doet en doe wat je zegd Service 8
  •   Assortiment
  • andere online winkels maken beloften die niet ingevuld worden wasmachine.nl kom haar afspraken wel na. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mpomper
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-08-2014

marianne van den Brink

Aankoop: Online

Had niet begrepen hoe je korting kan krijgen als je je aankoop deelt op sociale media. Bij de klantenservice hebben ze mij toch uitleg gegeven waardoor ik toch van de korting profiteer. Heel klantvriendelijk.

  • Je kunt thuis op je gemak een machine uitzoeken. En de uitleg via de video is heel fijn. Gemak 9
  • Snelle service. Zelf kunnen bepalen wanneer de machine geleverd word. Klantvriendelijk. Snelle reacties via klantenservice. Service 9
  • Alle merken. Grote keuze. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van marianne van den Brink
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-08-2014

Stefan Vd m

Aankoop: Online

Zoals aangegeven heeft de top 10 mij enorm geholpen bij de keuze en ook her ruime assortiment. Top

  • Vooral de top 10 was erg handig. Gemak 9
  • Niets op aan te merken, wasmachine stond letterlijk binnen 30 seconden op zolder. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Goede prijzen en goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Stefan Vd m
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-08-2014

Rob0602

  • Goed site, filmpjes met uitleg zijn helemaal top! Gemak 10
  • Keurig netjes geïnstalleerd en de oude wasmachine meegenomen. Minpuntje is dat daar apart voor betaald moet worden, al is het een gering bedrag. Service 8
  • Meer dan voldoende keuze. Assortiment 10
  • Gewoon goed en snel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob0602
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2014

stenhuis

Aankoop: Online

alles naar wens en volle tevredenheid.

  • erg duidelijke site, eenvoudig bestellen en afrekenen Gemak 9
  • duidelijke uitleg en zeer goede begeleiding tijdens het aanschaf-proces. ook correcte levering en afhandeling. Service 9
  • uitgebreide keuze en veel modellen op vooraad dus snelle levering. Assortiment 9
  • prima site en een prima zaak. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van stenhuis
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-08-2014

Van der Ploeg15

Wij hebben via de website een goed vergelijk in wasmachines kunnen maken door de handige selectie functie. Na de keuze en bestelling ging de betaling heel eenvoudig. Zeer handig dat je zelf de dag van bezorging kan kiezen.
Door PostNL is de wasmachine bezorgt op het afgesproken tijdstip. De avond voorafgaand ontvang je een sms over een gericht tijdstip. Vlak voor dat ze kwamen kregen wij nog een sms. De bezorgers namen volgens afspraak de oude machine netjes mee en plaatste twee hoog op zolder de nieuwe wasmachine. Nadat ze alles hadden aangesloten hebben ze direct een lege wasbeurt aangezet. Binnen 15 minuten waren ze weer vertrokken. Per email ontvingen wij ons definitieve factuur voor de garantie. Perfect geregeld allemaal.

  • Zeer uitgebreide productinformatie op de website, waardoor je heel overzichtelijk een goed product kan uitzoeken Gemak 10
  • Je wordt volledig op de hoogte gehouden middels mail en sms over de status van de bestelling, betaling en bezorging Service 10
  • Het assortiment is redelijk uitgebreid waardoor er een gerichte keuze gemaakt kan worden. Niet alle typen van fabrikanten zijn beschikbaar, maar voldoende. Assortiment 7
  • Vanaf bestelling tot en met bezorging verliep alles vlekkeloos en is er voldoende correspondentie over de aankoop, betalingsstatus en definitief factuur. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Van der Ploeg15
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-08-2014

HvDijk74

Gewoon top. Ga zo door! Wij komen zeker terug.

  • Duidelijke website met veel uitleg. Vooral de filmpjes met daarin de voor- en nadelen van de artikelen vind ik er prettig. Geen onzin. Gemak 9
  • Service is top. Na de aankoop is de afhandeling prima. Fijn dat je zelf een datum van leveren kan kiezen. Een duidelijke factuur via de mail, met daarbij de bevestiging van de bezorging. Geen onduidelijkheden. Service 10
  • De meeste merken zijn aanwezig en op voorraad. Groot genoeg en voor ieder wat wils. Ook producten met een kleinere prijs, wat niet onbelangrijk is. Assortiment 9
  • In grote mate. Het is gewoon een prima webshop. De winkel is daarnaast ook prima bereikbaar! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HvDijk74
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
22-08-2014

nlenting

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • de droger die ik heb gekocht bevalt helemaal niet aan onze verwachting.We hebben het filmpje bekeken en het leek ons een ideale droger maar de kleren worden niet droog .we hebben het nu 3 maanden maar het is knudde. Assortiment 4
  • omdat de droger niet voldoen aan onze eisen en we die droger straks heel vaak nodig zullen hebben als het kouder wordt Aanbeveling 5
» Lees de hele review van nlenting
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-08-2014

Taco1234

  • Hele overzichtelijk website. De Top lijsten zijn erg handig. Filmpjes met uitleg. Gemak 10
  • Prima. De bezorger had het verkeerde geleverd. Wasmachine.nl gebeld en meteen contact opgenomen met de bezorger, die vervolgens 10min later hem kwam omwisselen voor het juiste product. Duur 0900 nummer voor de klantenservice is niet zo fijn. Service 8
  • Top. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Taco1234
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-08-2014

ronvmeurs

Al om al perfect ook oude wasmachine hebben ze zonder problemen meegenomen, vrijdag besteld dinsdag de eerste was al gedraaid ,,top!

  • Zeer overzichtelijk, goeie info Gemak 10
  • Service is perfect ,je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling ,en levering ,alleen klein dingetje,na het aansluiten van de monteurs ging na de eerste was de wasmachine op storing de afvoerslang zat dubbel en de water aanvoerslang in een knik even de slangen vrij gemaakt ,hij doet het top! Service 10
  • Zeer zeker keuze genoeg ,en hele mooie uitleg ! Assortiment 10
  • Overzichtelijk veel keus en goeie informatie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ronvmeurs
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
18-08-2014

Laura Joanna

  • Het is een duidelijke en overzichtelijke site. Ik wist echter al precies welk merk en type ik wilde hebben, dus wellicht dat het zoekgemak hierdoor is vereenvoudigd. Ideaal zijn vooral de vele betaalmogelijkheden. Heel fijn dat je hier ook via PayPal kunt betalen, dat maakt het een stuk eenvoudiger een bestelling te plaatsen. Gemak 9
  • Het is fijn dat er zo snel geleverd kan worden, maar het is wel vreemd dat wanneer ik bel waar mijn bestelling blijft -het was al een dik uur later dan de aangegeven tijd- ik een heel ander verhaal hoor dan de bezorgers mij vertelden toen ze er eenmaal waren. Ik vond het jammer dat ik extra moest betalen om mijn wasmachine te laten installeren, bij diverse andere webshops hoeft dit niet, maar erger nog vind ik het omdat de jongens geen eens gereedschap bij zich hadden. Ik had mazzel dat ik de benodigde spullen in huis had anders hadden ze hem niet kunnen installeren. Ook is niet gecontroleerd of hij waterpas staat, dus ik hoop maar dat alles goed gaat. Vreemde werkwijze dus om geld te vragen voor een service die alleen kan worden uitgevoerd als de klant over de middelen beschikt voor deze service. Service 5
  • Het is een redelijk ruim assortiment, maar waar ik vooral blij om ben is dat wasmachine.nl écht tot een van de goedkoopste aanbieders behoort. Alleen aanbiedingen bij andere sites kunnen lager zijn, dus controleer dit wel. Assortiment 8
  • Het is een nette winkel, goedkoop en snel. Check wel eerst de prijzen en zorg dat je voldoende gereedschap in huis hebt als ze iets moeten komen installeren. Hoewel dit niet heel positief klinkt zijn prijs en snelheid toch echt van belang. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Laura Joanna
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-08-2014

S. Coppus

  • Goede beschrijving met zelfs video-uitleg bij de producten. Gemak 10
  • Je wordt zeer goed over de voortgang van de bestelling / levering op de hoogte gehouden door sms-jes. Eerst een sms wanneer ongeveer je spullen worden geleverd en daarna een sms op 20 minuten nauwkeuring. Super. Service 10
  • Ik kon met de wasdroogcombi niet alle machines op de website vinden die ik voor ogen had. Assortiment 7
  • Qua service echt een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van S. Coppus
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-08-2014

paul overmars

Aankoop: Online

  • Goede website, overzichtelijk vorm van informatie. Gemak 9
  • Informatie verstrekking is helder en duidelijk. Jullie doen wat je belooft. Service 9
  • Heul uitgebreid! Assortiment 9
  • Prettig winkelen zo. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van paul overmars
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-08-2014

jantjegjkhgkjhgkjhg

Ik vond op de website een retour gebracht product met volledige garantie en 100% in orde. En het belangrijkste dit werd aangeboden voor bijna de helft van de prijs!!

Dus dit heb ik meteen gekocht en had het de volgende dag al in huis, en dat ook nog zonder verzendkosten!

Ik wist dat Tom snel kon zijn, maar zo snel...

Ik wist trouwens ook niet dat hij deze shops had, ga hier vaker op kijken, TOP.

  • Duidelijke website, makkelijk om een product te kopen en te betalen. Gemak 9
  • Nog geen ervaring mee. Service 8
  • De meest gangbare producten zijn voorradig. Assortiment 8
  • Prijzen behoren tot de laagste. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jantjegjkhgkjhgkjhg
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-08-2014

John Bommezijn

Aankoop: Online

Prima webshop, de beste die ik heb gehad de afgelopen maanden, en ik koop bijna alles via internet

  • Erg gebruikersvriendelijke site Gemak 9
  • prima communicatie via mail en sms, erg vriendelijk personeel bij de bezorging Service 9
  • prima keuzemogelijkheid Assortiment 8
  • ik zal zelf niet meer ergens anders kopen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van John Bommezijn
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-08-2014

washandje

Aankoop: Online

  • Product makkelijk te vinden met een duidelijke uitleg erbij.Vlotte betalingswijze via IDEAL. Gemak 9
  • De volgende dag is het product geleverd door vriendelijk en geduldig personeel.Misschien is het handig om geen extra kosten te rekenen voor de installatie, maar dat als een stukje service te zien. Service 9
  • Goed assortiment tegen concurrerende prijzen. Assortiment 8
  • De wensen en de tevredenheid van de klant staan hoog in het vaandel van de heren Coronel en hun personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van washandje
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-08-2014

anoukjuh25

De snelle en correcte afhandeling van bestellingen zijn boven verwachting.

  • Het bestellen van de wasmachine ging zonder problemen en de uitleg online was erg duidelijk. Gemak 8
  • Ik kreeg de avond vooraf zoals aangegeven een bericht met een geschatte tijdindicatie. Op de dag zelf kreeg ik zelfs nog een extra bericht met de boodschap de volgende op de route te zijn met een meer directe indicatie. Service 9
  • Groot assortiment met alle bekenden merken. Assortiment 9
  • Dit is de 2e keer via deze site een grotere aanschaf te doen en het bevalt beide keren boven verwachting. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van anoukjuh25
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-08-2014

Prinses 42

Transportbedrijf wist op voorhand niet waar wasmachine moest komen. Gezeur om oude wasmachine meenemen en naar beneden dragen als erg vervelend ervaren.

  • Je besteld via internet en volgende dag wordthet thuis gebracht intussen wordt je op de hoogte gehouden over wanneer ze komen en over tijdstip levering Gemak 10
  • wasmachine .nl perfecte service, transport bedrijf minder. Wilden in eerste instantie oude wasmachine niet meenemen, ivm mogelijke beschadiging muren met naar beneden dragen en vonden het ook gevaarlijk voor hun zelf. Ik heb een normale trap, niet smaller dan elders.heb moeten praten als brugman om het toch te laten doen en een briefje moeten tekenen dat evt schade voor eigen rekening was. Is verder goed gegaan, geen schade. Maar je betaalt ervoor en dan doen ze zo moeilijk. Verder wasmachine wel aangesloten,maar niet gecontroleerd of hij waterpas staat, wat toch belangrijk is. Service 7
  • volop keuze Assortiment 10
  • wel advies ander transportbedrijf of mensen die niet zeuren en gewoon doen wat hun wordt opgedragen.. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Prinses 42
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-08-2014

kierkel

Vriendelijke klantenservice, gebruiksvriendelijke site en zeer snelle levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kierkel
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
15-08-2014

Moeder de Gans

Ik ben onder de indruk van de redelijke prijs, goede service en snelle levering.

  • vrij makkelijk te begrijpen gebruiksaanwijzing Gemak 9
  • Supersnelle levering, prima installatie Service 10
  • Veel goede merken, ook onbekende Assortiment 10
  • Jazeker, ik heb de winkel al aanbevolen aan diverse mensen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Moeder de Gans
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
15-08-2014

henk bloemendal

Aankoop: Online

prima webwinkel levert op tijd wanner jij dat wilt

  • goede en overzichtelijke website Gemak 10
  • levering precies op tijd via mail en sms,minpunt betalen om het apparaat naar boven te brengen Service 9
  • voldoende keuze vergelijkingen,laagste prijs Assortiment 10
  • betrouwbaar adres doet wat er afgesproken wordt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van henk bloemendal
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-08-2014

M. van der Velde

Aankoop: Online

  • Duidelijke bestelprocedure en het is erg fijn dat er veel reviews staan onder het product dat je aan wilt schaffen. Gemak 9
  • Ik bestel al heel lang artikelen online en ik vind het prettig dat wasmachine.nl sms'jes stuurt hoe laat en wanneer iets geleverd wordt en je hebt het tevens de volgende dag al in huis! Service 10
  • Ruim assortiment met duidelijk tekst en uitleg over het product. Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel adviseren vanwege het gemak en omdat je de artikelen de volgende dag al in huis hebt en ze hebben leuke aanbiedingen zo nu en dan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van M. van der Velde
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
15-08-2014

jdejongkos

's Middags de wasmachine besteld via de website en de volgende dag was de bezorging al!

  • Duidelijke bediening, het wijst zich vanzelf. Gemak 9
  •   Service
  • Genoeg keus op de website, in verschillende prijsklassen. Assortiment 9
  • Zowel in de winkel als telefonisch wordt je netjes te woord gestaan en helder geinformeerd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jdejongkos
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
14-08-2014

warnaars

Aankoop: Online

Prima bedrijf!
Daar kunnen de reguliere winkels nog veel van leren.

  • wasmachine 's middags kapot, 's avonds voor achtuur op internet besteld en de volgende ochtend al in huis, geinstalleerd en al! Gemak 10
  • duidelijke communicatie, keurige monteurs Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • zeer zeker, daar kan geen winkel tegenop! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van warnaars
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-08-2014

Fubar6

  • Site is overzichtelijk en de wasmachine eenvoudig en snel bestelt Gemak 9
  • Top! Werd netjes aangesloten en de oude wasmachine werd meegenomen. Service 9
  • Uitgebreid. Assortiment 8
  • Goede service, snelle afhandeling. Goede webwinkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fubar6
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-08-2014

Bob1980

Net teruggekomen van de vakantie. Bij het zien van de enorme berg was, begaf onze wasmechine het! Net op het moment dat het dus NIET uitkomt. Snel op wasmachine.nl een nieuwe besteld. De volgende dag werd deze, geheel volgens afspraak, geleverd en geinstalleerd. De oude wasmachine werd direct meegenomen. we konden dus direct aan de slag...

  • De website is heel duidelijk met goed info-film. Gemak 10
  • Duidelijke sms ontvangen met levertijd en de machine is direct voor ons aangesloten! Service 10
  • Hier vind ik wat ik zoek. Assortiment 10
  • Deze winkel heeft het en doet het! Een aanrader voor iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bob1980
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-08-2014

Ted pot

Aankoop: Online

Vind dat alles perfect, echter vind ik de telefoon kosten voor het bellen naar de service afdeling erg hoog.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Wat fouten op de bestel site, echter na een mailtje zeer snel en goed recht gezet Service 7
  • Zeer ruim en zeker duidelijke voorlichting en omschrijvingen Assortiment 9
  • Ruim assortiment en de juiste prijzen en service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ted pot
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-08-2014

riddertje

volop keuze , prima toelichting en snelle levering.

  • duidelijke voorlichting,zowel op schrift als een filmpje. Gemak 10
  • Perfecte service, s `avonds om 19:00 uur besteld, de volgende morgen om 09:30 in huis. met sms over levertijd en ze waren precies op tijd, of ze voor de deur hadden gestaan. hebben de machine naar boven gebracht,netjes aangesloten en de oude mee terug genomen. Service 10
  • volop keuze en toelichtingen Assortiment 10
  • heb deze winkel gelijk aanbevolen bij mijn vrienden en kennissen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van riddertje
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-08-2014

bernadet van breugel

het is lekker snel en makkelijk

  • je kan aan geven wanneer het produckt gelevert kan worden Gemak 9
  • hele aardig behulpzame bezorgers Service 9
  • meer dan voldoende Assortiment 9
  • snel en gemakkelijk winkelen en snel in huis Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bernadet van breugel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-08-2014

EdwinB te Hilversum

Petje af voor deze en de andere shops van Coronel. Perfect advies, snelle levering en goede service tijdens en na het aankoopproces maakt voor mij dat dit samen met de andere shops van coronel ver boven de anderen uitsteekt. Ik hoop dat er nog meer shops bijkomen want dan weet ik wel waar ik mijn geld besteedt!!

  • er is veel keuze en de extra info die je nodig hebt krijg je snel via het mail adres van wasmachine.nl zodat je de goede keuze kan maken Gemak 9
  • perfecte service, nette levering, goed advies bij plaatsing, en goede nazorg. Bij vragen die niet beantwoord worden door de handleiding doen ze alles om je het antwoord (snel) te geven Service 9
  • goede keuze, de slechtste machines (volgens reviews)worden niet gevoerd waardoor je altijd een goede machine kan vinden voor hetgeen je er mee wil doen Assortiment 9
  • mede door bovenstaande punten en de prijs/kwaliteit/snelheid/gemak is dit een aanrader, net als de andere shops. Desgewenst kan je naar Naarden gaan voor een goed persoonlijk advies. Als hij net zo goed zou rijden als dat hij deze shops beheerd dan zou hij al lang kampioen zijn. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van EdwinB te Hilversum
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-08-2014

hoekie3710

  • Kon nergens kwijt dat ik mijn oude machine mee wilde laten nemen. Zou ik moeten aanvinken maar er was niks aan te vinken Gemak 6
  • Prima! Vooral bezorg sms service! Top! Wat miner is is dat ik de verpakkingsmaterialen zg zou moeten bewaren..... Is bullshit verhaal! Ze laten je dus zitten met al het verpakkingsmateriaal. Dit wordt sowieso aan stukken gesneden bij het uitpakken Service 9
  • Prima Assortiment 9
  • Als het over snelheid en bezorgtijden gaat, zeer zeker! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hoekie3710
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-08-2014

desert_751

Totaal een 8+, nl. het kiezen, het gemak van de site is goed. Bezorging en hele traject eromheen is zeer goed.
Het aangekochte product kan ik nog niet beoordelen omdat ik die te kort in bezit heb.

  • Overzichtelijk en makkelijk zoeken. duidelijk aangegeven wat op voorraad is of niet. Gemak 8
  • Het SMS bericht van het levervenster kwam later dan gemeld op de site (21:48 ipv. voor 21:00 uur)maar is wel zodanig dat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Verder krijg je nog bericht wanneer 'jij' het volgende adres bent. Service 9
  • Nog een check op het www. en inclusief leverkosten was wasmachine.nl de voordeligste. Assortiment 8
  • Zie de punten van hierboven, mn. bezorging en info die je daarover krijg is zeer goed. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van desert_751
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-08-2014

Goof6

Bekijken, vergelijken, bestellen, betalen en indien noodzakelijk volgende dag binnen.

  • Bekijken, vergelijken, bestellen, betalen en indien noodzakelijk volgende dag binnen. Gemak 9
  • Bezorger was wat nors niet het toonbeeld van super gemotiveerde service verlenende werknemer. Service 7
  • Keuze genoeg in alle klasses. Assortiment 9
  • Van mij reeds te horen gekregen dat dit een goede deal is en ook een snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Goof6
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
08-08-2014

hansderidder

Aankoop: Online

Overall GOED!

  • Kwartiertje voor de computer en een telefoontje was genoeg Gemak 8
  • Zonder mopperen wer ook de afvoerslang gemonteerd en vlug ook Service 9
  • Wel veel op de website maar te bekijken in Bussum was wat eenzijdig Assortiment 6
  • Al eerder ook tot tevredenheid apparatuur gekocht. En in de winkel iemand met verstand van zaken Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hansderidder
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-08-2014

Charito

Aankoop: Online

Een geweldige website, duidelijk en makkelijk!

  • De website was duidelijk en het product dat ik zocht was makkelijk te vinden. Gemak 10
  • De levertijd en de manier van leveren was precies zoals ze dat aangeven. Service 10
  • Het assortiment voldoet aan mijn verwachting. Assortiment 10
  • Door het assortiment, prijsklasse en de service vind ik deze winkel aan iedereen aan te raden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Charito
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
07-08-2014

Gebruiker wasmachine

Aankoop: Online

Ik ben tevreden over de service echter, nadat ik het artikel besteld had en verder keek op internet bleek hetzelfde artikel voor € 100,- goedkoper leverbaar. Ik ben daarover in contact gegaan met Wasmachine Zij geven het toe maar ik krijg niets van het verschil terug.

  • De eerste twee wasbeurten gingen goed Gemak 8
  • Netjes op tijd afgeleverd Service 8
  • prima Assortiment 8
  • Eerst goed op internet kijken of het artikel goedkoper geleverd kan worden, want zij zijn niet de goedkoopste Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Gebruiker wasmachine
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.