Winkels

Reviews: Wasmachine.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Wasmachine.nl.


1514 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Wasmachine.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 69
Totaal 8,8
4.5 sterren
23-11-2014

1954 hanar

  • zeer gemakkelijk via internet Gemak 9
  • zeer snelle levering Service 9
  • ruime keuze Assortiment 8
  • diverse dingen al besteld tot volle tevredenheid Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 1954 hanar
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
21-11-2014

Karin Verschoor

Aankoop: Online

  • Ik heb de wasmachine 2 dagen, totzover prima wasmachine Gemak 8
  • Helaas, geen uitleg maar wel snelle levering. Service 7
  • Wasmachine stond in top 10. Assortiment 8
  • Prima winkel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Karin Verschoor
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-11-2014

Timmertjetimmertje

De bestelling netjes via het bestelproces kunnen doen. Heldere uitleg en makkelijke manier van werken. Kind kan de was doen! Avond vooraf even een sms gehad wanneer de levering gepland stond en zelfs een half uur van tevoren ook nog even een berichtje dat je de aflevering kunt verwachten. Erg prettig!

De machine werd netjes op de 2e verdieping geplaatst. Zonder enig probleem werd het oude apparaat weer meegenomen (vooraf wel aangeven bij de bestelling).

We zijn erg tevreden met de service en hopen dat ons nieuwe apparaat het net zo lang zal doen als ons oude apparaat.

Zeer tevreden dus met deze aankoop!

  • De website is behoorlijk compleet. Je kunt meteen je zoeken naar toppers of budget producten. De bestelling is zo geregeld en je kunt netjes aangeven of het oude model mee retour moet worden genomen. Wat erg prettig is, is dat je aan kunt geven op welke dag je het apparaat wil laten bezorgen. Gemak 8
  • De afleverservice was prima in orde. De avond vooraf even een sms, en zelfs een half uur voor de werkelijke levering even een bericht dat ze onderweg zijn. De wasmachine werd netjes op de 2e verdieping afgeleverd en het oude model netjes weer meegenomen. Service 9
  • Er is een groot aanbod, voor elk budget en specifieke wensen is er wel een beschikbaar exemplaar. Assortiment 9
  • Deze winkel heeft ons een prima service en gevoel gegeven. Dus in onze ogen een prima waardering waard. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Timmertjetimmertje
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-11-2014

joopxx

goede website. scherpe prijs. volgende ochtend geleverd. complimenten.

  • artikel was goed te vinden. gemakkelijk te bestellen Gemak 9
  • contact gehad met klanten service. prima geholpen. Service 9
  • keuze was snel gemaakt prijs /prestatie ok Assortiment 9
  • goede website. scherpe prijs. volgende ochtend geleverd Aanbeveling 9
» Lees de hele review van joopxx
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

herej1

  • In enkele simpele stappen. doe je je boodschappen. Ook op zondag. Gemak 10
  • Het wordt nog thuisbezorgd ook. Gemakkelijker kan echt niet Service 10
  • In de goedkoopste winkel van Nederland Assortiment 10
  • Gewoon uitstekend en gemakkelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van herej1
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-11-2014

T.C.J. Tol

Aankoop: Online

Koop reeds jaren hier. Van Plasma tv tot wasdroger.

  • Aanbieding bekeken op Google. Prijsvergelijking gedaan en inline besteld en betaald. Kregen p.o. Bevestigingsmail terug. Super en gemakkelijk. Gemak 9
  • Kon meteen zien of apparaat op voorraad was. Besteld en de dag erop afgeleverd. Voor eventuele retour is de retourbon online In te vulen en wordt het apparaat zonder kosten weer opgehaald binnen 14 dagen. Service 9
  • Breed assortiment met concurrerende prijzen in verschillende merken en prijsklassen. Assortiment 9
  • Behoort tot de meest concurrerende leveranciers met super scherpe prijzen en een prima service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van T.C.J. Tol
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-11-2014

Lesley1967

  • lekker makkelijk online bestellen, duidelijk Gemak 8
  • ik had full service maar de electriciteit kon niet aangesloten worden door een niet standaard stekker in badkamer, snoer moest anders doorgeknipt worden. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • goed service, perfect met timing afspraak op aflever adres. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lesley1967
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-11-2014

Linda46

ik zou altijd eerst hier kijken of ze mijn product hebben. Betrouwbaar bedrijf

  • Van te voren sms dat je niet de hele dag thuis moet zijn. Gemak 8
  • Klaar tot in de keuken. heel fijn Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • al vaak goede ervaring met dit bedrijf Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Linda46
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-11-2014

Bor1957

Ik ben erg blij met de geleverde machine en de service die verleent is

  • We hebben van te voren opgebeld en de uitleg over de gang van zaken was prima en duidelijk en duurde geen uren Gemak 8
  • De verleende service was prima en dat we er iets voor bij moesten betalen viel daarbij in het niet Service 9
  • Er waren genoeg soorten en types wasmachines Assortiment 9
  • Deze winkel zou ik zeker aanbevelen, omdat alles zo makkelijk verliep en de wasmachine zo snel geleverd en geinstaleerd is Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bor1957
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-11-2014

Plokker 1

We gaan zeker meer bestellen bij jullie.Alles ging heel vlot bedankt daarvoor.

  • Het bestellen ging heel makkelijk. Gemak 9
  • De andere dag werd het bezorg geweldig. Service 9
  • Groot. Assortiment 9
  • Nou dat bestellen en bezorgen plus de prijs je automatisch doet beslissen om artikelen te kopen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Plokker 1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-11-2014

Gertie57

De site wekte vertrouwen en maakte dit waar !

  • Super makkelijk. Ik kocht een Bosch wasmachine. Daar was een actie op te weten een gratis stoomstrijkijzer. Ik zou het een tip vinden als u in staat was om daar de klant direcft op te wijzen. Nu moest ik zelf zoeken. Geen probleem maar vond het wel een tip. Gemak 8
  • Bestelt en de volgende bezorgd en aangesloten. Helder en snel. Verwachting compleet waargemaakt. Service 9
  • Ongelooflijk. En veelal voorzien van een mooi filmpje. Wauw. Assortiment 10
  • Mooie site. Werkt vertrouwen. En doen wat wordt 'beloofd". Prima. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gertie57
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-11-2014

Stef d M

Aankoop: Online

Zo hoor een webwinkel en de organisatie erachter te werken
Top

  • Klik klik klaar Gemak 10
  • Het sms melding systeem is geweldig Dag voor levering krijg je een tijd vak van 2 uur wanneer ze de machine verwachten te leveren Half uur van tevoren krijg je nogmaals een sms die de levering op de minuut nauwkeurig voorspeld Service 10
  • Ik wist dat ik een Bosch en warmtepomp droger wilde deze was leverbaar. Of de rest van het assortiment uitgebreid is weet ik niet Assortiment 9
  • Snel simpel en adekwaat. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Stef d M
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
14-11-2014

pasce23

  • Het is zeer makkelijk te bestellen en de betalingswijze te kiezen. Gemak 8
  • De eerste bestelling werd niet doorgevoerd, de tweede werd geleverd maar aan de verkeerde deur. Hopelijk morgen beter na twee dagen vrij te hebben genomen voor mijn nieuwe wasmachine. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van pasce23
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-11-2014

Jorieke Grevengoed

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • binnen een dag in huis. Ik kon op de bank zitten en de bezorgers installeerde alles! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zeker over te spreken ook qua prijzen en beoordelingen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jorieke Grevengoed
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-11-2014

Olaf Schaap

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website Duidelijke filmpjes met instructies. Gemak 9
  • Plus: Er wordt duidelijk aangegeven wanneer de levering wordt gedaan. Min: de stekker was niet in het stopcontact gedaan waardoor ik zelf de wasmachine weer van zijn plek moest halen om achterin het stopcontact te komen. Service 7
  • genoeg keuze Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Olaf Schaap
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-11-2014

bos beertje

Aankoop: Online

jongen een een woord een top winkel. n het gemak van achteraf betalen super gewoon. zeker als je niet zonder wasmachine kan. en van een voedselbank moet leven. en nu ff geld op zij kunnen leggen om de betaling te voldoen

  • via google makkelijk te komen bij jullie webwinkel...de ruime en overzichtelijke wasmachine`s die jullie hebben. en de duidelijke beschrijving en uitleg via een filmpje heeft het voor mij makkelijk gemaakt voor de keuze....en achteraf betalen waar wij heel blij mee zijn....na 2 weken zonder wasmachine zijn wij helemaal gelukkig Gemak 8
  • snelle en correcte afhandeling en snelle bezorging... Service 9
  • meer dan voldoende Assortiment 9
  • ik zou iedereen aanraden om zeker bij jullie te kopen.omdat jullie een mooie,ruime keus hebben in alles..een goede service en een snelle afhandeling als er een vraag per mail gedaan wordt....en dan vertel ik ze nog dat ik de broertjes tim en tom ooit ontmoet heb toen ze nog klein waren...ze waren in susteren ooit op vakantie waar wij ook toen ook waren... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bos beertje
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-11-2014

anja kramer

Aankoop: Online

Nog niet in gebruik genomen maar top service!!

  • overzichtelijke website. voldoende informatie. Gemak 10
  • vriendelijke klantenservice met kennis en wat mij de doorslag gaf was de voorbeelden van de medewerker over zijn thuissituatie en het gebruik van verschillende machines van hem zelf en zijn familie leden. Service 10
  • voldoende keuzes kan altijd meer Assortiment 8
  • zeker zal ik iedereen die zoekende is doorverwijzen naar machine.nl Aanbeveling 10
» Lees de hele review van anja kramer
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
06-11-2014

egbert smeding

Aankoop: Online

Bijna is alles goedgegaan en volgens afspraak,ik had een aansluit pakket er bij genomen,dat hield in dat de wasmachine uitgepakt geplaast en aangesloten zou worden,en toen kwam de verrassing.Er was een wasmachineschakelaar aangebracht in de badkamer en deze mochten ze niet aansluiten,dat mocht ik zelf doen,en daar betaal je 14,95 voor.Als je de voorwaarden leest,dan staat er hierover niks beschreven,dat de wasmachine niet word aangesloten op een wasmachineschakelaar,wat verplicht is in een badkamer,dus dat is een behoorlijke tekortkoming.Ik had er nog vrede mee gehad als het in de voorwaarden had gestaan,ja en dan is het makkelijk geld verdienen.

  • vrijdagmiddag besteld,en zatermorgen om 8.45 bezorgd. volgens afspraak Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • komt afspraak niet na. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van egbert smeding
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-11-2014

Wim1965

Ondertussen hebben we bij create2fit, samen met familie, diverse stereo, witgoed en tv's gekocht en zijn uitermate tevreden over de prijs en service.

  • Behoeft geen toelichting, cijfer zegt genoeg. Gemak 9
  • Goeie aervice Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wim1965
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-11-2014

Thea Buurma

Aankoop: Online

Ben zeer tevreden over deze werkwinkel. Vooral de filmpjes met uitleg over de vaatwasser, vond ik erg fijn en heeft mij de doorslag gegeven om hem te kopen. Hele duidelijker uitleg over hoe de vaatwasser werkt en welke mogelijkheden je ermee hebt. helemaal top.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Thea Buurma
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
03-11-2014

Nelleke06

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Op zaterdag zou de wasmachine geleverd worden. Omdat we geen sms van de bezorger hadden gekregen, heb ik de klantenservice gebeld, deze zei dat we absoluut die dag de wasmachine zouden krijgen. Om 16.30 weer gebeld, ja ze komen echt nog vandaag. Niet dus, moeten wachten tot maandagmiddag. Zeg het gewoon eerlijk als iets niet lukt, frustrerend om er twee dagen voor thuis te zitten! Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik zal tegen anderen zeggen dat je niet van bezorgdatum aan kunt. Levering verliep wel goed. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Nelleke06
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-10-2014

Karin Z.

Aankoop: Online

Wij zijn erg tevreden over wasmachine.nl omdat wij binnen 24 uur een nieuwe wasmachine hadden staan, je wilt immers met een gezin met kleine kinderen niet lang zonder zitten, echt top!

  • Vanachter je laptop zo besteld! Gemak 9
  • Goed meegedacht vanuit de verkoopafdeling. Service 9
  • Ruime keuze in wasmachines. Assortiment 9
  • Prima service voor een prima prijs! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Karin Z.
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
30-10-2014

Wasmachineschoon

duidelijke site. Snelle levering. Betaling ging goed. Jammer dat veel artikelen van het soort product dat ik nodig had niet leverbaar aren.

  • Duidelijk en overzichtelijk. Gemak 8
  • Snelle levering. Erg prettig dat het pakket was aangeboden bij de buren omdat er niemand thuis was. Hoef je niet thuis te blijven voor een volgende afspraak! Service 8
  • Op het moment dat ik het product ging uitzoeken was er veel niet leverbaar, dit betekend dat ik 1 artikel wel kon bestellen en later nog een keer zodat ik 2 keer bezorgkosten moet betalen. Assortiment 6
  • Voor het product dat ik gekocht heb zou ik het zeker aanbevelen. Het was een zwaar artikel dus handig als het thuisbezorgd word. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Wasmachineschoon
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-10-2014

Marc van der Spek

Erg fijne wasmachine , erg stil en wat ik erg handig vind is dat hij tijdsaanduiding heeft en een 15 min. Programma. Kortom prima machine gekocht bij een top internetbedrijf

  • Makkelijke site met alle informatie, duidelijke uitleg dmv de filmpjes. En vooral erg snelle levering. Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden van het levermoment via sms en mail. In een woord Uitstekend Gemak 10
  • Super service, wasmachine werd naar boven gebracht , aangesloten , verpakking werd meegenomen en zelfs mijn oude machine namen ze mee Service 10
  • Voldoende keus Assortiment 7
  • Ik ben erg tevreden dus zou dit zeker aanbevelen bijnanderen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marc van der Spek
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-10-2014

Bianca 2014

  • Hoef niet winkels te bezoeken Gemak 10
  • Kon zelf de leverdag uitzoeken helaas zat mijn wasmischine die dag niet in de vrachtwagen maar verders uitstekend geholpen Service 9
  • ruime keus alleen jammer dat je niet op vul opening kan zoeken Assortiment 8
  • alles was uiteindelijk goed en de wasmachine doet het goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bianca 2014
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-10-2014

Truus vander Lans

Aankoop: Online

goedkoopste, snelle levering, ben zeer tevreden.
ik heb jullie al aanbevolen aan mijn vrienden

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Truus vander Lans
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-10-2014

meijvogel24

Even online gekeken watvoor wasmachine goed uit de testen en revieuws kwam..gekozen...besteld...geleverd....
Nu genieten van een schone was...die zuinig wordt gedaan...en superstil!!

  • een heel makkelijk bestelproces...wijst voor zich!! Gemak 9
  • dmv een tijdindicatie hoef je niet onnodig lang thuis te blijven voor de bezorging Service 9
  • groot assortiment van verschillende merken voor een scherpe prijs!!! Assortiment 8
  • overzichtelijke site..super makkelijk bestellen..snelle levering!! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van meijvogel24
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
25-10-2014

Theo Alkmaar

Gemak en goede service

  • Geen gedoe Gemak 9
  • Op tijd volgens afspraak Service 8
  •   Assortiment
  • Zeer overzichtelijk en goede beschrijvingen van apparaten Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Theo Alkmaar
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

Appel1978

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Perfecte service en zoals afgesproken een keurige terugkoppeling via de mail. Brengservice, keurig op tijd en vriendelijke mensen. Service 9
  • Voldoende keus uit diverse categorien Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Appel1978
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

Rikus1963

Ik was nog niet bekend met jullie concept maar ga voor vervolgaankopen jullie sites raadplegen. Site is reeds opgenomen in mijn favouritenlijst

  • goed op categorie mogelijk om je artikel op te zoeken Gemak 9
  • om 19.50 uur besteld en de volgende dag om 09.35 geleverd. Top ! daarnaast via aparte mail levertijden ontvangen in een tijdsblok van 2 uur. dus niet de hele ochtend of middag hoeven wachten op de levering Service 9
  • artikel dat ik wilde bestellen( beste getest consumentenbond) was al opgenomen in top 10 wasmachine lijst op de site. Assortiment 9
  • Jullie doen wat jullie zeggen. zeer snelle levering en qua prijs de scherpste aanbieding. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rikus1963
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-10-2014

Joyce1989

  • Website is overzichtelijk en gemakkelijk! Gemak 8
  • Dinsdag de wasmachine besteld, kon niet opgehaald worden alleen thuisbezorgd. Maar woensdag stond de wasmachine mooi op z'n plek! Eerder een droger opgehaald in Naarden, je reserveert online en hij staat klaar voor je! Service 10
  • Heel veel keuze voor mooie prijzen! Assortiment 9
  • Altijd bevelen we wasmachine.nl of een van hun andere webshops aan vanwege de prijzen en het gemak. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joyce1989
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-10-2014

Rob v D

Dinsdag om vijf uur ontploft de oude wasmachine, gebeld, zeer goed en vriendelijk geholpen.
Direct besteld, volgende morgen tien uur in huis elf uur aan het wassen.
Echt geweldig, helemaal voor een gezin met twee kleine kinderen!!!
Assortiment, service Vriendelijkheid en snelheid alles even top.
Erg bedankt voor dit.

ROB

  • Hoe makkelijk wil je het hebben. Vanuit je luie stoel bestellen, volgende dag in huis, geplaatst en draaien maar TOP!!! Gemak 10
  • Vakkundig te woord gestaan en daarna direct besteld. Alles tot in de puntjes geregeld!!!!! Service 10
  • Erg groot assortiment en voor ieder wat wils. Assortiment 10
  • In een woord..... GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob v D
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-10-2014

bosgiet50

Prima winkel, goede service, uitgebreid assortiment en gemak bij het kiezen en de aanschaf van producten

  • Via de zeer toegankelijke site makkelijk keuzes maken Gemak 9
  • Altijd bereikbaar en goed advies Service 10
  • Veel merken en prijsklassen Assortiment 10
  • Ik zal de wnkel zeker op basis van de hiervoor gegeven beoordeling aan anderen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bosgiet50
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-10-2014

Suistertje

Duidelijke website... Klantenservice erg goed en duidelijk. Kortom veel voor weinig :)

  • Website is erg duidelijk. Veel keuze en makkelijk te begrijpen Gemak 8
  • 3x gebeld voor een afspraak omdat ze niet kwamen opdagen voor bezorging. De wasmachine gekregen maar zijn zo weg gegaan zonder aan te sluiten terwijl ik hier wel voor betaalt heb Service 5
  • Veel keuze en voor elk bedrag is er wat te vinden Assortiment 9
  • Aanbeveling gaat vanuit snelle bezorging en goede prijzen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Suistertje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-10-2014

Ron van Doorn

Aankoop: Online

Makkelijk winkelen.
Goede prijsstelling.
Geweldige service.
Komt bezorgafspraken goed na.

  • Onze wasmachine gaf de geest. Was al op leeftijd en toen kwam de aanbieding van Coronel van de Bosch-machine voorbij. Even klikken en de nieuwe machine was besteld. Gemak 10
  • Van een eerdere aankoop moest ik vanwege de verzekering de factuur overleggen (i.v.m. schade door blikseminslag) Die had ik niet meer. Gebeld naar Naarden die na enig zoekwerk in de computer mij een kopie factuur via E-mail deden toekomen.(zonder sputteren) Dit heeft mij mede doen besluiten om weer met Coronel in zee te gaan. Ook het feit dat ze de machine boven wilden brengen tegen een geringe vergoeding (andere winkels vragen of meer kosten of zijn duurder) heeft zwaar meegewogen . Service 10
  • Groot genoeg. Je ziet vaak winkels waar zoveel soorten staan dat je door de bomen het Bosch niet meer ziet Assortiment 10
  • Omdat ik nu 4x iets bij hun gekocht heb, nog geen problemen met de aankopen heb gehad, en ik ervan overtuigd ben dat, als er wel problemen zouden komen, ze die netjes gaan oplossen. Verder is het prettig(omdat ik in Het Gooi woon) dat je altijd nog kan terugvallen op het fysieke contact met het personeel in de winkel in Naarden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ron van Doorn
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-10-2014

Fenna de Deijn

Aankoop: Online

Goede snelle service

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fenna de Deijn
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-10-2014

Fyra

Gemakkelijk te vinden website, geen onnodige informatie, beste prijs, werkelijk supersnelle en keurig levering met van te voren aangegeven op welk tijdstip het product werd gebracht.

  • heel gemakkelijke website, goede vergelijkingen te maken, duidelijke prijs Gemak 10
  • sneller dan verwacht Service 10
  • veel keuze, scherpe prijs Assortiment 10
  • ik pleit voor vergelijking meet andere sites maar zal deze website zeker aan bevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fyra
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-10-2014

brandhof

  • De wasmachine is super makkelijk te bedienen. De bedieningsknop is erg handig. Gemak 9
  • Super snelle levering. De wasmachine werd netjes naar boven gebracht en geinstalleerd. Tevens werd de wasdroger (die we al hadden) op mijn verzoek zonder mopperen op de wasmachine geplaatst. Super! Service 9
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van brandhof
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-10-2014

Cindy T.

Tot dusver ben ik super tevreden, duidelijke handleiding en superadvies, handige instructiefilmpjes, en een goed bereikbare klantenserice

  • Ik heb de vaatwasser besteld ik kreeg een sms voor levering wanneer ze hem kwamen leveren (tijdsbestek van 2 uur) en een kwartier voor levering nogmaals een sms. Super! Gemak 9
  • Ik heb nog niets met de service van doen gehad alleen dat ik heb moeten melden dat het aansluiten niet gedaan is zoals ik aangevraagd had maar volgens de klantenservice krijg ik het bedrag gewoon teruggestort. Service 8
  • Je hebt bij deze webshop een grote mate van keus en of je nu een groot of klein budget hebt, voor ieder wat wils! Assortiment 9
  • Mond op mondreclame is toch de beste reclame! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Cindy T.
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
15-10-2014

Ted V.

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke site met duidelijke product omschrijving, betalen is in principe gemakkelijk je wordt wel richting I-Deal gedwongen doordat er extra kosten worden berekend met een andere manier van betalen Gemak 8
  •   Service
  • Het assortiment is ruim voldoende in verschillende prijs categorie├źn. De prijzen zijn gunstig t.o.z. van concurrenten Assortiment 9
  • De overzichtelijkheid van de site en de concurrerende prijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ted V.
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
13-10-2014

buckeru

Aankoop: Online

  • eenvoudig Gemak 8
  • Ten eerste zijn de telefoon kosten mega hoog. 0.80 cent per minuut. Bij een defecte machine buiten de garantie periode, zo goed als geen coulance regeling. Service 5
  • weinig op voorraad Assortiment 6
  • Ik zou deze site niet aanbevelen bij vrienden. sommige producten zijn ze goedkoop mee, maar de meeste niet. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van buckeru
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-10-2014

carin en cees

Super dat je het besteld en de volgende dag in huis hebt. Zonder sommige dingen wil je gewoon niet, zoals een wasmachine... Keuze genoeg op de site met een geweldig uitlegfimpje. Blij met de machine. Wast super en is super stil!

  • zo bestelt, zo in huis. Top! een wasmachine kan/wil je gewoon geen dag missen Gemak 9
  • makkelijk dat ze het gelijk boven zetten en aansluiten Service 8
  • keuze genoeg. Zowel in product als in prijs Assortiment 9
  • Heb ik zelfs al meerdere malen gedaan Aanbeveling 9
» Lees de hele review van carin en cees
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-10-2014

Cindy van Bussel

Aankoop: Online

ik heb een mooie wasmachine,met de programma's erop die ik wilde, voor een mooie prijs ; de levering kan op zaterdag plaatsvinden en je krijgt vooraf een email met daarin de geschatte levertijd!

  • je kunt zoekcriteria invoeren waardoor het ideale apparaat voor jou persoonlijk naar voren komt! Gemak 9
  • geen persoonlijke ervaring met de klantenservice maar ik krijg de indruk dat alles goed geregeld is Service 8
  • ik vond wat ik zocht, voor een mooie prijs! Assortiment 8
  • ik heb een mooie wasmachine,met de programma's erop die ik wilde, voor een mooie prijs ; de levering kan op zaterdag plaatsvinden en je krijgt vooraf een email met daarin de geschatte levertijd! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Cindy van Bussel
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-10-2014

Roccocox

Aankoop: Online

  • simpel eenvoudig Gemak 9
  • Alles zoals aangegeven Service 10
  • meer dan zat aan mogelijkhede Assortiment 9
  • Deze vraag antwoord ik neutraal omdat ik vind dat alle mensen kun eigen keuzes zouden moeten maken. Vandaar de 5 score. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Roccocox
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-10-2014

WJ Ykema

Aankoop: Online

Heerlijk, vandaag mijn wasmachine kapot, bestellen en morgen een nieuw apparaat in huis. I love it!

  • Lekker vanaf je luie stoel Gemak 9
  • Bezorging kwam 4 uur later dan afgesproken, communicatie hierover was ondanks dit ongemak heel erg netjes Service 6
  • Voldoende keuze Assortiment 9
  • Gewoon doen, gemak dient de mens! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van WJ Ykema
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
05-10-2014

Kees de ruiter070

Slechte bezorgers.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Kees de ruiter070
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
05-10-2014

Arjen Visser63

  • Internet bestelling vanuit 'de luie stoel' Gemak 8
  • Goede feedback en berichtgeving aflevering Service 9
  • Zeer goed Assortiment 9
  • Uitstekend verzorgd dus ook aanrader anderen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arjen Visser63
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
04-10-2014

Meijers67

Ik ben over het algemeen zeer tevreden.

  • Ik moest wel even zoeken, maar vond toch snel wat ik wilde hebben. Gemak 9
  • Snel geplaatst en snel volgens de afspraak geleverd. Oude machine meegenomen. Jammer was wel dat in mijn oude machine geen water mocht zitten (was goed gelukt) maar de nieuwe producten hebben best veel water in mijn huis gelekt (blijkt fabriektest water te zijn, maar toch vervelend) Service 8
  • Gewoon prima. Assortiment 10
  • Makkelijk en snel als je niet te veel wilt zoeken naar een betere prijs. Ik zag later wel de machine voor minder op andere sites. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Meijers67
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-10-2014

Marco Smit

Ik heb gemiddeld een 9 beoordeeld, omdat het totaalplaatje compleet is. Als ik in de toekomst nieuwe producten nodig heb, zal ik zeer zeker de site van wasmachine.nl checken.

  • Bestellen vanuit mijn luie stoel met de zekerheid de wasmachine een dag later geleverd te krijgen. Gemak 9
  • De wasmachine in goede staat ontvangen en geleverd en aangesloten volgens afspraak. De oude wasmachine is meegenomen. Prima geregeld. Service 9
  • Er is een ruime en complete voorraad, waardoor we een goede keuze konden maken. Assortiment 9
  • Grote voorraad met gunstige prijzen en een goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marco Smit
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-10-2014

Filip Oudkerk

Aankoop: Online

van A tot Z goede ervaring , SUPER .

  • alles makkelijk te vinden en goede informatie en duidelijk Gemak 10
  • alles liep gesmeerd van bestelling tot levering de volgende dag , binnen 24 u. transporteur informeerde correct 2x per sms laatste een kwartier voor levering : zeer prettig ! Service 10
  • wat ik zocht vond ik direct en vergelijking met soortgelijke producten ging ook makkelijk . Assortiment 10
  • Zeer tevreden , ik kan jullie aan een ieder aanbevelen . Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Filip Oudkerk
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.