Winkels

Reviews: Wasmachine.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Wasmachine.nl.


1811 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Wasmachine.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 69
Totaal 9,0
5 sterren
31-10-2014

Karin Z.

Aankoop: Online

Wij zijn erg tevreden over wasmachine.nl omdat wij binnen 24 uur een nieuwe wasmachine hadden staan, je wilt immers met een gezin met kleine kinderen niet lang zonder zitten, echt top!

  • Vanachter je laptop zo besteld! Gemak 9
  • Goed meegedacht vanuit de verkoopafdeling. Service 9
  • Ruime keuze in wasmachines. Assortiment 9
  • Prima service voor een prima prijs! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Karin Z.
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
30-10-2014

Wasmachineschoon

duidelijke site. Snelle levering. Betaling ging goed. Jammer dat veel artikelen van het soort product dat ik nodig had niet leverbaar aren.

  • Duidelijk en overzichtelijk. Gemak 8
  • Snelle levering. Erg prettig dat het pakket was aangeboden bij de buren omdat er niemand thuis was. Hoef je niet thuis te blijven voor een volgende afspraak! Service 8
  • Op het moment dat ik het product ging uitzoeken was er veel niet leverbaar, dit betekend dat ik 1 artikel wel kon bestellen en later nog een keer zodat ik 2 keer bezorgkosten moet betalen. Assortiment 6
  • Voor het product dat ik gekocht heb zou ik het zeker aanbevelen. Het was een zwaar artikel dus handig als het thuisbezorgd word. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Wasmachineschoon
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-10-2014

Marc van der Spek

Erg fijne wasmachine , erg stil en wat ik erg handig vind is dat hij tijdsaanduiding heeft en een 15 min. Programma. Kortom prima machine gekocht bij een top internetbedrijf

  • Makkelijke site met alle informatie, duidelijke uitleg dmv de filmpjes. En vooral erg snelle levering. Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden van het levermoment via sms en mail. In een woord Uitstekend Gemak 10
  • Super service, wasmachine werd naar boven gebracht , aangesloten , verpakking werd meegenomen en zelfs mijn oude machine namen ze mee Service 10
  • Voldoende keus Assortiment 7
  • Ik ben erg tevreden dus zou dit zeker aanbevelen bijnanderen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marc van der Spek
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-10-2014

Bianca 2014

  • Hoef niet winkels te bezoeken Gemak 10
  • Kon zelf de leverdag uitzoeken helaas zat mijn wasmischine die dag niet in de vrachtwagen maar verders uitstekend geholpen Service 9
  • ruime keus alleen jammer dat je niet op vul opening kan zoeken Assortiment 8
  • alles was uiteindelijk goed en de wasmachine doet het goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bianca 2014
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-10-2014

Truus vander Lans

Aankoop: Online

goedkoopste, snelle levering, ben zeer tevreden.
ik heb jullie al aanbevolen aan mijn vrienden

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Truus vander Lans
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-10-2014

meijvogel24

Even online gekeken watvoor wasmachine goed uit de testen en revieuws kwam..gekozen...besteld...geleverd....
Nu genieten van een schone was...die zuinig wordt gedaan...en superstil!!

  • een heel makkelijk bestelproces...wijst voor zich!! Gemak 9
  • dmv een tijdindicatie hoef je niet onnodig lang thuis te blijven voor de bezorging Service 9
  • groot assortiment van verschillende merken voor een scherpe prijs!!! Assortiment 8
  • overzichtelijke site..super makkelijk bestellen..snelle levering!! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van meijvogel24
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
25-10-2014

Theo Alkmaar

Gemak en goede service

  • Geen gedoe Gemak 9
  • Op tijd volgens afspraak Service 8
  •   Assortiment
  • Zeer overzichtelijk en goede beschrijvingen van apparaten Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Theo Alkmaar
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

Appel1978

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Perfecte service en zoals afgesproken een keurige terugkoppeling via de mail. Brengservice, keurig op tijd en vriendelijke mensen. Service 9
  • Voldoende keus uit diverse categorien Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Appel1978
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

Rikus1963

Ik was nog niet bekend met jullie concept maar ga voor vervolgaankopen jullie sites raadplegen. Site is reeds opgenomen in mijn favouritenlijst

  • goed op categorie mogelijk om je artikel op te zoeken Gemak 9
  • om 19.50 uur besteld en de volgende dag om 09.35 geleverd. Top ! daarnaast via aparte mail levertijden ontvangen in een tijdsblok van 2 uur. dus niet de hele ochtend of middag hoeven wachten op de levering Service 9
  • artikel dat ik wilde bestellen( beste getest consumentenbond) was al opgenomen in top 10 wasmachine lijst op de site. Assortiment 9
  • Jullie doen wat jullie zeggen. zeer snelle levering en qua prijs de scherpste aanbieding. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rikus1963
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-10-2014

Joyce1989

  • Website is overzichtelijk en gemakkelijk! Gemak 8
  • Dinsdag de wasmachine besteld, kon niet opgehaald worden alleen thuisbezorgd. Maar woensdag stond de wasmachine mooi op z'n plek! Eerder een droger opgehaald in Naarden, je reserveert online en hij staat klaar voor je! Service 10
  • Heel veel keuze voor mooie prijzen! Assortiment 9
  • Altijd bevelen we wasmachine.nl of een van hun andere webshops aan vanwege de prijzen en het gemak. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joyce1989
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-10-2014

Rob v D

Dinsdag om vijf uur ontploft de oude wasmachine, gebeld, zeer goed en vriendelijk geholpen.
Direct besteld, volgende morgen tien uur in huis elf uur aan het wassen.
Echt geweldig, helemaal voor een gezin met twee kleine kinderen!!!
Assortiment, service Vriendelijkheid en snelheid alles even top.
Erg bedankt voor dit.

ROB

  • Hoe makkelijk wil je het hebben. Vanuit je luie stoel bestellen, volgende dag in huis, geplaatst en draaien maar TOP!!! Gemak 10
  • Vakkundig te woord gestaan en daarna direct besteld. Alles tot in de puntjes geregeld!!!!! Service 10
  • Erg groot assortiment en voor ieder wat wils. Assortiment 10
  • In een woord..... GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob v D
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-10-2014

bosgiet50

Prima winkel, goede service, uitgebreid assortiment en gemak bij het kiezen en de aanschaf van producten

  • Via de zeer toegankelijke site makkelijk keuzes maken Gemak 9
  • Altijd bereikbaar en goed advies Service 10
  • Veel merken en prijsklassen Assortiment 10
  • Ik zal de wnkel zeker op basis van de hiervoor gegeven beoordeling aan anderen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bosgiet50
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-10-2014

Suistertje

Duidelijke website... Klantenservice erg goed en duidelijk. Kortom veel voor weinig :)

  • Website is erg duidelijk. Veel keuze en makkelijk te begrijpen Gemak 8
  • 3x gebeld voor een afspraak omdat ze niet kwamen opdagen voor bezorging. De wasmachine gekregen maar zijn zo weg gegaan zonder aan te sluiten terwijl ik hier wel voor betaalt heb Service 5
  • Veel keuze en voor elk bedrag is er wat te vinden Assortiment 9
  • Aanbeveling gaat vanuit snelle bezorging en goede prijzen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Suistertje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-10-2014

Ron van Doorn

Aankoop: Online

Makkelijk winkelen.
Goede prijsstelling.
Geweldige service.
Komt bezorgafspraken goed na.

  • Onze wasmachine gaf de geest. Was al op leeftijd en toen kwam de aanbieding van Coronel van de Bosch-machine voorbij. Even klikken en de nieuwe machine was besteld. Gemak 10
  • Van een eerdere aankoop moest ik vanwege de verzekering de factuur overleggen (i.v.m. schade door blikseminslag) Die had ik niet meer. Gebeld naar Naarden die na enig zoekwerk in de computer mij een kopie factuur via E-mail deden toekomen.(zonder sputteren) Dit heeft mij mede doen besluiten om weer met Coronel in zee te gaan. Ook het feit dat ze de machine boven wilden brengen tegen een geringe vergoeding (andere winkels vragen of meer kosten of zijn duurder) heeft zwaar meegewogen . Service 10
  • Groot genoeg. Je ziet vaak winkels waar zoveel soorten staan dat je door de bomen het Bosch niet meer ziet Assortiment 10
  • Omdat ik nu 4x iets bij hun gekocht heb, nog geen problemen met de aankopen heb gehad, en ik ervan overtuigd ben dat, als er wel problemen zouden komen, ze die netjes gaan oplossen. Verder is het prettig(omdat ik in Het Gooi woon) dat je altijd nog kan terugvallen op het fysieke contact met het personeel in de winkel in Naarden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ron van Doorn
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-10-2014

Fenna de Deijn

Aankoop: Online

Goede snelle service

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fenna de Deijn
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-10-2014

Fyra

Gemakkelijk te vinden website, geen onnodige informatie, beste prijs, werkelijk supersnelle en keurig levering met van te voren aangegeven op welk tijdstip het product werd gebracht.

  • heel gemakkelijke website, goede vergelijkingen te maken, duidelijke prijs Gemak 10
  • sneller dan verwacht Service 10
  • veel keuze, scherpe prijs Assortiment 10
  • ik pleit voor vergelijking meet andere sites maar zal deze website zeker aan bevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fyra
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-10-2014

brandhof

  • De wasmachine is super makkelijk te bedienen. De bedieningsknop is erg handig. Gemak 9
  • Super snelle levering. De wasmachine werd netjes naar boven gebracht en geinstalleerd. Tevens werd de wasdroger (die we al hadden) op mijn verzoek zonder mopperen op de wasmachine geplaatst. Super! Service 9
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van brandhof
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-10-2014

Cindy T.

Tot dusver ben ik super tevreden, duidelijke handleiding en superadvies, handige instructiefilmpjes, en een goed bereikbare klantenserice

  • Ik heb de vaatwasser besteld ik kreeg een sms voor levering wanneer ze hem kwamen leveren (tijdsbestek van 2 uur) en een kwartier voor levering nogmaals een sms. Super! Gemak 9
  • Ik heb nog niets met de service van doen gehad alleen dat ik heb moeten melden dat het aansluiten niet gedaan is zoals ik aangevraagd had maar volgens de klantenservice krijg ik het bedrag gewoon teruggestort. Service 8
  • Je hebt bij deze webshop een grote mate van keus en of je nu een groot of klein budget hebt, voor ieder wat wils! Assortiment 9
  • Mond op mondreclame is toch de beste reclame! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Cindy T.
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
15-10-2014

Ted V.

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke site met duidelijke product omschrijving, betalen is in principe gemakkelijk je wordt wel richting I-Deal gedwongen doordat er extra kosten worden berekend met een andere manier van betalen Gemak 8
  •   Service
  • Het assortiment is ruim voldoende in verschillende prijs categorie├źn. De prijzen zijn gunstig t.o.z. van concurrenten Assortiment 9
  • De overzichtelijkheid van de site en de concurrerende prijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ted V.
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
13-10-2014

buckeru

Aankoop: Online

  • eenvoudig Gemak 8
  • Ten eerste zijn de telefoon kosten mega hoog. 0.80 cent per minuut. Bij een defecte machine buiten de garantie periode, zo goed als geen coulance regeling. Service 5
  • weinig op voorraad Assortiment 6
  • Ik zou deze site niet aanbevelen bij vrienden. sommige producten zijn ze goedkoop mee, maar de meeste niet. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van buckeru
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-10-2014

carin en cees

Super dat je het besteld en de volgende dag in huis hebt. Zonder sommige dingen wil je gewoon niet, zoals een wasmachine... Keuze genoeg op de site met een geweldig uitlegfimpje. Blij met de machine. Wast super en is super stil!

  • zo bestelt, zo in huis. Top! een wasmachine kan/wil je gewoon geen dag missen Gemak 9
  • makkelijk dat ze het gelijk boven zetten en aansluiten Service 8
  • keuze genoeg. Zowel in product als in prijs Assortiment 9
  • Heb ik zelfs al meerdere malen gedaan Aanbeveling 9
» Lees de hele review van carin en cees
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-10-2014

Cindy van Bussel

Aankoop: Online

ik heb een mooie wasmachine,met de programma's erop die ik wilde, voor een mooie prijs ; de levering kan op zaterdag plaatsvinden en je krijgt vooraf een email met daarin de geschatte levertijd!

  • je kunt zoekcriteria invoeren waardoor het ideale apparaat voor jou persoonlijk naar voren komt! Gemak 9
  • geen persoonlijke ervaring met de klantenservice maar ik krijg de indruk dat alles goed geregeld is Service 8
  • ik vond wat ik zocht, voor een mooie prijs! Assortiment 8
  • ik heb een mooie wasmachine,met de programma's erop die ik wilde, voor een mooie prijs ; de levering kan op zaterdag plaatsvinden en je krijgt vooraf een email met daarin de geschatte levertijd! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Cindy van Bussel
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-10-2014

Roccocox

Aankoop: Online

  • simpel eenvoudig Gemak 9
  • Alles zoals aangegeven Service 10
  • meer dan zat aan mogelijkhede Assortiment 9
  • Deze vraag antwoord ik neutraal omdat ik vind dat alle mensen kun eigen keuzes zouden moeten maken. Vandaar de 5 score. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Roccocox
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-10-2014

WJ Ykema

Aankoop: Online

Heerlijk, vandaag mijn wasmachine kapot, bestellen en morgen een nieuw apparaat in huis. I love it!

  • Lekker vanaf je luie stoel Gemak 9
  • Bezorging kwam 4 uur later dan afgesproken, communicatie hierover was ondanks dit ongemak heel erg netjes Service 6
  • Voldoende keuze Assortiment 9
  • Gewoon doen, gemak dient de mens! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van WJ Ykema
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
05-10-2014

Kees de ruiter070

Slechte bezorgers.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Kees de ruiter070
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
05-10-2014

Arjen Visser63

  • Internet bestelling vanuit 'de luie stoel' Gemak 8
  • Goede feedback en berichtgeving aflevering Service 9
  • Zeer goed Assortiment 9
  • Uitstekend verzorgd dus ook aanrader anderen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arjen Visser63
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
04-10-2014

Meijers67

Ik ben over het algemeen zeer tevreden.

  • Ik moest wel even zoeken, maar vond toch snel wat ik wilde hebben. Gemak 9
  • Snel geplaatst en snel volgens de afspraak geleverd. Oude machine meegenomen. Jammer was wel dat in mijn oude machine geen water mocht zitten (was goed gelukt) maar de nieuwe producten hebben best veel water in mijn huis gelekt (blijkt fabriektest water te zijn, maar toch vervelend) Service 8
  • Gewoon prima. Assortiment 10
  • Makkelijk en snel als je niet te veel wilt zoeken naar een betere prijs. Ik zag later wel de machine voor minder op andere sites. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Meijers67
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-10-2014

Marco Smit

Ik heb gemiddeld een 9 beoordeeld, omdat het totaalplaatje compleet is. Als ik in de toekomst nieuwe producten nodig heb, zal ik zeer zeker de site van wasmachine.nl checken.

  • Bestellen vanuit mijn luie stoel met de zekerheid de wasmachine een dag later geleverd te krijgen. Gemak 9
  • De wasmachine in goede staat ontvangen en geleverd en aangesloten volgens afspraak. De oude wasmachine is meegenomen. Prima geregeld. Service 9
  • Er is een ruime en complete voorraad, waardoor we een goede keuze konden maken. Assortiment 9
  • Grote voorraad met gunstige prijzen en een goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marco Smit
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-10-2014

Filip Oudkerk

Aankoop: Online

van A tot Z goede ervaring , SUPER .

  • alles makkelijk te vinden en goede informatie en duidelijk Gemak 10
  • alles liep gesmeerd van bestelling tot levering de volgende dag , binnen 24 u. transporteur informeerde correct 2x per sms laatste een kwartier voor levering : zeer prettig ! Service 10
  • wat ik zocht vond ik direct en vergelijking met soortgelijke producten ging ook makkelijk . Assortiment 10
  • Zeer tevreden , ik kan jullie aan een ieder aanbevelen . Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Filip Oudkerk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-10-2014

Ingeb76

Aankoop: Online

  • Veel keuze, overzichtelijke site. Snelle levering: donderdagavond besteld, vrijdagmiddag wasmachine geleverd en ge├»nstalleerd Gemak 10
  • Snelle levering, duidelijk afwikkeling. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ruim assortiment, scherp geprijsd, duidelijke informatie over leverings- en installatiekosten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ingeb76
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
03-10-2014

spook1953

Ik was erg tevreden over de snelheid en het vriendelijk te woord staan van de klantenservice. Ook de levering van de wasmachine was erg goed. Ik zal deze site zeker aanbevelen.

  •   Gemak
  • Snelle levering,duidelijke uitleg, vooral dat filmpje over het meenemen van de oude wasmachine, ik had hier veel aan. ook het op de hoogte houden van de status was fijn. Service 9
  • Ruime keus. Assortiment 8
  • Omdat zaken doen met jullie prettig is en betrouwbaar. Ook de levering was erg goed. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van spook1953
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-10-2014

Quincy 79

  • Zeer overzichtelijke en duidelijke website Gemak 10
  • Duidelijkheid middels meerdere contactmomenten via email. Voor een beetje extra de plaatsing, bezorging en inname oude apparaat bleek ook perfect, zeer keurige service. Service 10
  • Voldoende keuze uit de beter heteste machines. Assortiment 10
  • Prima service en kwaliteit, dit hebben wij ook al eerder via de koffiediscounter ervaren. Wij zullen weer terugkeren en dat lijkt me de beste reclame. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Quincy 79
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
02-10-2014

nienke123456

  • Duidelijk bestelproces Gemak 9
  • Prima service. Snelle levering. Service 9
  • Goedkoopste die ik kon vinden Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nienke123456
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-10-2014

E. Van Berkel

Aankoop: Online

Wij zijn nog naar een winkel gegaan om navraag te doen waarom de wasmachine die zij hadden staan met bijna dezelfde code en volgens de samsungsite dezelfde specificaties, maar wel 200 euro duurder. We kregen eerst mooie uitleg van het apparaat en daarna zijn ze gaan zoeken naar het verschil en of zij ook het goedkopere apparaat konden leveren. Maar helaas. We hebben gelijk dezelfde avond besteld en zelf een datum uitgekozen voor bezorging. Alles is tot op heden prima gegaan en ik heb inmiddels weer schone babykleertjes! Wat mij betreft kan de baby nu geboren worden!

  • Op de site wordt van veel producten een uitleg gegeven. Zo weet je direct al of een product je bevalt of niet. Verder makkelijk te bestellen Gemak 9
  • Prima service. Wasmachine volgens plan geleverd en aangesloten. Oude machine meegenomen. Had vooraf ook contact met de klantenservice gehad. Ook daar was de service prima Service 9
  • Wij wilden specifiek een samsung met eco bubble. Die zijn er inmiddels veel en er is voldoende keus. Ook bij wasmachine.nl Assortiment 9
  • Wat mij betreft prima geregeld. En voor ons was de prijs doorslaggevend. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van E. Van Berkel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-10-2014

gerda sieveking

Aankoop: Online

zeer tevrede

  • binnen 24 uur weer aan de was Gemak 10
  • snel en correct Service 10
  • genoeg Assortiment 10
  • sneller kan niet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gerda sieveking
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
02-10-2014

Rolph69

Ik ben dik tevreden

  • De wasmachine wijst zich helemaal vanzelf Gemak 8
  • De monteurs waren keurig op tijd en hebben alles helemaal naar zolder gebracht. Service 10
  • Voldoende keuze en duidelijke info Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Rolph69
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
01-10-2014

Daniel66

  • Makkelijk te vinden met wat je zoekt....je vult het in en je kunt zo uitkiezen wat je wilt en desnoods verfijnen Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Veel keus voor een voordelige prijs Assortiment 8
  • De prijs waarom bij een ander meer betalen voor hetzelfde als je hier minder betaalt Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Daniel66
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
01-10-2014

Rens0000

Zie boven

  • Duidelijke site. Zou eventueel nog beetje web 2.0 qua uitstraling kunnen krijgen. Gemak 8
  • Zonder problemen afgeleverd op de 3e verdieping. Bezorgers met plezier in hun werk. Service 10
  • Duidelijke top 10. Helaas wel veel wasmachines van het zelfde merk. Assortiment 7
  • Goede service, direct aanbevelen. En konings webadres. Makkelijk te onthouden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rens0000
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-10-2014

De Vrij

Denk positief over Uw bedrijf gezien de goede informatie en afwikkeling e.e.a.naar volle tevredenheid.

  • Snelle levering zonder problemen. Gemak 10
  • Uw service is bij mij nog niet bekend,kan dit nog niet beoordelen.Heb hier wel vertrouwen in. Service
  • Was verrast door de ruime keuze. Assortiment 10
  • Door de goede afwikkeling, zowel bij afhaal [uit ervaring] en nu digitaal kan ik Uw winkel met vertrouwen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van De Vrij
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-10-2014

de Jong velsen-noord

Prima winkel waar wij erg tevreden over zijn en zeker weer bestellen.

  • Prima website, alleen het bestellen werkte op mijn computer niet helemaal zoals ik wilde Gemak 9
  • levering precies zoals wij hadden afgesproken Service 10
  • uitgebreid genoeg Assortiment 8
  • rustig op de bank alles vergelijken en makkelijk te kiezen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van de Jong velsen-noord
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
01-10-2014

Haasje4

  • Bestellen vanuit je luie stoel Gemak 10
  •   Service
  • Keuze uit veel verschillende modellen Assortiment 9
  • Superhandig en met twee dagen geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Haasje4
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-10-2014

corryspiekerman

groot assortimend.
duidelijk gepresenteerd,
mooie webshop,
vriendelijk bestel en betaalsysteem.
zeer goede bezorg en aflevering systeem,
dus een 10 voor WASMACHINE.NL

  • de website werkt hel prettig,producten worden goed geetalleerd,met en duidelijke en volledige omschrijving.ook de zg video presentatie geeft een duidelijk beeld van het product van mijn interesse.ook het verloop van het bestelsysteem wordt heel duidelijk in kaart gebracht,nergens het gevoel van hoe nu verder!ook na bestelling en betaling wordt je goed op de hoogte gehouden van het verder verloop, zoals keuze wanneer de aflevering plaats moet vinden, daarna duidelijke smsje's van dag en tijdstip, vlak voor de aflevering een sms'je van nog een paar minuutjes..dan zijn we bij u,dat is gewoon klasse! Gemak 10
  • zoals al eerder vermeld, goede uitleg,en de aflevering verliep uiterst soepel, werd prima op de hoogte gehouden van wanneer en hoelaat ze kwamen afleveren, ik had voor extra aansluitservice gekozen, koste slechts 14,95, daarvoor werd de wasmachine wel naar de 2e verdieping geplaats,en de oude meegenomen, en dat zonder enoge vorm van gemopper, ook klasse! heb dat wel eens andersmeegemaakt! Service 10
  • zeer grote keuze, en alles wordt heel duidelijk gepresenteerd, Assortiment 10
  • zonder angst om bij familie of bekenden een flater te slaan ik iedereen met een gerust hart wasmachine.nl aanraden, echt een toppertje! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van corryspiekerman
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
01-10-2014

E van der Griend

Aankoop: Online

  • Makkelijk vanuit thuis geregeld Gemak 10
  • Goede service en op tijd zoals afgesproken Service 8
  • Wij vonden wat we zochten, is in dat segment niet zo heel veel op de markt Assortiment 8
  • Tot zover liep alles als voorzien, dus zou het zeker aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van E van der Griend
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
01-10-2014

Ronnie1974

  • goede website, met veel informatie en advies Gemak 10
  • bezorging met full service, was perfect. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronnie1974
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
29-09-2014

Naam Nobel

  • Heb de meeste programma's geprobeerd, prima Gemak 8
  • Bij een klacht uit eerdere ervaring (wasmachine) wordt het probleem allereerst bij de klant gelegd. Foto van problemen maken, dan doorsturen naar klantenservice etc. Bleek transport schade te zijn en uiteindelijk is er iemand langs geweest en heeft het keurig opgelost Service 7
  • Ruime keuze Assortiment 7
  • Zeker wel, snelle levering en het te bestellen artikel werkt perfect, krijg keurig bevestigingen via mail. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Naam Nobel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-09-2014

Charlie22

Ik kijk regelmatig op de site en zie steeds weer nieuwe producten welke goed aangeboden worden.

  • De artikelen zijn overzichtelijk en makkelijk vergelijkbaar op de site geplaatst. Gemak 10
  • De begeleiding van de levering is goed geregeld. Service 10
  • Ruime keuze en goede producten. Assortiment 10
  • Deze winkel is klantvriendelijk. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Charlie22
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-09-2014

koshilki

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van koshilki
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-09-2014

Jp kuipers

Aankoop: Online

Prettige website in gebruik en de wasmachine is zonder moeite 3 hoog bij ons in A'dam geleverd en de oude Miele retour mee genomen.

  • Met een paar drukken op de knop de juiste wasmachine besteld Gemak 10
  • Heldere uitleg aan de tel over de verschillende producten Service 10
  • Ons model was voorradig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jp kuipers
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-09-2014

rolfx

erg tevreden! makkelijk uitgekozen, snel besteld en veilig betaald, en.... zoals je mag verwachten bij webwinkel anno 2014: binnen 24 uur staat het product werkend in huis!

  • prima website. overzichtelijk en zonder storende onderdelen Gemak 8
  • wat kan je nog meer wensen? het product volgende dag afgeleverd, binnen de gekozen tijdsplanning, met sms bericht vooraf! wasmachine op de gewenste plek gezet, meegeholpen de oude weg te zetten, en wat tips voor het gebruik. dit bedoelen ze dus met service Service 10
  • had van te voren al machine uitgezocht, maar welke het ook zou worden. hij stond hier in de webwinkel, voor scherpe prijs Assortiment 9
  • zou niet weten waarom niet! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rolfx
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-09-2014

Zeven elf

  • Makkelijk online betellen 2dagen later in huis . Makkelijker kAn niet Gemak 8
  • De oude wasmachine werd meteen mee genomen .en de nieuwe op zijn plaats gezet Service 8
  • Je kan uit alle merken kiezen Assortiment 8
  • Het gemak van online bestellen en oude meenemen en nieuwe plaatsen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Zeven elf
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.