Winkels

Reviews: Wasmachine.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Wasmachine.nl.


2446 reviews Totaalscore 8,9
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Wasmachine.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 66
Totaal 9,2
5 sterren
31-07-2014

Janek Theocharis

Aankoop: Online

Prima on-line winkel. Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke site. Eenvoudig bestellen. Snelle en klantvriendelijke service.TOP!

  • Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site. Makkelijk en eenvoudig te bestellen. Gemak 9
  • Snelle reactie op mail. De volgende dag werd de bestelling geleverd (gezien de uithoek waar wij wonen zeer bijzonder). Het oude apparaat werd retour genomen. Prima Service! Service 10
  • Voldoendekeuze in alle prijsklasses. Bewust gezocht naar de laatste "beste koop", etc.(consumentengids)...en gevonden ;-) Assortiment 9
  • Zeer aan te bevelen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Janek Theocharis
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-07-2014

Mandy La

ben zeer tevreden

  • shoppen vanuit je luie stoel Gemak 10
  • zo snel geregeld allemaal Service 10
  • heel veel keus Assortiment 10
  • vanwege de snelle afhandeling en goede service zou ik andere aanraden bij deze winkel te kopen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mandy La
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-07-2014

J.C.A.Looman

Zie bovenstaande beoordelingen en bevindigen

  • Met enkele stappen was de aankoop geregeld. De filmpjes werken ook erg verhelderend Gemak 10
  • Ondersteuning was goed. Ik werd goed geholpen middels telefonisch contact. Service 10
  •   Assortiment
  • Goede service en bereikbaarheid Aanbeveling 10
» Lees de hele review van J.C.A.Looman
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
30-07-2014

A.J.Regtop

Aankoop: Online

  • lekker vanuit de luie stoel op je gemak overzichtelijk shoppen. Gemak 9
  • snelle en prima levering. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment Assortiment 10
  • Vanwege de grote keuze,snelle levering en overzichtelijke website zou ik het iedereen willen aanraden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A.J.Regtop
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-07-2014

jeroenos83

Prima ervaring gehad via wasmachine.nl

  • Prima site, makkelijk zoeken Gemak 8
  • Top dat de spullen naar boven werden gebracht en aangesloten. Service 8
  • Genoeg wassers en drogers gezien. Ben uiteindelijk voor de top 10 gegaag. Assortiment 8
  • Goeie ervaring! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jeroenos83
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-07-2014

jbrouwer

Handig ook een filmpje bij de wasmachine!

  • Bestellen vanuit de luie stoel, gratis thuis bezorgd, perfect. Gemak 8
  • Super dat je zo goed op de hoogte wordt gehouden van wanneer je bestelling binnen komt. Wij kregen om half 5 een bericht dat om 5 over 4 de machine bezorgd zou worden, dit klopte dus niet helemaal maar wel hadden hierdoor wel in goede indicatie helaas ze zouden komen. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik ben erg tevreden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jbrouwer
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-07-2014

Max15

Zeer tevreden, goed product snel geleverd.
Tevens nette prijzen.

  • duidelijke handleiding. duidelijke aanwijzing op wasmachine Gemak 9
  • Kreeg om 22.00u de avond tevoren een sms hoe laat de wasmachine geleverd werd. Machine keurig naar boven gebracht en aangesloten. tevens de oude afgevoerd Service 9
  • Veel keus en vergelijkingsmateriaal Assortiment 9
  • Supersnelle levering. apparaten worden goed omschreven. tevens staan er recensies bij van klanten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Max15
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-07-2014

Marinos1990

  • Het was heel makkelijk om de wasmachine te bestellen. Het moment van de bestelling was er wel een storing waardoor ik de juiste wasmaschine niet in de winkelwagen kon krijgen. maar toen het eenmaal opgelost was kon ik met gemak bestellen. Gemak 9
  • Super goede service. Ik wou mijn wasmachine gelijk de volgende dag in huis hebben dit was mogelijk bij jullie. Ook kreeg ik steeds een bericht wanneer mijn wasmachine aan zou komen. betere service kan je niet verwachten! Service 10
  • Veel keuze en duidelijke keuze. Keuze tussen goedkope wasmachines en de duurdere varriant. Voor mij ideaal want ik wou een niet al te dure maar wel met alles erop en eraan. doordat wasmachine.nl niet de enige website is is er nog een ruimere aanbod wat ook intressant is. Assortiment 9
  • waarom zou ik jullie niet aanbevelen? het is een duidelijke website die de service geeft wat hij beloofd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marinos1990
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
27-07-2014

Gungho

Voor de goede orde ik denk dat alles al hiervoor vermeld is, ik zou alleen nog willen toevoegen in " hoe lang in je bezit" de optie NIET toevoegen want die optie staat er niet bij en is onze situatie namelijk wel degelijk van toepassing! Dat we teleurgesteld zijn moge duidelijk zijn en we hebben uiteraard niet voor niets de zaterdag ingepland als leveringsdatum. Wij hopen hoe dan ook dat nu wel alles aan het werk gesteld word om de levering alsnog uit voeren.

  • overzichtelijk gemakkelijk switchen Gemak 8
  • Afspraak gemaakt voor afgelopen zaterdagmiddag tussen 4-6 uur,krijgen na 12 uur via VM mobiel dat onze order "spoorloos" is en daarom niet uitgeleverd kan worden. Wel excuses via VM maar geen mogelijkheid om te reageren, het is nu zondag. Alles nu behoorlijk problematisch, afspraken verzet, aangepast en komende maandag kan nu in ieder geval ook niet meer ingepland worden en moet er op een of andere manier werk verzet gaan worden om alsnog een leverafspraak te maken als de order weer terug gevonden gaat worden. Een wasmachine is toch echt een primaire levensbehoefte en de was stapelt zich steeds meer op. Met de eerder bestelde droger hebben wij overigens geen enkel probleem ondervonden. Service 5
  • Meer dan voldoende in ieder geval voorhetgeen waar wij naar zochten. Assortiment 8
  • De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat wij hoger zouden willen aanbevelen zeker gezien onze eerdere ervaring met de wasdroger maar dat de huidige onzekerheid met betrekking tot de uiteindelijke levering van de wasmachine ons bepaaldelijk niet vrolijk maakt en hoe dan ook zorgt of gaat zorgen voor wat strepen door onze verwachtingen en al gemaakte afspraken. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Gungho
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
26-07-2014

Andrew_d85

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Na een droger te hebben besteld op een afgesproken tijd op zaterdag middag kwam deze al 2uur te laat (ik moest ook nog is weg) gelukkig was de bezorger net voor het punt om te vertrekken aangekomen. De bezorger heeft de droger dicht op de muur geplaatst waardoor ik een schade niet heb gezien, wanneer ik heb getekend en deze gasten weg waren wilde ik hem op de plek zetten, maar er bleek echt een grote deuk/scheur in de zijkant te zitten. Goed het is zaterdag avond dus ik laat hem staan en bel ze maandag op. Achteraf beter niet kunnen doen, want het antwoord was heel makkelijk afgeschoven naar het feit dat ik getekend heb. Dit klopt maar een echt bedrijf stelt dan hier de bezorgdienst aansprakelijk en schuift het niet zoals in mijn geval op de klant af, er werd gezegd dat bij schade niet getekend dient te zijn,of binnen 24 uur reageren, en dit is alles waar ze zich op vast klampte, na veel gescheld/gezeurd/dreigingen heb ik uiteindelijk mijn geld terug gehad. Slechte zaak Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • mijn fout dat ik de schade niet heb gezien, dat is deels waar maar hoe ik behandeld ben en hoe laag het respect naar de klant is voor mij genoeg reden hier nooit meer te bestellen! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Andrew_d85
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
26-07-2014

Yoshi1989

Erg fijne en betrouwbare site met goede service.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • in 5 minuten geinstaleerd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Yoshi1989
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
26-07-2014

j.rijke

zie bovenb bij service

  • bestel process verliep vlot en foutloos Gemak 8
  • ik wilde telefonisch bestellen. Kon niet. Ik zou zelf een klant die wil bestellen nooit wegsturen. Verder vond ik de brengservice matig. A. hebben de bezorgers veel verpakkings materiaal achter gelaten ( piepschuim plastic, B. ondanks dat ik 10 % extra betaald heb, was het voor de heren blijkbaar teveel moeite om de droger even op de wasmachine te zetten. Ze hadden toch al een makkie, ( geen trappen etc.) dus dat hadden ze best even kunnen doen. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • ik wilde telefonisch bestellen. Kon niet. Ik zou zelf een klant die wil bestellen nooit wegsturen. Verder vond ik de brengservice matig. A. hebben de bezorgers veel verpakkings materiaal achter gelaten ( piepschuim plastic, B. ondanks dat ik 10 % extra betaald heb, was het voor de heren blijkbaar teveel moeite om de droger even op de wasmachine te zetten. Ze hadden toch al een makkie, ( geen trappen etc.) dus dat hadden ze best even kunnen doen. Aanbeveling 4
» Lees de hele review van j.rijke
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
26-07-2014

boogie27

Tot aan voordeur gewoon snel en duidelijk
Daarna zie toelichting zeer onvriendelijk

  • Duidelijk en snelle afhandeling Gemak 8
  • Aflevering zeer onvriendelijk We moesten aantonen dat we naar boven brengen hadden betaald Tip: lijkt me eigenlijk logisch dat je zelf een bon bij je hebt waar op staat dat levering met omhoog brengen naar verdieping betaald is Beleefdheid was ver te zoeken. Spraken je aan met je en jij.geen visite kaart aan jullie bedrijf Service 4
  • Genoeg keus Prima Assortiment 8
  • Tot aan voordeur prima Daarna was het zeer onvriendelijk personeel Dat wil ik andere mensen niet aan bevelen Aanbeveling 4
» Lees de hele review van boogie27
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-07-2014

Chris de Moraaz Imans

Aankoop: Online

Geslaagde aankoop. Het apparaat werkt prima. Netjes aangesloten en proefgedraaid. Prima jongens van de besteldienst.
Hopelijk werkt de machine ook de komende 10 jaar?!! De vorige elders gekochte machine deed het maar 6 jaar toen hij ontplofte. Repareren was geen optie meer (koste meer dan een nieuwe kopen).

  • Makkelijk te vinden als je weet wat je zoekt. Afwikkeling order en betaling prima. Gemak 10
  • Levertijd volgende dag: uitstekend afgeleverd. Service 10
  • Er ruim. soms moeilijk te kiezen. In de winkel prima voorlichting. Assortiment 8
  • Ook via mijn dochter doorverwezen. Al eerder een tv gekocht. Zeker 100% aan te bevelen!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chris de Moraaz Imans
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-07-2014

Esnmgn

Super snelle levering .. Levering exact in de tijd dat gezegd was. Sms toen de leverancier bij het adres voor ons wegging . TOP

  • Hele overzichtelijke website Gemak 9
  • Alles heel helder en duidelijk uitgelegd omtrent de aangeschafte wasmachine Service 10
  • Zeer ruim en uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Uitstekende service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Esnmgn
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
25-07-2014

Joost3145

Online is het makkelijk uitkiezen en vergelijken. De aankoop verloopt soepel en de communicatie is glashelder. De bezorging was mooi op tijd en zorgde er zelfs voor dat onze dochter van 1 die lag te slapen niet wakker werd terwijl ze de wasdroger naast haar kamer installeerde. Top

  • Makkelijk te vergelijken en te bestellen Gemak 8
  • Thuisbezorgd en duidelijk aangegeven wanneer. Verder alles duidelijk gecommuniceerd Service 8
  • Ruime keuze uit alle topmerken Assortiment 8
  • We bestellen al een hele tijd onze spullen via deze shops. Makkelijk en betrouwbaar! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Joost3145
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-07-2014

max100

Een echte aanrader!!

  • alles wordt duidelijk uitgelegd. via webshop wasmachine besteld. Daarna wordt je op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Je krijgt zelfs een sms hoe laat ze de bestelling komen leveren. Alles wordt gedaan tot aan het aansluiten toe. Super!! Gemak 10
  • Prima! Netjes! Service 9
  • Ruime keuze! Voor ieders portemonnee! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van max100
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2014

lodewijk croonen

Aankoop: Online

Eigenlijk net als Tom Coronel, duidelijk,snel,toegankelijk,vriendelijk en vertrouwd overkomen. dit werkt natuurlijk met een bekende Nederlander, echter die moet wel achter het product,kwaliteit, de vakmensen en de service staan.Net als in de racerij. Ik vind dat, dat jullie gelukt is. Succes verder.
vr.gr.lodewijk.

  • Goed om een filmpje te kunnen zien waarin duidelijk het gemak van de machine werd toegelicht. Top. Daarmee werd het visueel tastbaar en vertrouwd. Gemak 9
  • Makkelijk te bestellen via de site. persoonlijke telefonische bereikbaarheid is prima. Levertijd was snel de monteurs zeer vriendelijk, snelle montage en toelichting over het eerste gebruik van de wasmachine. tevens werd verteld de eerste 14 dagen de verpakking te bewaren bij evt. retour. de extra prijs voor montage en plaatsen en verwijderen oude machine is Top. Iets om op een verjaarfeestje te vertellen. :) Service 9
  •   Assortiment
  • Ik gaf het al aan, op een feestje en of andere bijeenkomst is jullie service, assortiment en dito toelichting , mede door het filmpje een verademing. maakt de beslissing om te kopen makkelijker. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lodewijk croonen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
24-07-2014

Lia Beumer

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Geweldige service! De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Voor een klein bedrag werd de wasmachine twee trappen opgezeuld en netjes geplaatst en met de oude machine, die ook nog op zolder stond, verdwenen de twee heren weer. En ik kon aan mijn was beginnen. Service 9
  • Ik moest snel een wasmachine hebben. Nu had ik me er al jaren niet meer in verdiept, maar door de informatie op de site was de keuze niet moeilijk. Assortiment 8
  • Heb je snel iets nodig tegen een goede prijs dan zou ik zeker deze site een bezoeken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lia Beumer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2014

dnomyar1

  • De symbolen zijn logische en de bediening is eenvoudig. Gemak 9
  • Ik werd goed geholpen aan de telefoon. De aflevering is voorspoedig verlopen. Service 9
  • Voor zover ik hebben kunnen zien, worden veel producten aangeboden. Assortiment 8
  • Vanwege de service en snelheid waarmee het product is afgeleverd. Bovendien wist ik exact wanneer het product werd afgeleverd. Accuratesse dus. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dnomyar1
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2014

Menno65

  • Overzichtelijke site, duidelijke productinformatie en betalen gaat ook makkelijk Gemak 9
  • Bestelling erg snel geleverd en goede informatie over levering Service 9
  • Veel keuze met goede informatie Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Menno65
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-07-2014

rico2313

Ik was op zoek naar dit product, de prijs is uitstekend, de levering razendsnel en correct.

  • Makkelijk en snel besteld Gemak 9
  • Tijdstip klopte niet helemaal, bezorgers waren zelfs iets te vroeg om af te leveren Service 8
  • Prima, niks mis mee Assortiment 8
  • Prima webwinkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rico2313
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-07-2014

Eillen Lom

Aankoop: Online

Een 8 is een mooi cijfer waarmee je voor de dag kunt komen. Een 9 en 10 wordt door mij gegeven als de was ook gedaan wordt.

  • Op advies van een vriendin naar de site gegaan. Gemak 8
  • Snelheid van levering uitstekend. Aankondiging van tijdstippen via sms uitstekend. Service 8
  • Had snel een wasmachine nodig, dus alleen daar naar gekeken. Assortiment 8
  • vanwege snelheid en correcte afhandeling bezorgers. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Eillen Lom
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-07-2014

HilversumZuid

  • Duidelijke website, goede info Gemak 8
  • Lang moeten wachten in de winkel, soort wasmachine die ik wilde was niet op voorraad. Daarom maar online geregeld. Service 7
  • Mag altijd meer, maar prima assortiment Assortiment 7
  • Gemak bij online bestellen, snelle levering Aanbeveling 8
» Lees de hele review van HilversumZuid
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-07-2014

J. van Wezel

Aankoop: Online

Over het algemeen ben ik dik te vrede.

  • Had zo een nieuwe wasmachine besteld Gemak 10
  • Had gevraagd en betaald om wasmachine aan te laten sluiten. Jammer dat chauffeur chagrijnig reageerde toen hij naar het zolder moest. Service 5
  • Keuze zat. Assortiment 10
  • Ik heb jullie naam doorgegeven aan vriendin die nu problemen heeft met haar oude wasmachine. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J. van Wezel
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
22-07-2014

ErgOntevredenKlant

Slechte klantenservice. Zodra je geld hebt overgemaakt, is de service afgelopen, ook al is er nog niks geleverd.

Slecht in informeren van de klant als er iets misgaat. Klant mag zelf in actie komen als ie wil weten waar zijn wasmachine van 900 euro is gebleven. In het eerste contact werd ik, zelfs zonder naar mijn gegevens te vragen, meteen afgewimpeld met: bel PostNL maar.

Onvoldoende voorraad.

Asociale medewerker beweert dat ik zijn woorden verdraai (wat overigens niet zo was). Waar zin we gebleven met "klant is koning".

Lees op klachten sites! Dit is niet de eerste keer dat Create2Fit alleen beloftes maakt, maar niet waarmaakt.

  • De bestelde wasmachine is tot 2 keer toe niet geleverd op de afgesproken datum. Fouten kunnen gebeuren, maar het is belachelijk dat wasmachine.nl/ Create2Fit niet pro-actief naar de oorzaak/oplossing zoekt en mij informeert. Het heeft me minstens 30 telefoontjes en emails gekost. Gemak 1
  • Schandalig. Er is weinig tot geen moeite gedaan om te achterhalen waarom mijn wasmachine nooit geleverd is of om de situatie op te lossen. Of om mij als klant in te lichten, ik heb er zelf achteraan moeten gaan. Create2Fit bleef melden dat onbekend was wat er was gebeurd, terwijl ik dat zelf inmiddels wél uitgevonden had. Toch knap dat hen dat dan niet lukt (of zouden ze gewoon achterover leunen?) De beloofde compensatie á 40 euro voor de 2 dagen die ik hiervoor heb moeten opofferen, kreeg ik ineens niet meer toen ik aangaf de order te willen cancellen (omdat er geen wasmachine meer op voorraad was om degene die in de post was kwijtgeraakt te vervangen). Compensatie is voor Create2Fit blijkbaar gelijk aan omkooppoging om de klant vast te houden. Vervolgens werd de belofte mijn geld binnen 1-3 werkdagen terug te storten ook niet waargemaakt en moest ik daar weer achteraan. Service 1
  • Maar 1 wasmachine op voorraad van het bestelde type. Tja, als de post die dan kwijtraakt.... Assortiment 1
  • Koop hier niks! Als er iets misgaat communiceert Create2Fit wel dat ze het vervelend vinden, dat ze het begrijpen en dat ze een oplossing zoeken, maar verder gebeurt er niks. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van ErgOntevredenKlant
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

Ria Funcke

Aankoop: Online

Fijn dat ik voor mijn vader (82) op afstand dit voor hem kon regelen en dat hij alleen de deur maar op tijd open hoefde te doen.

  • Voor mijn vader (die niet bij mij in de buurt woont) via internet de door hem gewilde wasmachine gevonden en kon het allemaal vanuit mijn eigen stoel regelen. Gemak 10
  • Keurig bericht over de tijd waarop de machine geleverd zou worden en ook nog "op" de aflevertijd een sms. Service 10
  • Zag veel apparaten die niet op voorraad waren maar wat wij zochten was meteen leverbaar. Dus niet verder hoeven zoeken Assortiment 8
  • Niets dan lof over de bestelling en aflevering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ria Funcke
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-07-2014

René2014

in mijn bovenstaande motivaties ben ik volgens mij duidelijk en is er geen verdere aanvulling meer nodig.

  • gemakkelijke site om juiste product te uit te kunnen zoeken. Gemak 10
  • zeer snelle service, levering duidelijk en netjes per sms doorgegeven. verdere service na in gebruik name kan ik niet over oordelen. ga ervan uit dat dat ook niet nodig zal Service 10
  • zo als men wel zegt "de keuze is reuze". Assortiment 10
  • deze site zal ik zeker aan vrienden en bekende aan bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van René2014
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-07-2014

Charlotte87

Overall super.

Enige nadeel is dat de klantenservice 80 cent kost voor de rest heb ik niets negatiefs op te merken.

  • Via de webshop kon ik gemakkelijk de gewenste lever datum kiezen en voor maar 15 euro werd de wasmachine naar boven gebracht en de oude naar beneden Gemak 9
  • Ik had gebeld ivm een nalevering van wasmiddel en dat werd op verzoek netjes per mail bevestigd Service 9
  • Wij waren opzoek naar een wasmachine en de whirlpool was qua prijs een super aanbieding voor een a+++ apparaat Assortiment 9
  • Vandaag nog aan een collega gedaan door de snelle service en scherpe prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Charlotte87
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
17-07-2014

Bakkerkees

  • lekker vanuit je stoel bestellen Gemak 8
  • Heb betaald voor het naar boven brengen en moest zelf tillen de machine naar beneden Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Bakkerkees
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

A.J. Buntsma

Aankoop: Online

zoals al aangegeven, was alles werkelijk perfect, netjes berichten wanneer en hoe laat er bezorgd werd, ook een kwarier voor tijd nog bericht ontvangen en klopte precies, ik zou niet weten wat er nog beter kan

  • 1 dag bestellen, andere dag thuis bezorgd, makkelijker kan het niet Gemak 10
  • Nette bezorgers, correct, snel en weten wat zij doen, zonder morren, namen zij het oude apparaat mee, terwijl dit niet was doorgegeven Service 10
  • vorig jaar al een wasdroger besteld, nu een was machine, was duidelijk overzichtelijk met kwaliteiten van apparatuur Assortiment 10
  • hebben wij al gedaan, aan o.a. onze dochter Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A.J. Buntsma
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
16-07-2014

Esther238

  • Overzichtelijke en makkelijke website Gemak 10
  •   Service
  • Ruim blijkbaar want een lekbak van 65 is niet bij iedereen bekend! Assortiment 10
  • Snelle levering groot assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Esther238
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
16-07-2014

melvin sevenich

Aankoop: Online

  • eenvoudig te bestellen via internet, duidelijke website Gemak 9
  • waardeloze bezorging, extra betaald voor aansluitservice en de wasdroger is niet geinstalleerd geworden door de bezorgers, zelfs niet na discussie en toch de extra services betaald. WAARDELOOS! Service 1
  • genoeg keuze Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van melvin sevenich
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
13-07-2014

Jan Hartman61

  • Via de webside kon je het product goed bekijken en de specificaties goed doorlezen Gemak 7
  • Voor 20.00 besteld de dag erna geleverd is geweldig ook de begeleiding via een SMS verloopt prima Service 8
  • Uw assortiment is goed Assortiment 7
  • De uitleg van een product is duidelijk evenals de service en levering van het product Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Jan Hartman61
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-07-2014

pipsam

  • heel overzichtelijk Gemak 8
  • snelle levering en plaatsing Service 8
  • veel keus,goede beschrijvingen Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van pipsam
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-07-2014

bmwcheese

  • Handige website Gemak 8
  • snelle levering Service 8
  • ruime keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bmwcheese
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-07-2014

Roy en Mandy

  • Prima overzichtelijke website met bestelgemak. Gemak 9
  • Prima service. Klein aandachtspuntje is dat de bezorgers niet op de hoogte zijn van het aansluiten van de machine. Service 9
  • Prima assortiment met keurige prijzen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roy en Mandy
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
07-07-2014

ALBERTO_SA

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snell service (op tijdt) maar monteurs hadden niet de juiste tools om de wasmachine te installeren. Ik heb het zelf ook als ik betaald voor de dienst Service 5
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ALBERTO_SA
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-07-2014

Nettie.2014

Ben ruimschoots tevreden! Ik heb een paar dagen later nog wel contact gehad via de mail met de klantenservice. Ik had de wasmachine namelijk ergens anders € 150,00 goedkoper gezien, alleen jammer dat daar niets mee werd gedaan.

  • Via de filters kom je snel waar je wezen moet. Gemak 8
  • Snelle levering. Service 8
  • ruim assortiment. Assortiment 8
  • Ging allemaal naar wens. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Nettie.2014
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
06-07-2014

NicoJW

volledig gebrek aan service na levering van niet functionerend apparaat.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • de bestelde machine werd geleverd. na 1e wasbeurt was machine defect en vertoonde onbekende foutcode. Hier hield de service op. Er werd verwezen naar service van Bosch en wij hebben zelf met bosch vervanging moeten regelen. Het had wasmachine.nl gesierd als er verantwoordelijkheid getoond was. Er is een ondeugdelijk product geleverd. Wasmachine.nl had zelf vervanging moeten regelen. Dit was niet na enkele maanden gebruik , dit product functioneerde niet bij ingebruikname. Wij hebben nu kosten moeten maken - 3 weken lang was bij wasserette moeten doen voor gezin met 3 kinderen (ongeveer 60 euro aan waskosten gehad), wij hebben hier allemaal tijd in moeten steken, bellen, thuisblijven. Service tot bij de deur. Jammer Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • de bestelde machine werd geleverd. na 1e wasbeurt was machine defect en vertoonde onbekende foutcode. Hier hield de service op. Er werd verwezen naar service van Bosch en wij hebben zelf met bosch vervanging moeten regelen. Het had wasmachine.nl gesierd als er verantwoordelijkheid getoond was. Er is een ondeugdelijk product geleverd. Wasmachine.nl had zelf vervanging moeten regelen. Dit was niet na enkele maanden gebruik , dit product functioneerde niet bij ingebruikname. Wij hebben nu kosten moeten maken - 3 weken lang was bij wasserette moeten doen voor gezin met 3 kinderen (ongeveer 60 euro aan waskosten gehad), wij hebben hier allemaal tijd in moeten steken, bellen, thuisblijven. Service tot bij de deur. Jammer - door dit volledig gebrek aan service niet aan te bevelen. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van NicoJW
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-07-2014

Martha Schipper

De broers Coronel hebben een prima concept gevonden en bij elke volgende aanschaf kijken we eerst of zij het in hun assortiment hebben

  • vanuit het gemak van je eigen huis te bestellen Gemak 10
  • duidelijk wat je kunt verwachten en waar je zelf aan moet voldoen. Ze zeggen wat ze doen en doen dat ook Service 10
  • We waren al enthousiast over de plasma discounter en hebben nu een wasmachine besteld. Ook bij volgende artikelen weten we de broers te vinden Assortiment 10
  • onze (schoon) ouders hebben al een tv gekocht, dezelfde als die wij hebben :-) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Martha Schipper
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-07-2014

Truus janssen

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Truus janssen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
06-07-2014

Peetje_71

Ik ben zeer tevreden en zal zeer zeker de mensen in mijn omgeving jullie winkel aanbevelen. Echt super!

  • Super makkelijk bestellen Gemak 10
  • Prima service Service 10
  • Assortiment is voldoende Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peetje_71
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-07-2014

FrankBrus

Goede service, en goede prijs met veel gemak!

  • Via de telefoon besteld. Erg gemakkelijk Gemak 8
  • Bezorgen één dag later en meteen geinstalleerd. 18 uur later zat het eerste wasje erin. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van FrankBrus
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-07-2014

Freek1764

gebruikersvriendelijke website, voldoende producten en een snelle levering.

  • artikelen via zoekfunctie snel vindbaar Gemak 8
  • snelle levering Service 8
  • voldoende groot voor reguliere aankopen Assortiment 8
  • gebruikersvriendelijke website, voldoende producten en een snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Freek1764
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-07-2014

Maartje Montbeliard

Vlak voor de vakantie gaat de wasmachine kapot. Met een gezin van 4 inclusief 2 jonge kinderen is dit flink balen dus maar gelukkig door de makkelijke site en de snelle service de nieuwe wasmachine de dag daarna al in huis en de kapotte werd meegenomen. Voor het gemak gekozen en extra betaald om dit te laten regelen. Nu lekker toch alles nog schoon voordat we op vakantie gaan. Een kapotte wasmachine is nooit leuk en komt altijd ongelegen maar het feit dat er binnen 48 uur een nieuwe staat en dat met het bezorgen en installeren rekening gehouden is met ons drukke schema is geweldig en nam veel stress en geregel bij mij weg. Ook de werkneemster die mij opbelde met net nieuws dat de bezorgers er al waren was vriendelijk en persoonlijk. Mijn ervaringen met het hele proces van uitkiezen tot levering is zeer positief.

  • makkelijk te bestellen, betalen en je kunt de dag uitzoeken waarop je de machine wilt laten bezorgen. Wat een gemak na de domper van een kapotte machine. Gemak 10
  • op de bezorgdag werden we gebeld of het ook eerder kon want de bezorgers waren er al. Helemaal goed dus en hulde voor de snelle installatie en het gesleep langs een smalle doorgang naar de bovenste verdieping. Service 10
  • omdat we wisten wat we nodig hadden en een prijs in ons hoofd hadden wat we konden besteden kwamen we snel we hebben bij deze keuze uit. Ook de grote van de machine en de laadruimte was overzichtelijk. Het was makkelijk zoeken op de site en het assortiment was voor ons prima. Assortiment 10
  • Zeker, zie al mijn redenen hierboven Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maartje Montbeliard
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
05-07-2014

Sander3993

erg slechte af handeling van klachten !!
er wordt totaal niks mee gedaan simpelweg de vervoeder de schuld geven en niet kijken naar een oplossing !!

  • product was makkelijk te vinden en de website is overzichtelijk Gemak 7
  • de service voor de bestelling is goed ! maar de service na de bestelling is erg slecht !! zit met een beschadigde vloer en er wordt niet naar een oplossing gekeken maar gewoon weg verschuilen achter de vervoerder ?? erg jammer en erg slecht Service 1
  •   Assortiment
  • totaal niet aanbevelen eerder juist melden om absoluut hier niks te halen van wegen de slechte service achteraf !! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Sander3993
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
04-07-2014

Tanjakroezenmeijer

  • Simpele website met handige filmpjes over het gebruik van de machine Gemak 9
  •   Service
  • Veel merken waaruit je kunt kiezen Assortiment 9
  • De volgende dag bezorgd met de avond ervoor een sms met richttijd. Super handig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tanjakroezenmeijer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
04-07-2014

Henk&Jolanda

Aankoop: Online

diverse keren in Naarden geweest bij de laatste aanbieding van een tv was deze uitverkocht en toen hebben jullie een alternatief aangeboden die wij toen ook voor een nette prijs hebben meegenomen bij de uitleg van de koffie machine die we kochten werd het apparaat dat wij hadden uitgezocht toch niet aangeraden omdat er naar het verbruik en de koffie keuze,s die wij gebruiken wij beter voor een ander type konden kiezen dat hebben wij gedaan en zijn echt uiterst tevreden over deze aangeraden keuze

  • Vandaag bestellen morgen in huis met zeer nette bezorging Gemak 8
  • zeer netjes en vakbekwaam bezorgt alles netjes aangesloten en proef gedraaid Service 9
  • Uitgebreid en voldoende keus met goed instructie demo films Assortiment 8
  • al diverse dingen besteld of opgehaald en altijd zeer netjes en vakkundig geholpen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henk&Jolanda
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-07-2014

E. Rietman

Aankoop: Online

Door te surfen op internet kwam ik op de website wasmachine.nl. wasmaschine stuk dus er moest zo snel mogelijk een nieuwe komen. Het gemak en service ben ik heel erg tevreden over. Menig witgoedzaak zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

  • Fijn dat er filmpjes zijn met uitleg van diverse wasmaschines. Dat is beter dan in menig winkel. Dat maakt het gemak heel groot en fijn en maak de keuze eenvoudig. Gemak 10
  • Service is perfect. Toch wel eng als je voor het eerst een groot artikel koop op internet. Direct bevestiging van bestelling en betaling. Zeker de betalings bevestiging is voor mensen heel belangrijk. Ook zeer snel wanneer en ongeveer hoe laat de wasmaschine wordt geleverd. De levering is perfect op tijd snel en keurig geregeld. Super super tevreden Service 10
  • Helaas vaatwasser 45 breed geïntegreerd is niet in jullie assortiment. Anders had ik zeker overwogen deze bij jullie te kopen. Assortiment 9
  • Ik ben zo tevreden dat ik de website al heb aanbevolen aan vrienden en familie. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E. Rietman
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.