Samsung WD0804Y8E

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 49 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD0804Y8E op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Carrinthe 12-09-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Nog steeds zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD0804Y8E

Algemene score

9,0
Ik was een van de eerste die deze machine beoordeelde en na een aantal jaar kan ik zeggen dat ik nog steeds zeer tevreden ben.

Pluspunten

  • Zeer eenvoudige bediening
  • Wassen+drogen in 1 cyclus
  • Opfris progm. heel handig

Minpunten

  • Drogen gaat langzaam
  • Geen volle kuip drogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Carrinthe 12-09-2016

Ik was nog niet klaar met mijn verhaal toen ik per abuis op enter drukte en mijn review plaatste.

Wat ik nog wil toevoegen als voordelen:
- Wast heel goed schoon
- Droogt goed mits je de wasmachine maximaal halfvol propt

Wat ik nog wil toevoegen als nadelen:
- Was komt er behoorlijk gekreukt uit na het drogen

Wassen doet de machine perfect en echt goed schoon hierbij doet deze machine niet onder voor een gewone goede wasmachine. Als droger voldoet deze machine voor mij maar het is duidelijk dat een losse droger aanzienlijk beter is. Heb je de mogelijkheid qua ruimte om een losse droger en een losse wasmachine te plaatsen is dat altijd beter. In vergelijking met een standalone droger komt de was komt er na het drogen gekreukter uit en duurt het drogen erg lang. Ook moet je echt niet meer dan zo'n 60% van de trommelinhoud gebruiken als je ook wilt drogen anders komt het er nog vochtig uit of moet je handmatig de droogtijd nog meer verlengen. Besef je dat je qua droger wat concessies doet om alles in een machine te hebben en houd je rekening met de beperkingen de dat brengt dan zal deze machine niet teleurstellen.

Ik lees veel klachten over de betrouwbaarheid van deze machine. Vooralsnog heb ik daar geen problemen mee gehad en heeft hij foutloos gefunctioneerd. Geen defecten en foutmeldingen m.u.v. een 5E foutcode die veroorzaakt werd door een elastiekje dat zich vast had weten te draaien in de propeller van de afvoerpomp. Ik heb dat gelukkig zelf kunnen repareren met hulp van wat internetfilmpjes over hoe je een afvoerpomp moet demonteren. Dat kan je de machine natuurlijk niet kwalijk nemen dit had iedere machine kunnen overkomen en ik had beter mijn zakken moeten controleren.

Mocht ik in de toekomst toch tegen betrouwbaarheidsproblemen aanlopen zoals sommige mensen hier dan zal ik daar zeker nog melding van maken.

Reageer

duin58 11-10-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung WD0804Y8E

Algemene score

6,0
Inmiddels is na de droger ook de deurvergrendeling kapot. Dit blijkt de electronica te zijn, dus nieuwe printplaat. Kosten met reparateur 250 euro. Wasmachine is pas een paar jaar oud.
Helaas lees ik dit heel veel. Het apparaat scoort nog best goed omdat de andere onderwerpen hoog scoren, maar qua duurzaamheid is het een slecht apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
wit
Kleur deur
Roestvrijstaal
Uitvoering
voorlader
Motor type
koolborstelloze motor
Materiaal kuip
kunststof
Energieverbruik per cyclus
1,04 kWh
Waterverbruik per cyclus
56 liter