AEG Lavamat 74850A

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG Lavamat 74850A op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Jorg1980 24-05-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: AEG Lavamat 74850A

Algemene score

7,0
Wasmachine is net geen 4 jaar in bezit, daarin is het een fijn apparat qua bediening, wasresultaten en opties gebleken. Ook was hij erg stil... in het begin. Al sinds een paar maanden begon ik hem al steeds meer lawaai maken. Kort geleden kregen we een foutmelding en daarna was het lawaai net als boeing die opstijgt. Monteur erbij (50 euro voorrij kosten, +64 euro uurloon) en blijken de trommellagers er al aan te zijn: 290 euro. Ik vind het schandalig dat een zogenaamd premium merk zo snel kapot is: wij draaien maar 2 a 3 wasjes per week. Zal wel uit dezelfde fabriek als Zanussi zijn gekomen helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Ruben22 05-03-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: AEG Lavamat 74850A

Algemene score

7,0
Wij hebben deze wasautomaat nu bijna 3 jaar. In het begin werkte deze prima. Na een jaar brak het (plastic) handvat af. Monteur heeft toen een nieuw handvat gemonteerd. Weet niet meer exact de kosten maar deze waren behoorlijk hoog. Na ruim een half jaar brak deze weer af. Toen heeft de monteur het gehele sluitsysteem vervangen. Na veel gezeur uiteindelijk niets hoeven betalen uit coulance. Sinds deze week wil de wasmachine niet meer centrifugeren. Twijfel wat te doen. Om nu weer geld uit te geven voor een reparatie met geen garantie voor de toekomst lijkt me ook niet slim.

Overigens stil is de machine ook niet. Toen deze nog wel centrifugeerde trilde het plaatmateriaal aan de buitenkant zo hard dat deze behoorlijk herrie maakte. Een volgende machine sowieso geen AEG meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
wit
Kleur deur
Zilver/aluminium-look
Uitvoering
voorlader
Stapelbaar
Ja
Motor type
koolborstelloze motor
Materiaal trommel
rvs
Energieverbruik per cyclus
1,05 kWh