Sony MHS-PM5V paars

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony MHS-PM5V paars op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

hbbaar 05-12-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Sony MHS-PM5V paars

Algemene score

8,0
Ik heb de Bloggie sinds mei 2010 in bezit. Op zich bevalt de camera prima. Het is knap dat er met zo'n klein lensje nog zo'n goede videokwaliteit mogelijk is. Uiteraard zijn opnamen bij weinig licht problematisch. Standaard maakt Sony er MP4 filmpjes van, wat omzetten naar avi voor heel veel toepassingen noodzakelijk maakt. De camera is vlot en robuust. Voelt luxe aan en ziet er ook zo uit.
Zoals eerder gesteld voldoet de instelling van 720P x 60 fps het best. Dit levert ook de meest schokvrije filmpjes op. Onhandig is het schakelen tussen bekijken en filmen. Dit werkt niet echt intuïtief. Afspelen met de kabel op een TV levert niet zulke goede kwaliteit op. Overzetten naar PC en dan via HDMI op je TV bekijken juist weer wel!
Het is jammer dat het schermpje inderdaad zo klein wordt als je filmt. Dit is volgens mij niet te veranderen.
Qua handzaamheid is de camera geweldig. Hij vervangt een oudere Canon DV camera en kan zo mee in de broekzak. De kwaliteit van de filmpjes is daarbij goed genoeg om als vervanging te dienen. Op YouTube staan talloze voorbeelden van filmpjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter595 31-03-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Sony MHS-PM5V paars

Algemene score

9,0
Dit is een fantastisch apparaat met een verbijsterend mooi beeld in HD. De beeldkwaliteit doet bijna niet onder voor de high-end camera's. Een haarscherp beeld en mooie en diepe kleuren. Ook de beelden die 's avonds binnenshuis zijn geschoten zijn alleszins acceptabel. De foto's zijn prima. Het is een makkelijk, intuïtief te bedienen apparaat met een duidelijk schermpje. Er wordt een 4Gb kaartje bij geleverd. Wie leuke filmpjes wil hebben van bijzondere momenten en ook nog in hoge beeldkwaliteit, hoeft geen dure camera te kopen. Deze is perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Opslagtype
geheugenkaart
Max. filmresolutie
1920 x 1080 pixels
Full HD-camcorder
Ja
Max. resolutie per beeldchip
5038000 pixels
Aantal beeldchips
1
Beelden per seconde
60 FPS
Touchscreen
Nee