Canon LEGRIA HF R16 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canon LEGRIA HF R16 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

richie786 20-02-2011
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Canon LEGRIA HF R16 zilver

Algemene score

7,0
Tja jammer dan deze camera gaat terug naar de winkel. Het lijkt wel alsof ik naar zo'n nostalgisch geluid van een fimpprojeector aan het luisteren ben als ik de filmpjes terugkijk. Ik heb mijn honden in het bos gefilmd dus meestal rustige achtergrondgeluiden. En dan hoor je geratel alsof er een oude film aan het afspelen is. Dit is echt een ontwerpfout in de camera. Hoe kan / durft Canon zoiets op de markt brengen ?

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

paulissimo 15-01-2011
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Canon LEGRIA HF R16 zilver

Algemene score

7,0
Goede HD camera voor weinig geld.
In de winkel laat je je al gauw verleiden door hoge prijzen en dure namen.
Doordat ik deze in de winkel MEDIAMARKT kon testen met een beeldscherm, werd het deze. Beter beeld in een kunstlicht omgeving.

Wel even opletten. De gebruiksaanwijzing is goed maar niet helemaal juist. Zo worden er een aantal functies als vanzelf aangenomen die je echt eerst zelf moet instellen met het keuzemenu. Zoals: stand-by snelstart functie en zonder ratel filmen functie. Ook vraagt de software een serienummer, je zou zeggen die staat op de doos of op de garantiekaart. Nee, deze staat in piepkleine letters onderop de camera. Ook het aansluiten op de tv verliep prima. Het maken van een filmpje met de bijgeleverde software was een hele klus: eerst uploaden, dan editten, dan omzetten naar juiste formaat, dan pas te bewerken en te zien in windows.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Specificaties

Opslagtype
geheugenkaart, intern geheugen
Full HD-camcorder
Ja
Max. resolutie per beeldchip
1730000 pixels
Aantal beeldchips
1
Touchscreen
Nee
Display
Ja
Formaat display
2,70 inch