Onkyo A-5VL

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Onkyo A-5VL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Nesse 27-01-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Onkyo A-5VL

Algemene score

9,0
Was ook op zoek naar een stereo versterker en kwam uit op deze Onkyo. Moet zeggen deze is heel zwaar dus mag uit gaan van kwaliteit. Deze aangesloten op Q300 van KEF. En moet zeggen een perfect geluid. Versterker heeft geen moeite met de speakers.

Versterker en de Kef Q300 laten muziek hooren zoals de muzikant het heeft bedoeld. Helemaal TOP!!!!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit76 28-08-2011
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Onkyo A-5VL

Algemene score

7,0
Ik was op zoek naar een stereoversterker. Het liefst een die gemakkelijk te combineren is met een ipod. Door de digitale ingangen is deze versterker ideaal te combineren met de digitale dockingstation onkyo ND-S1.

De versterker klinkt niet en dat is zoals het hoort te zijn.
De mogelijkheden zijn prima, gelukkig is er een klankregeling aanwezig en een balance regelaar (handig voor de akoestiek binnen de meeste woonkamers. Helaas zit er geen indicator op de volumeknop, zeker met weinig licht zie je niet hoe ver deze openstaat.
Persoonlijk vind ik luidspreker keuze A eo B overbodig. 1 paar aansluitingen was voor mij voldoende geweest. Ik had daarvoor liever vergulden aansluitingen gezien. Misschien zijn de felle blauwe LEDS niet ieders voorkeur.
Versterker is intuïtief in diens gebruik.
Voor de duurzaamheid een 6 gegeven. Tot op heden functioneert de versterker naar behoren. Ik heb alleen mijn twijfels over de duurzaamheid, daar de versterker erg warm wordt, wat toch opmerkelijk is voor een pwm versterker. De warmte productie is dusdanig dat ik me afvraag welke consequenties dit gaat hebben voor de print / soldeerwerk van deze versterker op de langere termijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Specificaties

Partnumber
Toelichting partnumber
zwart
Introductie model
2009
Op Kieskeurig sinds
August 2009
Afmetingen (H x B x D)
8 x 43,5 x 34 cm
EAN
4961330026558
Kleuren
zwart