Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: TVstore.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van TVstore.nl.


23 reviews Totaalscore 9,1
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,3
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers TVstore.nl hebben gegeven.

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-04-2014

wekker01

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Tot nu toe altijd binnen 24 uur geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wekker01
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-04-2014

jeroenutrecht1978

Aankoop: Online

Ik vond het prettig dat ik de keuze had om het te laten bezorgen maar ook dat ik het meteen in de winkel kon afhalen (product is meteen gereserveerd, je gaat dus niet voor niks)

in de winkel werd ik snel en duidelijk geholpen, binnen 10 min stond ik met TV in de arm weer buiten.

Enige feedback is dat ik even moest zoeken naar de plek waar je een volgnummer kon krijgen (je loopt er gemakkelijk langs)

  • kopen en meteen ophalen in de winkel in Utrecht! Gemak 8
  • erg snel geholpen in de winkel en goed advies over bijbehorende kabels. Service 8
  • juiste product voor de juiste prijs. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jeroenutrecht1978
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2014

richard_B

Aankoop: Online

goede service
goede prijs
enige wat beter kan is "follow the driver" zodat je nog beter weet wanneer eea wordt afgeleverd

  • makkelijk te begrijpen website, een kind kan de was doen Gemak 9
  • Nog wat telefonisch contact gehad en alles perfect afgehandeld. Sterk punt is de koppeling van telefoonnummer zodat je direct naar de vraag kan Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van richard_B
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-04-2014

Sewa92

Aankoop: Online

Wat een geweldige service en winkel. Ik had de ci module pas laat besteld, maar wat geweldig dat zij gewoon tot 23:59 open blijven voor bestellingen!!!! Top!! Zal vaker hier bestellen dat zeker

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sewa92
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-03-2014

Valentina-2

Aankoop: Online

Dit is mijn favoriete website en ik kan geen punten vinden die ik niet goed vind. Als ik iets nodig heb, kijk ik eerst bij Coolblue.

  • Duidelijke website met veel informatie Gemak 10
  • Snelle en accurate levering, goed verpakt en geen problemen met retourzendingen Service 10
  • Het assortiment is groot en goed geordend, zodat het gemakkelijk te vinden is. De service is dermate goed, dat als het product soms iets duurder is, ik dat er graag voor over heb. Assortiment 10
  • Een zeer betrouwbare winkel, voor mij de beste die er is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Valentina-2
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
30-03-2014

vdheijden-rp

Aankoop: Online

Geen punten kunnen ontdekken.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zeer betrouwbaar. Zelfs met de SSN top, maken ze hun beloften waar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vdheijden-rp
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
21-03-2014

theovd39

Aankoop: Online

  • Supersimpel en voldoende detailinfo Gemak 8
  • Gewoon wat je van een goede webwinkel mag verwachten Service 8
  • ruime assortiment, maar niet een simpele ophangbeugel bij mogelijk Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van theovd39
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-03-2014

keukenradio

Aankoop: Online

goede vegelijkingssite, ruim assortiment
ietsje duurder dan elders, maar daarvoor ook een goede retourservice (indien nodig)

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van keukenradio
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-03-2014

Died81

Aankoop: Online

Prima bedrijf. Snelle levering. Niks mis mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Died81
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-03-2014

BartHop12

Aankoop: Online

Ik geen minpunten
Maar de pluspunten zijn gewoon super
Echt de beste service
Echt de goedkoopste
Echt de beste kwaliteit
Echt de eerlijkste
Echt gewoon de beste

Kortom ze zijn gewoon echt waar de beste

  • Heel erg goed/handig Gemak 10
  • Ik had pas namelijk een tv gekocht en wist iets niet en tvstore was de enigste die het wist (zelfs LG ZELFS WIST HET NIET ) tvstore is kortom de beste service Service 10
  • Heel veel spullen en zijn absoluut de goedkoopste Assortiment 10
  • Zijn kortom de beste -beste service -goedkoopste -eerlijkste -en natuurlijk de beste - en nog heel veel meer goede dingen Kortom ze zijn gewoon de beste tv winkel van heel Europa Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BartHop12
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-02-2014

emooijman

Aankoop: Online

zie bovenstaande beoordeling .

  • Telefonisch advies en gelijk bestelling geregeld. Gemak 10
  • Zeer goed advies en alle vragen beantwoord. Service 10
  • andere bedrijven adverteren maar niet op voorraad bij bij Coolbleu wel. Assortiment 10
  • Snelheid van leveren, zeer goed telefonisch advies. Afspraak is afspraak. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van emooijman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-01-2014

Prrrcilla

Aankoop: Online

Om 22:00 besteld, volgende dag in huis. Tv is niet helemaal wat ik ervan had verwacht maar misschien moet ik nog wat aan de instellingen sleutelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Prrrcilla
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
10-12-2013

SuperR

Aankoop: Online

  • Net zoals iedere andere webwinkel. 's Middags kopen is de volgende dag in huis. Niks speciaals, ook niet wat betreft mogelijkheden tot betaling. Gemak 7
  • Keurig te woord gestaan toen ik een vraag had over de TV, maar ik moest maar geduld hebben totdat de "Expert" me maandag zou bellen. Dinsdag ochtend een bijzonder summier mailtje gekregen van de "Expert", nadat ik het probleem zelf had verholpen. Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Afgezien van een vertraagde reactie van de "Expert", niets mis met de shop. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van SuperR
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
02-12-2013

chimay

Aankoop: Online

Heel eenvoudig bestellen, goedkoop,leuke aanbiedingen en zeer snel in huis

  • eenvoudig met een paar toetsen je artikel bestellen Gemak 10
  •   Service
  • naar mijn mening voldoende Assortiment 9
  • heel gemakkelijk Aanbeveling 9
» Lees de hele review van chimay
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-10-2013

Ben1465

Aankoop: Online

Het blijft altijd een gok om een webwinkel te kiezen, hier geen negatieve ervaringen ondervonden. Positief is de snelheid van afhandelen en leveren.
Je kunt zelfs op een kaart zien waar de auto van de besteller zich bevind en je eigen adres met alle informatie over de verwachte levertijd tot en met de naam van de chauffeur.

  • Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen Gemak 10
  • 's middags besteld en dezelfde avond afgeleverd, weliswaar tegen een extra bedrag maar dat was het zeker waard. Service 9
  • Ruime keuze, ik zocht een tv meubel wat niet zo lomp was. Gekozen voor een Aldenkamp 820, mooi strak meubel in hoogglans. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ben1465
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
10-10-2013

mauw99

Aankoop: Online

Zondag besteld, dinsdag in huis. Duidelijke en goede service. Jammer dat het in de avond bezorgen 10 euro extra kost een tijdvak van 4 uur (in mijn geval tussen 6 en 10. Klein minpuntje, staat aangegeven dat de tv met twee pers vervoerd dient te worden, de bezorger kwam in zijn eentje met een enorme doos aanslepen, 6e verdieping...

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mauw99
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-08-2013

demajoor

Aankoop: Online

Gewoon geweldig de tv was dezelfde dag nog binnen dat is werkelijk perfecte service

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van demajoor
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-08-2013

Washaway

Aankoop: Online

  • Fijne keuzehulp waardoor ik snel kon zien welke TV goed bij mijn wensen past. Gemak 9
  • Coolblue is netjes haar afspraken nagekomen alleen PostNL zorgde voor twee dagen vertraging. Service 8
  • Genoeg TV's om uit te kiezen, duidelijke teksten, afbeeldingen en specs. Assortiment 9
  • Je betaald wel wat meer maar krijgt er veel voor terug, aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Washaway
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
05-08-2013

boudewijnn

Aankoop: Online

Deze website is duidelijk en overzichtelijk. Duidelijke informatie over de status van de bestelling. En ook snel in huis. Ook op Texel.

Zelf hou ik niet van om een 9 of 10 of weer lager als een 4 te beoordelen. tussen de 5 en de 8 geeft genoeg indicatie

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van boudewijnn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-08-2013

tiggeraal

Aankoop: Online

Makkelijk uitzoeken, bestellen en echt morgen ontvangen. Zonder verzendkosten, waardoor de prijs niet vertekend wordt ten opzichte van andere webwinkels. (of fysieke winkels, ivm benzine- en parkeerkosten)
Super!

  • Gemakkelijk via de website het gewenste product uitzoeken. Bijbehorend bevestigingsmateriaal stond al aangegeven, niet het duurste maar wel het handigste (en best passende). Gemak 10
  •   Service
  • Alle soorten, formaten en dergelijke zijn te vinden, van allerlei merken. Op allerlei gebied qua electronica en toebehoren. Assortiment 10
  • Steeds weer een positieve ervaring, waardoor ik ook steeds weer hier bestel: vandaag besteld is ook daadwerkelijk morgen ontvangen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tiggeraal
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-07-2013

jnoijs

Aankoop: Online

Ik vind de snelle levertijd en het feit dat er geen verzendskosten zijn zeer positief.

  • het product was over het algemeen gemakkelijk te vinden. een pluspunt vond ik dat er ook de eventuele assecoires bij stonden. Gemak 9
  • Echt vlug. de dag na de bestelling al in huis. Service 10
  • er was denk ik genoeg keuze. Zelf ben ik via kieskeurig.nl op deze winkel uitgekomen en heb dus niet echt een keuze op de site hoeven te maken. Assortiment 9
  • De winkel is mij goed bevallen ondanks dat ik hem eigenlijk niet kende. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jnoijs
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-06-2013

matze

Uitstekende site, Zeer interessante Youtube channel met zeer duidelijke uitleg. Telefonisch contact was zeer gemakkelijk en snel, en ongelofelijk hoe deze jongens hun klanten en comments serieus nemen op hun youtube channel met reviews van hun producten. Je krijgt meteen een duidelijk antwoord, en ze antwoorden altijd en iedereen terug met hun vragen er op! echt ongekend en geweldig!Ze zijn langer beschikbaar, langer open, en hebben net sneller of net zo snelle service als hun concurrenten. Ze nemen hun vak serieus, ze hebben een eigen youtube channel met reviews, ze beantwoorden al je vragen telefonisch/via hun site of hun ytube channel zelf, en zijn een stuk meer vakkundig in het product dat ze verkopen dan v.b. bol.com waar je ook een boek kan bestellen.

  • Uitstekende site, Zeer interessante Youtube channel met zeer duidelijke uitleg. Gemak 10
  • Telefonisch contact was zeer gemakkelijk en snel, en ongelofelijk hoe deze jongens hun klanten en comments serieus nemen op hun youtube channel met reviews van hun producten. Je krijgt meteen een duidelijk antwoord, en ze antwoorden altijd en iedereen terug met hun vragen er op! echt ongekend en geweldig! Service 10
  •   Assortiment
  • Ze zijn langer beschikbaar, langer open, en hebben net sneller of net zo snelle service als hun concurrenten. Ze nemen hun vak serieus, ze hebben een eigen youtube channel met reviews, ze beantwoorden al je vragen telefonisch/via hun site of hun ytube channel zelf, en zijn een stuk meer vakkundig in het product dat ze verkopen dan v.b. bol.com waar je ook een boek kan bestellen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van matze
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-06-2013

rob112273

gemakkelijk via internet te bestellen. 's avonds voor 22.30 uur bestellen en het lag voor mij de volgende dag klaar in de winkel in Eindhoven, mijn keuze. je krijgt zelfs een sms en emailtje als het product daadwerkelijk in de winkel ligt.
ben ZEER vriendelijk geholpen! toppie

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • gemakkelijk via internet te bestellen. 's avonds voor 22.30 uur bestellen en het lag voor mij klaar in de winkel in Eindhoven, mijn keuze. ben ZEER vriendelijk geholpen! toppie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rob112273
Reageer op deze review

Op 15 mei 2013 is het reviewformulier op Kieskeurig.nl veranderd. Hieronder vind je de reviews geschreven voor die datum.

Review:
Martin5806

01-01-2013
Online bestelling was vlekkeloos verlopen. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Helaas niet op tijd geleverd maar dat kwam door de drukke kerstperiode. Factuur zat er niet bij maar binnen een paar uren werd hij keurig gemaild. Kortom goed en betrouwbaar.
Lees de hele review van Martin5806 Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
velwim

02-12-2012
Zoals altijd bij CoolBlue het geval is goed en keurig op tijd geleverd. Misschien niet de goedkooptste maar wel de beste!
Lees de hele review van velwim Reageer op deze review
Totaal 9.5
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    9

Review:
SloegeDurk

22-11-2012
Prima bedrijf met uitstekende communicatie en lekker lange openingstijden.
In geen enkel opzicht iets op aan te merken. Toen ik een klacht had over het product werd direct een oplossing gezocht, ondanks dat het mijn eigen schuld was.
Lees de hele review van SloegeDurk Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Iwan1965

19-10-2012
In korte tijd 2 producten besteld en beide keren verliepen
bestelling en bezorging erg snel en duidelijk. Je wordt prima
op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, de site is overzichtelijk en up to date. Ik vind Coolblue een absolute topper onder de webwinkels.
Lees de hele review van Iwan1965 Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Review:
lucinda1968

02-10-2012
Uitstekende service bestelling volgende dag al binnen, kreeg een sms dat de tv was opgestuurd.Een gigantisch snelle levertijd gekoppeld aan een extreem lage prijs.Super dit bedrijf!!
Lees de hele review van lucinda1968 Reageer op deze review
Totaal 9.3
5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
michael1965

30-09-2012
Zeer duidelijke website. Na bestelling krijg je direct een email met de datum voor af te halen. Dit geeft al meteen het gevoel dat er niets fout kan gaan. Op het moment dat het produkt af te halen is wordt je meteen via sms en email op de hoogte gebracht. Baliemedewerker bood aan om mee te helpen met naar de auto te sjouwen. Dit is mijn tweede aankoop bij Coolblue. Zeer positieve ervaringen!!
Lees de hele review van michael1965 Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    8

Review:
Sasteras

15-09-2012
De website is makkelijk en overzichtelijk.
Snelle levering.
En zelfs zo klantvriendelijk, dat ze je bellen als er niemand thuis is omdat je vrouw een bakkie doet bij de buurvrouw. 1 telefoontje en de bezorger kon weer verder.
Lees de hele review van Sasteras Reageer op deze review
Totaal 8.7
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Review:
pietc00

14-08-2012
Een gigantisch snelle levertijd gekoppeld aan een extreem lage prijs. Prima sewrvice d.m.v. het op de hoogte houden van het verloop van de offerte. Complimenten.
Lees de hele review van pietc00 Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Rotjedam

19-07-2012
TV 's avonds 22.15 besteld, volgende dag 15.00 in huis.
Op de hoogte gehouden via mails en sms berichten !!
Goed gedaan COOLBLUE
Lees de hele review van Rotjedam Reageer op deze review
Totaal 9.3
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
naam a v d w

17-04-2012
Uitstekende webwinkel word alle minuut op de hoogte gehouden waar het bestelde product is, TOP ga zo door
Lees de hele review van naam a v d w Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
assie1963

15-04-2012
keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling via mail en sms, de volgende dag bezorgt, geen bezorgkosten, heemaal top
Lees de hele review van assie1963 Reageer op deze review
Totaal 9.2
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    9

Review:
Dhr. Klijn

06-04-2012
Scherpe prijs en de volgende dag in huis, ik dacht: "Dat moet ik proberen".

Op de website bevestigen ze dit nogmaals met een live klok die aangeeft: "Bestel binnen 4 uur en 25 minuten en je hebt je bestelling morgen in huis". Ze vermelden tot hoelaat ze vandaag open zijn. De duidelijkheid/openlijkheid spat ervan af, dit waardeer ik zeer.

Het bestellen ging ook heel goed. Verzending is gratis. Ik kon probleemloos betalen met creditcard en daar rekenen ze niets extra voor. Dat zie ik niet vaak in Nederland! Ook nog even gekeken hoe zij omgaan met eventueel terugsturen: daar rekenen ze ook niks voor, Top!

's avonds ontving ik een SMSje (want ik had tijdens de bestelling m'n 06 achtergelaten) met daarin: "We hebben uw TVstore.nl bestelling (blabla) ingepakt. We houden u verder op de hoogte via e-mail".

's avonds na 23:00 ontving ik een email dat ze het zojuist hadden verzonden. In de email hadden ze ook een link bijgevoegd naar "Uw pakket volgen bij Post NL". Daarbij hoefde ik geen 13 lettercode over te typen gevolgd door mijn postcode, maar het werkte gewoon! Klik, klaar!

Om 12.00u de volgende dag kwam de postbode langs met m'n nieuwe TV.

Super impressed
Lees de hele review van Dhr. Klijn Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.