Winkels

Reviews: TVAudio.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van TVAudio.nl.


33 reviews Totaalscore 9,3
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,4

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers TVAudio.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 7
Totaal 10
5 sterren
03-12-2014

henkvanv

Aankoop: Fysieke winkel
XL Breda

Fijne winkel. Ook goed geholpen dus zeker een aanrader.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Goed geholpen Service 10
  • Veel keuze in de XL winkel Assortiment 10
  • Fijn geholpen in de vestiging in Breda. Prima koopervaring dus verdienen ze 10 sterren! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van henkvanv
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

A-laporte

Aankoop: Fysieke winkel
Zwijndrecht

Nieuwe Harman Kardon set voor in me nieuwe huis gekocht. Mooi geluid en goede prijs.

  • Simpel Gemak 10
  • Grote service Service 10
  • Veel assortiment--> veel keuze Assortiment 10
  • Ik beveel het zeker iedereen aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A-laporte
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

b_stephan

Aankoop: Online

Echt een aanrader deze zaak, en dan zeker in Breda. Perfect geholpen door een aardig personeelslid die mij het een en ander kon vertellen over de modellen. De zaak uitgegaan met een Samsung LG 55inch tv. Ik kreeg zelfs hulp met hem naar de auto brengen.Voor een tv zou ik hier wezen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van b_stephan
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-11-2014

robybox

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

In de folder een mooie aanbieding gezien van een LG tv. Die bleek in de vestiging in Barendrecht er helaas niet meer te zijn. Als alternatief werd mij een mooie Samsung tv aangeboden, die goedkoper uitkwam door de cashback actie. Geen spijt van, nog nooit zo'n geweldige tv gehad. Service in de winkel was ook dik in orde!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van robybox
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-11-2014

dalen_mike

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Naar tvaudio in Breda gegaan nadat ik op internet een mooie Samsung tv zag. Eenmaal op internet vroeg ik naar het model, die hadden ze helaas niet meer staan, maar genoeg andere opties. Uiteindelijk bij een andere Samsung 48inch uitgekomen. Thuis aan de muur gehangen en super tevreden mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Erg tevreden met de verkregen service Service 10
  • Niks op aan te merken, misschien wat meer accessoires Assortiment 10
  • Ik raad tvaudio iedereen aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dalen_mike
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-11-2014

Alex_geerts

Aankoop: Online

Ik kom regelmatig in de winkels van tvaudio.nl/klein. Een hele fijne zaak. Nu voor de eerste keer via de webshop besteld van tvaudio.nl Een leuke docking station gekocht, die ik de volgende dag binnen kreeg. Het is me zeker bevallen.

  • Fijn dat ze ook een website hebben Gemak 9
  • Hele snelle verzending Service 10
  • Een groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alex_geerts
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

thommyduin

Aankoop: Online

Bij tvaudio.nl 2 Sonos wireless speakers gekocht, nadat ik ze al in de vestiging in Barendrecht had gehoord. Absoluut topkwaliteit. Ik had nog niet eerder van het merk gehoord maar ben er absoluut tevreden mee. Ook de bezorging ging bij tvaudio.nl razendsnel + gratis.

  • Thuis laten bezorgen, kan niet makkelijker Gemak 10
  • Prima Service 10
  • Meer dan genoeg Assortiment 10
  • Absoluut Aanbeveling 10
» Lees de hele review van thommyduin
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

DammertO

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Na een tijdje zoeken (voor een surround speakerset) kwam ik uit bij tvaudio.nl Hier zag ik een Harman Kardon set voor een leuke prijs. Uiteindelijk naar de winkel bij mij in Utrecht gegaan. Personeel was vriendelijk en liet mij het geluid horen. Ik was gelijk tevreden en heb hem gekocht. Ook thuis is het geluid geweldig. Helemaal tevreden!

  • Goede combinatie van on-en offline Gemak 10
  • Vriendelijk personeel Service 10
  • Zowel op de webshop als in de winkel genoeg keuze Assortiment 10
  • Ik raad tvaudio.nl zeker aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DammertO
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

serenavanduin

Aankoop: Online

Ik had kabels nodig voor mijn televisie nodig. Die heb ik uiteindelijk gekocht bij tvaudio en daar ben ik erg tevreden mee.

  • je kunt op een gemakkelijke manier een product bestellen Gemak 10
  • over de service die aan mij verleend is ben ik uitermate tervreden Service 10
  • Groot en veel keuze Assortiment 10
  • Already done Aanbeveling 10
» Lees de hele review van serenavanduin
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-11-2014

Hein_T

Aankoop: Online

Ik had in de winkel in Barendrecht de Sonos soundbar al beluisterd. Ik was toen helemaal weg van de goede geluidskwaliteit. Ik heb hem nu een paar weken later in de winkel besteld. Volgende dag in huis. Thuis klinkt het geluid nog beter dan in de winkel, zeer tevreden.

  • Zorgeloze bestelling Gemak 10
  • Volgende dag in huis Service 10
  • Aardig wat keuze Assortiment 10
  • Ik raad het zeker aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hein_T
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-11-2014

Molen_T

Aankoop: Fysieke winkel
Alphen d/d Rijn

Op de website van tvaudio.nl zag ik een mooie televisie, maar met dit soort aankopen wil ik hem gewoon eerst in t echt zien natuurlijk. Ik werd in de winkel vriendelijk geholpen. De tv bekeken (beeldkwaliteit) en ik was tevreden. Ook eenmaal thuis aangesloten geen spijt, gewoon een heel goede tv.

  • Online en fysieke winkel combinatie is handig Gemak 10
  • Behulpzaam en vriendelijk personeel Service 10
  • Vooral online is er veel keuze Assortiment 10
  • Iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Molen_T
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
13-11-2014

oliver5000

Aankoop: Online

Ik zocht op tvaudio.nl een goedkoop televisiescherm. Ik kwam uit op een Samsung 32 inch tv, die ik nu gebruik als pc beeldscherm. Absoluut het geld waard. TV binnen 1 dag in huis gekregen, daarna gelijk aangesloten. Top geregeld.

  • Online winkelen is de makkelijkste manier Gemak 10
  • Hij was er snel Service 9
  • Online een groot assortiment Assortiment 9
  • Fijne winkel die ik ten volste aanbeveel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van oliver5000
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-11-2014

Scottferdona

Aankoop: Fysieke winkel
Lisse

Nieuwe tv gekocht van samsung, mooi ding, goede prijs, goede webshop

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Scottferdona
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-11-2014

LaraxxB

Aankoop: Online

Helemaal blij met mijn JBL soundspeaker. Leuk dat ik hem al zo snel (binen 1 dag) binnenkreeg. Ook de kwaliteit van t geluid ben ik erg tevreden mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Snelle levering Service 9
  • Best veel keuze Assortiment 10
  • Aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LaraxxB
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

Tristanbeijersveld

Aankoop: Online

Ik ben erg blij met de service die ik kreeg bij tvaudio.nl
Ik koos voor thuisbezorgen, maar na ik het product had getest was ik niet helemaal tevreden. Ik mocht daarna een iets duurdere uitkiezen, uiteraard met wat bijbetaling, maar het werd dus netjes geregeld. Binnen 2 dagen de andere speaker binnengekregen waar ik zeer tevreden mee ben.

  • thuis laten bezorgen is lekker gemakkelijk Gemak 10
  • super service Service 10
  • goed en breed assortiment Assortiment 10
  • absoluut Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tristanbeijersveld
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

Remcozeester

Aankoop: Online

nieuwe sonos playbar gekocht voor in huis.

streef altijd naar het beste daarom sonos gekocht

  • Eenvoudig Gemak 10
  • goede service Service 10
  • Erg veel keuze Assortiment 10
  • Ik beveel het mensen zeker aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Remcozeester
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-11-2014

Samuelr

Aankoop: Online

Ik moet zeggen dat ik het een beetje spannend vond, zo voor de eerste keer online bestellen op tvaudio.nl Gelukkig is alles goed gegaan. Bestellen op de webshop ging makkelijk, en de bestelling (JBL soundbar) werd snel bezorgd. Ik kom zeker terug.

  • Webshop werkt erg fijn Gemak 10
  • Levering binnen een dag, super dus. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Absoluut een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Samuelr
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
06-11-2014

JerremyDG

Aankoop: Online

Om ook muziek op vakantie in t appartement te hebben, een harman kardon omni 10 gekocht. super ding.

  • goede website, thuis afgeleverd Gemak 9
  • volgende dag had ik het in huis Service 10
  • vrij veel keuze op de website Assortiment 10
  • aanrader Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JerremyDG
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-11-2014

Davidsantos

Aankoop: Online

Nieuwe sony alpha gekocht voor op vakantie mee te nemen.

  • snel en eenvoudig Gemak 9
  • Uitermate goed Service 9
  • Groot, uitgebreid, veel keuze. Assortiment 9
  • Zou het zeker aanbevelen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Davidsantos
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-11-2014

Simon_kesteren

Aankoop: Online

Leuke Pioneer luidsprekerset gekocht op tvaudio.nl Ik had hem vorige week in de winkel beluisterd, en besloot om hem gister te bestellen.
Ik heb hem net geïnstalleerd en ik ben er heel erg blij mee.

  • Zeer gemakkelijk, bestellen en volgende dag in huis Gemak 9
  • Producten de volgende dag in huis. Service 10
  • Veel keuze online Assortiment 9
  • Mijn nummer in winkel voor elektronica Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Simon_kesteren
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-11-2014

Jordi Flasse

Aankoop: Fysieke winkel
Dordrecht

Ben erg tevreden met mijn aankoop. Meer kan ik er niet van zeggen.

  • eenvoudig Gemak 10
  • grote service Service 8
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • zou het wel aanbieden bij me familie of vrienden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jordi Flasse
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-11-2014

Ron_KS

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam XL

Ik kom altijd graag bij klein. In de zoektocht naar een nieuwe tv begon ik dan ook bij Klein en ik ben er gelijk geslaagd. Na goed geïnformeerd te worden in de winkel is het een mooie Samsung 40'' tv geworden.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik ben altijd goed geholpen in de winkel Service 9
  • Online is er erg ruime keuze, dit is ook het geval in de XL winkels Assortiment 9
  • Ik vind camera.nl/klein als jaren een erg fijne zaak. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ron_KS
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
03-11-2014

HenkSpoors

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Ik was op zoek naar krachtige draadloze speakers, toen ben ik naar een vestiging in Utrecht gegaan. Daar heb ik de fantastische Samsung WAM 751 gekocht. Ik mocht hem testen van het personeel met muziek die ik vaak luister. Erg blij met deze speaker, en tvaudio.

  • Erg soepel gegaan Gemak 9
  • Zeer goede service, goed geholpen door het personeel in Utrecht Service 9
  • Ruime keuze, in de XL vestiging Assortiment 9
  • Valt absoluut aan te raden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HenkSpoors
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
29-10-2014

Lucatronsa

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht XL

Ik had de speakerset een tijdje geleden in de winkel getest/gehoord. Toen ben ik op internet gaan zoeken voor de goedkoopste, dat bleek Klein te zijn, ik kreeg ook nog een paar tientjes korting als ik hem gewoon kwam afhalen wat ook mijn bedoeling op voorhand was. Dat was dus mooi meegenomen.Ik ben goed geholpen in de winkel, deskundig personeel. Ik kom zeker terug.

  • Combinatie van op de website bestellen en in de winkel kopen ging heel gemakkelijk. Gemak 10
  • Ik ben in de winkel goed geholpen door de jongeman. Hij wist mij aardig wat te vertellen over de speakerset. Service 9
  • Op internet is een zeer ruim assortiment aanwezig. In de XL winkel is dit ook zo, online staat echter alles. Assortiment 10
  • Ik raad tvaudio.nl iedereen aan. Ook omdat je gewoon in de winkel langs kan komen en goed geholpen wordt. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lucatronsa
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2014

jefwijcks

Aankoop: Online

Erg fijne verkoopervaring, ik zal tvaudio zeker in mijn achterhoofd houden mocht ik de volgende keer weer een soortgelijk product (beeldscherm) nodig hebben.

  • Goede website, lekker duidelijk, ik had snel gevonden wat ik zocht. Gemak 10
  • Ik zou niet weten hoe de serviceverlening is, ik heb geen problemen gehad. Bestelling volgende dag in huis dus dat was erg fijn. Service 8
  • Ze hebben toch wel een groot assortiment, veel meer dan in de winkel. Assortiment 9
  • Ik raad iedereen aan om bij tvaudio.nl een aankoop te doen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jefwijcks
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-10-2014

PtotheZ

Aankoop: Fysieke winkel
barendrecht

Ik vind de winkel redelijk veel tv's in het assortiment hebben voor een goede prijs

  • De website is niet altijd even duidelijk maar als je je tv eenmaal gevonden hebt dan is het best gemakkelijk. Gemak 9
  • m'n televisie was de volgende dag in huis dus dat vond ik erg fijn. Service 8
  • Redelijk groot assortiment met tv's Assortiment 8
  • Prima webshop! Ik kan de webshop tvaudio iedereen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PtotheZ
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-10-2014

martindegroot

Aankoop: Online

Ik ben zeer tevreden met mijn Toshiba tv!!!!!

  • Heel veel gemak en duidelijkheid Gemak 10
  • Wat een goede service! Service 10
  • Groot assortiment met extra veel keuze Assortiment 9
  • Ik raad het iedereen aan Aanbeveling 9
» Lees de hele review van martindegroot
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-10-2014

peterveter24

Aankoop: Online

Ik heb pas een nieuwe samsung televsie gekocht bij TVaudio. Ik ben zeer te spreken over de televisie en de hulp die is verleend aan mij

  • Met groot gemak een nieuwe televisie aangeschaft Gemak 10
  • Prima service verleend Service 10
  • Groot assortiment, wat het best wel moeilijk maakt. Assortiment 9
  • Heb ik reeds gedaan.. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van peterveter24
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
18-07-2014

Ralph1974

Aankoop: Online

Via de site een home cinema set besteld en ik zou hem zelf afhalen in het filiaal in Utrecht. Via mail bericht dat de bestelling klaar zou staan.

In de winkel bleek echter dat er geen set op voorraad was. Konden hem wel direct bestellen in Eindhoven (daar was hij wel op voorraad) en dan zou hij een week later in Utrecht aanwezig zijn. Dat maar gedaan en ook nog aanbetaald.

Na anderhalve week zelf maar eens gebeld, want vanuit Klein geen reactie. Eerste reactie, volgens het systeem is hij binnengekomen. Voor de zekerheid maar gevraagd of dat zeker was aangezien ik de vorige keer voor niks in de winkel stond.

Er werd nagevraagd bij collega, en de set bleek toch niet binnen te zijn gekomen. Op mijn vraag waarom hij er na anderhalve week nog steeds niet was kon geen antwoord gegeven worden. Ze konden hem wel opnieuw bestellen dan was hij dinsdag binnen...

Uiteraard daar voor bedankt en ben naar de winkel gegaan om mijn bestelling te annuleren en mijn aanbetaling retour gekregen. Geen enkele excuses van de medewerker.

Wat mij betreft eerste en laatste keer dat ik iets bij Klein heb besteld. Ik geef mijn geld wel ergens anders uit.

  •   Gemak
  • Via de site een home cinema set besteld en ik zou hem zelf afhalen in het filiaal in Utrecht. Via mail bericht dat de bestelling klaar zou staan. In de winkel bleek echter dat er geen set op voorraad was. Konden hem wel direct bestellen in Eindhoven (daar was hij wel op voorraad) en dan zou hij een week later in Utrecht aanwezig zijn. Dat maar gedaan en ook nog aanbetaald. Na anderhalve week zelf maar eens gebeld, want vanuit Klein geen reactie. Eerste reactie, volgens het systeem is hij binnengekomen. Voor de zekerheid maar gevraagd of dat zeker was aangezien ik de vorige keer voor niks in de winkel stond. Er werd nagevraagd bij collega, en de set bleek toch niet binnen te zijn gekomen. Op mijn vraag waarom hij er na anderhalve week nog steeds niet was kon geen antwoord gegeven worden. Ze konden hem wel opnieuw bestellen dan was hij dinsdag binnen... Uiteraard daar voor bedankt en ben naar de winkel gegaan om mijn bestelling te annuleren en mijn aanbetaling retour gekregen. Geen enkele excuses van de medewerker. Wat mij betreft eerste en laatste keer dat ik iets bij Klein heb besteld. Ik geef mijn geld wel ergens anders uit. Service 1
  •   Assortiment
  • Op basis van bovenstaande zou ik deze winkel dus niet aanbevelen aan iemand anders. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Ralph1974
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
26-03-2014

BramS

Aankoop: Online

In eerste instantie ben ik bij Klein Alexandrium in Rotterdam geweest voor de door mij uitgezochte TV. Op de site was immers vermeld dat deze in voorraad zou zijn. Dat was dus niet het geval. Ze begonnen daar al gelijk om mij een andere TV te laten kopen. Ik heb de TV toen via de site besteld en kon deze de volgende dag in Barendrecht ophalen. Toen ik kwam om de TV op te halen probeerde de verkoper mij een andere TV aan te smeren. Ondertussen had ik ook nog een Blue Ray / DvD speler uitgezocht. Thuisgekomen bleek de Blue Ray speler een al gebruikte speler te zijn. Helemaal onder de vingers, krasjes etc. Ik ben dus teruggegaan om deze voor een nieuwe om te ruilen, maar dit was het laatste exemplaar. Ik moet zeggen dat ze uiteindelijk wel zonder al te veel problemen mijn geld voor de Blue Ray speler hebben teruggegeven.

  • Het lijkt allemaal makkelijk, maar er klopt helemaal niets van de op de site getoonde voorraad. Gemak 3
  • Ze doen echt alles om je op andere gedachten te brengen als je een product bestelt wat minder goed uitkomt. Service 3
  • Ik heb het nu al twee keer meegemaakt dat een product dat op voorraad zou zijn er tóch niet is. En dan gaan ze je bewerken om iets anders te nemen... Assortiment 5
  • Zou ik alleen doen als de prijs echt significant beter is dan bij andere aanbieders. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van BramS
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
03-02-2014

Laurens11

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Online had ik een LED-tv besteld, maar (gelukkig) nog niet betaald. Toen ik hem in de winkel wilde ophalen (Breda), probeerde de medewerker me eerst over te halen een andere tv aan te schaffen, die zogenaamd veel beter zou zijn. Gelukkig had ik zelf goed onderzoek gedaan en wist ik dat ik deze onzin van de verkoper niet moest geloven. Na nog eens 2 verhalen over andere tv's aangehoord te hebben, heb ik heel duidelijk gemaakt dat ik gewoon mijn bestelling wilde ophalen en niet geïnteresseerd was in iets anders. Wat bleek...mijn bestelling hadden ze helemaal niet op voorraad liggen! Er was nog wel een showmodel in een andere vestiging, maar dan moest ik deze zelf ophalen. Na ze vriendelijk te hebben bedankt voor de "goede" informatie over de rest van het assortiment, ben ik meteen weggegaan. Van dit soort misleiding ben ik niet gediend. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Ik zou vooraf even bellen of de winkel het bestelde daadwerkelijk op voorraad heeft. De dwingende advisering om iets anders te nemen dan je besteld hebt, is meer dan vreemd. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Laurens11
Reageer op deze review

Reactie:
BramS

26-03-2014
Precies hetzelfde meegemaakt! De afgelopen jaren al aardig wat camera's en elektronische apparaten bij TVAudio c.q. Klein gekocht, maar ik heb het nu echt helemaal gehad en kom er noooooooit meer.
Totaal 10
5 sterren
15-01-2014

suzanneluther

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Had een vraag voor de klantenservice. Zeer correct en netjes geholpen. Product werd direct apart gelegde en kon het binnen een uur ophalen! Top Service 10
  • Ze hadden wat ik zocht Assortiment 10
  • Goede service, goede voorraad. Kunnen veel winkels nog een voorbeeld aan nemen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van suzanneluther
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-01-2014

olav_nl999999

  • Makkelijk parkeren bij de winkel en goede degelijke service, zie je niet vaak meer Gemak 10
  • Fijn winkelpersoneel aanwezig in de winkel. Service 10
  • Veel keuze in de winkel! alles uitgepakt om te proberen Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van olav_nl999999
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
14-12-2013

daMastah

Aankoop: Online

Ik had bij deze TV online een TV besteld en gekozen voor op locatie afhalen.
Ik had bericht ontvangen dat ik de TV op locatie af kon komen halen, toen ik daar kwam (Klein Rotterdam Alexandrium) bleek dat betreffende TV helemaal niet aanwezig was om op te halen, of het ging om het showmodel. Dit terwijl nergens was aangegeven dat dit het showmodel betrof.
Onderwijl was de verkoper alleen maar bezig met het proberen van mij te overtuigen (vanaf begin af aan al, zelfs voordat bleek dat betreffende TV niet aanwezig was) een ander model te kopen (waar ze meer marge op zouden maken). Hierbij mijn als klant (die in mijn geval gelukkig eigen onderzoek heeft gedaan) proberen te misleiden en onzin te verkopen over gebruikte panelen per model. En zelfs bewerend dat betreffende showmodel daar bijvoorbeeld al zeker bijna 2 jaar in de winkel stond 'te staan', terwijl betreffende TV model pas een half jaar bestaat...

  • Ik had bij deze TV online een TV besteld en gekozen voor op locatie afhalen. Ik had bericht ontvangen dat ik de TV op locatie af kon komen halen, toen ik daar kwam (Klein Rotterdam Alexandrium) bleek dat betreffende TV helemaal niet aanwezig was om op te halen, of het ging om het showmodel. Dit terwijl nergens was aangegeven dat dit het showmodel betrof. Onderwijl was de verkoper alleen maar bezig met het proberen van mij te overtuigen (vanaf begin af aan al, zelfs voordat bleek dat betreffende TV niet aanwezig was) een ander model te kopen (waar ze meer marge op zouden maken). Hierbij mijn als klant (die in mijn geval gelukkig eigen onderzoek heeft gedaan) proberen te misleiden en onzin te verkopen over gebruikte panelen per model. En zelfs bewerend dat betreffende showmodel daar bijvoorbeeld al zeker bijna 2 jaar in de winkel stond 'te staan', terwijl betreffende TV model pas een half jaar bestaat... Gemak 1
  • Betreffende TV kon dus niet afgehaald worden, terwijl dit wel was beloofd. Het personeel spande zich ook absoluut niet in een oplossing te zoeken. Zij waren alleen gefocust op het zoveel mogelijk kunnen verdienen aan een klant. Service 1
  •   Assortiment
  • Op basis van voorgaande ervaringen, zou ik deze winkel iedereen zeer sterk afraden. Blijkbaar zijn ze niet in staat eerlijk en netjes te communiceren, en de klant daadwerkelijk te helpen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van daMastah
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-11-2013

Feddelast

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecgt

  • Makkelijk bereikbaar, dichtbij de snelweg Gemak 10
  • Duidelijke en goede uitleg van het personeel Service 10
  • Mooie televisies, alles netjes opgehangen Assortiment 10
  • Zeker aan mijn vrienden en familie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Feddelast
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
09-11-2013

C_Jansen

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Na een eerdere negatieve ervaring met TVAudio.nl i.v.m. een garantieprocedure heeft dit bedrijf contact met ons opgenomen om de klacht alsnog netjes af te handelen. Met terugwerkende kracht kunnen we alsnog redelijk tevreden zijn over deze webwinkel. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van C_Jansen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2013

Joannaklaassens

Aankoop: Online

  • Erg simpel en makkelijk besteld Gemak 10
  • Alles ging goed Service 10
  • Meer dan genoeg keus,prachtige televisies Assortiment 10
  • Ik zou iedereen deze winkel willen aanraden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joannaklaassens
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-10-2013

Kimwettink

Aankoop: Fysieke winkel

Super winkel, geweldige service

  •   Gemak
  • Geweldige uitleg Service 10
  • Prachtig, alles hangt op Assortiment 10
  • Je wordt echt goed geholpen in de winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kimwettink
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-10-2013

Nickyteuny

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Uitstekend Service 10
  • Uitstekend Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nickyteuny
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-10-2013

Destepeke

Aankoop: Online

  • Bestelling is zo geplaatst Gemak 10
  • Uitstekemde service Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Destepeke
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-10-2013

Mariosupernl

Aankoop: Fysieke winkel

Prachtjge winkel geweldige service

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Erg klantvriendelijk personeel Service 10
  • Groot genoeg voor mij Assortiment 10
  • Erg goede winkel, zeef vriendelijk personeel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mariosupernl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-10-2013

Kimmiiieeee

Aankoop: Online

Perfecte online shop

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Zeer veel keus! Assortiment 10
  • Heel erg, alles gaat zo makkelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kimmiiieeee
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-10-2013

Roelienbakhuisje

Aankoop: Online

Super winkel, lekker snel

  • Erg makkelkjk, was binnen 3 min klaar Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Groot genoeb Assortiment 10
  • Echt een goede winkel, koop hier wel vaker wat Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Roelienbakhuisje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-10-2013

Nikisara

Aankoop: Online

  • De website is overzichtelijk en daardoor is het makkelijk om een bestelling te plaatsen Gemak 10
  • Binnen een dag kreeg ik mijn product al binnen Service 10
  • Tv audio beschikt over een groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nikisara
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-09-2013

Jeroenbond

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jeroenbond
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-09-2013

K.depal

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Duidelijke uitleg, mooie strakke winkel

  • Makkelijk te vinden, dicht in de buurt Gemak 10
  • Zie bovenstaande Service 10
  • Genoeg keuze, ook voor de accessoires Assortiment 10
  • Super service, aardig personeel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van K.depal
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-09-2013

Sara077

Aankoop: Online

Heel simpel 'online' de samsung led besteld en een dag later was die al binnen. Perfect!

  • makkelijk online besteld Gemak 10
  • Binnen een dag in huis Service 10
  • Ruim assortiment Assortiment 10
  • Ik zou iedereen deze winkel aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sara077
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-09-2013

Fvroom

Aankoop: Fysieke winkel

Super uitstraling, alles zeer netjes

  • Gratis parkeren en lekker dichtbij Gemak 10
  • Goed geholpen, leuk en aardjge mensen Service 10
  • Genoeg keuze, ook voor alle andere producten Assortiment 10
  • Echt waar, dit is echt een winkel die ik graag aan mensen zou willen aanraden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fvroom
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2013

L.pouw

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

geweldige uitleg, super service. En ook nog eens een prachtige tv!

  • Gratis parkeren, dichtbij de snelweg Gemak 10
  • Duidelijke uitleg Service 10
  • Zeer veel keus, alles netjes opgehangen Assortiment 10
  • Zeer, echt een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L.pouw
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.