Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: TVAudio.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van TVAudio.nl.


113 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,6

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,2

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers TVAudio.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 6
Totaal 3,5
1 sterren
26-03-2014

BramS

Aankoop: Online

In eerste instantie ben ik bij Klein Alexandrium in Rotterdam geweest voor de door mij uitgezochte TV. Op de site was immers vermeld dat deze in voorraad zou zijn. Dat was dus niet het geval. Ze begonnen daar al gelijk om mij een andere TV te laten kopen. Ik heb de TV toen via de site besteld en kon deze de volgende dag in Barendrecht ophalen. Toen ik kwam om de TV op te halen probeerde de verkoper mij een andere TV aan te smeren. Ondertussen had ik ook nog een Blue Ray / DvD speler uitgezocht. Thuisgekomen bleek de Blue Ray speler een al gebruikte speler te zijn. Helemaal onder de vingers, krasjes etc. Ik ben dus teruggegaan om deze voor een nieuwe om te ruilen, maar dit was het laatste exemplaar. Ik moet zeggen dat ze uiteindelijk wel zonder al te veel problemen mijn geld voor de Blue Ray speler hebben teruggegeven.

  • Het lijkt allemaal makkelijk, maar er klopt helemaal niets van de op de site getoonde voorraad. Gemak 3
  • Ze doen echt alles om je op andere gedachten te brengen als je een product bestelt wat minder goed uitkomt. Service 3
  • Ik heb het nu al twee keer meegemaakt dat een product dat op voorraad zou zijn er t├│ch niet is. En dan gaan ze je bewerken om iets anders te nemen... Assortiment 5
  • Zou ik alleen doen als de prijs echt significant beter is dan bij andere aanbieders. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van BramS
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
03-02-2014

Laurens11

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Online had ik een LED-tv besteld, maar (gelukkig) nog niet betaald. Toen ik hem in de winkel wilde ophalen (Breda), probeerde de medewerker me eerst over te halen een andere tv aan te schaffen, die zogenaamd veel beter zou zijn. Gelukkig had ik zelf goed onderzoek gedaan en wist ik dat ik deze onzin van de verkoper niet moest geloven. Na nog eens 2 verhalen over andere tv's aangehoord te hebben, heb ik heel duidelijk gemaakt dat ik gewoon mijn bestelling wilde ophalen en niet ge├»nteresseerd was in iets anders. Wat bleek...mijn bestelling hadden ze helemaal niet op voorraad liggen! Er was nog wel een showmodel in een andere vestiging, maar dan moest ik deze zelf ophalen. Na ze vriendelijk te hebben bedankt voor de "goede" informatie over de rest van het assortiment, ben ik meteen weggegaan. Van dit soort misleiding ben ik niet gediend. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Ik zou vooraf even bellen of de winkel het bestelde daadwerkelijk op voorraad heeft. De dwingende advisering om iets anders te nemen dan je besteld hebt, is meer dan vreemd. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Laurens11
Reageer op deze review

Reactie:
BramS

26-03-2014
Precies hetzelfde meegemaakt! De afgelopen jaren al aardig wat camera's en elektronische apparaten bij TVAudio c.q. Klein gekocht, maar ik heb het nu echt helemaal gehad en kom er noooooooit meer.
Totaal 10
5 sterren
15-01-2014

suzanneluther

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Had een vraag voor de klantenservice. Zeer correct en netjes geholpen. Product werd direct apart gelegde en kon het binnen een uur ophalen! Top Service 10
  • Ze hadden wat ik zocht Assortiment 10
  • Goede service, goede voorraad. Kunnen veel winkels nog een voorbeeld aan nemen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van suzanneluther
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-01-2014

olav_nl999999

  • Makkelijk parkeren bij de winkel en goede degelijke service, zie je niet vaak meer Gemak 10
  • Fijn winkelpersoneel aanwezig in de winkel. Service 10
  • Veel keuze in de winkel! alles uitgepakt om te proberen Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van olav_nl999999
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
14-12-2013

daMastah

Aankoop: Online

Ik had bij deze TV online een TV besteld en gekozen voor op locatie afhalen.
Ik had bericht ontvangen dat ik de TV op locatie af kon komen halen, toen ik daar kwam (Klein Rotterdam Alexandrium) bleek dat betreffende TV helemaal niet aanwezig was om op te halen, of het ging om het showmodel. Dit terwijl nergens was aangegeven dat dit het showmodel betrof.
Onderwijl was de verkoper alleen maar bezig met het proberen van mij te overtuigen (vanaf begin af aan al, zelfs voordat bleek dat betreffende TV niet aanwezig was) een ander model te kopen (waar ze meer marge op zouden maken). Hierbij mijn als klant (die in mijn geval gelukkig eigen onderzoek heeft gedaan) proberen te misleiden en onzin te verkopen over gebruikte panelen per model. En zelfs bewerend dat betreffende showmodel daar bijvoorbeeld al zeker bijna 2 jaar in de winkel stond 'te staan', terwijl betreffende TV model pas een half jaar bestaat...

  • Ik had bij deze TV online een TV besteld en gekozen voor op locatie afhalen. Ik had bericht ontvangen dat ik de TV op locatie af kon komen halen, toen ik daar kwam (Klein Rotterdam Alexandrium) bleek dat betreffende TV helemaal niet aanwezig was om op te halen, of het ging om het showmodel. Dit terwijl nergens was aangegeven dat dit het showmodel betrof. Onderwijl was de verkoper alleen maar bezig met het proberen van mij te overtuigen (vanaf begin af aan al, zelfs voordat bleek dat betreffende TV niet aanwezig was) een ander model te kopen (waar ze meer marge op zouden maken). Hierbij mijn als klant (die in mijn geval gelukkig eigen onderzoek heeft gedaan) proberen te misleiden en onzin te verkopen over gebruikte panelen per model. En zelfs bewerend dat betreffende showmodel daar bijvoorbeeld al zeker bijna 2 jaar in de winkel stond 'te staan', terwijl betreffende TV model pas een half jaar bestaat... Gemak 1
  • Betreffende TV kon dus niet afgehaald worden, terwijl dit wel was beloofd. Het personeel spande zich ook absoluut niet in een oplossing te zoeken. Zij waren alleen gefocust op het zoveel mogelijk kunnen verdienen aan een klant. Service 1
  •   Assortiment
  • Op basis van voorgaande ervaringen, zou ik deze winkel iedereen zeer sterk afraden. Blijkbaar zijn ze niet in staat eerlijk en netjes te communiceren, en de klant daadwerkelijk te helpen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van daMastah
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-11-2013

Feddelast

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecgt

  • Makkelijk bereikbaar, dichtbij de snelweg Gemak 10
  • Duidelijke en goede uitleg van het personeel Service 10
  • Mooie televisies, alles netjes opgehangen Assortiment 10
  • Zeker aan mijn vrienden en familie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Feddelast
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
09-11-2013

C_Jansen

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Na een eerdere negatieve ervaring met TVAudio.nl i.v.m. een garantieprocedure heeft dit bedrijf contact met ons opgenomen om de klacht alsnog netjes af te handelen. Met terugwerkende kracht kunnen we alsnog redelijk tevreden zijn over deze webwinkel. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van C_Jansen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2013

Joannaklaassens

Aankoop: Online

  • Erg simpel en makkelijk besteld Gemak 10
  • Alles ging goed Service 10
  • Meer dan genoeg keus,prachtige televisies Assortiment 10
  • Ik zou iedereen deze winkel willen aanraden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joannaklaassens
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-10-2013

Kimwettink

Aankoop: Fysieke winkel

Super winkel, geweldige service

  •   Gemak
  • Geweldige uitleg Service 10
  • Prachtig, alles hangt op Assortiment 10
  • Je wordt echt goed geholpen in de winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kimwettink
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-10-2013

Nickyteuny

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Uitstekend Service 10
  • Uitstekend Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nickyteuny
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-10-2013

Destepeke

Aankoop: Online

  • Bestelling is zo geplaatst Gemak 10
  • Uitstekemde service Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Destepeke
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-10-2013

Mariosupernl

Aankoop: Fysieke winkel

Prachtjge winkel geweldige service

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Erg klantvriendelijk personeel Service 10
  • Groot genoeg voor mij Assortiment 10
  • Erg goede winkel, zeef vriendelijk personeel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mariosupernl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-10-2013

Kimmiiieeee

Aankoop: Online

Perfecte online shop

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Zeer veel keus! Assortiment 10
  • Heel erg, alles gaat zo makkelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kimmiiieeee
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-10-2013

Roelienbakhuisje

Aankoop: Online

Super winkel, lekker snel

  • Erg makkelkjk, was binnen 3 min klaar Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Groot genoeb Assortiment 10
  • Echt een goede winkel, koop hier wel vaker wat Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Roelienbakhuisje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-10-2013

Nikisara

Aankoop: Online

  • De website is overzichtelijk en daardoor is het makkelijk om een bestelling te plaatsen Gemak 10
  • Binnen een dag kreeg ik mijn product al binnen Service 10
  • Tv audio beschikt over een groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nikisara
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-09-2013

Jeroenbond

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jeroenbond
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-09-2013

K.depal

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Duidelijke uitleg, mooie strakke winkel

  • Makkelijk te vinden, dicht in de buurt Gemak 10
  • Zie bovenstaande Service 10
  • Genoeg keuze, ook voor de accessoires Assortiment 10
  • Super service, aardig personeel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van K.depal
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-09-2013

Sara077

Aankoop: Online

Heel simpel 'online' de samsung led besteld en een dag later was die al binnen. Perfect!

  • makkelijk online besteld Gemak 10
  • Binnen een dag in huis Service 10
  • Ruim assortiment Assortiment 10
  • Ik zou iedereen deze winkel aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sara077
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-09-2013

Fvroom

Aankoop: Fysieke winkel

Super uitstraling, alles zeer netjes

  • Gratis parkeren en lekker dichtbij Gemak 10
  • Goed geholpen, leuk en aardjge mensen Service 10
  • Genoeg keuze, ook voor alle andere producten Assortiment 10
  • Echt waar, dit is echt een winkel die ik graag aan mensen zou willen aanraden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fvroom
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2013

L.pouw

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

geweldige uitleg, super service. En ook nog eens een prachtige tv!

  • Gratis parkeren, dichtbij de snelweg Gemak 10
  • Duidelijke uitleg Service 10
  • Zeer veel keus, alles netjes opgehangen Assortiment 10
  • Zeer, echt een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L.pouw
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2013

Verenaa

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Ik werd goed geholpen in de winkel door vakkundig personeel. Door hun was mijn uiteindelijk productkeuze snel gemaakt en ik ben na 3 weken nog steeds tevreden met mijn tv

  • Winkel is prima bereikbaar Gemak 10
  • In de winkel wordt je geholpen door deskundig personeel die van elk product alles weten Service 10
  • Voldoende keus Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Verenaa
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2013

Mexiebok

Aankoop: Online

  • Bestelling is zo geplaatst Gemak 10
  • Je krijgt het pakket netjes thuis bezorgd Service 10
  • Groot assortiment met veel verschillende soorten merken Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Mexiebok
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-09-2013

Tatbos

Aankoop: Online

vorige week een akai led tv gekocht en kreeg hem al binnen 1 dag binnen!! Ik ben een zeer tevreden klant!

  • Overzichtelijke website Gemak 10
  • Vorige week donderdag besteld, vrijdag al innhuis Service 10
  • Ze hebben een groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tatbos
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2013

Alzijlstra

Aankoop: Online

IK had dringend een scanner nodig en wilde graag die van epson hebben, heb hem besteld en de volgende dag was hijnal geleverd. SUPERsnelle service!!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alzijlstra
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-09-2013

GuusgelukNl

Aankoop: Online

Maandag had ik een samsung led tv online besteld via tvaudio.nl. De dag erna kreeg ik hem al binnen. Helemaal top, ben zeer tevreden!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Tevreden klant Aanbeveling 10
» Lees de hele review van GuusgelukNl
Reageer op deze review

Totaal 3,2
1 sterren
17-09-2013

W.Groen

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam, Barendrecht en Hellevoetsluis

3 filialen voorniets geweest geen van de goedkopere opties /aanbieidngingen bleken uiteindelijk op voorraad terwijl de site gewoon met een groene indicatie aangeeft dat het product er moet zijn alle voorgestelde alternatieven zijn altijd duurder, nieuwe slogan zou dan ook moeten zijn:
Foto Klein belazerd de boel fijn!!

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • als de aanbiedingen er niet zijn stel dan een gelijk product voor en niet een duurder type Service 1
  • voor het lagere segment geen alternatieven, of ander voorstel zet het dan niet op de site alleen als lokkertje Assortiment 5
  • bij 1 locatie had het kunne zijn dat het een foutje was maar bij 3 locaties niet echt betrouwbaar, personeel niet betrokken bij de klant Aanbeveling 1
» Lees de hele review van W.Groen
Reageer op deze review

Totaal 5,2
1.5 sterren
13-09-2013

Stephan Nobelen

Aankoop: Online

Zie eerder genoemde punten

  • Simpel en overzichtelijk Gemak 9
  • Beloftes worden niet nagekomen mbt 24 uurs levering. Geld is wel van creditcard afgeboekt, echter staat status nog altijd <in afwachting van betaling>. Slechte zaak dus want nu zal mijn product waarschijnlijk pas dinsdag bij mij zijn Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Niet snel vanwege mijn eerste ervaring met de shop en die is dan ook direct niet positief. Aanbeveling 4
» Lees de hele review van Stephan Nobelen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-09-2013

Nhogeboom

Aankoop: Online

  • Tv was online op voorraad en was binnen 2 dagen bezorgd! Gemak 10
  •   Service
  • Genoeg te vinden qua tv's Assortiment 10
  • Iedereen in mijn omgeving Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nhogeboom
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-09-2013

Kflier001

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kflier001
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-09-2013

Ivonnie64647

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ivonnie64647
Reageer op deze review

Totaal 2,2
1 sterren
05-09-2013

dirk 2

Aankoop: Online

Je wordt gewoon voor de gek gehouden

  • TV besteld welke op voorraad zou zijn. mail gehad dat deze tv toch niet meer leverbaar is en van website zou worden gehaald. Sharp lc 40 540e Op de website wordt deze een week later nog steeds aangeboden............. Gemak 1
  • order werd door door Tvaudio geannuleerd tewijl ik toch een overeenkomst heb, ook werd er geen alternatief aangeb oden Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Helaas kan ik deze winkel absoluut niet aanraden aan iemand anders. Het komt zeer onprofessioneel over Aanbeveling 1
» Lees de hele review van dirk 2
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2013

Arjan1234577

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Afrekenen etc. allemaal soepeltjes. Gemak 10
  • Vriendelijk winkelpersoneel, hielpen mij met alle vragen die ik had over mijn home cinema systeem. Service 10
  • Deze winkel is net geopend, ziet er allemaal chique en netjes uit. Mijn setje was nog op voorraad dus ik was helemaal blij! Assortiment 10
  • Heb iedereen verteld over deze nieuwe elektronicawinkel in mijn stad en heb het iedereen aangeraden die benieuwd was naar tvaudio/camera.nl Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arjan1234577
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2013

Jozefffo

Aankoop: Online

  • Makkelijk bedieningspaneel, overzichtelijke website. Gemak 10
  •   Service
  • Genoeg! Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Jozefffo
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-08-2013

Jtrommelen

Aankoop: Online

  • Mooie site! Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Zeer ruim aanbod, artikel was gelukkig op voorraad Assortiment 8
  • 100% Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jtrommelen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-08-2013

Husseintap1990

Aankoop: Online

  • Aantrekkelijke website en duidelijke lay-out Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Groot aanbod aan artikelen. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Husseintap1990
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-08-2013

STEPHP

Aankoop: Online

  • Via google kwam ik op deze site uit. Het was goed gelinkt en de prijs die ik vergeleken had op kieskeurig was prima. Bijna het goedkoopst van allemaal. Gemak 10
  • De service in de winkel was prima. Eindhoven zitten ze nog maar net maar het is echt een mooie winkel geworden waar ik zeker nog vaker langs kan gaan. Service 9
  • Erg groot en mooi ten toon gesteld. Alle TV's hingen netjes aan de wand waardoor het erg overzichtelijk werd. Assortiment 9
  • Zeker. Iemand kan hier gemakkelijk een tv komen kopen. Als ik nog een keer iets nodig heb kom ik zeker weer langs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van STEPHP
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-08-2013

Lodders

Aankoop: Online

  • Goede website met duidelijke vermelding van de dingen die gedaan moeten worden. Gemak 10
  • TOP. Mijn tv was binnen 1 dag in huis. Service 10
  • De naam tv zegt het al maar het aanbod in tv's was idd ook erg ruim. Assortiment 10
  • Gewoon bestellen. Goede website en goede levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lodders
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-08-2013

PeterSM

Aankoop: Online

  • Orderafhandeling is uitstekend en gemakkelijk. Je hoeft geen overbodige poespas in te vullen. Gemak 10
  • Top service. Groot pakket maar het was snel genoeg thuis afgeleverd. Service 10
  •   Assortiment
  • Gewoon bestellen. Is een top winkel met een overzichtelijke website. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PeterSM
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-08-2013

Lobketje

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

  • Deze winkel is duidelijk nog gericht op service. Ik kwam in de goed bereikbare winkel aan en heb eventjes moeten wachten omdat er meerdere klanten waren, hierna ben ik echter uitstekend geholpen. Gemak 9
  • Ik kan niks anders zeggen dan dat deze fantastisch was. De productkennis ect was boven mijn verwachting en heb op al mijn vragen duidelijk antwoord gekregen. Service 10
  • Verschillende tabs waren er te koop. Sowieso de bekendste merken. Assortiment 10
  • Ik raad deze winkel aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lobketje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-08-2013

klokC

Aankoop: Online

Goede winkel waar ik zeker over tevreden ben. voor mij is dit zeker niet de laatste keer dat ik er iets gekocht heb.

  • Super gemakkelijk. ZOals het hoort te zijn. Gemak 10
  • Goede service en snelle levering. Service 10
  • Veel tv's. Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van klokC
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-08-2013

Kjaimy

Aankoop: Online

Goede muziekbox gekocht bij TVaudio.nl. de Snelle levering was erg prettig bij deze winkel. Staat mooi in onze keuken en het werkt prima met mijn muziekapparaten. Erg fijn. Bedankt :)

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kjaimy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-08-2013

Jeroenie1

Aankoop: Online

De schitterende JBL Flip Black gekocht. Heel mooi design en TVaudio heeft het voor elkaar gekregen dat ik hem razendsnel in huis had.

  • Was binnen 10 min besteld. Gemak 10
  • Snelle levering. In 2 dagen was het in huis. Service 10
  • Ruim op het gebied van muziek. Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Jeroenie1
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
01-08-2013

joyce1234

Aankoop: Online

Gewoon een erg fijne winkel met fijn personeel en een groot assortiment.

  • Winkel makkelijk te bereiken. Erg groot en erg mooi. Je voelt je prettig daarbinnen. Gemak 10
  • Goede service. Verkopers weten waar ze het over hebben. Ik moest alleen eventjes wachten voordat ik geholpen werd. Service 9
  • Hebben alles in huis op het gebied van tv en audio. PRima dus Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van joyce1234
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
31-07-2013

BartOkker

Aankoop: Online

Online heb ik de Samsung Galaxy S3 besteld. Hij was snel in huis en werd compleet geleverd. Erg fijn van de website kunnen lezen wat er allemaal bij zat. Wist ik aan de ene kant al wel. Alleen het assortiment van TVaudio.nl qua telefoons kan nog wel iets groter vind ik. Verder ben ik erg tevreden over de gang van zaken.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BartOkker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-07-2013

Moniekkkk

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Aardige verkopers die je alles van de tv's kunnen vertellen en die echt veel productkennis hebben. Erg fijn om zo geholpen te worden. Gemak 10
  • Goede service. Snel meegekregen en niet veel rompslomp er om heen. Service 10
  • Breed assortiment aan TV's. De hele muur hangt er vol mee en alles kan goed bekeken en uitgetest worden. Assortiment 10
  • TOp winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Moniekkkk
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-07-2013

vanesje

Afgelopen week een huistelefoon besteld bij TVaudio.nl. De panasonic KX TG was daar in de aanbieding. Voor een mooi bedrag van 59 euro het op de kop kunnen tikken. Helaas niet de volgende dag in huis gehad zoals wel op de website stond aangegeven. 1 dagje later maar gewoon top geregeld.

  • perfect Gemak 10
  • Dagje moeten wachten Service 9
  • Erg ruim. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vanesje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-07-2013

Aarond

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrect

Goed geholpen bij mijn aankoop van de Ipad Mini. Ik heb nog eventjes getwijfeld over de samsung galaxy maar ik ben uiteindelijk toch voor de Ipad mini gegaan. Top winkel waar ik goed geholpen ben.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Aarond
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2013

NelineK

Aankoop: Online

  • Een 10 omdat het erg makkelijk was om de tablet op de website te bestellen. Gemak 10
  • Ook een 10 omdat de service goed was. Dat wil zeggen dat de levering erg snel binnen was. Service 10
  • Genoeg tablets om uit te kiezen. Assortiment 10
  • 3 tienen dus ja ik raad de winkel zeker aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NelineK
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-07-2013

NicoleBremer

Aankoop: Online

  • Makkelijk. Site is duidelijk. De tablets op de website ware makkelijk te vinden via de zoekfunctie Gemak 10
  • De levering was snel. Zoals zo veel mensen op kieskeurig moest ik helaas wel redelijk wang wachten op het antwoord op mijn vraag. De beantwoording was verder wel weer prima. Service 9
  • De tablet die ik wilde bestellen was er.Dus in mijn ogen was het assortiment breed genoeg. Assortiment 10
  • Goede en betrouwbare winkel. Echter kan de klantenservice sneller Aanbeveling 9
» Lees de hele review van NicoleBremer
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.