Winkels

ToolNation stelt zich aan u voor

Bij Toolnation kunt u terecht voor alles op het gebied van gereedschap. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van gereedschappen! Ons doel is om u een leveringsgamma aan te bieden dat informatief, prijstechnisch en kwalitatief in evenwicht is. Alle producten die wij verkopen zijn geselecteerd om het beste te bieden voor iedere toepassing. Daarbij beschikken wij over een eigen service-, reparatiewerkplaats die zowel herstelwerkzaamheden alsmede garantiereparaties zelf mag uitvoeren (merkafhankelijk). Hulp nodig of vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website of maak gebruik van onze hulplijn! Volg ons op Facebook en Twitter voor de exclusieve dagaanbiedingen!

Winkel logo

Algemeen

Deze winkel

4.5

Gemiddelde winkel

4.5

Betaling

Deze winkel

6.9

Gemiddelde winkel

6.6

Levering

Deze winkel

2

Gemiddelde winkel

2.8

After Sales

Deze winkel

2.7

Gemiddelde winkel

4.8

Hieronder vind je algemene informatie over de winkel. Kieskeurig.nl let hierbij o.a. op hoe goed een winkel bereikbaar is voor consumenten en hoe veilig een winkel is. Als een winkel aangesloten is bij een bepaald keurmerk dan zegt dit bijvoorbeeld wat over hun betrouwbaarheid.

Adres ToolNation:

Valkenburg aan de Geul
Website: www.toolnation.nl
Telefoonnummer: 046-4360906 (normaal tarief)

Type winkel: online winkel

Bereikbaarheid ToolNation:

Maandag - vrijdag: 09:00 - 12.00 uur en 13.00 - 17:00 uur.

Aangesloten bij de volgende keurmerken:


Officiele dealer van:


Winkelbeoordeling op je website
Code

Om de Kieskeurig.nl winkelbeoordeling op je site te plaatsen, kopieer en plak je bovenstaande code in de HTML van je website. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt de beoordeling automatisch aangepast als deze op Kieskeurig.nl verandert. Voor beoordelingen van andere winkels kijk je bij de pagina op Kieskeurig.nl van de desbetreffende winkel. Door deze beoordeling op je site te plaatsen, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.