We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste Harry,
Wat fijn dat de televisie helemaal naar wens is en zo goed bevalt. Hartelijk dan voor de mooie review.
Wij wensen jou veel kijk- en luisterplezier toe.
Beste heer / mevrouw,
Liefde op het eerste gezicht dus, erg leuk om te lezen. Fijn dat de televisie zo goed bevalt en je meer apparatuur van ons mooie merk overweegt.
Webcare Hisense
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het gebruik van de tv en de kwaliteit van het beeld.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de apparatuur en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com?
Beste heer / mevrouw,
Fijn dat je zo tevreden bent over het beeld en geluid. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Wij wensen jou heel veel kijkplezier.
Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat je zo geniet van jouw nieuwe Hisense TV!
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel kijkplezier toe!
Webcare Hisense
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review met dit fantastische cijfer, een 10! Wat goed om te lezen dat de kwaliteit van het beeld zo zuiver is en het geluid geweldig is. Fijn ook dat de installatie makkelijk en goed is verlopen!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Wat fijn dat de tv in de eerste week zo goed bevalt, hopelijk kunnen we er nog vele jaren aan vast plakken.
We willen je bedanken voor deze mooie review en wensen je nog veel kijkplezier!
Beste heer/ mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer! Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de game mode en dat de instellingen de kleuren fantastisch zijn.
We wensen je nog veel kijkplezier!
Webcare Hisense
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze review.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de geleverde service, dat is waar wij het voor doen.
We wensen je nog veel kijkplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat je hebt gekozen voor Hisense bij de aanschaf van een nieuwe tv. Fijn dat je het beeld mooi vind en dat hij makkelijk in de bediening is.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met het strakke beeld en de kleurkwaliteit.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie uitgebreide review te schrijven. Leuk om te lezen dat je op basis van de reviews hebt gekozen voor een Hisense tv en dat deze ook zo goed bevalt.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
TV rockt; dat is erg leuk om te lezen! Fijn dat de televisie zo goed bevalt. Bedankt voor de leuke en enthousiaste feedback.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kleuren en de prijs- kwaliteitsverhouding. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Wij wensen jullie veel kijkplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Een reviewscore van een 10! Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Klant blij, wij blij!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Fijn dat niet alleen de televisie maar ook de service zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie feedback.
Beste heer/ mevrouw,
Bedankt voor de mooie review en reviewscore. Leuk om te lezen dat jullie op zo enthousiast zijn over de beeld kwaliteit bij het kijken van sport.
Wij wensen jullie veel kijkplezier toe.
Beste heer/mevrouw,
De tv is fantastisch. Kijk dat vonden wij natuurlijk fantastisch om te lezen, ;-) Bedankt voor de mooie feedback.
Wij wensen jou heel veel kijkplezier toe.
Beste heer / mevrouw,
Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de televisie. bedankt voor de mooie review met een score van een 10!
Pluspunten
Minpunten
Beste Simen,
Wat leuk om te lezen dat je deze TV hebt mogen testen.
Nog veel leuker vinden wij het dat het je zo goed bevallen is!
Naast de mooie afwerking van de TV en het scherpe beeld is ook het geluid best goed bevallen.
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Minpunten
Beste Quirijn,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de installatie goed ging en alles goed werkt.
Jammer dat de beeldkwaliteit lijkt achter te blijven. Mocht je hier in de toekomst problemen mee ondervinden, dan horen we dit graag en kijken we met je mee.
We wensen je in ieder geval veel kijkplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste Jeffrey,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de beeldkwaliteit van de televisie.
We wensen je veel kijk en game plezier toe.
Marijke
Beste heer / mevrouw de Tuinder,
Wat leuk om te lezen dat je deze Hisense TV hebt mogen testen!
Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! Wat fijn het toestel zo goed is bevallen.
Naast de goede beeldkwaliteit is ook het geluid gelukkig naar wens! Daarnaast ziet het toestel er ook mooi uit 😊
Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling en complimenten!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10😊Wat leuk om te lezen dat je onze televisie hebt mogen testen en dit goed is bevallen. Het doet ons goed om te lezen dat je positief bent over de beeld kwaliteit van de televisie.
Groet,
Marijke