Siemens Gigaset C470 Duo

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens Gigaset C470 Duo op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

bart6969 16-12-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Siemens Gigaset C470 Duo

Algemene score

6,0
ik heb deze telefoon gekocht met het idee dat siemens een top merk is, maar helaas het viel erg tegen deze telefoon is nat geweest en nu doet hij het niet zo goed meer hier voor had ik ook een siemens zo'n stoot en val bestendige maar deze heeft zijn geld ook niet opgebracht want het rubber wat de telefoon moest beschermen loste op.
in deze beide gevallen heb ik siemens een mailtje gestuurd en kreeg dus twee keer te horen ja sorry maar dat valt net buiten de garantie.
dus met andere woorden koop maar een nieuwe en dat heb ik ook gedaan een panasonic net zo goed en lang niet zo duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

LindaRB 16-02-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Siemens Gigaset C470 Duo

Algemene score

6,0
Ik heb deze telefoons aan mijn zus voor haar verjaardag gegeven. Echter, na een maandje stootte mijn neefje de telefoon per ongeluk uit de houder. Het gevolg is dat het scherm het niet meer doet. Zelf heb ik al jaren een Siemens telefoon, tot volle tevredenheid.
Ik heb dus een klacht naar Siemens gestuurd dat ik vind dat dit niet zo snel kapot moet gaan. (mijn eigen telefoon had ik ook eens van boven aan de trap laten vallen en was nog gewoon heel!!
Ik had Siemens dus gevraagd naar de mogelijkheden, bijv. reparatie, los toestel zonde roplader kopen of iets dergelijks dacht ik aan. Men stuurde me alleen een antwoord dat ze helaas niets voor me konden doen, dat vallen niet onder de garantie viel.
Nou vraag ik je, service hebben ze dus niet van gehoord bij Siemens!!
Ik heb nog geantwoord op de mail over mogelijkheden tot reparatie, maar op die mail heb ik nooit antwoord gehad en zal na een paar maanden ook wel niet meer komen.
Jammer dat het zo loopt.....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Specificaties

Technologie
DECT
Toestel draadloos
Ja
Aantal handsets
2
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Nee
Display
Ja
Displayverlichting
Ja