Siemens A580 IP

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens A580 IP op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

erveemoskovic 07-02-2011
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Siemens A580 IP

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een simpel en goedkoop VoIP DECT toestel. Wat ik kreeg was boven verwachting!

Gebruiksgemak: Instellen was geen probleem (Telfort instellingen zaten er al in). Toestel zelf is ook vrij simpel, geen toeters noch bellen. Eh…, ja, wél bellen dus ;)

Geluidskwaliteit: Is gewoon prima zoals je verwacht van een Siemens. Bereik is ook prima. Heb Eco mode aangezet en kan op zolder nog bellen. Station staat (nog) in de meterkast notabene naast een Server en Wi-Fi AP. Op Eco+ mode doet het geluid raar dus dat heb ik dan wel uit staan.

Mogelijkheden: Wat ik verder niet wist voor aankoop en toch wel mooi (en slim) vind van Siemens is het "gigaset.net" gebeuren. Je kan gewoon gratis bellen met andere Gigaset gebruikers in de gehele wereld :) Voor zo ver ik het begrepen heb. Als je dat misschien al niet kon met je gewone VoIP provider natuurlijk.

Vormgeving: Simpel, strak en non-intrusive. Achtergrond verlichting van het display gaat gewoon uit voor het geval je daar bang voor bent (op de foto staat de verlichting aan).

Duurzaamheid: Kan ik nog niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tino10 30-11-2009
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Siemens A580 IP

Algemene score

4,0
Ik heb de set aangekocht, maar helaas kan ik alleen gebeld worden en kan ik zelf niet bellen.

Hij zegt ook SIP registratie mislukt?

als ik nu mijn oude telefoon er in stop kan ik gewoon bellen?

Help desk siemens is waardeloos. Je kan naar deze helpdesk niet met een mobiel bellen??

Kan iemand mij misschien helpen?

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
gvsteen 26-08-2012

Als je een voip centrale koopt moet je natuurlijk wel een beetje je best doen om te begrijpen hoe zoiets werkt. Als je via Google zoekt, vind je zo de instellingen zonder hulp van de Siemens helpdesk. Het staat ook uitgelegd in de handleiding (http://gigaset.com/medias/sys_master/A31008-M2013-M101-6-5419_01-03-2010_nl_NLD.pdf, en http://www.speakup.be/Siemens_a580ip_snelstart_handleiding.pdf/)

Ik vind het wel begrijpelijk dat de de Siemens helpdesk niet zo maar aan iedere leek in detail kan uitleggen hoe ze de VOIP instellingen moeten invullen. Als ze dat zouden doen dan zou de A580IP veel meer geld kosten. Raadpleeg de instellingen dus op op het internet (bijvoorbeeld http://www.goldenburger.nl/index.php/Berichten/goedkoop-bijna-gratis-bellen.html).

Reageer

Specificaties

Technologie
DECT, VoIP
Toestel draadloos
Ja
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Nee
Display
Ja
Displayverlichting
Ja