Philips SE8881B

Basisstation
Technologie
Bluetooth
Toestel draadloos
Ja
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
4
Antwoordapparaat
Ja
Handset
Display
Ja
Displayverlichting
Ja
Toetsenverlichting
Ja
Beltonen
polyfoon
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
22 uur
Stand-by tijd
300 uur
Functies
Nummerherkenning
Ja
Redial geheugen
20 nummers
Speakerfunctie
Ja
Call-timer
Ja
Voicemail indicatie
Ja
Intercom functie
Ja
Babyfoon
Ja
Intern doorverbinden
Ja
Overige bijzonderheden
Bluetooth
Verbinding maken met maximaal 2 mobiele telefoons
Toegang tot contactpersonen van mobiele telefoons.
Algemeen
Partnumber
SE8881B/22
Introductie model
2011
Op Kieskeurig sinds
September 2011
Releasedatum
September 2011
EAN
8712581619893
Kleuren
zwart

Toelichting specificaties

Philips Green-logo
Met groene producten van Philips kunnen kosten, energieverbruik en CO2-uitstoot worden verminderd. Hoe? Deze producten bieden aanzienlijk betere milieuprestaties in een of meer van de Green Focal Areas van Philips: Energieverbruik, Verpakking, Schadelijke stoffen, Gewicht, Recycling en Levensduur.
Stille modus met filtering
Hecht u thuis veel waarde aan uw privacy en rust? Schakel de beltonen voor specifieke tijden eenvoudig uit en geniet van de rust en stilte. Door een extra filterfunctie is de beltoon van geselecteerde nummers uit het telefoonboek nog wel ingeschakeld, zodat alleen de 'juiste' mensen u kunnen bereiken.
HQ-Sound
Draagbare Philips-telefoons met HQ-Sound: dankzij tientallen jaren ervaring en baanbrekende innovaties in de ontwikkeling van HiFi-audioproducten en hoogwaardige hoofdtelefoons, beschikken onze DECT-telefoons over een voortreffelijk helder geluid. Als het gaat om verbetering van de geluidskwaliteit hebben onze akoestische technici en architecten overal aan gedacht - hoogwaardige componenten, digitale signaalverwerking, nauwkeurig akoestisch ontwerp, en geavanceerd testen en afstemmen. Het resultaat is een helder, duidelijk en authentiek geluid. Het klinkt zo goed en zo natuurlijk, het is bijna alsof je naast elkaar staat.
Maximaal 45 minuten opnemen
Met maximaal 45 minuten opnametijd mist u nooit een belangrijk bericht.
Blokkeer oproepen naar bepaalde nummers
Vermijd dure telefoonrekeningen en blokkeer oproepen naar specifieke nummers, naar nummers met zekere begincijfers, bijvoorbeeld pay-per-call-nummers, of naar specifieke netnummers
MySound
Geluidsperceptie is subjectief en iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Daarom biedt MySound drie verschillende profielen voor uw geluidskeuze zodat u kunt genieten van de ultieme luisterervaring: Helder voor duidelijke stemmen, Helder en zacht voor een vriendelijker en zachter stemgeluid en Warm voor een bijzonder aangenaam en warm stemgeluid.