Jamo S 606 HCS 5

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Jamo S 606 HCS 5 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

tom85 23-01-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Jamo S 606 HCS 5

Algemene score

9,0
Mooi geluid, vooral als t geluid harder staat. De subwoofer is over het algemeen niet perse nodig behalve bij films is het een mooie toevoeging. Je kunt de bas dan echt voelen. Helaas woon ik in een rijtjeshuis dus ik moet een beetje rekening houden met mijn buren.

De boxen zijn wel aan de grote kant dus als je tv kleiner is dan 50" dan zullen de boxen misschien te veel opvallen.

Ik heb deze set aangesloten op een Onkyo 609 en dat gaat perfect. Het instellen en aansluiten duurde wel een halve dag maar ik moest ook weer de kabels wegwerken enzo.

Het is best veel geld voor een geluidsset maar ik ben nu wel klaar voor de komende 10 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roner 17-02-2011
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Jamo S 606 HCS 5

Algemene score

9,0
Na veel reviews te lezen hier op kieskeurig en andere sites ook de knoop doorgehakt en deze set gekocht. Echt waar voor mijn geld gekregen! Natuurlijk tijdens mijn luistersessie in de winkel boxen gehoord die beter klinken, maar ook direct 5x zo duur zijn. Prijs/kwaliteit verhouding bij deze boxen is uitstekend! Duurzaamheid eerst maar een tien gegeven, hopelijk hoeven we dit niet bij te stellen. Heb deze set aangesloten op de Onkyo tx-sr608 (front speakers bi-amp aangesloten).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

EAN
5709009953342
Partnumber
S606HCSBA, S606HCS5
Introductie model
2009