Jamo A 407 HCS 5

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Jamo A 407 HCS 5 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

F. Blok 18-01-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Jamo A 407 HCS 5

Algemene score

8,0
Deze set onlangs gekocht met de Jamo DMR70. Mooi (Deens) uiterlijk, goed geluid. Vergeleken met de set van Jamo A402 HCS5 en JBL CS 460. De JBL klonk wollig, omfloerst. En beide sets hadden een gebrek aan middentonen. Deze set heeft heldere hoge tonen, een slechte opname laat zich horen. De subwoofer is goed in te stellen, zowel qua volume als fase-instelling. De frontluidsprekers zijn best wel groot, nu ik ze heb opgesteld eigenlijk te groot. Maar de winkel waar ik deze set gekocht heb had helaas de set A405 HCS5 niet, anders was mijn voorkeur eerder daarnaar uitgegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Punter 28-10-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Jamo A 407 HCS 5

Algemene score

9,0
Super luidsprekerset! Heb deze in combinatie met de Onkyo TX-SR507.
Het geluid is heel erg zuiver en klinkt gewoon goed!
Het design is ook goed, lekker strak en recht.
Er is wel 1 klein nadeeltje, ik heb natuurlijk de dikkere luidsprekerkabels gekocht hiervoor, maar om de surroundspeakers en centerspeaker aan te sluiten moet je een kap eraf halen en dit snoertje door een klein gaatje halen. Dit gat is helaas te klein voor de dikkere kabels, waardoor ik ze op dit moment nog zonder kap heb staan. Ik ben nog een oplossing aan het bedenken hiervoor, dus wie tips heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

EAN
5709009872124
Introductie model
2008