Canton Movie 150-QX

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canton Movie 150-QX op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Sweetluv 14-10-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Canton Movie 150-QX

Algemene score

10,0
De Canton speakers gekocht naar aanleiding van de reviews hier, maar ook de goede beoordeling op de amerikaanse en Engelse forums en ik kan zeggen dat ze geen woord gelogen hebben. De speakers spelen fantastisch en verwennen je oren behoorlijk.

Ik heb deze set gekocht in combinatie met een onkyo SR508 receiver (ook aanbevolen hier) en ook van deze aankoop geen spijt. De onkyo is zeer uitgebreid en toch is de bediening kindelijk makelijk.
Het aansluiten is ook simpel en wordt middels een tekening wel heel duidelijk uitgelegd.

Ik ben dan ook meer dan tevreden met mijn aankoop... vooral omdat ik bewust satelliet-speakers wou en geen enorme boxen in mijn woonkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk van der Biezen 14-09-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Canton Movie 150-QX

Algemene score

10,0
Deze speakers zijn zeer goed! Lage tonen worden zeer strak weergegeven. Tevens zijn de hoge tonen zeer zuiver. Zoals in andere reviews is geschreven over de basweergave te zwaar en niet in te stellen is onzin. Bij mij klinkt het perfect en het is ook heel goed instelbaar (zelfs naar veel te weinig en veel te veel). Sowieso kan dit natuulijk ook nog eens via je receiver (als je een goede hebt). Ik gebruik deze combinatie vooral voor films en muziek.

Zelf gebruik ik deze set in combinatie met de denon avr-1709. Of de 5 speakers en subwoofer elkaar aanvullen kan je met de kantelfrequentie instellen. Deze moet je dus op je subwoofer en ook op de receiver instellen!

Ik heb deze set nu al een behoorlijke tijd, namelijk rond de 2 jaar. Er is weleens iemand tegen de boxen aangelopen (deze hangen aan de muur), maar de boxen hebben het overleeft.

Voor dit geld zal je zelden een installatie vinden die zelfs een redelijk grote ruimte moeiteloos van een zeer goede geluidskwaliteit voorziet. De subwoofer kan ook zeer lage tonen heel goed weergeven. Het geluid blijft vol. Deze is zo instelbaar dat alles wegtrilt of dat de bas bijna is weggeregeld.

Misschien hebben de mensen die problemen hebben met de bassen bij het automatisch instellen van hun receiver de knoppen achterop de subwoofer niet juist ingesteld?!

(Op een onderstaande reactie: Nee ik heb er geen last van dat mijn subwoofer blijft zoomen. Is het niet zo dat je receiver constant een klein signaal uitstuurt?! Dan is het namelijk logisch ;))

Pluspunten:
- Stevig
- Subwoofer kan zeer lage tonen weergeven.
- Geluidskwaliteit
- Aantal watt (rms)

Minpunten:
- nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

EAN
4010243019352
Partnumber
Introductie model
2005