Ik heb de Samsung Jet 85 Pet mogen testen, als vergelijking product heb ik een normale stofzuiger ook speciaal voor huisdieren.
De stofzuiger kwam binnen in een goede doos. Eenmaal open kon de stofzuiger zonder enige inzage in de gebruiksaanwijzing in elkaar gezet worden. Ik vond het gewicht van de stofzuiger verrassend licht. Eenmaal klaar voor gebruik, nadat de batterij is opgeladen, ben ik de stofzuiger gaan gebruiken. Ik kwam er achter dag de "mid" stand voor mijn huishouden niet goed genoeg was. Daarboven zijn de standen "Max" en "Jet". Ik heb de stofzuiger veelal gebruikt op de "Max" stand. Deze is goed bevallen. Mede door de borstel en de zuigkracht in deze stand, was ik verrast door de hoeveelheid vuil de stofzuiger heeft opgenomen.
De accu vind ik wat tegenvallen. Op de "mid" stand kan hij bijna een half uur stofzuigen. Maar omdat ik hier de zuigkracht niet voldoende vond, moest ik naar een stand hoger. Hier is de gebruiksduur ongeveer 15 minuten. Dit is te kort om direct het hele huis te stofzuigen.
Ook het geluid wat de deze stofzuiger produceert vind ik vrij minimaal.
De stofzuiger heeft een uitwasbaar filter, wat ik zeker voor in de toekomst een prima uitvinding vind. De stofzuiger is niet verstelbaar in lengte, wat jammer is. Voor langere mensen kan dit een probleem zijn.
Pluspunten
- Borstels
- licht
- Zuigkracht
Minpunten
- niet verstelbaar
- accucapaciteit