Garmin eTrex H

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Garmin eTrex H op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

TrackerGo 21-05-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Garmin eTrex H

Algemene score

7,0
Eenvoudige GPS ontvanger. Ik heb hem gekocht om altijd mijn beginpunt terug te kunnen vinden en daarvoor is ie ook perfect.
Het is de eenvoudigste van de hele serie, je kunt er geen kaarten in invoeren, maar qua GPS-techniek schijnt ie gelijkwaardig te zijn aan duurdere modellen. Dus als je tijdens je wandeling niet graag continue op een kaart loopt te kijken, maar wel altijd je weg terug wilt kunnen vinden én weinig geld wilt uitgeven dan heb je hier een prima GPS ontvanger aan.
Als je hem wilt kunnen aansluiten op je computer (wat wel handig is, om b.v. je trip op een kaart te plotten) moet je een duur kabeltje bijkopen, maar dit is als je een beetje handig bent ook zelf te maken van een oud serial snoertje (of goedkoop bij elektronica-online) en een oude creditcard (Google hiervoor bijvoorbeeld: Etrex H, datacable, DIY, homemade, etc.).
Nadelen:
De Etrex H is bij mooi weer redelijk nauwkeurig, maar als je onder bladerdek bij zwaarbewolkt weer of wat regen loopt valt dit wel wat tegen. Als je een trail terugloopt, loopt hij er soms 20 - 30 meter naast, en in de buurt van een hoogspanningsleiding was de afwijking een keer heel plaatselijk meer dan 100 m.
Nadeel is verder dat de namen van waypoints uit max. 6 tekens mogen bestaan.
Tip: In bebost gebied kun je bij het opstarten het beste stilstaan, anders kan het erg lang duren voor ie de juiste satellieten gevonden heeft.
Freeware die hier handig bij is: GPSUtility, GPSTrackMaker, G7ToWin

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Herman 24-04-2011
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Garmin eTrex H

Algemene score

6,0
Beetje uit de tijd, zo,n monochroom scherm. Mogelijkheden prima, maar de bediening krijg je zere vingers van, en gat vaak fout. Ook uit de tijd. PC-Interfacekable (USB!) wel een plaaatje van gezien, maar ik weet nog niet waar ik die kopen kan in Nederland. Bij elkaar een tegenvaller

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Specificaties

Partnumber
010-00631-00
Introductie model
2007
Op Kieskeurig sinds
April 2008
Releasedatum
August 2007
Afmetingen (H x B x D)
11,2 x 5,1 x 3 cm
EAN
0753759072858, 0753759072865, 7537590728586
Kleuren
geel