Onkyo TX-NR828

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Onkyo TX-NR828 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

rkers16 22-04-2014
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Onkyo TX-NR828

Algemene score

9,0
Als opvolger van mijn TX-NR717 gekozen voor deze grotere broer.
Erg handig is dat WIFI en Bluetooth nu ingebouwd zitten en als je met een gepaired Bluetooth apparaat in de buurt komt schakelt deze receiver automatisch op deze ingang (ook als de receiver nog niet aanstond) en kun je direct naar deze receiver streamen vanaf je bluetooth apparaat.
Veel instelmogelijkheden, waardoor het echt nodig is om de gebruiksaanwijzing goed te lezen om alles uit het apparaat te halen. De meeste knoppen die je niet zo vaak gebruikt zitten netjes achter een klepje en met de Android app bedien ik het apparaat meestal toch dus de bijgeleverde afstandsbediening gebruik ik zelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
rkers16 22-04-2014

Over duurzaamheid kun je nog niets zinnigs zeggen na een paar maanden, dus dat cijfer is op basis van eerdere ervaringen met Onkyo AV-receivers

Reageer

een audiogek 07-11-2013
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Onkyo TX-NR828

Algemene score

7,0
Na goed te hebben georiënteerd uiteindelijk deze receiver aangeschaft. Ondanks dat de specificaties op papier iets minder zijn dan de voorganger (TX-NR818) is het toch een behoorlijke opwaardering t.o.v. mijn vorige TX-NR609. Zeer mooi beeld en film-geluid door het verbeterde HDMI circuit. Ook goed merkbaar dat er een fors versterkergedeelte is ingebouwd. Automatische set-up van alles werkt erg prettig (6 meetpunten bij een 5.1 aansluiting). Daarna uiteraard handmatig nog even op persoonlijke voorkeuren afgesteld. Bij stereo geluid laat ik de allerlaagste tonen (< 40 hertz) ook door de subwoofer sturen (omdat de zuilspeakers die frequentie niet kunnen weergeven). Dit geeft een lekker vol geluid in de woonkamer (blijft een zuivere stereoklank ook bij een hoger volume). Verder natuurlijk heel veel netwerkmogelijkheden (Spotify, DLNA streaming, Tunein internetradio). Kortom, ben gewoon dik tevreden! Het is wel geld natuurlijk maar je hebt er (als film en muziekliefhebber)ook wel heel veel materiaal voor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Specificaties

Toelichting partnumber
zwart
Afmetingen (H x B x D)
19,8 x 43,5 x 39,8 cm
EAN
4961330037103
Kleuren
zwart
Aantal kanalen
7.2
Soort receiver
surround
Uitgangsvermogen (per luidspreker)
180 watt