Onkyo TX-NR609

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Onkyo TX-NR609 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Rinaldooo 31-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

uitstekende service van Onkyo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Onkyo TX-NR609

Algemene score

8,0
Product als occasion aangeschaft. Ook bij mij het bekende en hier reeds veel beschreven probleem. Vermoedelijk had de Onkyo hier al last van voordat ik hem kocht. Werd ineens steeds erger en van een op andere dag helemaal geen geluid meer. Onkyo via de website gecontacteerd. Door middel van productcode werd duidelijk dat mijn uitvoering naar mijn verwachting tot de 'beruchte' probleemserie behoorde. Een paar dagen later stond er al een chauffeur voor de deur om een stevige doos af te leveren waar ik de Onkyo in op kon sturen. Na verzending had ik de Onkyo boven verwachting al binnen een paar weken retour vanuit zuid Duitsland waar het service center zit. Alles functioneert weer naar behoren. Wat een geweldige service! Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren! Inmiddels het apparaat 2,5 jaar in bezit waarvan een jaar na reparatie. Onberispelijke topkwaliteit samen met H&K 5.1 set. Mede gezien de uitstekende service ervaring zal een toekomstige opvolger waarschijnlijk ook weer een Onkyo zijn.

Pluspunten

  • Automatische kalibratie
  • Prijs kwaliteit
  • Topservice Onkyo
  • veel instel/afstel mog.

Minpunten

  • bekende audio prob
  • vrij groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Willem 15-12-2016

Hallo allemaal, aangemeld en na 2 dagen kreeg ik een mooie doos thuis gestuurd, met verpakkingsmateriaal en met UPS verzendings sticker, opgestuurd naar zuid Duitsland en na 1 1/2 week kreeg ik de Onkyo TX-NR609 weer netjes gerepareerd en zonder extra kosten weer thuisgestuurd. Top service Onkyo

Willem 24-11-2016

Hallo Rinaldooo, ik heb sinds kort het zelfde euvel. ook die van mij valt onder de garantie, die verlengd is tot 31 december 2018, als het goed is krijg ik ook een verpakking thuisgestuurd en hoop dat ik net zo te spreken ben als jij. Was/is altijd een prima apparaat, met een schitterend geluid. kortom bedank voor je review, heb ik veel aan gehad.

Reageer

Roland van Alphen 20-07-2015
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Onkyo TX-NR609

Algemene score

8,0
Inmiddels is het wel bekend dat er heel veel bezitters zijn met legio klachten over o.a. dit type deze receiver. Wellicht interessant te melden dat de garantietermijn voor alle HDMI audio en netwerkklachten door Onkyo is verlengd tot 31 december 2018! Zie voor verdere gegevens deze link:http://www.onkyo.nl, klik vervolgens rechtsboven op "You never walk alone ...". Vervolgens kom je op een pagina om te checken of het serienummer van je receiver in de range voorkomt die voor gratis reparatie in aanmerking komt. Zo ja, vul je al je gegevens in en krijg je van Onkyo een gefrankeerde doos met adreslabel thuis gezonden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
hassebasie 20-09-2015

Beste Roland,
Bedankt voor je tip! Ik heb sinds kort ook geen geluid meer en heb na jouw tip de reciever aangemeld voor het reparatieprogramma.

Jan-Ernst 15-10-2015

Bedankt voor deze tip, heb mijn apparaat net aangemeld. De TX-NR609 valt regelmatig weg met geluid, dus zal niet lang duren voor er helemaal geen geluid meer uitkomt. Sinds 2012 veel plezier gehad aan deze Onkyo maar het wegvallen van het geluid als je tv kijkt begint irritant te worden. Hopelijk is het snel verholpen.

Patjedia 20-10-2015

Bedankt voor de tip!!!
Ik heb hem ook zojuist aangemeld na 2 mnd zonder geluid haha

Reageer

Specificaties

Partnumber
TX-NR609 B
Toelichting partnumber
zwart
Releasedatum
September 2011
Afmetingen (H x B x D)
17,35 x 43,50 x 32,80 cm
EAN
Kleuren
zwart
Aantal kanalen
7.2