Onkyo TX-NR515

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Onkyo TX-NR515 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Rodek 16-01-2013
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Onkyo TX-NR515

Algemene score

8,0
Echt een top receiver voor deze prijsklasse, de netwerk mogelijkheden zijn wat ik ervan verwacht en het geluid is super in combinatie met mijn bose acoustimass 5. Filmervaring is stukken beter door upscaling waardoor 'oude' dvd's er via de bluray speler stukken beter uitzien en het 5.1 (helaas nog geen 7.1 voor mij) geluid kenmerkt zich door de mooie diepte die erin door klinkt. De hybrid standy en netwerk standby werkt super zodat ik ook via mijn smartphone de receiver uit z'n standby kan halen, iets wat met m'n andere op netwerk aangesloten apparaten als tv en mediaplayer nog niet mogelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MMML 28-12-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Onkyo TX-NR515

Algemene score

8,0
Sinds enkele dagen de ONKYO TX-NR515 in het bezit. Ik ging eigenlijk voor de TX-NR616 naar de Mediamarkt, maar..... ze konden de doos niet vinden en de verkoper wilde de opgestelde NR616 niet meegeven. (Volgens mij een hele terechte beslissing.)
Thuisgekomen mijn kado onder de boom geplaatst in afwachting van het uitpakmoment.

Na het uitpakken de receiver geinstalleerd en dat viel me eerst niet mee. Mijn vorige receiver was de Denon AVR 3802 en daarbij waren mijn snoeren netjes met stekkers verbonden, maar deze stekkers paste niet in de ONKYO, want dat was net een slag kleiner en dus moest ik alles ompluggen.

Het installeren met de automatische microfoon ging erg snel en goed. Het geluid klonk door mijn speakers van Cabasse erg goed en komt veel meer tot zijn recht dan ik met de Denon voor elkaar gekregen heb. In een woord geweldig.

De muziek via internet vind ik echt een uitvinding en geeft vooralsnog ook zonder abonnement veel mogelijkheden. Super.
Ik vraag me vooralsnog af of ik de tuner wel zal gebruiken.

Wat ik mis is een knappe geprinte hanleiding. Ik zit nu met de labtop op schoot en kom er wel uit, maar handig vind ik het niet. (en dat is natuurlijk persoonlijk)

Ik heb geprobeerd de firmware te updaten maar dat was klaarblijkelijk nog niet nodig. Vastlopen van HDMI zoals wel eens beschreven heb ik nog niet gehad, al flikkert het beeld van de PS3 via de HDMI voorlopig onverklaarbaar op mijn tv. Het lijkt erop dat de receiver de juiste beeldscherm instelling blijft zoeken en dat is niet handig tijdens het spelen. Ik zal moeten kijken of ik dat kan oplossen.

Ik heb nog geen verbinding binnen mijn netwerk ingesteld en dus heb ik daar geen mening over. Ik ben voorlopig ontzettend tevreden en heb geen spijt van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Specificaties

Partnumber
11515S, ONKTXNR515S, TX-NR515 (S), TXNR515S
Toelichting partnumber
zilver
Releasedatum
May 2012
Afmetingen (H x B x D)
17,35 x 43,50 x 32,80 cm
EAN
4961330035703
Kleuren
zilver
Aantal kanalen
7.2