Onkyo TX-NR5007

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Onkyo TX-NR5007 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Ivanhoe65 05-08-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Onkyo TX-NR5007

Algemene score

8,0
HDMI board was stuk. Inmiddels 3 reparaties verder en al 7 maanden zonder versterker. Nog geen enkel zicht op een oplossing. Hiervoor altijd Sony gehad 30 jaar lang, nooit problemen gehad en altijd keurig behandeld. Goed geluid maar waardeloze service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

doberman12 16-05-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Onkyo TX-NR5007

Algemene score

6,0
na anderhalf jaar begon het gedonder af en toe geen geluid bij fims via hdmi ,dan weer wel geluid maar geen beeld
moest af en toe een harde reset doen .daarna deed hij het wel weer.
tot dat ik helemaal geen geluid en beeld had zelf de tuner deed het niet meer .
laten repareren kwam beschadigd terug.hdmi boord vervangen.
nu na drie maanden begindt het zelfde euvel weer af en toe geen beeld ,af en toe geen geluid.waardeloos apperaat gezien wat ik betaald heb valt me vies tegen onkyo nooit meer ,volgende wordt een yamaha weet zeker dat dat goed is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Slecht
apogee 29-12-2012

Hallo Doberman 12

Ik heb zelf de onkyo 5007 en daarvoor de yamaha Ax1. Ik had juist problemen met de yamaha ax1. af entoe hoorde je de eene kanaal wat zachter bij de yamaha, maar gelukkig kon ik de probleem zelf verhelpen. Het is wel zo dat yamaha een goede service heeft, en dat is wel bekend. Deze was mijn tweede yamaha ax 1, want de eerste had ik terug gegeven en bij de tweede had ik de zelfde probleem, dank zij een van de medewerker van yamaha kon ik zelf de probleem oplossen. Ik vind dat een apperaat gewoon goed moet zijn. Maar gelukkig heb ik nog geen problemen met de onkyo. Ik kan best begrijpen als je een nieuwe apperaat koop en deze niet doet naar behoren en dat je teleurgesteldt bent.

Mvg, Roy

Koert-01 01-09-2012

Beste Doberman,
Dit is een kopie van wat er bij mij gebeurt op dit moment!!! Geen geluid, geen beeld en omgekeerd. Ter reparatie gestuurd en terug gekregen met de melding "reset uitgevoerd, controleer uw gekabeling, receiver werkt correct". Was het er niet mee eens omdat ik veel had gelezen over deze falende HDMI-boards. Was van te voren aangegeven van mijn kant dat het HDMI waarschijnlijk vervangen moest worden (nog 2 maanden garantie). Bij het uitpakken zag ik dat de receiver gevallen was en zwaar beschadigd!. Is inmiddels terug naar de reparateur. Ik wacht op hun reactie. Waar heb je deze reparatie laten uitvoeren? Krijg hier namelijk een zeer slecht gevoel bij. Je reactie wordt zeer op prijs gesteld.
Vriendelijke groeten, Koert-01

Reageer

Specificaties

Toelichting partnumber
zwart
Afmetingen (H x B x D)
19,8 x 43,5 x 46,3 cm
EAN
4961330026275
Kleuren
zwart
Aantal kanalen
9.2
Soort receiver
surround
Uitgangsvermogen (per luidspreker)
220 watt