Harman Kardon AVR 255

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Harman Kardon AVR 255 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

slbt 24-11-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Harman Kardon AVR 255

Algemene score

8,0
Heb deze set zaterdag gekocht. De avr-255 icm de hkt11b set speakers.
Ik gebruik als settopbox een samsung hd ontvanger en als blu ray een LD BD 390.

Heb niets te klagen alleen dat ik de menustructuur zo onoverzichtelijk vind. Zoek me nu al een dag of twee naar de dimension en panorama instellingen.

verder had ik last van het ploppen tijdens het zappen en dat de geluidsweergave versprong tijdens een blu ray. Dit heb ik opgelost door de filter op de sub uit te zetten en voila. Geen geplop meer tijdens het zappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Slbt 02-11-2011

20-10-2011 set ging niet meer uit standby. Tweede keer dat deze opgestuurd is door mediamarkt. Zal mij benieuwen

Reageer

RICHARDW82 18-11-2009
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Harman Kardon AVR 255

Algemene score

9,0
Sinds 2 maanden ben ik in het bezit van de AVR 255 in combinatie met de HKTS 11BQ speakers. Ik heb de set met name aangeschaft om gebruik te kunnen maken van het zone II verhaal. Dit betekent in de woonkamer gewoon 5.1 surround en in de keuken heb ik de 2 extra speakers (let op moet je los aankopen) opgehangen. Ik moet zeggen dit systeem werkt super, het is mogelijk om in de woonkamer een film te kijken terwijl je vrouw in de keuken geniet van haar favoriete radio programma. Het grote voordeel is dat je alles onafhankelijk van elkaar kunt regelen zoals volume, treble, bass etc. kortom een super systeem. Alle verhalen over tikken/rare geluiden, slecht beeld etc is mij niet bekend. Het aansluiten en goed instellen heeft 6 uur tijd gekost maar het is de moeite waard. Ik heb een woonkamer van 95m2 en het vermogen is meer dan toereikend. Als ik het systeem op 70% van zijn vermogen heb staan is het echt niet meer mogelijk om maar enigsinds met elkaar te praten. Dus wil je geen gebruik maken van 7.1 of van zone II dan is mijn advies laat je niet gek maken en ga gewoon voor een lichtere en goedkopere versterker van HK. Stuur je aan op een echtscheiding, ruzie met de buren of een gehoor beschadiging dan zeg ik kopen deze set want het geluid is fenominaal. In mijn oren zelf vele malen beter dan in de bioscoop of met een concert. Bediening is even wennen maar als je eenmaal het menu door hebt is alles zeer eenvoudig te installeren. Aansluit mogelijkheden zijn er voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Partnumber
AVR 255/230, AVR255
Releasedatum
November 2011
Afmetingen (H x B x D)
16,50 x 44,00 x 38,20 cm
EAN
0282925062152
Kleuren
grijs, zwart
Aantal kanalen
7.1
Soort receiver
surround