Sigma APO 50-150mm F2.8 II EX DC HSM Canon

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Sigma APO 50-150mm F2.8 II EX DC HSM Canon op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Hans uit Amstelveen 25-09-2010
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb de lens gekocht omdat Nikon zelf deze zoombereik niet produceert en positieve ervaring met eerdere Sigma's. Hij is handzaam en heeft een snelle autofocus.
Helaas ben ik teleurgesteld in deze lens, ik kreeg bij grote lensopening geen scherpe foto's en moet flink diafragmeren (daarvoor koop je natuurlijk geen 2,8 lens)Totdat ik op verschillende forums gelezen heb dat deze type lens last heeft van Frontfocussing (hij stelt dus scherp voor het scherpstelpunt) Ik heb een test gedaan en ja hoor die van mij heeft het ook. Ik heb de lens naar Sigma in Nieuwegein gebracht en ik moest voor de correctie zelf betalen (omdat volgens hun om een grijze import betreft) en ben 3 maanden de lens kwijt. De lens moet zich nog bewijzen of ik hem zal houden in elk geval is dit mijn laatste Sigmalens want hun kwaliteitscontrole /service toch wel teleurstellend.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Lensvatting
Canon EF
Lenstype
telezoom
Grootste diafragma
F22
Kleinste diafragma
22
Beeldstabilisator
Nee
Brandpunt
50-150 mm
35mm equivalent
80 - 240 mm