Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

  • Print
Vraag:
D.Visser
09-11-2009
50-64
Deze printer geïnstalleerd op windows 7 (64 bit). Installatie geen probleem.
In de beschrijving staat dat de onderste lade bedoeld is voor gewoon papier en de achterste lade voor amder papier.
Ik heb gewoon paier (A4) in de onderste lade geplaatst. Als ik een printopdracht geef krijg ik een melding dat de onderste lade mniet geschikt is voor normaal papier en moet ik papier in de achterste lade plaatsen om te printen. Na herhaaldelijk opnieuw intellen houd ik dit probleem.
Vreemd is dat wanner ik een copieeropdracht geef het papier wel uiut de onderste lade komt. Hoe krijg ik het voor elkaar dat mijn prints ook uit de oinxderste lade komen?


Reactie:
D.Visser
04-02-2010
Ik heb alweer een tijdje niet op dit forum gekeken. Ik zag nu dat er is gevraagd of mijn probleem met de papierlades is opgelost.
Dat is inderdaad het geval. Als print vanuit bijvoorbeeld een worddocument lomt het papiet zoals het hoort uit de onderste lade. Ik ben er inmiddels achter dat dit niet hegeval is wanneer ik een spreadsheet print vanuit Works.
aangezien dat ik dat toch nauwelijks doe, heb ik daar geen probleem mee.
Reactie:
Hans6009
28-01-2010
Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb de printer geinstalleerd op windows XP en ook ik krijg de melding dat de onderste lade niet gebruikt kan worden en dat het papier in de achterste lade geplaatst moet worden.

Via instellingen heb ik geprobeerd om het probleem op te lossen, maar ook dat is niet gelukt.

Heb jij of iemand anders een oplossing gevonden?
Reactie:
Johan023
06-01-2010
Bij mij is bij de installatie ook Canon My Printer geinstalleerd, daar kun je de papierinstellingen regelen. In tegenstelling tot mijn vorige printer de (MP510) moet bij de MP550 meer softwarematig worden aangepast
Reactie:
marter37
03-01-2010
Ik ben ook van plam de canon pixma mp550 aan te schaffen heb jij het probleem met de papierlader opgelost?
Oudere vraag [ Vraag 57 van 58 ] Recentere vraag  
Top 5 aanbieders met de laagste prijs
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.