LG 24MP76HM

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG 24MP76HM op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Calvin Laarakkers 10-02-2015
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: LG 24MP76HM

Algemene score

9,0
Goededag dames/heren,
In deze review zal ik diverse punten onder de aandacht brengen die ik zelf heb ervaren in de praktijk met de LG24MP76H, de specificatie's, de prijs/kwaliteit verhouding in vergelijking met monitoren van dezelfde prijs van andere fabrikanten. Ook zal ik kort beschrijven wat cinema screen inhoud en wat hier fijner aan is dan een dikkere rand.

De Specificatie's:
De LG24MP76HM heeft een Full HD resolutie met 5MS Input lag, dit betekent de snelheid waarvan een beeld word weergeven op je monitor. Voor gamers zal dit misschien niet heel optimaal zijn, zelf heb ik hier echter helemaal geen last van. Het scherm is 23 inch i.p.v 24 inch, hier merk je niks van aangezien het een erg dunne rand heeft en deze 0,2 - 0,4 inch minder zal je dus niet verhinderen tijdens het gamen of kijken van films. Het touchmenu van het scherm is eenvoudig, maar ook weer niet te eenvoudig waardoor de gebruiker geen hinder ondervind bij het instellen van de monitor naar zijn/haar keuze met de kleuren, helderheid etc.

Prijs/Kwaliteit(s) Verhouding:
De prijs van 200 euro is deze monitor zeer en zekers waard, aangezien je voor diverse monitoren van andere fabrikanten meer betaald (dit betekend echter niet dat ze slechter of beter zijn), je betaald dan wel iets meer in vergelijking met een gewone Full HD LED monitor. Maar dat komt omdat er een ander soort kristallen word gebruikt (die dus zorgen voor betere contrast/kleur weergave) en als je een IPS LED scherm hebt gekocht zul je echt niet zomaar teruggaan naar een FULL HD LED scherm.

IPS LED/Cinema Screen:
De IPS technologie op dit scherm zorgt ervoor dat de gebruikers vanuit elke kijkhoek op het beeld kunnen neerkijken zonder dat het beeld zich vervormd, dit gebeurd echter wel bij een gewone FULL HD LED scherm. De Cinema Screen betekend dat je vrijwel maar een paar millimeter aan rand hebt rondom je scherm, waardoor die groter oogt. Let wel op het betekent niet wat meer mensen denken dat je helemaal geen rand hebt ! Hij is alleen velen malen kleiner dan een gewoon scherm waardoor je dus meer kijkgenot hebt en niet zoveel last van een brede dikke rand.

Al met al raad ik deze monitor ten zeerste aan bij iedereen die een fatsoenlijke monitor van 23 inch zoekt met daarbij wel de nieuwste technologie, zoals Cinema screen en IPS.

Ik hoop dat u heeft genoten van mijn review, en dat deze u zal aanzetten tot het aanschaffen van deze monitor :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klussertje1965 03-12-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: LG 24MP76HM

Algemene score

9,0
Moest er even aan wennen,maar wat is het mooi
Duidelijk en mooi contrast en elegante vormgeving
Simpel te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Resolutie
1920 x 1080 pixels
Helderheid
250 cd/m²
Schermgrootte
24
Breedbeeld
Ja
Beeldverhouding
16:9
Scherm technologie
IPS
Schermtechniek
IPS