Nokia X3-02 wit, zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia X3-02 wit, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,1

Schrijf een review

Lauraa03 18-02-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia X3-02 blauw

Algemene score

1,0
wat een rot toestel is dit! in januari 2011 gekocht en nu februari 2012 heb ik heb zo'n 30 weken in mijn bezit gehad. nu is hij dus al weer weg. opzich vond i het een heel leuk toestel totdat hij telkens vastliep bij het openen van fotos op twitter. laten opsturen meteen een nieuwe gekregen (zeggen ze) daarna dacht ik dat het over was maar nee hij gaf weer wit en zwart beeld op sommige momenten. een keer wanneer ik bij meer dan 6 regels email op wis druk valt hij dus uit en kan ik helemaal op nieuw beginnen. nu dus al 5 keer naar de winkel terug geweest maar er word gewoon amper wat aan gedaan. het probleem waarvoor ik 'm op stuur is die keer over maar dan komt ie terug met andere problemen.
oh ja een ander probleem is de aan en uit knop die soms niet meer werkt of bijna niet of de toets verlichting die uit gaat en knippert of helemaal niet meer aan gaat.
ben beniewd wat er deze keer aan gedaan word want ik baal echt. nu moet ik straks een ander toestel kopen die duurder is alleen omdat hun mijn telefoon niet maken.
dus koop hem gewoon niet.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

WJ1990 08-02-2012
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Nokia X3-02 zwart

Algemene score

7,0
Prima toestel! geluidskwaliteit is gewoon prima voor zowel bellen als muziek luisteren. de mogelijkheden zijn ook gewoon goed voor een telefoon voor deze prijs. 3G verbinding, wifi en er kan zelfs whatsapp op. gewoon geinstaleerd van de website van whatsapp zelf. te benaderen via de telefoon. toestel is snel en maakt leuke foto's voor een mobiele telefoon zonder flitser. de accuduur is prima. zo'n 3 dagen.
Internetten op de telefoon is redelijk goed te doen. scherm is lekker helder en scherp en met 3g is de snelheid prima, design is gewoon top. lekker plat met grote toetsen en een alluminuim achterkant!

nadeel is dat smsen even wennen is door de grote toetsen. touchscreen werkt goed maar niet zo goed als de iphone.

Al met al voor deze prijs heb je een prima toestel met symbian s40 software en met 3g,wifi en whatsapp functie en dat is volgens mij gewoon momenteel een van de goedkoopste.het bevalt mij beter dan een android telefoon in deze prijsklasse omdat die ontzettend traag zijn door de beperkte processorsnelheid en geheugen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Sjaak2012 22-03-2012

Dag wj1990 leuk van je verhaal ik ben nu ook tevreden vind het minder dan mijn oude sony c 905 maar het tuch screen is super en internet ook met de ophra bouwser. even vraag heb probleem met whatsapp als ik inlog kan ik alle personen kiezen, kom komt er reactie van iemand kan ik geen personen meet kiezen alsof hij dat op tilt raak krijg zoekschermpje met sterretje er in ipv de personen zo als eerst van adres lijst moet ik eerst weer uitloggen en weer opnieuw in whatsapp gaan en dan kan ik weer personen kiezen tenzij er reactie van iemand komt omdat hij dan weer in dat zoek schermpje komt en ik dan weer geen personen kan kiezen. Weet u oplossing.

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
WCDMA, GPRS, GSM, HSDPA, HSUPA
Kleur(en)
wit, zilver
Type/soort
mobiele telefoon
Vorm/ontwerp
rechthoek
Beeldscherm
TFT
Type display
TFT