Alcatel POP C3 4033D 4 GB / wit / (dualsim)

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alcatel POP C3 4033D 4 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Wessel 02-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zelf heb in de Pop C3 twee jaar gebruikt. En mijn evering is dat het een fijne en makkelijk in gebruik budget phone is. Het toestel is licht en de touchtscreen werkt heel soepel. Ook was hij fijn om games mee te spelen. De telefoon had weinig last van happeringen.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Soepele display
  • Goedkoop
  • Vrij lange accuduur
  • Uitbrijdbare opslag

Minpunten

  • Na 2 tot 2,5 jaar zal ik het toestel wel vervangen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

WOteB2 24-07-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon (zwarte versie) goed geprobeerd en deze zaken vallen mij op:
- Voor het geld wat je ervoor betaalt heeft het veel mogelijkheden.
- De dual sim mogelijkheid is zeer uitgebreid. Je kunt precies opgeven wat sim 1 en 2 moeten en kunnen doen. Ook (al dan niet tijdelijk) uitschakelen is mogelijk.
- Geluid is zeer goed. Ik bel veel en het is allemaal goed te verstaan.
Het toestel voelt degelijk aan en ligt goed in de hand. De toetsen reageren goed en gen problemen.
- Het toestel is zeer snel en vlot in de bediening. Ik heb geen enkel probleem kunnen constateren.
- De telefoonverbinding is op mijn exemplaar goed. Ik heb een Hi, Telfort en een Vodafone abbonement en alle simkaarten werken prima.
- Het toestel heeft standaard veel programma's, ook die je niet gebruikt. Die zijn er heel makkelijk te verwijderen. ALLEEN!!!!! Let op!!! Als je Viber verwijdert of uitschakelt dan krijg je problemen. Die moet je dan maar voor lief nemen.
- Standaard staat het Android toetsenbord aan. Dat is op zich wel goed te gebruiken. Maar ook Swiftkey is aanwezig. Jammer dat die niet standaard staat ingesteld.
- Voor fotoliefhebbers heeft de camera wel behoorlijk wat in huis, maar het is beslist geen camera mobiel. Leuke foto's als je niet veel eisen stelt, maar ben je iemand die veel foto's maakt, dan is dit toestel niet geschikt voor u en jij.
- Het scherm leest goed af. Wel af en toe schoonvegen. Niet alleen voor de leesbaarheid maar vooral voor de bediening van het onderste deel van het scherm.

Al met al een goed toestel, zeker voor de prijs zeer uitgebreid ook qua aanwezige programma's en mogelijkheden. Die zijn heel ruimschoots aanwezig, zefs een goed back-up programma (SpriteBackup). Wel moet je wat handwerk verrichten.

Voor mensen die voor niet te veel geld een goed Android toestel willen hebben is deze Alcatel Pop C3 een goede keus. Het is verrassend veelzijdig en compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Ja
Datanetwerk
HSPA+, UMTS
Mobiel
3G, N
Fabrikant kleur(en)
wit
Kleur(en)
wit
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek