Alcatel IDOL Ultra 6033X zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alcatel IDOL Ultra 6033X zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,9

Schrijf een review

Fritsie35 30-04-2014
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

3,0
Mijn eerste beoordeling was na een paar dagen. Helemaal blij met het scherm en het design. Binnen een maand na aankoop crashte het toestel definitief. Bij eerdere toestellen (nokia, blackberry) kon je nog eens proberen de batterij eruit te halen, maar dat gaat bij dit toestel niet: bij het opnieuw aanzetten komt het toestel niet verder dan de opstartmodus en blijft het android poppetje knipperen totdat de batterij weer leeg is en het toestel gloeiend heet. Geprobeerd de "servicedesk" van Alcatel in Nederland te bellen, maar het nummer op hun website is onjuist. Het nummer genoemd bij "technische storingen" komt uit bij een bedrijf in Zoetermeer, dat eerst net doet niets met Alcatel te maken te hebben en na aandringen toch zegt dat ik het toestel aangetekend kan toesturen voor reparatie en dat de reparatiekosten gewoon voor mij zijn. Vervolgens 4Launch gebeld, waar ik het toestel gekocht heb. Daar werd het toestel eerst een week bekeken en werd het toestel vervolgens weer doorgestuurd naar het "servicecentrum" van Alcatel. Het gaat 2 tot 4 weken duren, waarbij Alcatel ook nog gaat kijken of het niet om een gebruiksfout gaat. Gelukkig blijkt de mini sim toch gewoon in mijn oude Nokia E72 te passen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

kaasislekker 07-08-2013
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

8,0
Goed toestel met een prachtig scherm.
Het is een mooi en plat toestel en voelt degelijk aan. Gesprekskwaliteit is erg goed en ook de ontvangst van GSM/3G/wifi is dik in orde.

De processor en de grafische chipset zijn niet de snelste wat te merken is bij ware 3d spellen en HD video. Dit toestel is dus niet geschikt voor het zware grafische werk. Maar als je een mooi en stijlvol toestel zoekt voor mail, browsen, whatsapp en bellen, is dit een hele goede optie.

Tip: installeer Nova Launcher. Hiermee vervang je de standaard launcher welke minder zuinig is op de batterij. Met Nova launcher gaat mijn batterij merkbaar langer mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Type simkaart
microSIM
Datanetwerk
HSPA, UMTS
Mobiel
3G, N
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone