LG FBD203

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG FBD203 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

aklasse 13-03-2011
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: LG FBD203

Algemene score

9,0
Ik heb een zeer goede lg homecinemaset maar wilde toch graag een gewone stereo voor mijn cd's en usb stick.
Ben een dagje rond de hifi zaken geweest om te kijken wat nu het mooiste klink.Mijn voorkeur ging uit naar een yamaha miniset in een zaak stond deze lg en de yamaha dus kon ik goed vergelijken.Ik had de cd the year of the cat van al steward meegenomen.Eerst de yamaha wow wat klonkt dat mooi vol ik had mijn keuze al gemaakt was wel duurder dan de LG n.l 449,00 verkoper zei luister ook nog maar eens naar de lg omdat ik had aangegeven het liefst hetzelfde merk aan te houden(heb alles van LG)Toen toch maar geluisterd en naar enkele aanpassingen van de eq doet deze niet onder voor de yamaha had dit totaal niet verwacht.De set klinkt zeer mooi vol en warm het hoog blijft in balans geen scherpe slissen e.d.De set is ook zeer mooi van uiterlijk mijn vrouw vindt hem zelf mooi.Usb klinkt ook prima deze set heeft alles in huis een dvd-cd speler aux ingang micr ingang usb ingang vindt het een topset probeer maar eens voor dat geld zo'n set te kopen.Hij is ook zeer degelijk gebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RM 1961 05-09-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: LG FBD203

Algemene score

7,0
Klein half jaar in bezit en voldoet prima.
toch zijn er naar mijn mening een paar dingetjes die verbeterd kunnen worden bij een volgend model.
de dvd lade is alleen te openen op het apparaat en het knopje hiervoor zit te vlak met de voorzijde. om deze te bedienen moet je met het puntje van je vinger pielen om de lade open te krijgen dit was handiger geweest via een knopje op de afstand bediening.
Geen HDMI aansluiting
Klok is alleen zichtbaar als je op de knop op het apparaat drukt dus je moet er naar toe lopen om te zien hoe laat het is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Specificaties

EAN
8801031856800
Kleuren
zwart
Type
micro
Componenten
tuner, versterker, dvd-speler
Weergave
CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DivX, JPEG, MP3, WMA
RDS
Ja
Equalizer
Ja