Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

luchtbevochtiger

Selecteer alleen:

Informatie over luchtbevochtigers

Als er in een ruimte een te lage luchtvochtigheid heerst, kan een luchtbevochtiger uitkomst bieden. Een te lage luchtvochtigheid is bijvoorbeeld slecht voor muziekinstrumenten, houten meubels en tropische planten. Maar u kunt er ook keelpijn of droge ogen van krijgen. Luchtbevochtigers kunnen helpen om dit te voorkomen. Wilt u een luchtbevochtiger kopen, of verschillende luchtbevochtigers vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van luchtbevochtigers

Laatste review

Boneco S450

Ik heb het apparaat nu al een tijdje in bezit. Hij doet zijn werk goed, in mum van tijd is de kamer op de juiste vochtigheid-graad. Waar ik mij zeer aan stoor is het lawaai....ja lawaai. In stand 1 of 2 gaat het nog maar in stand 3 kan je een telefoon gesprek, tv luisteren of met elkaar spreken bijna niet meer verstaan. Dat is vervelend want op die momenten moet de Boneco uit.Mijn punten score komt hoog uit omdat er niks gevraagd werd over het geluid.De warmte uitgifte is goed( niet te)Eenvoudig in gebruik is goed,vormgeving is zelfs mooi! en degelijkheid is na al die maanden prima!
petmirfin

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.