ProForm 700 ZLT

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ProForm 700 ZLT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,9

Schrijf een review

HB258 09-07-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: ProForm 700 ZLT

Algemene score

9,0
wel prettig dat er zulke sites zijn als kieskeurig daar kun je mooi je mening kwijt en andere mensen iets aanraden of afraden. Dat gezegd hebbende hierbij mijn review over de ProForm 700 ZLT loopband. ik heb deze eerst geprobeerd in een winkel en daar hebben ze me heel goed geholpen waardoor ik deze keuze heb gemaakt. Ik maak meerdere malen per week gebruik van de loopband en hij loopt gewoon heel fijn. ik voel dat er een goede demping in zit en op de monitor kan ik alles goed lezen omdat deze verlicht is. ik vind het ook super dat er muziekboxen op zitten en een aansluiting voor mn MP3! Dus bij deze een aanrader voor andere mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond_a1234 19-12-2011
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: ProForm 700 ZLT

Algemene score

9,0
Ben een fanatiek hardloper en wil daarom in de wintermaanden ook in goede conditie blijven. Heb me laten voorlichten over de aanschaf van een loopband en begreep dat het loopoppervlak, kracht van de motor en aantal km/uur de belangrijkste aspecten zijn voor een hardloper. Na vergelijking op kieskeurig kwam ik toen op de Pro Form 700 ZLT. Ik heb veel aan dit advies gehad want ben heel tevreden over mijn aanschaf! Dus daarom voor alle hardlopers die ook door de bomen het bos niet meer zien; deze loopband is een goede aanaschaf! Ipod aansluiting en geluidsboxen zijn ook leuke extra's die me extra motiveren om nog langer te lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Snelheid tot maximaal
18 km/h
Aantal programma's
12
Weergave op display
tijd, snelheid, afstand (km), calorieverbruik, hellingshoek, hartslag
Snelstart
Ja
Handmatig instellen
Ja
Kleur(en)
zwart, grijs
Materiaal
aluminium, metaal, kunststof