Panasonic TX-L32E30E

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic TX-L32E30E op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

tzr250 25-02-2012
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Panasonic TX-L32E30E

Algemene score

8,0
Goeie tv met mooi beeld en geluid veel aansluit mogelijkheden afstandsbediening en menu makkelijk te bedienen wat mij wel opviel bij het aanzetten van de tv dan is het beeld zwart voor ik mijn ontvanger aanzet dat 3 van de 4 hoeken backlight bleeding hebben wat bij het kijken niet storend is is daar wat aan te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Willem-A 24-02-2012

Dat is een euvel dat veel LCD/Led toestellen nog steeds kennen. Ook clouding (een wolkeneffect in het beeld, doordat het licht niet gelijkmatig wordt verdeeld of doorgelaten) komt helaas nog voor. Bij edge lit/edge led zie je dat vrij regelmatig. Hierbij is de achtergrondverlichting aan de randen aangebracht en dat is vaak vrij goed te zien. Plasma, dat absoluut mijn voorkeur heeft, kent dit probleem uiteraard niet, omdat er dan geen sprake is van backlight. Maar ook die techniek is natuurlijk ook niet geheel perfect.

Willem.

Reageer

rama1 06-02-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Panasonic TX-L32E30E

Algemene score

9,0
De tv vrijdag j.l opgehaald. Instellen was een fluitje van een cent. Omdat ik via caiway alleen digitale zenders door krijg en gebruik maak van een humax 5200c is instellen van zenders op de tv niet nodig. In een aantal stappen is de tv gereed voor gebruik. De geluidskwaliteit is prima, je hebt de keuze uit muziek,spraak af gebruiker instelling. De laatste maakt gebruik van instellingen middels een eqeualizer. De beeldinstellingen zijn eveneens prima. Perfecte kleuren, zwart is echt zwart en wit is wit.
In vergelijk met de oude sony beeldbuis tv is het een geheel nieuwe kijk ervaring. De mogelijkheden zijn legio. Ik gebruik slecht de aansluiting voor de humax, dvd, wii en draadloos internet. Hiervoor is een aparte usb adopter(dy-wl10) nodig, die ik in bestelling heb. Tot nu toe dus een goede keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Schermgrootte
32 inch
type LED
Edge-LED
HD type
Full HD
Resolutie
1920 x 1080 pixels
Beeldverhouding
16:9
Frequentie
60 Hz
Beeldverversing
60 Hz