LG W2261VP-PF

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG W2261VP-PF op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

MeivogelJ 03-05-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: LG W2261VP-PF

Algemene score

8,0
Dit scherm een paar dagen geleden gekocht. Ik wilde graag een scherm waar ik mijn pc en ps3 op kon aansluiten, aangezien ik het leuren van ons 32 inch scherm van boven naar beneden beu was als ik een potje wilde gamen op de playstation 3 en mijn vriendin tv wilde kijken.

Het is een mooi plat scherm met fraaie vormgeving(powerknop is meer een soort sensor dan dat je deze echt moet indrukken, hier gloeit een rode lijn die van de powerknop doorstroomt, aan de onderkant van het scherm )
Overige knoppen zitten aan de zijkant van het scherm. Zal wat gewenning moeten komen om deze gelijk juist in te drukken. De lijst van het scherm bestaat uit een pianolak zwarte belijsting wat wel weer de nodige stof en vingervlekken zal aantrekken.
Er zit een vga,dvi en hdmi aansluiting op het scherm. alleen een vga en dvi kabel was meegeleverd(had liever een goedkoop hdmi kabeltje, maar goed).

Spelen van games op mijn ps3(hdmi aansluiting) is een genot met dit 16:9 scherm. Aan de achterkant zit een hoofdtelefoonaansluiting, waardoor je gelijk geluid hebt als je de hdmi aansluiting gebruikt(hdmi =beeld+geluid). Mijn pc zit op de DVI aansluiting. Ik moet zeggen dat ik erg moet wennen aan de hoge resolutie(1920*1080). Hiervoor had ik een 4:3 samsungscherm met een resolutie van 1280*720. Je windows omgeving wordt er wel erg klein door(letters/folders enz.). Dit moest ik dus nog wat naar wens aanpassen. Internet pagina's heb ik nu op 115% staan en ik ben echt niet kippig! Verder lijkt het net alsof het beeld via de DVI niet helemaal scherp is. Tijdens het gamen op de pc is me dat nog niet opgevallen. Lagere resoluties ziet er al helemaal niet uit.ook vind ik de frequentie van 60 Hertz wat aan de lage kant. Misschien is dat wel het probleem?

Verder is er genoeg aan te passen in het menu. Verschillende voorgeconfigureerde kleurenschema's aanwezig. scherpte kan aangepast worden enzovoorts.

Al met al een leuk scherm, vooral voor de prijs. Een aantal minpuntjes in vergelijking met mijn oude 4:3 scherm, maar dat zal wel persoonsgebonden zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.en.S 17-01-2010
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: LG W2261VP-PF

Algemene score

10,0
Ik heb deze monitor nu enkele weken in bezit.Prima monitor met div aansluit en instel mogelijkheden en een heel mooi beeld.Ik heb hem op het moment (tijdelijk)op een wat ouder moederbord zitten maar toch is het beeld nog mooi ondanks dat ik niet de maximale resolutie er uit kan halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Resolutie
1920 x 1080 pixels
Helderheid
300 cd/m²
Kijkhoek (verticaal)
160 graden
Kijkhoek (horizontaal)
170 graden
Responstijd
2 ms
Horizontale frequentie
30 - 83 kHz
Verticale frequentie
56 - 75 Hz