HP tx2 TouchSmart tx2-1250ed Notebook PC

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de HP tx2 TouchSmart tx2-1250ed Notebook PC op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

G. Verschuur 18-09-2009
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Enorm tevreden over dit apparaat. Wat mij betreft de meeste waardering krijgt is de accuduur. De laptop wordt standaard geleverd met 2 accu's, een 4- en een 8-cells. Met de 4-cells kan ik op gemiddelde prestaties (energieverbruik instelling in Vista) ongeveer 1,5 uur werken, met de 8 cells zo'n 3-4 uur! Het opladen van de 8-cells duurt wel extreem lang tijdens gebruik (ongeveer 3 uur); wanneer de laptop uitgeschakeld is is dit korter.

Na updates van windows werkten de HP Quicklaunch knoppen en de automatische schermkanteling niet meer. Na support van HP was dit zo opgelost (driver update).

Werken met een tablet is gewoon ideaal, de combi tussen muis/pen/vinger is gewoon perfect. Mensen kijken je wel raar aan in de trein :-). Er zit wel een soort laag over het scherm heen, dit hierdoor 'schittert' het beelt een beetje. Niet de schittering die je van een Brightvieuw scherm kent, maar een schittering van de pixels. Het is niet storend, wel even wennen. Het enige nadeel vind ik dat je moet oppassen met de bijleverde stylus (pen), als je bijvoorbeeld een bestand versleept maak je snel lichte krassen op het scherm als je teveel druk uitoefent. Oppassen dus.

Nog één minpuntje: zoals bekend is Vista een zwaar besturingssysteem. De laptop is dan ook constant op 25% van zijn rekenkracht bezig. Veel herrie maken de fantilatoren niet, maar je hoort ze wel. Zonder muziek wordt dat op gegeven moment wel lichtelijk storend.

Leuke toevoeging: de mini-afstands bediening. Erg handig als je een film kijkt of een presentatie moet geven!

Kortom: de beste laptop die ik ooit gehad heb.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Opties
geheugenkaartlezer, webcam
Optische drive
DVD Super Multi DL
Besturingssysteem
Windows Vista Home Premium
Kleur(en)
zwart
Type/soort
laptop
Type
tablet PC
Processor
Mobile AMD Turion X2 Dual-Core