HP Pavilion dv7-6190ed

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de HP Pavilion dv7-6190ed op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,5

Schrijf een review

jessevanmuijden 16-07-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: HP Pavilion dv7-6190ed

Algemene score

7,0
Mijn moeder heeft deze heftige laptop gekocht. Een duur ding met mooi geluid en toffe features zoals vingerafdruk herkenning wat perfect werkt. Toch raad ik iedereen af deze laptop te kopen. Ikzelf vertrouw HP helemaal niet meer. Vanaf dag 1 gehannes met de webcam gehad. De webcam wordt niet herkend. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat het een veel voorkomend probleem is:

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video-e-g-Windows-8/Brand-new-Pavilion-dv7-HP-TrueVision-HD-webcam-not-detected/td-p/660307/page/8

HP heeft de laptop al twee keer opgehaald voor support. Met een stuitend resultaat. Eerste support beurt is de laptop naar factory default hersteld. De webcam werkte daarna voor korte duur, maar in het proces is de casing van de laptop zwaar beschadigd (afgebroken hoeken, etc.). Om dat te repareren is de laptop nog een keer naar support gegaan. Daar is ie alleen nog maar verder toegetakeld van teruggekomen en de webcam wordt nog steeds niet herkend.

- De webcam doet het simpelweg niet omdat er een fabricagefout zit in het contact met de laptop.

- Reken op minstens twee weken je laptop kwijt voor support

- Reken er niet op dat HP je echt helpt met je probleem.

Bagger dit, niet kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Izzythedon 30-04-2013
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: HP Pavilion dv7-6190ed

Algemene score

1,0
Ik zal nooit maar dan ook nooit meer een HP laptop kopen. Allereerst heeft het een waardeloze ventilator, het lijkt wel een vliegtuig dat gaat opstijgen, zoveel lawaai maakt het. Na aanschaf ontstonden er al snel problemen zoals: zwart scherm en ruis op het scherm. De reparatie kosten vielen nog onder de garantie. Maar uiteindelijk begaf de laptop het nadat de garantie periode verstreken was. Service HP?? Ook zwaar onder de maat.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Specificaties

Opties
geheugenkaartlezer, webcam, numeriek toetsenbord
Optische drive
Blu-Ray RW
Numeriek toetsenbord
Ja
Besturingssysteem
Windows 7 Home Premium
Kleur(en)
zwart, zilver
Type/soort
laptop
Type
laptop PC