Asus R500VD-SX403H

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Asus R500VD-SX403H op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

freekvos 10-08-2013
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Asus R500VD-SX403H

Algemene score

8,0
Ik heb deze Asus-laptop nu 2,5 maand in gebruik en hij bevalt mij uitstekend. Het apparaat ziet er fraai uit, heeft een degelijke behuizing en werkt voortreffelijk op een klein detail na (hij wil nog wel eens het WiFi-contact met de router verliezen, hoewel ik er 3 meter vandaan zit).
Het werken met Windows 8 heeft veel gewenning gekost en nog moet ik soms nadenken hoe het ook weer zit. Vooral het werken met de Verkenner is vreemd, maar dit zal wel een kwestie van tijd zijn. Alles bij elkaar genomen zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Copycat 26-07-2013
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Asus R500VD-SX403H

Algemene score

7,0
Prima laptop met behoorlijke prestaties. Zelf ben ik terug gegaan naar Windows 7. Wat moeten zoeken naae de juiste drivers voor de wifi omdat deze met de win7 drivers problemen gaf. De laptop is erg stil en heeft een prettig toetsenbord.
Verder geen driver problemen ondervonden. Het touchpad is wat wennen, je moet redelijk doordrukken wat bij schuiven nog wel eens lastig kan zijn. Het zelfde geldt voor de touchpad knoppen (linker en rechtermuisknop). De laptop blijft ook redelijk koel en je hebt zelfs bij langer werken niet het idee dat je linkerbeen aan de kook komt :-).
Al met al is het voor zijn geld een goede laptop welke degelijk aanvoelt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Specificaties

Opties
geheugenkaartlezer, webcam, numeriek toetsenbord
Touchscreen
Nee
3D
Nee
Optische drive
DVD Super Multi
Numeriek toetsenbord
Ja
Besturingssysteem
Windows 8
Kleur(en)
zwart, bruin