Philips SHB7000/00

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHB7000/00 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Specificaties

Toepassing/gebruik

Model
over het hoofd
Draagwijze
koptelefoon (over oor)

Algemene kenmerken

Type/soort
mobiele hoofdtelefoon
Fabrikant kleur(en)
oranje, zwart

Functies

Opties
microfoon
Noise-canceling
Nee
Aansluitbereik
15 m
Inklapbaar
Nee

Prestaties

Akoestisch systeem
gesloten
Frequentiebereik koptelefoon
20 - 20000 Hz
Maximum input vermogen
100 mW

Connectiviteit

Draadloze technologie
bluetooth
Draadloos
Ja

Meegeleverd

Oplader
Ja

Inhoud en afmetingen

Lengte kabel
1,2 m
Hoogte
18,7 cm
Breedte
16,6 cm
Diepte
7,7 cm
Gewicht
176 g

Algemeen

EAN
6923410717624
Partnumber
SHB7000/00
Toelichting partnumber
zwart
Releasedatum
March 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
May 2013

Product

Website fabrikant
http://www.philips.nl/c/accessoires-voor-mobiele-telefoons/voor-over-het-oor-zwart-shb7000_00/prd/nl/;jsessionid=F40317886B1ED5A8D54F50060852301B.app102-drp4

Toelichting specificaties

Neodymium-drivers van 40 mm
Wilt u genieten van rijker, meer gedetailleerd geluid uit uw hoofdtelefoon? Onze neodymium-drivers van 40 mm zijn ultracompact en toch ongelofelijk krachtig. De drivers genereren een ongelofelijk krachtig magnetisch veld. De indrukwekkende eindresultaten zijn subtielere vocale schakeringen en rijkere basresponsen die onverwachte nieuwe dimensies toevoegen aan melodieën die u van buiten dacht te kennen.
Lederen kussens voor over het oor
Uw Philips-hoofdtelefoon heeft zachte, lederen kussens voor over het oor die de contouren van uw oren zo moeiteloos en nauwkeurig volgen dat u niet eens meer merkt dat u hem op hebt! U zult niet alleen genieten van zeer aangenaam draagcomfort ongeacht de vorm van uw hoofd, maar ook van een ongelofelijk doeltreffende afsluiting. Een intensere manier om volledig op te gaan in uw muziek bestaat er niet.
Keuze tussen Bluetooth of kabel
U kunt niet muziek niet alleen draadloos afspelen via Bluetooth, maar ook via een kabel met 3,5mm-stekker. Onze nieuwe Bluetooth hoofdtelefoon biedt u echt het beste van beide werelden! Koppel uw hoofdtelefoon gewoon met Bluetooth-geschikte apparaten om te genieten van draadloos, kristalhelder luisterplezier. Of steek de kabel in de 3,5mm-aansluiting om van dezelfde, verrijkende, intense luisterervaring te genieten. Aan u de keus!
Draadloze muziek- en gespreksbediening
Wanneer het gaat om eindeloos luisterplezier en probleemloos schakelen tussen muziek en bellen gaat er niets boven Bluetooth! Om van uw favoriete hits te genieten, koppelt u uw Philips-hoofdtelefoon eenvoudig met uw smartphone of tablet via Bluetooth. Een tikje op de intuïtieve bediening van elke oorschelp is genoeg om het geluid te regelen of een nummer te pauzeren tijdens inkomende en uitgaande gesprekken.