Philips Senseo HD7830 chroom

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Senseo HD7830 chroom op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

miep25 09-03-2010
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Philips Senseo HD7830 chroom

Algemene score

8,0
senseo HD 7830 gekocht ben tevreden, meteen een houder voor chocopads gekocht deze paste niet, opgestuurd en kreeg meteen een nieuwe maar helaas deze past ook niet en volgens het doosje waar hij in zit zou hij op deze senso moeten passen, wie weet een oplossing, doe ik wat verkeerd?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan14K 20-11-2009
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Philips Senseo HD7830 chroom

Algemene score

7,0
---------- update review 20-11-2009 ----------
Tot nu toe geen problemen gehad met dit apparaat. Het is mijn eerste senseo en eerste padmachine, dus kan niet vergelijken met andere padmachines. Ik vind de koffie lekker, schuimkraag krijg ik nog steeds, alle lampjes doen het nog steeds. Tot nu toe 1 maal ontkalkt. Dat vind ik wel een gedoe om te doen. De thermostaat warmt lekker snel op vind ik. DE machine maakt verder op mij een degelijke indruk.

---------- oude review 23-02-2009 ----------
Dit is mijn eerste padapparaat. Hiervoor altijd gewoon koffiezetapparaat gebruikt. Ik vind het lekkere koffie, maar wel prijzig. Ben nu overgestapt op eigen merk pads i.p.v. DE. Gaat ook goed. Ik ben tot dusver tevreden over het apparaat; nog geen echte minpuntjes ontdekt. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen.Maar de kwetsbaarheid zal 'm vooral in de electronica zitten. Het mechanische gedeelte (openen voor toegang naar padhouder) voelt solide aan en aan de verwijderbare losse onderdelen kan niet veel stuk gaan. Ik zou het erg jammer vinden als ik te maken zou krijgen met lampjes uitval zoals ik in enkele reviews lees. Maar alles doet het nog na 2 weken. Schuimlaagje ook. Geen bijsmaakjes kunnen bespeuren. Temperatuur koffie is ok.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Specificaties

Type
koffiepadsysteem
Automatische afslag
Ja
Afneembaar waterreservoir
Ja
Waterreservoir
1,20 liter
Waterreservoir (kopjes)
8
Gewicht
2 kg
Kleur(en)
chroom