Kenwood KM010 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KM010 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

boogie1104 19-11-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Kenwood KM010 zilver

Algemene score

8,0
Wat een feest om met deze machine bezig te zijn, je voelt gewoon de power die erin zit.

ik kreeg dit apparaat vrijdag binnen, en moest natuurlijk gelijk even wat deeg maken voor wat pizzabodems(gelijk een goede test, wat ie kan)
geen smerige handen en een mooie soepele deegbal was het eindresultaat :-)

voordeel van de RVS kom is dat deze heel makkelijk schoon te maken is, zonder dat ie gaat verkleuren of stinken!

daarna nog even wat eiwitten geklopt voor een bischuit bodem, deze is nog nooit zo luchtig geweest, met de oude mixer lukte dit op de een of andere manier gewoon niet

erg handig is trouwens dat je elke haak, garde of k-klopper, apart kunt afstellen, zodat deze zo goed mogelijk onderin komt.

tot zover mijn ervaring tot nu toe, er komt zeker nog een vervolg review voor de blender en foodprocessor, ik heb ook een kruiden/noten molen besteld, en zal hier ook een review voor plaatsen, als ik deze heb geprobeerd.

kleine motivatie voor de beoordeling
mogelijkheden: 9, zijn legio door het groot aantal accessoires

gebruikervriendelijkheid: 8, er zit maar 1 knop op voor snelheid, ik had een 9 gegeven als de gebruiksaanwijzing wat duidelijker was geweest. mbt de k-klopper, flexibele k-klopper, en garde
degelijkheid: 8, een beetje huiverig om nu al een nog hoger cijfer te geven, het apparaat voelt heel degelijk aan, maar het is nog even afwachten wat daarvan overblijft na intensief gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Lonah 24-11-2012

Hallo Boogie,
Het boek heb ik besteld via kenwood. in de doos bij de papieren zat een bestelformulier. Ik heb er per ongeluk 2 ontvangen, dus kan je dat formulier niet vinden, laat het even weten (t is een soort bijbel geworden).

Dank je voor de uitleg over het deegmaken! Daar heb ik veel aan (geen vieze handen is een groot plus).
groet, Lonah

Lonah 22-11-2012

Hallo Boogie, de gebruiksaanwijzingen tref je vooral aan bij de accessoires. Die gebruik ik meer dan de algemene gebruiksaanwijzing. En in ook het boek dat je kunt bestellen staan heel veel tips mbt het apparaat.
Ik hoop (en het lijkt erop als ik je review lees) dat je er net zoveel plezier van hebt als ik de afgelopen anderhalf jaar.
Nog wel een vraag, heb je het deeg voor de pizzabodem tot een bal laten kneden in de machine met de deeghaak?
groet, lonah

boogie1104 23-11-2012

Hoi Lonah,

Waar zou ik dat boekje kunnen bestellen?

en ja het deeg heb ik met de deeghaak gemaakt, eerst op stand min tot het een beetje vermengt is, dan stand 1 tot een deegbal is, en daarna nog een paar keer de pulseknop, voor het extra "beslaan" van het deeg, is een heerlijk luchtige bodem geworden.

Reageer

Sjaantje Ips 06-07-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Kenwood KM010 zilver

Algemene score

9,0
Heb sinds een week deze Kenwood Chef KM010 in huis. Na veel onderzoek op internet (kies ik een kitchenaid of kenwood) toch besloten om voor de Kenwood te gaan. Past qua stijl beter in mijn keuken. Op zoek gegaan in de plaatselijke kookshops, maar het verschil met de prijzen via webwinkels (250 euro) vond ik toch wel erg groot. Bovendien heb ik nu zelfs een citruspers als extra accessoire (naast de tegenwoordig blijkbaar standaard blender en foodprocessor).
En dan die degelijke deeghaak, K-beater en slagroomklopper!
Mijn eerste cake gebakken, aardappel-ovenschotel (raspen is een feest met de foodprocessor) en zalige milkshakes gemaakt. Kortom, tot nu toe super tevreden over dit apparaat. En de levering via Dealbird was ook perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Functies
pulseren
Pulse function
Ja
Variabele snelheid
Ja
Opties
variabele snelheid, anti-slip voetjes
Anti-slip voetjes
Ja
Vermogen
1400 watt
Inhoud mengbeker
4,6 liter