Haakse slijper vergelijken

(478)

Een haakse slijper is een multifunctioneel stuk gereedschap waarmee je steen en metalen kunt doorslijpen of afwerken. Een haakse slijper heeft een slijpschijf die met een zeer hoog toerental ronddraait.

Afhankelijk van de gebruikte slijpschijf kun je hiermee bijvoorbeeld metalen doorslijpen, steen doorslijpen, metalen afbramen of oppervlakken glad afwerken. Ben je van plan een haakse slijper te kopen of wil je haakse slijpers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Bosch GWS 12-125 CI Professional Haakse Slijper 125mm 1200 watt + 10 Doorslijpschijven - door kevin willems

Ik ben een nieuwbouw aan het plaatsen en vandaag er stevig tegen aangegaan. machine werkt naar behoren en er zeer tevreden van. heeft vandaag gewerkt onder belasting en heeft op geen moment de indruk gegeven dat er kracht afnam. natuurlijk wel als er zware druk gezet wordt, maar dit is normaal dat doen alle machines. mist alleen nog een derde gat om het handvat in te plaatsen aan de achterkant, is soms handig. niet goedkoop maar je hebt wel een aantal veiligheids functies extra en als niet pr..

Alle reviews van Bosch GWS 12-125 CI Professional Haakse Slijper 125mm 1200 watt + 10 Doorslijpschijven
lees meer