Sony Ericsson W380i grijs

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Ericsson W380i grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

adache 26-12-2008
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Sony Ericsson W380i grijs

Algemene score

5,0
Toen ik hem 6 maand geleden voor het eerst in mijn handen had dacht ik bijmezelf dat dit de beste gsm was die ik in mijn handen kon houden.

Hij ziet er fantastisch uit en hij heeft zeer leuke mogelijkheden (zoals trackID). Ook zijn geluidskwaliteit is volgens mij van een hoogstaand niveau.

Maar! Na enkele uren al kwamen zijn nadelen aan het licht:
- De batterij gaat gemiddeld 2 dagen mee en dat is niet met intensief gebruik.
- Zowat altijd staat er op het beeldscherm alleen noodoproepen te lezen. De gsm is dan compleet waardeloos, je kan niet bellen en sms'en. Gebeld worden en berichten ontvangen is er dan ook niet meer bij. Van de 48 uur dat zijn batterij mee gaat staat dat er gemiddeld 40 uur op.
- De gsm heeft de plotse neiging om uit te vallen zonder enige reden of aanleiding. Je bent iets aan het typen en plots valt hij uit. Een variant hierop is dat hij eerst begint de trillen en dan uitvalt.
- De bijgeleverde memorystick werkt zeer vaak niet mee met de gsm en dan kan je niet meer naar je foto's kijken of muziek beluisteren. Je moet hem dan uitzetten, de memorycard verwijderen, opnieuw insteken en aanzetten en duimen dat je weer naar muziek kan luisteren.

Aangezien ik dacht dat het enkel aan mijn toestel lag heb ik hem eerst in herstelling gedaan. Na een maand kreeg ik hem terug maar nog steeds niets veranderd. Opnieuw binnen gebracht voor reparaties en na 2 maand wachten hebben ze maar een nieuwe meegegeven.
Wat blijkt? Inderdaad, nog steeds dezelfde problemen...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Johnqwerty 22-12-2008
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Sony Ericsson W380i grijs

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon nu een week en ben er zeer over te spreken. Kwaliteit van het het geluid tijdens een gesprek is zeer goed. De kwaliteit van de muziek via de mp3 speler is iets minder, het klinkt wat blikkerig.Dat was met mijn oude W810i een stuk beter. Icm oordopjes is de kwaliteit wel goed. De camara maakt redelijke foto's, niets mis mee voor een 1.3MP camera. Helaas kun je geen filmpjes maken maar wel kijken, wat een beetje tegenstrijdig is. Het enige 'probleem' is dat mijn accu het nog geen twee dagen vol houd terwijl ik van andere gehoord en gelezen heb dat hij veel langer mee gaat. Misschien als hij wat vaker helmaal leeg getrokken is en weer vol geladen is dat het beter wordt, anders ga ik een nieuwe accu claimen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
grijs
Schermgrootte
1,9 inch
Touchscreen
Nee
Vliegtuigmodus
Ja
Voice dialing
Ja