Sony Ericsson S302 blauw, grijs

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Ericsson S302 blauw, grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,3

Schrijf een review

Nelis 06-08-2009
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

5,0
wat een onding. na dag 1 had ik er al spijt van. Hele onlogische menu's. Het volume van de muziek via oordopjes is veel te zacht. Na een jaar begon ie spontaan uit te vallen. De muziek speler kan geen nummers soorten op directory volgorde, je mp3 moeten dus per se getagged zijn anders wordt 't op alphabetische volgorde afgespeeld.

Wel maakt ie bij daglicht prachtige foto's! Maar zodra 't een beetje donker wordt zijn de foto's erg korrelig en matige flitser helpt hier niet bij.

echt een afrader!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jannn 23-01-2009
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

7,0
Mooie telefoon,2mnd in bezit, alleen ik zou hem ook niet meer aanschaffen. Toetjes zijn wat te klein en onhandig geplaatst, zodat je vaak de verkeerde indrukt. Net als bij de vorige reactie zit bij mijn batterijklepje ook wat speling. Verder zit er geen smsjesteller op. De goeie punten dan maar. Voorkant van de telefoon ziet er mooi uit... geluid is goed en helder, radio werkt goed, mp3-speler werkt goed en geluid is perfect.Foto's lukken ook aardig... Zou je deze telefoon aan willen schaffen. Bekijk en probeer hem eerst even uit in een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
blauw, grijs
Schermgrootte
2 inch
Touchscreen
Nee
Vliegtuigmodus
Ja
Voice dialing
Nee